Ua fulafula le pupuni uliuli - malulu i le aso sili ona vevela

Anonim

O le puipuiga lelei i totonu o se aso vevela e mafai foi ona avea ma se uluai itu i totonu o le totonu. Potu potu, potumoe, umukuka, fanau potu, o le a talafeagai ai ie puipui o Blackwood o le a talafeagai i soo se mea. E mafai ona taʻua o le lautele, pei ona faia i latou i sitaili eseese ma o loʻo tuʻufaʻatasia ma soʻo se mamanu - uma o le taimi nei.

Ua fulafula le pupuni uliuli - malulu i le aso sili ona vevela

Foliga ma lelei

O le mea faavae o le upega tafailagi o le leai o se mea paʻepaʻe, o loʻo i ai lona maualuga maualuga lona mafaufau. Lona lua, o isi mafiafia, vaega o loʻo fuafuaina e taʻuleagaina le moli ma le le faʻatumauina o le vevela ma le tolu faia le galuega faʻatonutonu. E masani ona malamalama i fafo le itu pito i fafo.

O tulaga lelei autu o le malamalama-fufusi ie frebric faia se lisi manaia.

  • Aoga la i le po i le aso sili ona vevela.
  • Nofoaga: E le mou atu le tapoleni e oʻo lava i le taimi o le faʻatulagaina o le taimi ua leva na puipuia ai mea o mea taua i le faʻamalama.
  • Sili ona maualuga le maualuga o le tele e mafai ai mai leo fafo.
  • Tetee i le faatupu ignition. Afai e te taumafai e alu le afi i le ie, e amata ona liusuavai ma vave alu ese.
  • Faapolokiki. O pupuni e le faia ni mea oona oona tusa lava pe o loʻo i lalo o le faʻafitauli o le vevela maualuga.
  • O le lautele lautele o le a faʻatagaina oe e filifili se tagata filifiliga mo le tofo uma.
  • Faigofie tausiga. E maua ai ni mea fou, e manaʻomia e pupuni i nisi taimi e faʻaalu pe tape le ie susu.
  • Faigofie faapipiiina, lea e le itiiti ifo le taimi, e tusa lava pe le o le tagata faapitoa.
  • Avanoa avanoa.

Lisi ie puipui o le aiga ma le gaosiga mai fafo. Ua manatu o latou falemai, o le a le mea e fai ai nai lavalava paepae, lea ua avea ma mafuaʻaga mo lenei mea fou. O tagata aoga e sili ona aoga e aloaia e le Kamupani a Siamani, Belgium, Horgland, ma, ioe, o Finelani.

Ua fulafula le pupuni uliuli - malulu i le aso sili ona vevela

O le ituaiga o tagata na tafe

O ia oloa ua atili ai ona lauiloa i tagata tauaso tauaso i aso uma. O tagata atamamai e le suia ni tikeri o le puipuiga mai fafo atu o le puipuiga mai fafo: Mai le toetoe lava o le manino i le le mautonu.

  • O faʻamatalaga manino o loʻo faʻavaveina le malosi o le malamalama, ma faʻatino foi se galuega teuteu. Latou te sili ona lelei i le tuʻufaʻatasiga ma matata faʻapitoa poʻo le mamafa o taulaga.
  • Ua mimigiina faapopoleina le moli o le moli, uu le vevela. O le a avea i latou ma ni filifiliga talafeagai mo le motusia o le kapeneta, balconies, ogalaau, malulu togalaau, moli.
  • Uliuli o le maualuga puipuiga faasaga i le malamalama, o se tali lelei mo potu moe, potu, potu fanau potu. Faʻapea foʻi ma tusitusiga, e manaʻomia tele le puipuiga mai le ao mai le ao, - ata o ofisa taʻitasi i ata tifaga.
  • O le "po-po" O loo faia ai i le mataupu o le aso nei o tauaso, ua mafai ai ona fetuʻu e fetuʻunaʻi le malamalama ma fasi pepa faasolo ina ua iai. E mafai ona faia lea tulaga faʻamoemoe i le taimi o le aso ma manaʻoga taʻitasi.

Mataupu i luga o le autu: Fale tumaoti Fale Moli - 100 Ata o le Atoatoa Atoatoa

O mea e taatele o polyester, Cotton, Nylon, fibergings ma isi masani ma faaipoulai. Uliuli paʻu pupuni e talafeagai mo le faʻamalama matala o soʻo se foliga ma le tele. Ua faʻaauupegaina i ni fuafuaga faʻapitoa ma taʻiala e sili atu ona faʻamamaluina le ono o le mea moni o mea moni ma le mafaufau o le psychic. O le ie e faʻapipiʻi i le shart tuu i luga o le faʻamalama, ma pe a oʻo mai le manaʻomia e tatala ai le matala - liliu i totonu o le vai nifo. O lenei fuafuaga o le lua ituaiga.

  • Tatala - O le faʻatauga ma le tapoleni e le puipuia e le pusa. O lenei filifiliga e sili ona taatele ona o lona faigofie ma manaia.
  • Ua tapunia - ua liliu le ie i totonu o se taʻele totonu o le pusa, lea e mafai ona avea ma elemene o le afu.

O le pusa lava e faia i le isi lanu lanu, e aofia ai ma le faʻataʻitaʻiga o laʻau masani.

O lenei mamanu e sili ona lelei mo uma laupapa laupapa laupapa ma uamea-palasitika.

Ua fulafula le pupuni uliuli - malulu i le aso sili ona vevela

Talosaga i totonu

Ua mafai e ie puipui o le a fesoasoani ia faʻamamafaina le potu filifilia i soʻo se potu, poo se taulaga fale, o se atunuʻu, o se fale tuʻutuʻu, fale puipui o le tele o faʻafitauli. O le tapoleni e mafai ona monophonic, mulphogas, ma se teuteuga, e faia e va eseese pe e. E mafai ona e faʻatauina ni oloa uma, o loʻo avea ma tagata lautele faʻapitoa i faleoloa faʻapitoa, pe okaina se muamua lomiga i lau fiafia. Ia ie ie ie na foliga sili le pei o faiga masani, o le marthenyal sitaili, ae o gata foi i aso nei: sisina, maualuga-tekonolosi. O lenei tagata gaosi oloa ofoina filifiliga ma ata lolomiina, faʻataga le sili ona maamata e faʻatino ai le sili ona malosi mata.

Fono

Mo tofi, filemu monophonanic po o le le talafeagai lanu e tatau ona filifilia. Faʻataʻitaʻiga, o le meamata i mea lanu meamata. Motugaaʻoga Faʻalenatura e tele sona tupu, lea o le a lelei le aoga o le gaosiga faʻagasologa

O le la susulu e faʻaosofia ai gaioiga faiʻai, ina ia mafai ona momoe i nei iunite uila, ma tulaga i tagata e eseʻese pe o se tamaititi e tatau ona faʻataʻatia i le aoauli. Ma e oo lava i le po, o le i ai o moli tetele o faasalalauga po o le moli o le faamalama e ala i le faamalama e mafai ona mafua ai le isomonia. O le ie puipui o le moli o se filifiliga lelei e le naʻo le fale, o le a latou fausia tulaga sili ona lelei i faʻataʻitaʻiga, cinesas, vitio ma isi potu manaʻomia atoa.

Tusitusiga i luga o le autu: Interrapol Convectors - o le sili ona leaga fofo mo le fale

Ua fulafula le pupuni uliuli - malulu i le aso sili ona vevela

Faʻapefea ona Filifili?

O le tele o pupuni o pa pupuni o le a faʻatau atu toetoe lava o tagata faʻatau uma ae leʻi faia se filifiliga faigata. Ae e te leʻi faatauina ni mea e fiafia iai, e manaʻomia le suʻesuʻe lona mafuaʻaga: moli lanu o le a faʻatupu ai le pogisa faʻalalu, ma faʻafefeteina - poloka le lima o le malamalama.

  • O le faʻavae o mea o loʻo faʻaalia ai le tikeri o le le atoatoa.
  • O le ata e tatau ona fetaui ma le filifilia nofoaga o totonu. O le tele o le vaega atoa o le fuafuaina o le talafeagai mo Windows e aunoa ma se isi vaega.
  • O lou iai ma se mea e faʻamatala ai le faʻapitoa faʻataʻamilomilo lea o se suiga mulimuli o se vaega mulimuli. Mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo gaosia Iapani i le faʻaaogaina o mekasini e faʻaaoga ai le 90% o le malamalama. O ia mafaia o le a moni le mauaina i aso sili ona vevela.
  • O le sili ona talitonuina o le faʻataʻitaʻiga ma se taʻiala faila, ae tusa lava pe o le avanoa avanoa ua filifilia, o le tulaga lamatia o le malamalama o le malamalama o le leai o le leai.

Fono

Mo nofoaga o loʻo i ai ma le susu maualuga, pei o le miʻai, o ie ma le vali ese o loʻo fausiaina, o le a faʻateleina ai o latou ofuina o latou ofu.

Faʻapipiʻiina o loʻo faia le faʻaaogaina o le faʻaofuina o le faʻaofuina pe tuʻu saʻo i luga o le faamalama. E manaʻomia le tele o le taimi - mai le 15 minute ae leʻi afa le itula. O le laʻau faʻavae e aofia ai: O le tapoleni, o se paʻu uʻamea, togiga, se laina fagota ma taiala, faʻatonuga. Puleaina:

  • Masini - ma le filifili po o le tautotogo taavale;
  • Otometi - galue mai le autu po o le maa.

O le filifiliga lona lua na faʻaaogaina lautele i ofisa, suʻega o aʻoga, pulega ma faʻalapotopotoga tumaoti.

Ua fulafula le pupuni uliuli - malulu i le aso sili ona vevela

Gaosiga

E tatau i tagata uma ona i ai se nofoaga ou te manaʻo ai ou te toe foʻi mai, o lea e saili ai tagata uma e avea o latou nofoaga i le lelei e mafai. I lenei mataupu, o vailaau faaonapo nei e faʻaputuputuina o fulufulu ie o le a lelei le tautua, tuʻufaʻatasiga o le faʻatufu ma gaioiga lelei. O le a latou faia ni avanoa i le maota uliuli, aulelei, ma tuu atu foi ia i lona tagata, ma ona faʻamalamalamaina ai le tofo o le ona.

Ua mafai ona faʻaaoga pupuni puipui e le gata mo avanoa o faʻamalama, ae mo tuʻuaga o le potu e faʻataʻuʻasia ai nofoaga aoga eseese o augatupulaga eseese o tulaga eseese o mea eseese. O sea fofo e aoga tele mo tamaʻi potu, pe a mafai ona e faʻamautuina se avanoa avanoa ma fatuina le taunuʻuga o le puipuiga.

Tusitusiga i luga o le autu: Mamafamu Mafutaga i le fauina tumaoti

Faʻafetai i le Antistatic Spraturang, o le malamalama-faʻamalamalamaina pupuni e le mafai ona sili atu ona mafai ona maua i le faʻaputuga o le pefu ma e teteʻe atu i eseʻese vailaʻau. O le mea lea, o le a sili atu ona tatou taua tele pe a iai tamaiti laiti ma tagata e tele e iai le poto masani. I se faʻaopopoga, faʻafetai i le tulaga tulaga ese e mafai ai ona faʻatumauina le maluina, e mafai ona avea ma kalone tamaʻitaʻi taufaʻagalua. O le feanau ma le le fiafia e leai ni oloa.

Faitau atili