Faʻafefea ona e faia se nofoa i luga o le nofoa?

Anonim

O le manatu e fai ai se nofoa i o matou lava taimi e le mafai ona i ai, ae o le mea e tatau ai, talu ai o taimi mautu o le nofoa, afiafi poo le isi vaaiga.

Faʻafefea ona e faia se nofoa i luga o le nofoa?

Faailoga mo le nofoa e mafai ona suʻi maia io latou lava lima, ma mai le sili faigofie lomiga e mafai ona e fausiaina se moni faʻatonutonu, faʻaaogaina metotia eseese: apamemea, patchwork, tusi talosaga, tusipasi.

O le a fai mai se tasi mo lenei mea e mafai ona e faʻaaogaina i taimi uma le vaivai sofa, moega, taoto. Peitai, e i ai le ola faamagaloina o lē e ana le pule o le fale: Afai e sili atu le taua ma fiafia o ia i le nofoa o le a avea ai o le tofi o le tofi.

Filifiliga mo Manatu Autu

SODUSHKA o se masini, tutusa, o le toe faia o sipine o le nofoa. O le galuega tele o le faʻamautinoaina le mafanafana ona o le faʻaputuga malu. O le vaega autu o lenei mataupu e lava le mafiafia ma le malu. Itiiti le taua, ae o le faʻatapulaʻa faʻatapulaʻa o ata faʻapitoa e le faʻatagaina le tau o le paʻu.

Faʻafefea ona e faia se nofoa i luga o le nofoa?

Polokalame o se lapotopoto nofoa.

E pei o lenei mataupu o le i totonu o le:

  • Aluga o le tipiina o ie pe faapupulaina;
  • Mattail Mat, Multi-Selested;
  • O le fala na faia o se tala i se ata tele, lea e maua ai le faavae o le oloa.

Pei ona mafai ona vaʻaia, le fesili pe faʻafefea ona fai se nofoa, o loʻo siomia ai si e popole i ai, o le faʻagasologa o le faʻatinoga, aua mo le mamanu o le taʻitaʻi po o le nofoa e sili ona le masani ai, e fetaui lelei lava. Ma le isi mea, sa fai mai mea i ona lava lima, na faia e tusa ai ma le filifiliga o le potu, o le a na o le faamamafa o le ata atoa, o se isi aoga.

Sauniuniga mo le faʻatinoina o le manatu o le faia o se nofoa

Ina ia faia se git fala, tomai talafeagai i le vaega o le sosaiete, aemaise lava, i le fesili o lunisega po o le crochet. O le aʻoaʻo o le mea moni lea mo se puʻupuʻu puʻupuʻu taimi, ae afai e te manaʻomia le faia o se nofoa i se vave mafai, o le taimi sili ona mafai ona o le filifiliga - o le aluga.

Tusitusiga i luga o le autu: fausiaina o le faapaologa i le atunuu ma o latou lava lima

Faʻafefea ona e faia se nofoa i luga o le nofoa?

O le nofoa i luga o le nofoa e mafai ona suʻi mai le ie, oti i luga o fasi pepa, faʻapipiʻi i se fasi ma mimilo ma mimilo.

Lenei e mafai ona e faʻafesoʻotaʻia le fantasy poʻo le gaioiga i luga o le faʻavae o loʻo avanoa. Afai e lava le tele o se vaega o le aano, o lona uiga e mafai ona vave ona aveese le tele o laufanua mai le meaafale ma le faatino tuusaʻo ai le mamanu.

I le tulaga pe a leai se numera o ie mo galuega, e mafai ona e sailia ni mea le talafeagai poʻo le faʻamalosi o le mataupu o le tele o le tele, ina ia mafai ai le avanoa mo le nofoa. Pau lava le mea e te mauaina, e mafai ona e faia se mea totogi mo nisi galuega. I le aotelega, o le meafaigaluega nei o le a aoga e faʻatino ai lenei manatu:

  • peni-penitala;
  • laina;
  • lau;
  • Nila mo le suʻiina o le suʻisuʻi poʻo le suisui.

Afai e leai se masini suisui i totonu o le fale, e matua talafeagai mo le tagata lava ia o le itu itu o itulagi. O le mea taua e uiga i le auala e tausia ai o mea uma e mumu, o le mea ua fautuaina e toe fafagaina i latou i le tele o taimi.

A iai se suisuiaʻi o tomai, ma i totonu o le fale ei ai foi se masini suni, lea ua faigofie tele le galuega, talu ona mafai ona toe faia foi le galuega. O Mea E Manaomia:

  • le ie;
  • filo;
  • Vailaau po o isi mea totino;
  • Pepa mo le mamanu.

E pei ona vaʻaia, o le faʻasologa o mea e masani lava ona faʻailoa mai ai o le a le taugata le manatu, seʻi vagana ai ni nai itula o taimi. Afai o iai se masini suisui i totonu o le fale, o nei mea e te fiafia ai.

Faʻatinoina o manatu

E foliga mai o le galuega e matua faigofie. Ae afai e leai sau fuafuaga manino mo ai ma le mulimuli i ai, ona le gata lea o le faʻaaliga, o se mea mativa e ono liliu ese, e faʻaopopo atu i ai foi i le lapoʻa o le nofoa. Ina ia mautinoa e le tupu, o le a fautuaina foi ona e tausisi i se taua faasologa o gaioiga:

Tusi i luga o le autu: Faʻapipiʻi le lau i lalo o le vai taele e faia oe lava

Faʻafefea ona e faia se nofoa i luga o le nofoa?

Polokalame o le nofoa faataamilo i luga o le nofoa.

  1. O le sitepu muamua e tatau ona faʻaʻaisa ai meaafale o loʻo faia ai le nofoa. E mafai ona avea ma nofoa po o le nofoa. I soo se mataupu, e manaʻomia le fuaina o itu o itu o le faʻafafa i luga. Afai e faia le nofoa mo le nofoa, o le saʻo o le saʻo o le taliaina atoatoa. Afai o lenei mataupu o le totonu o loʻo faia mo le nofoa, ona tatau lea ona ofi i lenei tulaga, o le faapalepale o le mea sese e naʻo le tele o le mea e tau ai o le tagata.
  2. Ona, faʻaaoga lea o se penitala ma le Pule, e maua ai le fuataga i le pepa. O se iʻuga, e aliali mai se mamanu. E mafai lava ona laʻiina fua o fatu i luga o ie, ae e mafai ona latou faʻaalia le leaga o uiga lelei ma le masani ai, aua o le ie lea e suia ma "pepelo". Afai e saʻo 'olo uma, ona faigofie atu lea, talu ai le lava pule e faigaluega, e mafai ona faʻapipiʻi pepa i le fale ma le lio.
  3. Pe a sauni le faatulagaga, e faʻaliliuina atu i le ie. E tatau ona manatua e tatau ona e maua ni vaega tutusa tutusa, ma e tatau lava i latou uma ona i ai le faʻasoa o le 1 cm mo se laina.
  4. A o le faʻapipiʻi, e mafai ona e faʻaaogaina soʻo se tali: tipiina o le maea, muamua na ave i ai lipine mai le lava mataupu o le nofoa, muamua faʻatau i le lipine o le paolo. Faʻaaogaina nei moges, o le a le felelei ai le nofoa mai le nofoa.
  5. O lenei e mafai ona e faagasolo i le fesoʻotaʻiga o elemene autu. A o faia le pito i luga o le nofoa o le nofoa, e tatau ona manatua o loʻo iai i nofoaga saʻo mai le fa itu o le a manaʻomia e faʻasaʻo ai lipine poʻo maea. Afai o le faʻapipiʻi o loʻo puʻeina, a o le a o le a faʻaeteete o le oloa o le a faʻaeteete.
  6. A aunoa ma le lafoaia i le faʻaiuga o le tasi o le itu, o le faʻamoe ua tumu. E mafai ona avea o se paʻu paʻu poʻo se isi mea. Ina ua maeʻa le aluga i totonu e faʻatumuina atoatoa, o le nofoaga o totoe na te sailia. Tuuina mai o se tagata i fafo atu o fafo, e tatau ona faia ma le faaeteete.

Tusitusiga i luga o le autu: Valivali Champagne i totonu

O le mea lea, o le vaneina o le nofoa sa alu aluga i le nofoa o le nofoa, ma o lana fuafuaga e mafai ona faia i auala eseese ma le talosaga a le pule. O le mea pito sili ona taua ma atonu o le sili ona faigata - ia amanaia, mo se faʻataʻitaʻiga, ia faia ni fuataga saʻo, e faʻaliliu le mamanu i mea, e le galo, aua neʻi galo, e le galo, e le mafai ona ulufale i le tulimanu, maualuga lelei ma e aunoa ma mea e faʻatumu ai le aluga i le aluga i mea faʻapipiʻi.

Faitau atili