Faʻafefea ona faʻapipiʻiina e mini le pupuni tutoʻatasi muamua?

Anonim

Masani tulaga faʻavae o le paipa o se paipa ma le chain pulea iunite, o le mea e tupu ai le ie. E faʻapipiʻiina i luga o le Windows Sound e sili atu nai lo le tasi ma le afa mita pe sili atu i le lua sikuea. Mini tuaoi pupuni o ie laiti o puptip fetuunai mo faamalama palasitika. Ua mamanuina mo le mutia i luga o le sash po o le tapunia o tamai faamalama matala. O le faʻavae o le faʻagaioiga ma o meafaigaluega autu o ituaiga uma o oloa e tutusa.

Faʻafefea ona faʻapipiʻiina e mini le pupuni tutoʻatasi muamua?

Uluai lapotopoto tagata tauaso

  • Pupuni "zebra"
  • Metotia o faapipiiina min cirt compsons
  • Faʻafefea ona faʻapipiʻiina le faʻailoga Mini
  • Puupuu e uiga i le mea autu
  • O le a le mea e aofia ai ma pe faʻapefea ona galue le 'au

    I le faʻavae faʻavae, o le au pupuni e ulufale ai i luga o le lapoa ma le lautele o le 19 mm, o se ie o le faʻatafafa, o se tino faʻatonutonu, o le chain stroppers ma lua tino. A faʻatau se pusa uma poʻo le faʻatonuga mai le gaosi oloa e tagata taʻitoʻatasi, o le auala puʻupuʻu o pupuni e mafai ona faʻafefeteina i luga o le fasipepa o loʻo maua ai le faʻaʻaisa i lalo.

    Faʻafefea ona faʻapipiʻiina e mini le pupuni tutoʻatasi muamua?

    Fautuaga: O le i ai o vaega uma e tatau ona siakiina pe faʻapitoa muamua, aua e le o tagata gaosi uma o loʻo tuʻuina i luga o mea faʻapipiʻi i le seti o tagata mataga.

    O le siitaga o mea o loʻo faʻatinoina e faʻaaoga ai se filifili, aʻo le ie e otometi lava ona faʻaleleia i le maualuga maualuga. O le feteʻenaʻiga o le tapoleni ua saunia e ala i le faʻapipiʻiina o le pito i lalo o le uamea ulavafi-mamafa-mamafa sooupu ma se paʻu paʻu. O lenei e taofia ai le pisapisao i lalo ifo o le faamalama. O le mini futu pupuni o le tamaoaiga filifiliga tuu se palasitika leiloa.

    Auala e Filifili ai se Faasologa puupuu

    O le Branictict Roll System e filifilia pe a fai e te manaʻomia e tapunia uma o loʻo 'eseʻese mata poʻo le faʻatapulaʻaina o le moli moli i se tamai faamalama matala. Ua fetaui lelei ma le ituaiga o ie e faʻatatau ile osofaʻiga o le potu, le folasaga o faʻamalama i autafa o le malamalama, o totonu o le potu.

    Tusitusiga i luga o le autu: Faʻapipiʻi Do-AE-AE-AMATA: Faapipiiina foliga

    Faʻafefea ona faʻapipiʻiina e mini le pupuni tutoʻatasi muamua?

    Faʻafefea ona fuafua le tele o le lapoʻa

    O le maualuga o le tele o le gaosia o le lautele o le 1.5 m, i le maualuga - 1.8 m, maualalo fua - 0..35 m le mea e mafai ona faatonu Tauaso o 1.5 × 1.8 - O le oloa o le a le faia se avega. E manaʻomia le taulai atu i le vaega o le oloa - e le sili atu nai lo le 2 sq.m.

    O le lautele o le fola e sili atu le sili atu nai lo le lautele o le ie mo le tele o penefiti. I le faʻatauga o le au puipui, e tatau ona e maitauina i mea uma o nei tapulaʻa.

    TAUA: Ani Cornice tatau ona ofi siʻomia lautele i le stash, ma o le faʻamalama e le tatau ona faʻalavelave i le ie.

    Nofoaga, fale, sitaili

    O le palasitika lelei mo Mini tuaoi o pupuni o loʻo faʻatinoina i lanu eseese e ausia ai le maualuga maualuga faʻatasi ma le lanu o le faʻamalama o loʻo vaʻavaʻaia. E tupu:

    • lanu paʻepaʻe
    • I lalo o le laau - malamalama po o le auro ok
    • lanu enaena
    • lanu efuefu

    Faʻafefea ona faʻapipiʻiina e mini le pupuni tutoʻatasi muamua?

    I foliga ia, o loʻo fausia iunite o loʻo iai, faʻavae i luga o le savili ma le viliina ma m-ata, tagata propessif, corpractor ma filifili poʻo le chain croeprifters.

    O le tele o sauaga o loʻo ofoina e tagata faʻatau e tele naua e aofia ai i nisi taimi e sili atu nai lo 300 isi faʻataʻitaʻiga. E mafai ona vaevaeina uma ie i le monophonic ma ma se mamanu. O nei vaega o nei vaega o ituaiga nei:

    1. Faʻalauiloa - Faʻasalalau le la, o le tikeri o le omming e faʻalagolago i le pito o le tisu
    2. Di-fafo - naʻo le 10% o le la o le la o loʻo misi ona o se faʻailoga faʻapitoa
    3. Black-Out - Fausia se atoa uliuli i totonu o le potu.

    Faʻafefea ona faʻapipiʻiina e mini le pupuni tutoʻatasi muamua?

    Uliuli i fafo faataitaiga

    Tele o mataʻupu o ie, o Floral Motufas, Genorac Geforns, Mea i lalo ole SUʻESU, paʻu i lalo o le vase mo soʻoga. O le tau o Mini faiga o le tele o taimi e itiiti ifo nai lo le poto masani o ie puipui po o kaseti tauaso.

    Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona viliina laupapa

    Pupuni "zebra"

    O le tasi lea o le lata mai o le alualu i luma i le puʻupuʻu o soʻoga o loʻo siʻosiʻomia, o le mea o loʻo agaʻi atu ai le ie i luga o mea e lua - o le pito i lalo ma luga. O le mea lilo o loʻo taoto i le mea ma le manino ma o loʻo iai. Pe a tuʻufaʻatasia fasi pepa i totonu o le potu ua pogisa, pe a latou vavaeeseina - malamalama. O le tulaga o le ogatotonu e fausia ai se isi tikeri o le malamalama.

    Faʻafefea ona faʻapipiʻiina e mini le pupuni tutoʻatasi muamua?

    Faʻataʻavaleina o le aufaʻatau "Zebra" poʻo le "Aso ma Po" e le tulaʻi aʻe. O le aofaʻi o le malamalama i totonu o le potu e mafai ona suia e le faʻalavelave o fuʻa i luga o le tisu.

    Metotia o faapipiiina min cirt compsons

    Fausia se auala savali i auala e lua - ma le viliina pe leai foi se gaoioi. Ina ia aua neʻi faʻaleagaina le faʻavaʻa ma le talepe le fufusi, o le faʻapipiʻiina o tagata o le minisi i luga o faʻamalama palasitika o loʻo fautuaina e faʻaaoga ai puipui o le m-mamanuina.

    Faʻafefea ona faʻapipiʻiina e mini le pupuni tutoʻatasi muamua?

    O le palasitika faʻapipiʻi o le ituaiga o loʻo tupu e talafeagai pe a fai o le faʻapipiʻi o loʻo faia i luga o le faʻapipiʻiina. Velcro ua tuu i luga o soo se faʻavaʻa. Faʻapipiʻiina e aunoa ma le faʻaiʻuga e le gata i le saogalemu mo pupuni, ae avanoa foi mo soʻo se tagata.

    Magnets o loʻo faʻapipiʻiina mo le faʻaleleia o le pito i lalo. O lea e le tali le ie puipui ma le solo, o le seti ma manoa ua faʻapipiʻiina.

    Faʻafefea ona faʻapipiʻiina le faʻailoga Mini

    Mafaufau I auiliiliga faʻafefea i le faʻapipiʻi lelei o le faʻapipiʻiina o le faʻapopoina o minti cutchnin i luga o le faʻapipiʻiina ma le viliina, e masani ona maeʻa i oloa:

    Faʻafefea ona faʻapipiʻiina e mini le pupuni tutoʻatasi muamua?

    1. Aveese ma le faʻaeteete le afifiina o le faʻatupega, aumai i tauaso ma faʻapipiʻi;
    2. Faaofi le au filifili le iunite mai le itu taumatau, i le isi itu - o se lima tutuli;
    3. Faʻapipiʻi i tafatafa o vaega o laupepa faʻapipiʻi;
    4. Faʻapipiʻi o tagata tauaso i le sash, o le faʻaliliuina o le king pu o le faʻatulagaina o le laina faalava;
    5. Aveese pito faʻapipiʻi mai moli, ia olo ma vaevae se tasi oi latou i le peletia;
    6. Faʻaofi le tauaso i le fusi saito, siaki le tulaga o le puipui lona lua, sikoa;

      Faʻafefea ona faʻapipiʻiina e mini le pupuni tutoʻatasi muamua?

    7. Faʻapipiʻi le paʻu i se ie i le va o pauna;
    8. Tuʻu i lalo ole ie ile tulaga manaʻomia, tuʻu le Perfe Svero e faʻatapulaʻa ile luma o le Puleaina o le Prictitu.
    9. Atoa sii le ie, ae le faʻatagaina le pa'ū i lalo o le fola, faʻapipiʻi le pito i luga o le stroke sili ona faʻatapulaʻa - i tua o le filifili;
    10. Salu se fusi i le tino i le faʻavaʻa, tuʻu i luga o le tino mamafa.

    Tusitusiga i luga o le autu: kolosi pupuni palauvale - matagofie ma faigofie!

    Vaʻai vitio ata

    Faʻapipiʻiina o le Clind Mini Cutcheds i puipui e aunoa ma le le manaʻomia e le manaʻomia ni faʻailoga - o loʻo latou o loʻo fuafua i le pito i luga o le vaega o le ata. A faʻapipiʻiina luga o fusi faʻapipiʻi, e manaʻomia le faʻatulagaina o le laufanua ma ia faia foi nofoaga o le Platforms. Afai o le siʻomaga i le taimi o le faʻapipiʻiina o le shoft ua solia, o le a le aoga le tino.

    A faʻapipiʻi se isi vaega o le fagotaga o le fagota, ua fuafuaina mo le gagau pito, e taua le matauina o le faʻamalosiʻau ma le malosi malosi. O nei tapulaʻa e maua ai se lamolemole gaioiga o le pito i lalo o le laina fagota ma le toniga le mautonu o le tapoleni pe a gagau le faʻamalama. Leskens a o le i le kilia o fusiua e tumau i totonu o puipui.

    Faʻafefea ona faʻapipiʻiina e mini le pupuni tutoʻatasi muamua?

    Puupuu e uiga i le mea autu

    O tagata fusuʻaga o le "Mini" faiga o se mamanu faʻapitoa fuafuaina mo faʻamalama palasitika. O le tele o mea ma mea faigaluega e mafai ai ona e faia le faʻamalama o loʻo iai i soʻo se sitaili ma faʻatonuga. A faʻaaogaina le uliuli-i fafo o meaʻai, o se pogisa atoa o le potu ua ausia.

    Vaʻai vitio ata

    O le miniir e vale o le fulafula tauaso i luga o se palasitika sash ma se sikulukalaiva, o le paga o fao ma roulettes. Ina ia sefe le faʻamalama, e mafai ona e faʻatauina se seti o mea e te le manaʻomia ai le mimilo. O oloa ua maeʻa ona faʻatau i fale ma pisinisi pisinisi, i maketi. Oloa o loʻo fausia taʻitasi i totonu o ni nai aso.

    O lenei ua e iloa e uiga i le faʻapipiʻiina o le mini fuck pupuni.

    Faitau atili