Auala e Filifili ai se Eletise Steckhammer

Anonim

Auala e Filifili ai se Eletise Steckhammer
O lenei tala o le a faʻamatala ai le auala e filifili ai se eletise, lea o loʻo manaʻomia le jackhammer i luga o le nofoaga fau fale, o fea eseesega e eseʻese faʻataʻitaʻiga o lenei mea faigaluega.

Atonu na vaaia e le Jackhammer i lona olaga. E tutusa ai lea lava o le pisapisao ma le tele o le pisapisaili ma le tele o le tino lea na teuina le tagata faigaluega ma auala. Faʻaoga Jackhammers amata pe a faʻataʻapeʻapeina tunnels ma i totonu o le pisinisi tele i le amataga o le luasefulu seneturi. Ae i le aluga o taimi, o le tekonolosi o le faʻatapulaʻaina o papa ma le gaosiga o mea e mafai ona suia ai mea ma o le mea lea e sili atu ai le faʻaaogaina o masini ma masini.

E fiafia tele le mea moni o le eletise, ae ua le mafai ona faʻaaoga i le maʻu e mafai ona tupu, e mafai ona tupu ai se afi pe o se mea e mafai ona tupu ai. Ma le isi, i na taimi, e le i ai se talitonuina ma le mana e tekinolosi mai le eletise eletise. Mo lea mafuaʻaga, ua pule ai le pélimatic mo se taimi umi, i le mea e maua ai le malosi mai le auala faʻamalosi i le mamafa o le osofaʻiga e ala i luga o le ea.

Na amata foi e le Jackhammer se ola fou, ae ua uma ona fausia. O taʻitaʻi o le lalolagi mo le taumafaina o tusipasi na maua i le taimi, faia o se eletise eletise, ma talitonuina, saogalemu, talafeagai ma mamana. Na amata ona ia faʻatulagaina e lafoai le maketi i hammers ma penisini, pneumatic ma hydralic drive. I totonu o tulaga lelei o le eletise eletise, e mafai ona e maitauina le faigofie o le tausiga, maualalo le maualuga o tuitui ma leo, faʻapea foʻi ma le agaalofa.

Auala e Filifili ai se Eletise Steckhammer

Faatasi ai ma lana fesoasoani i luga o le fausaga nofoaga, e mafai ona e maua le tele o le le mautonu galuega: uamea tipiina, aisa le palapala ma le leaga tele, gaosia ai papatusi tetele, monoliths, tuai, papa), le faigofie le maa ma piliki Ae o le pamu e talafeagai mo le mama o le foafoaga - ma le fesoasoani a se taʻoto tasi, e mafai ona matou fusifusi o laʻau ma eleele, o le paʻu o le promondrical e sikoa sikoa ma couttad. E le fesoasoani se Bewforator Als ona fesoasoani iinei, aua e malosi tele nai lo le samala e leai sona aoga, ma e lafo uma uma le malosi i le lavea.

Bosch gsh 5 e

Auala e Filifili ai se Eletise Steckhammer

Mo se taimi umi, a matou aʻau talavou e le i ai le abkhamim. Faʻapea o le tulaga o le te molia o se mea na totoe ai se mea faigaluega, ae, o le tau le lelei, o le tau o lenei auaunaga e masani ona maualuga i ai, pe a amanaia le tele o galuega faʻatulagaina.

A o mai le taimi o le malamalamaaga, na manino ai mea tatou te manaʻomia? O le galuega autu mo lea na manaʻomia o le Jackhammer na aumaia pe a toe aumaia le potu malolo - Fai le tatalaina i le puipui, palu le piliki. E oo lava i fale fou sa mafai ai ona mumusu. O nisi taimi e tatau ona e fanaina lalo o le sima, tipiina fusiuaʻu, filifili se niche mo se saogalemu poʻo le lau eletise, fai ni mea puʻupuʻu mo ni fesoʻotaʻiga eseese.

Mai lava sina taimi, matou amata amata ona auai i le fausiaina o fale, lea sa faalauteleina ai le pito i luma - e fai ai se pu i le faaelu. O loʻo iai le filifilia o se Eletise Spocehammer na matua manino lava matou te le manaʻomia e le faigata ae leai foʻi, ina ia mautinoa le malosi o se moli faʻataʻitaʻiga. O le iʻuga, na matou faʻatau ai se mea faigaluega a le kamupani Boser.

Auala e Filifili ai se Eletise Steckhammer

BOSCH Gsh 5 Fesili e maofa ma ofo ai tatou ma lona dreack faʻamalosi, o le tau o le e oʻo i le 3000 o loʻo i ai i le 3000 u i le taimi. Ina ua galue, se meataʻalo manaʻomia lava i ai le malamalamaaga o lona lava sili ona lelei, aua e faigofie ona faʻatatau i le faʻatafunaga o le sima ma isi mea. A o le i fafo, e mafai ona e fiafia ma le galue malosi. E le o le taimi tatau mo lea tulaga mai le mea e mafai ona fulafula ai puipui i le isi potu, ma o le counclan, o lea a le aufaigaluega, i le ituaiga o fale, e aoga tele.

Mataupu i luga o le autu: Faigofie faʻata ma le amataga o le amataga dy

O le eletise eletise e le o femuta, talu mai le uʻamea mataupu coppee lelei ma le le mautonu o le vevela, ina ia leai ni faʻamalologa mo le faʻamamaina. O le 1100 watt afi afi ma galuega uma e aunoa ma le faigata.

Auala e Filifili ai se Eletise Steckhammer

Na o le iunite o loʻo mafai ona aofia ai le iunite i Conket ma le Alualu i luga, na oʻo mai lona loto i le ola, aʻo le fesoʻotaʻiga e leʻi tele. Peitai e leai se faʻalavelave seʻi oʻo ia te ia le tumutumu. O le malamalama e faailoa mai ai le tulaga o le tulaga. O loʻo i ai i le tagata lancher se taofiga, o lea i le taimi o faʻaauau e te le tau manaʻomia e tui ai ou tamatamai lima.

A faʻapea o mea faigaluega i totonu o mea, ona amata ai lea ona galue le Bump, e pei ona faʻatupuina e le faʻaeletonika, e le faʻatagaina le afi o le afi. O le tautua faʻaali fesoasoani e aʻoaʻo ai le tulaga o le mea faigaluega.

O BOSCH GHP 5 E Pamung Hammer e faigofie lava pe a faʻatino galuega i le ulu, i le faʻauluuluga o lima ma i totonu o le (5 kg, ma lona prarel proer, e mafai ona faʻatusatusaina lenei iunite.

Auala e Filifili ai se Eletise Steckhammer

E faaauupegaina foi i se mea sili ona fetaui lelei ato-pei o le 'au, o loʻo faʻapipiʻiina i se tulimanu, faʻafetai i le mea e mafai ona faʻalauteleina ma e le mafai ona faʻapipiʻiina e 360 ​​e pei ona fuafuaina e 360 ​​e pei o le 360 ​​tikeri.

Auala e Filifili ai se Eletise Steckhammer

O le laumei ua tele naua, o lea e mafai ai ona fiafia i ai e oo lava i carde mustens. O sui o loʻo taʻua e le malamalama ma le manino galuega.

Faatosina Mai le Fiafia ma Faaitio E Puipui le Itumalo. O le mea sili oi latou na mafai ona suesueina. E faigata ona lafoaʻia se lelei e ausia ai i sili atu faʻataʻitaʻiga faaonapo nei (vibrance.

O le a le faalavelaveina le PADSNNENNENE I le taimi lava e tasi, ua mata ma tumu ai ma e matua tele. E i ai le kamupani Bosch ma le isi iloa - Faʻafefea - o le uaea e fesoʻotaʻi i le fale o le patupatu e le hinge. Faʻafetai i le 'alo o le' au, o le maea e le aofia ai, o le a sili ona aoga pe a galue i nofoaga poʻo le ponaivi.

O le tumutumu maualuga e mafai ona liua i se tasi o le sefulutasi tulaga ina ia mafai ona gaosia i se avanoa faʻatapulaʻa ma saʻo le paʻu. I totonu o le kamupani a Bosch, o lenei faiga sa faaigoaina "Verio-lokaina", ua faaaogaina i fana uma Bossevsky o fana ma le au.

I totonu o lenei faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga, o le SDS-MAX CARD CARRORD, A o le televave o le faʻavasegaina o le aʻafia o le malosi o lenei ituaiga e manaʻomia.

Auala e Filifili ai se Eletise Steckhammer

Foi, o le jackhammer e faaauupegaina i se tulaga lautele, maualuga-tulaga.

Bosch Gsh 5 E J Jackhammer tautua e faamaoni mo le tele o tausaga. I se tasi taimi, matou te faʻaaluina pe tusa ma le $ 700 ia te ia, ae na ia totogia uma i se tasi. Ma le isi, e le o le taimi nei o le a alu pea ma le filemu, ma o le a galue ai, pei o muamua.

O le mea moni, o lenei faʻataʻitaʻiga ua uma ona aveeseina mai le gaosia, ae e tatau ai, matou te ave seisi faʻataʻitaʻiga o le bosch i le lima kilokalama.

O eseʻesega o le eletise eletise

Auala e Filifili ai se Eletise Steckhammer

E manaʻomia le faʻaalia o le filifilia o le eletise eletise, pei ona i ai lona maualuga maualuga tau. Tele na masani ai, pe a filifilia se eletise eletise, e tatau ona e amataina se talanoaga mai le mea e te manaʻomia o se aiga poʻo se polofesa. E ui lava, o le vasega amateur mo le Jackhammer o le leai. Ae e tatau ona amanaia mea na gaosia uma a tagata gaosi meaola, o loʻo fuafuaina mo le tele o galuega.

Mataupu i luga o le autu: tauaso pe pupuni i luga o palasitika faamalama

Faʻavasegaina o le eletise eletise

O lenei ituaiga o mea faigaluega e mafai ona vaevaeina i ni vaega se tolu. O le mea muamua e aofia ai malamalama o Jackham, ia tele le mea e oʻo i le 5 kilokalama. O malamalama, fefaʻasagai ma le va valepaulea, i le lautele o le feʻaʻaga, latou faigofie ai ona e galue. Afai o loʻo e vaʻavaʻaia galuega, e sili atu le faʻaaogaina o le averesi (mamafa mai le 5 i le 10 kg) poʻo le mamafa (e oʻo i le 30 kimpro. O na patupatu e matua faʻaititia lava ma o loʻo i ai i se tulaga faʻalilolilo ma latou te matua faigata lava ona galue. O nei patupatu o loʻo fuafuaina muamua mo le faʻavae ma le faʻagaioiga o Primer, faʻapea foi ma le auala o auala e faʻasino i lalo. E tusa ai ma lenei mea, o nei biparts mafai ona faʻavasegaina i le faʻaupuga ma faʻataʻotoʻo. O le vaega o fata i le mamafa e talafeagai tele, ae o lenei uiga e faʻaalia ai le tele o vaega ma le malosi o le mea faigaluega.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o le mamafa o le mamafa o loʻo momoli atu nei o se kamupani Bosch i totonu o le maka (un, gsh 5 con - ma 5 kg).

O se tasi o faaitua autu e tutusa lava le pule eletise, o fea e eseese mai le 500 i le 2000 Watts. O le maualuga atu o le malosi o le mea faigaluega, o le maualuga o le faatinoga o le Jackhammer ma le sili atu o le tele o taimi ma le ale malosi e mafai ona maua i le galuega faatino. O le a faʻatagaina oe e le pule sili o le a faia oe i le meafaigaluega o loʻo faʻaauau pea mo se taimi umi, faʻapea foi ma le televave scap. Ae e le aoga i oloa a Saina, pei o le au faipisinisi o tagata gaosi mea e masani ona faʻapipiʻiina le sili ona malosi o le sili ona malosi o a latou oloa, ae masani ona aoga tele watts.

Atuatuvale malosi

Auala e Filifili ai se Eletise Steckhammer

O le maualuga o le malosi o se tasi o le mea e tasi o le isi taua uiga o le eletise eletise. O lenei malosi e fuafua i joules. O le taimi tele o lenei aʻafiaga, o le simaleni e tele avanoa ma le sili atu le poto o loʻo mafai ona faʻaleagaina.

Mo patu o le malamalama, o lenei faʻailoga o loʻo i le faʻailoga o le 3-8 jele, ma mo le mama mama e mafai ona sili atu i le 60 joule (Makta HMH 2710, bosch GH :10, bosch GH. O nisi taimi o se tamaʻi malosi malosi mafai ona tauia e se taimi maualuga o le tama tama, lea e faʻaosofia ai gaioiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, Bosch Gsh 5 c, lea e i ai le oso o le 8.3 Joule, e mafai ona faia ni pepe minute, ma Makita i le taimi o le 63 Sholes, e 1100 paʻu i le minute. Otootoga i luga, e mafai ona matou faʻapea o le aofaʻi o agi ma le malosi o le aʻafia o faʻailoga autu o le faʻatinoga o galuega faʻatino, ae tele le tele e faʻalagolago i le latou faʻatinoina tatau.

Pulea ma Initia

O se eletise eletise o le maualuga-tekonolosi o le sili-tekonolosi ma taugofie meafaigaluega e tatau ona i ai le tele o polokalame eletise e manaʻomia ona tuʻuina atu lona aoga ma le faʻatuatuaina o lona aoga ma le faʻatuatuaina o lona aoga ma le faʻatuatuaina. O se tasi o nei faiga e aofia ai fetuunai o le soʻona faʻaalu o 'oti, lea e mafai ona faia poʻo se pule faatonutonu poʻo se i ai o le faʻalauteleina o le faʻavae, pe o le tikeri o le fetaomiina o le ki. I le ala, o le Faʻalauiloaina le Lomu Lock o se taua taua o se faʻamatalaga taua, faʻafetai i le mea e mafai ona faʻamatuʻuina ai le galuega tumau i taimi uma. Afai o le amataga e faia i foliga o le slider, e le manaʻomia le faʻatulagaina o faʻavae.

O nisi faʻataʻitaʻiga e i ai se masini e faʻamuta ai le mea e lavea ai pe a galue i le paie - o loʻo iai le faiga. O lenei faiga e mafai ona siitia ai le kesi.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona faia e le au faʻatau galuega

I le taimi o le mana i luga o le malosi faʻamalosi, o le amataga faʻatapulaʻa o le taimi nei e tatau lava ona faaosofia ai pea. Lenei ua faia ina ia mafai ona maua se oso i le puleaina o le mana. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le DWAT D25899K o loʻo iai lenei faʻaaliga.

Tele o tagata gaosi oloa e faaauupegaina i masini eseese (faʻailoga, faʻaali), o loʻo faʻailo ai le ofuina o pulumu poʻo le manaʻomia mo le tautua. Afai e te le suia le pulumu i le taimi, e mafai ai ona latou faʻamuta latou, puipuia le faʻaleagaina o se taugata taugata. O le tulaga o le vailaau ma le maea e mafai foi ona mataituina.

Puipuiga mai le gatete ma le pisa

Aua neʻi galo e uiga i le Aneti-Tulafono faiga o faiga, talu ai o faʻafitauli o le faʻavasegaina o le gatete ma leo ua foʻia i auala eseese. O le mea muamua e aoga ai le taʻua o le fausia-i le faiga o le dynamic, lea e mafai ai ona e faʻaititia le gatete i le 50-70%. O loo i ai pea le tauemu ma lapisi i lalo, faʻapea foi ma ni auupega ma faʻaoʻo e faʻaofi i totonu ma le tautotogo faʻamaloloina. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le HITLI faʻaaogaina le AVR o le AVR o le tino (o le faʻaaogaina o le gatete o le faʻamalosi) i le 3000-avor ma tel 1000-av000-anit faʻataʻitaʻiga.

Foliga lelei

Auala e Filifili ai se Eletise Steckhammer

Aua neʻi e teʻi o se faʻataʻitaʻiga o loʻo iai se pipi puipui, ma isi o metallic. E masani lava ona filifilia palasitika ina ia faʻaititia ai le mamafa o le mea faʻaʻoleʻole meafaigaluega. Ae le tatau ona outou fefefe i lenei mea, aua o mea faitino e le gata mai lona malamalama, ae o le ofi foi - le mama. O se faʻataʻitaʻiga o Makta HK 0500 Chipper. Mo masini malosi, uamea vaega faia o magnesium alium ma le aluminim e masani ona faʻaaogaina.

E ono eseese foʻi le pulufana na fuafuaina e faʻalelei ai le Shank. O nisi tagata gaosi oloa e sili ona faigofie faʻataʻitaʻiga ma le SDS-Plus Snap-in, ae o le tele o patupatu e galue ma SDS-Max Cartides O le sili ona malosi faʻataʻitaʻiga faʻaaoga tumutumu ma le lapoa o le 30 mm ma le hex shank (hitchi h65sb2).

O nisi taimi e tatau ona e galue ai ma le tele o tofiga, o le mea lea, afai o le mea e te filifili ai ma faʻatino foʻi aiaiga o mea faigaluega, e matua lava ai. Sa masani ona faʻaaoga tofiga e sefulu ma le lua ua maua i le 30 tikeri.

Ae le i filifilia se surfic jackhammer e tatau ona saga mamafa i le ERGONOM o le oloa. E taua tele mo le afioaga o se isi auupega, lea e mafai ona toe fa-foliga mai. E tatau ona talafeagai mo le tagata faʻatino ma ia tele ni faʻatonuga.

Iʻuga

Afai e tele ni faʻataʻitaʻiga o le vasega lava e tasi e tutusa, faʻafefea ona filifili se faʻataʻitaʻiga o le jackhammer e sili ona fetaui? E mafai ona fai mai o kamupani tele uma o loʻo auai i le gaosiga o mea faigaluega ua leva ona aloaʻia ma e taʻitasi e fai ma mea uma e faia ai Jackhammers. O le agavaʻa ma faʻapitoa uiga o latou oloa e tusa lava ma le tulaga tutusa. I lenei vaega, o le 42 umit foliga matua tele ma tauva tauva uma o le a vave iloaina. E le aoga le filifilia o se mea faigaluega mo tinoi fuafuaina, ma e tele lava taimi o le atinaʻeina foi le paleni lelei o latou oloa.

Mo lenei mafuaaga, pe a filifilia se Cipper, e manaʻomia le toe talaina o uiga o le pito i luma o galuega ma faʻafitauli o mea totino i le malae o mamanu ma erganomics.

O le faʻaupuga iloga lea e mafai ai ona e vaeluaina patupatu - mamafa - moli, feololo ma mamafa.

O nisi faletino e manaʻomia le taugofie Saina mea faigaluega e sili atu le taugofie nai lo le fufusi. Ae e leʻo faʻamaonia lenei faʻasologa, ae e te mafaia ona faʻaosofia sauaga mai le paie, ma le tulaga o le saogalemu ma le faʻatinoga o mea faigaluega a Saina e sili maualalo.

Faitau atili