BAMBoo faʻapipiʻi pupuni i totonu o totonu: Faʻamanuiaina ma le le lelei

Anonim

Pe a fuafua le totonu o nei aso o aso nei, e sili le tele o mea moni. O BAMBOO Blick Parttun o se tasi o mea masani e mafai ona faia le siosiomaga o le potu e sili atu le malulu ma i le taimi e tasi. O meatotino a BaMBoo e tulaga ese: E siosiomaga faaʻoleʻole, pei ona matua tele le taimi e faʻapuna ai lea o vailaʻau leaga mai le siosiomaga. I se faʻaopopoga, o le laʻau e iai anaticibrobal ma le antibac toty. O pulufana o le BAMBO na te faʻaaogaina le saogalemu i totonu o tamaiti fou ma tagata e agaʻi atu i le arley. E matua iai lo latou lotofaiʻoaʻoina lea mo i latou e popole i lo latou soifua maloloina ma ua latou foʻi mai i le tulaga maualuga o le olaga.

BAMBoo faʻapipiʻi pupuni i totonu o totonu: Faʻamanuiaina ma le le lelei

Manuia o le BAMBO CURT

Pupuni mai le BAMBOO - Rount tapoleni na faia o le lalagaina ma le tasi i le isi ma mea masani o le bamboo stems. Vavaeese fuafuaga lata mai i le isi, o lea o le pupuni ua toeitiiti lava a tonitia.

O Bamboo ie pupuni e maua ai le mamafa o mamafa.

  1. Faigofie ma puupuu. I le laina o le a latou nofoia le itiiti ifo o le itiiti ifo o le avanoa. O se tamai mamafa e mafai ai ona e faʻasaʻoina ia i latou i luga o puipui o plasterboard.
  2. Tuu le tele o le ulaula. O Bamboo o se mea e mafai ona mafai ona lagolagoina maualuga le susu maualuga. I se faʻaopopoga, o loʻo aveʻesea le tapoleni ma se tulaga faʻapitoa, e faʻamalosia ai lenei uiga. Ona o le tetee atu i le susu, o le pupuni o pupuni mai le ofe o le pili e mafai ona oso i totonu o le faletaele, luga o le faapaologa, i le taumalulu togalaau.
  3. I ai le tulaga antistatitic. O le lamolemole o le au popoto o le bamboo ma le faʻailoga faʻapitoa e faʻamatuʻu ai le tomai pupuni e solomuli ai pefu foliga. Faʻafetai i Lenei Meatotino, ua lelei atoatoa le ie puipui e fetaui lelei mo potu a tamaiti, lea e matua taua lava le faʻaalia lelei.
  4. Tetee i le ultraviolet raduation. BAMBOO - O le laau ua tupu i le vevela vevela. I se faʻaopopoga, o se faʻailoga faʻapitoa na puipuia ai le mimilo o tapoleni. O lenei tulaga lelei e mafai ai ona e faʻaaogaina pupuni i luga o faʻamalama o loʻo vaʻai i saute.
  5. Ua pasi le ea. O Bamboo o se mea faapipii a, ona o lona uiga e fesoasoani i le sili ona lelei ea feololo i totonu. Mo se mafuaaga lea, e mafai ona teuina i luga o ie pupuni i luga o le laupapa ua ova loa.
  6. E faigofie ona tausia e le au pupuni o le au pupuni e tausi. Ina ia tuʻuina ia i latou le foliga o se oloa fou, ua lava lea e fufulu ai le tapoleni ma se ie susu poʻo se pulumu faʻapitoa.
  7. Talafeagai mo soʻo se mea i totonu ona o le tele o mataʻupu.

Mataupu i luga o le autu: Teuteuga o le ofu patipati

BAMBoo faʻapipiʻi pupuni i totonu o totonu: Faʻamanuiaina ma le le lelei

Leaga o le BAMBOO oloa

Pei o soʻo se mataupu o le totonu, o BAMBOO faʻapipiʻi ie puipui o latou mea leaga:

  • E faigofie ona faʻaalu manogi, ina ia tatau ona faʻaaogaina i totonu o le umukuka ma le lelei tele;
  • mauaina na o ni ata faalenatura, e le fetaui ma mea e fiafia i ai o tagata fiafia ma mea pupula;
  • i ai tapulaʻa i le tele, pe a mafai ona latou mafaufauina o latou lava mamafa: o le ie na masani ona faʻatau mai, o le lautele o le tapoleni o le 180 cm; Mo le lesitala o laupepa tetele matala, o le a manaʻomia ona faʻapipiʻi ni isi mea leai ni tausaa;
  • tuuina atu le potu vevela i sasaʻe, o lona uiga e le o talafeagai mo soʻo se sitaili;
  • Pupuni mai se gatafa fua, aemaise lava o lo o faia i le lima, ia maualuga lona tau.

BAMBoo faʻapipiʻi pupuni i totonu o totonu: Faʻamanuiaina ma le le lelei

Mauga ma le puleaina o masini

Afai o le BAMBO COTUTNS o loʻo tuʻuina atu i luga o le faʻamalama (faʻatasi ma le 30 cm leai se avanoa) A faʻapipiʻiina le pupuni i luga o pupuni palasitika, e tatau ona e faʻatau se faiga e maua ai e faʻaleleia latou e aunoa ma le viliina. O lenei mea e manaʻomia ai ni kiliva faʻapitoa poʻo le lili lipine.

E tatau ona manatua o le u i se seti o pupuni mai le ofe o fusi e toesea, ina ia tatau ona faʻatau eseese. E manaʻomia le siaki o faʻatonuga e faʻapipiʻi i le oloa ma se auiliiliga faʻamatalaga o le faʻapipiʻi faʻagasologa. Afai e te faia e le mafai ona e tutoʻatasi, e tatau ona e okaina le faʻapipiʻi o le ie puipui mai se kamupani faʻapitoa. O sea tautua o le a manaʻomia faaopoopoina totogi atu, ae o le a mautinoa e polofesa i le talafeagai le faʻatumauina o pupuni.

Puleaina o ufi maputis e faigofie. O lo latou ola o loʻo faʻatinoina le faʻaaogaina o se filifili poʻo se maea o loʻo i le itu. I nisi faʻataʻitaʻiga e i ai le tautotogo auala, o le gaioiga lea e tutusa ai ma tulafono faatonutonu o le ie puipui i luga o le faamalama o le nofoaafi taavale. E faigofie tele pe a fai o le faamalama ei ai le maualuga. A o le ie puipui ua aoina i le laina i le pito i lalo o le pito i lalo po o le matagofie matagofie i luga o le pito i luga.

BAMBoo faʻapipiʻi pupuni i totonu o totonu: Faʻamanuiaina ma le le lelei

Fautuaga mo le Filifiliga

O Bamboo ie pupuni e ese lava i ata, fausaga o meafaitino ma se metotia o le lalagaina. Filifili lenei mataupu o le totonu e tatau ona faalagolago i luga o le sitaili lea ua teuteuina le potu. E mafai ona puipuia oe e le au ie puipui e le mafai ona e teuteuina e le gata i le faʻamalama, ae faʻapea foi faitotoʻa, ma faʻaaogaina ia tuʻu ese le potu i sone aoga.

Mataupu i luga o le autu: faʻasologa o le gebroeter scrodidery stgrames: Lusia ma Igilisi, faigofie metric saoloto, floral matagofie

Ie pupuni o moli moli o le a fesoasoani e fausia se siosiomaga o le aso malolo. Latou te atamamai o loʻo tilotilo i faʻamalama o potu o potu o loʻo faia i Europa, Kalefonia, Medityranean Styles. Lelei mo Dorsor Sport Potu, fale, potumoe.

O Bamboo pogisa-lanu pupuni o le a fetaui i le atunuʻu i totonu, faʻafesoʻotaʻi le potu o le potu i Asia poʻo Iapani sitaili. E talafeagai i le vasega pepe i le umukuka i le lotoa. O le a foliga mai o le a vaaia ia ie puipui, peitai, o se faʻataʻitaʻiga foi, mo se faataʻitaʻiga, i totonu o se cafe po o ata. Ina ia faʻaosofia ai le lelei o pupuni o le pogisa natura lanu, e mafai ona e faʻaaogaina i le faʻatulagaina o faʻamatalaga o ni isi itu.

E mafai ona e mauaina BAMBoo pupuni i luga o se uʻamea ma laupapa laupapa. O laupapa, o loo faamamafa ai le matagofie matagofie o mea, o menua e maua ai se pulea lelei. O le filifilia o pupuni e tusa ma le auala e manatua ai, e tatau ona manatua pea e pei o le amuina lava lalagaina o ia ma sulufaʻiga o le la.

Ina ia fausia se potu e le masani ai mamanu, e mafai ona e tuʻufaʻatasia ni ie puipui ma isi elemene o totonu. Mamafa manuia Boamboo i le tuʻufaʻatasiga ma le Cotton, Sillow, Flax ma isi mea masani. Faʻaopopo le silik, taʻele, moli uila o le a tuʻuina atu ai se siosiomaga o le potu i le lelei ma le faʻamaoni. E le tatau ona tuʻufaʻatasia Bamoboo ma Richrics Fabrics: Pass, Talone, okeni: O latou faʻalelei o le a leiloa atoa.

O ie puipui na lalagaina mai le BAAMBO o le a faia ai ni mea e fai ese ai, faʻaopopoina i ai ma le masani ai ma masani masani. Ona o lo latou olaga atoa ma le faigofie o le faʻaoga ma le tausiga, o le a avea i latou ma mea moni i ai pe a iai le totonu o totonu.

Faitau atili