Wallpapers e aunoa ma nima: E sili ona lelei e glue, aisea latou te tetea ma iloa ai

Anonim

Faʻafefea ona sili atu le faʻasalaga o puipui puipui e aunoa ma nima

A tatou fuafua e toe totogi, e masani ai, tatou te mananaʻo uma e o ma le suauʻu, ma i le faʻaiuga, o le toe faʻafouina o le a foliga manaia. I le taimi e tasi, ma le faʻaeteete i taimi uma, e masani lava, e masani ona vaʻaia, ona o se fesoasoani tele e fausia ai se fale mautotogi. O le mea lea, e mananaʻo tagata uma i le pepa puipui e faʻafetaui ai ma le agavaʻa, aunoa ma vaʻaia vaʻaia ma isi mea leaga. Peitaʻi, ina ia le mafai ona iloa e le laulaufaiva i le va o le puipui puipui ma e leʻi faʻafilemuina pe a uma ona faʻamago le kelu, e manaʻomia le mulimuli i le au tekinolosi o le sao o le afu o le sao o le lakapi o le mea e mafai.

Wallpapers e aunoa ma nima: E sili ona lelei e glue, aisea latou te tetea ma iloa ai

O le Wallpapers e mafai ona gagau

O lea, ia tatou ola i isi auiliiliga i le auala e faʻapupula ai le tapoleni, faʻapefea ona e nana ni soʻotaga ma le auala e tapunia ai nofoaga o tagata masani o loʻo matauina.

Faʻapefea ona le faʻauiga e lafo ai nofoaga o fesoʻotaʻiga

Ae le i aʻoaʻoina le auala e nana ai le soʻotaga lelei, tatou o sina taimi puʻupuʻu pe aisea latou te mafai ai pea ona vaʻaia. O le taimi lava e tatau ona maitauina e ono iai ni mafuaʻaga mo lenei:

  • O le mea e sili ona iniāfu na faʻaaogaina e le saʻo ma pe a paʻu le tele o lona paʻu i luma o le puipui.
  • A O LE A LE AMATA O LE GLIE ODS O UPS ONDPAPERS, E le lava le misia pe le misia.
  • Ina ua uma ona faʻaaogaina le faʻapipiʻiina o faʻavae, o le tafaiaa saito na foloina ma lautele (pei o le 3-5 mm, ma ua uma ona taʻe, lea ua manaʻomia le tali atu.

E tatau ona fai mai talu ai nei, e le pei o le Soviet tarafika, o se vaega taua o le pepa ulufale-faʻatau atu i fale puipui, ae le o le faʻafetauiga o Siaki, ae le o le faʻafetaiaʻi o ia. O le mea lea e mafai ai ona e faia ni fusiua e oʻo atu ai i le mamao mamao, aemaise i tulaga o loʻo filifilia lelei poʻo le mamanu o loʻo filifilia.

Tusitusiga i luga o le autu: E maua e le Kapeneta talafeagai le kapeneta ma ou lava lima

E taua le ala saʻo i le tapena o pa o puipui o puipui. E mafai ona e kelu pe a uma le puipui na faʻatautaia i tulaga uma, o lona uiga, le faʻalata, ma faʻagaioi le faʻagaioiga e le tagata lolomi. Tusa faʻafefea ona saunia pa o loʻo i luma o le puipui puipui, E mafai ona e faitau i lenei tusiga.

Gauai atu! E tatau ona i ai na vaevaeina le laupepa mamafa ma faʻumau, ma luga o le moli, i luga o le isi. O le mea lea, o nei ituaiga o nei ituaiga e i ai ona lava foliga o le pipii ma le le talafeagai uiga.

O ia ituaiga o pepa e pueina, pei o le vipoleina, o loʻo tele lava mea mamafa, faʻapea foi ma le faʻamalieina, muamua, e le faigofie, ma lona lua, o le gaioiga e umi lava. I le isi itu, e i ai so latou numera o avanoa taua. O se tasi o latou o latou e le o aofia ai i le faʻamalosia pe a maeʻa le kulimi. E fesoasoani le aloese mai le fausiaina o malologa i luga o auala. Faʻaoga lau mata mai le vinyl, o le a le toe faia se mea na totoe, pe faʻapefea ona nana le soʻotaga faʻatasi.

Iloaina! Ina ia mafai ona taofia le le mautonu o le vavaeeseina i le va o puipui puipui, o tagata atamamai na fautuaina le faʻaaogaina o se tamaʻi vaʻa faʻapitoa. Faatasi ai ma lea, o le nofoaga o le fesoʻotaʻiga o laupepa ua tauʻave pe a uma ona pipii.

Wallpapers e aunoa ma nima: E sili ona lelei e glue, aisea latou te tetea ma iloa ai

Jigsaw

A o le paluga o le pepa puipui o le asliclic, e manaʻomia le faʻatau atu o se ituaiga faʻapitoa o kelu mo i latou. I le taimi lava e tasi, o se manaia "ponesi" i le taimi o le galuega o le a le moni o le a latou pipii e naʻo le faʻaaogaina o le kulimi. I le auala, o lenei ituaiga pepa puipui e masani ona faʻapipiʻiina i lalo o le vali.

A o le pepa pepa laulau, e le o le tele naua e faapipii i latou. O mea uma e faʻamatalaina e le latou matamuli ma taʻele ma kelu. O mea ia, e taua le soona fai i le aofaiga o tali faʻapipiʻi, ona o lea, i le tulaga o le faʻaititia o le pepa, e mafai ona paʻi mai lava i le pepa puipui. I nei nofoaga o le ai ai le le lelei o le fiafia mo mata.

Mataupu i luga o le autu: Tab Wall Water Table - Sporsonshoting

Faʻafefea ona le mafai ona tusia ni faʻailoga

A o fai mai fomai, e sili atu le lapataia sili atu nai lo le togafitia. Le tutusa iinei: E sili atu le faigofie ona sui le pepa faʻapipiʻi saʻo, lelei le faia o galue, faʻapea foi ma le faʻaaogaina o se faʻaseʻe o le taʻavale mo strokes. I lea tulaga, a o leʻi lafoina le faʻaseʻe o le paʻu, e fautuaina foʻi i le ie mamana i nofoaga o palus.

Tusa lava poo le a le mea e sili ona pupula po o le pogisa, kelu o outou papa po o le faʻamili, mulimuli i faʻatonuga a tagata gaosi, faʻapea foi ma le fautuaga a tagata atamamai. Ma o manatu faapea o le a faasaoina oe.

Aoga vitio:

Faitau atili