Cassette tuaoi pupuni i luga o palasitika Windows: Faʻafefea ona filifili?

Anonim

Faʻafefea ona tatalaina se moli moli, ina ia faigofie ma matagofie? Cassette tuaoi pupuni i luga o pupuni palasitika o se filifiliga sili mo i latou e tausisi i taimi. Faʻalua o mea taua ma le matagofie, o pupuni teuteu teuteu na manumalo i le aotelega o le mamalu. O tagata tolauapi faʻaaoga faʻapitoa e faʻaaoga lelei i latou galuega o le tele o mataupu eseese.

O pupuni faʻamalosi ma se kaseti o se fasi ie paʻu i luga o se faʻaseʻe, o loʻo natia i le fale. O le tapoleni e mafai ona faʻavasegaina, tapuni atoatoa le faʻamalama, pe na o le toto lau ie i luga o le pulu, tatala avanoa i le tomigi totū. I le pito i lalo, o le ie e iai le pa malosi, lea e fesoasoani ia te ia. Mo le sili atu le mafiafia fetuunaiga i le faʻamalama, o le mamanu e tuʻuina atu i taiala i itu uma e lua.

Faʻaaoga ia pupuni faʻapitoa i luga o faʻamalama palasitika. E mafai foi ona e faʻapipiʻi i laupapa laupapa na faia e tusa ma Eurostandard. O le ie na faʻaaogaina lelei e le potu mai ray o rays, e le mafai ona vaʻai i ai mai le auala o le a le mea o tupu i totonu.

O le tau o Rolling-Cassette pupuni e fuafua i mea ua faʻaaogaina, aano o manu. Atonu e eseese lava e fuafua i le faʻasologa ma le tele o le oloa. E masani ona faʻaalia le tau i le sikuea mita. Faʻaaoga tau o masini fua, faʻapipiʻiina o tapoleni e ala i tagata faʻapitoa.

Cassette tuaoi pupuni i luga o palasitika Windows: Faʻafefea ona filifili?

Fausiaina o pupuni ma le mataupu o taotoga

Faaaoga ia pupuni e matua faigofie lava. O le satiaina o kaseti tassette o loʻo faia i luga o le stroke poʻo le faʻavaʻa. Faʻafetai i le mea lea, e pei lava o le tasi aliʻi atoa ma le faʻamalama. O le ie faʻapipiʻi i luga ma lalo o loʻo tupu i luga o tioata poʻo se mamao mamao mai lea. Mai luga o loʻo i ai se pusa teuteu (kaseti) ma se auala. Na lavea tele le ie puipui-lapopoa i luga o ie puipui i luga o le pa, o loo tu i totonu o le pusa, ma lalafi i fafo. O le itu o le tapoleni e faʻasaʻo i le taiala o lona lautele o lona lautele 25 mm. I lenei faiga, o se tagata lelei duet ua mauaina.

O le faʻavasegaina o le faʻavasegaina o le faʻavasegaina o le faiga e mafai ai ona e pulea pupuni e aunoa ma faʻafitauli. O faʻataʻitaʻiga masani e faʻamalosia e le maea. E i ai ni mea ma le semi-otometi faʻatonutonu faiga. O le faʻagaioiina o le ie 'ie i lenei mataupu o loʻo faia e le tasi kiliki i luga o le faʻamau. Fesuiaʻi ma ni masini faʻapipiʻi fetuunai le tulaga o le ie puipui otometi. E le gata i lea, o nei ata lautele ua avanoa e faʻatautaia ai le "SMART" polokalama ".

Mataupu i luga o le autu: Faʻapipiʻi le PLONY I LE O LE PULEGA O LE LALOLAGI

Cassette tuaoi pupuni i luga o palasitika Windows: Faʻafefea ona filifili?

Ituaiga o kaseti na tafe solo

O se tasi o faʻailoga lauiloa o Cassette na tafepule o le "UNI" faiga. O ia taumafaiga e taʻua o le tupe moni, a o i ai lo latou laʻititi faʻatusatusaina i elemene taʻitasi o le faʻamalama. O le System "iunite" o loʻo tuʻuina atu i se togafiti e maua ai faigofie le siitia ma lalo ifo o le ie 'upega tafaʻilagi, faʻapea foi ma le tulaga faʻapitoa.

E tolu ituaiga o le pito i luga o pupuni ua faʻaofuina i totonu o le kaseti:

  • "UNI-1";
  • "LOLO-2";
  • Faʻataʻitaʻiga ma le tautotogo o le tautotogo.

O loʻo mafai ona filifilia le lisi o le Clitsette o le UND System e mafai ona filifilia mo ni fuafuaga eseese o faʻamalama palasitika. O ia faʻataʻitaʻiga e lua ituaiga o taiala: mafolafola ma le-foliga. Pulea mamanu ma se palasitika filifili.

Cassette ma taiala i le Uni-1 System e faʻapipiʻi i le faʻamalama pato. O le ie puipui na faʻaititia ai le faʻamalama matala. Taiala i ai se pepa mafolafola. Fabric lata mai i le tioata. O le polokalama e talafeagai mo Windows ma ni mea tau le lelei o le teuteuga teuteu mo tioata ma se malologa o le 10 mm ma sili atu.

PASSSMO Windows ma isi ituaiga ma foliga o le stap e mafai foi ona teuteuina i cartte dempsins. I lenei tulaga, o le "uni-2" ie puipui e talafeagai. Ua faʻaauupegaina i le p-foliga faʻatonuga. O le kaseti e i ai le faavae ma le mafiafia o le 10 mm. O lenei ituaiga e sili atu o le tele o mea e mafai ona faʻaaogaina i luga o le lautele. O le fale e nana ai le auala ma taiala i lenei embodimt e le fusia i le strokes. Ua faʻapipiʻi i le faʻamalama faʻataʻoto. Ole taimi lava e tasi, le faʻasa pipiʻi mata o alisi i tioata.

O pupuni i le tautotogo o le tautotogo foliga foliga e tutusa ma faʻataʻitaʻiga o le le-2 faiga. Ae o le pulea e faia ma le fesoasoani a le au. E tu i le ogatotonu o le pito i lalo o le vaitusi, o fea le mamafa o le tapoleni. Steel shaft mo le faamaapeina ie ua faʻaauauina ma se tautotogo faʻapitoa, lea e maua ai se feteʻenaʻiga faifai pea o pupuni. O lenei vaega e faʻatagaina oe e faʻaaoga le kopi i soo se ata i luga o se fale i luga o le laualuga, faʻailo i le eseese o le faʻaoʻo. I lea tulaga, e le mapu atu ie ie, ua le suia ai le aotelega o lou manatu.

Cassette tuaoi pupuni i luga o palasitika Windows: Faʻafefea ona filifili?

Manuia

Cassette Bropet Bartsons maua ai le tele o mea lelei.

  1. O le tapoleni e lelei atoatoa.
  2. Faatuatuaina puipuiga mai le la ma tagata ese.
  3. Tele mea.
  4. Faigofie mamanuina, faigofie faapipiiina.
  5. E mafai ona e faʻaaogaina i palasitika faʻamalama o ituaiga eseese.
  6. Tele filifiliga o mea, mamanuina o ata eseese.
  7. O le tau e faʻatusatusa i se seti o pupuni, tuli ma cornice.
  8. E le manaʻomia ni tausiga faʻapitoa.
  9. Aua le polokaina le faamalama. E mafai ona faʻasaʻo le faʻaaogaina mo faʻamoemoe eseese.

Taavale kaseti ie pupuni ua lelei ona faʻasaʻo i luga o le faʻamalama. A o le sash tulaga i le ventipelation mode, latou te le o ese mai le tioata, aua le oscillate. Ona o le mafiafia o le faʻamaʻi i le faʻamalama, o le la o le la e le faʻatagaina ma le faʻatagaina e vaʻai i totonu o le auala.

Mataupu i luga o le autu: Niu Ioka sitaili i totonu

O le ie puipui e iai lava lona aoga, faʻatusatusa i le tele o le faʻamalama o loʻo vaʻavaʻaia. O le scchanism o le faʻatonutonu e faigofie ma malamalama, o se tamaititi o le a faʻafetaiaʻia ai. Faʻapipiʻiina e le manaʻomia ni taumafaiga faʻapitoa, e le tele le taimi. Faʻapipiʻi pupuni ma le fesoasoani o le faʻaaogaina o le faʻaofuina poʻo le lua botetcher. Muamua nonoa le pusa, ona taialaina lea.

O mini-maso na ufiufi ie puipui e talafeagai mo le PVC Windows o eseese lapoa. O loʻo faʻaaogaina i le Windows ma le faʻavasegaina-gagau masini. Tatala le faamalama Suta e mafai ona taofia uma i le tulaga ma le simini.

E mafai ona e filifilia ni lanu eseese o ie, monophonic ie puipui pe mamanuina. Casesette ma Taiala e paʻepaʻe, vali i lalo o ituaiga eseese o fafie, lanu lanu. Mea mo fale puipui e mafaufau loloto ai i le malamalama. E i ai filifiliga ma le atoaga o le dumeming (Blookout), lea e puipuia atoa faamalama mai le malamalama malamalama. E i ai faʻataʻitaʻiga e faʻaliliu ai le malamalama i se isi tulaga. E mafai ona e filifilia se faʻataʻitaʻiga i le toetoe lava faʻatasi.

Cassette tuaoi pupuni i luga o palasitika Windows: Faʻafefea ona filifili?

Ie ma mea mo cassete compless

Tagata gaosi ofoina atu se tele tele o ie mo kakete ua ufiufi ie puipui. E mafai ona e filifilia se faʻataʻitaʻiga e oʻo lava i le sili ona manaʻomia fiafia i le matagofie. O ie e ese mai i feoaʻiga, tusi, impregsence, gaosi oloa ma tau, ma e mafai ona e filifilia i taimi uma se faʻataʻitaʻiga talafeagai.

Mea mo URLR STUTESS i Tuture o le Tausaga Valofoa E vaevaeina i le tatagi, o le matua ma manino. O le ituaiga muamua o ie e taua tele mo le Windows na suʻesuʻeina Windows, a o latou saunia 100% puipuiga mai le malamalama malamalama. Darling Mini-Magi ma le pupuni Pourtains Pass Light Wopiang Digites. Latou te faʻaititia le pupula o le la o le la, faʻalitoina ia i latou. Saunia se maualuga maualuga o le malamalama. O fasi ie e pei o le telle pupuni skiptons moli ma nana le potu mai fafo. Faʻatele ona puipuia mai le la, Faʻafou le vaʻai o le potu, ma tuʻuina le malamalama e ati i totonu.

E iai le tamaoaiga-filifiliga a farosa, o le averesi o tau totogi vaega ma uluai faʻataʻitaʻiga. O mea mo la latou gaosiga e tele polyster, faʻapea foi ma ni tuufaafeagai eseese ma flax, cotton, isi vaega. E mafai ona maua atoa ni kopi atoa. Mo le faʻamaoni o le susu i le susu, burluut, le faʻatulagaina o le pefu o ie e faʻaititia i faʻapitoa faʻapitoa ma faʻapitoa faʻapitoa.

O kaseti ma taiala e faia i Steel, Aluminium, Plastics. E eseese a latou lanu lanu, mea. Afai e te manao ai, o lea o le ie puipui ma faamalama palasitika ua avea se tasi atoa, filifili lea o le paolo o le faaopoopoga i lalo o le lanu o le faavaa faamalama. O le tuʻufaʻatasiga e lelei lava le vaʻai pe a fai o le pusa ma taʻiala e pikiina i le tasi lanu lanu ma tisu.

Tusi i luga o le autu: pepa puipui mo le alatele ma le Corridor ata: O ofuvae i totonu o le alatele i totonu o le fale i totonu o le fale mautotogi, i totonu o KHRUSUSHOHD, Prepan, Spacties, Skispan

Cassette tuaoi pupuni i luga o palasitika Windows: Faʻafefea ona filifili?

O le ie e tausi ai le ie ma isi elemene

Fufulu le kaseti kaseti e manaʻomia le manaʻomia, ae leai se faigata ona tausi latou. Aitalafu i le filogia mafai i auala eseese. Aveese le pefu mai mea o le a fesoasoani i moli uila. E manaʻomia ai se tamaʻi nota ma le pulumu. O nisi ituaiga o filogia o le a fesoasoani e aveese ai le masani masani o le tutusa.

Ile faʻaiuga, Robling-Cassete ie puipui e mafai ona tapunia. Mo lenei, o se apoina ma le lelei-fomu ua fetaui lelei. O le aufam olopalaina le nofoaga, ona faamama ai ai lea o toe vaega o le mea o loʻo faʻamamaina ma le punou. Ua mago le ie. Afai ua leiloa e mea o manatu i le tele o tausaga pe a uma ona faigofie le suia.

Ia tausia le siva, o le vai mo le fufuluina o Wildows e talafeagai. Plasitika poʻo uʻamea fausaga o le pusa ma taiala e faigofie ona faʻamamaina. Ua lava lea e solo ai o latou ie po o se apogige ma vai. O le faʻaeteete mataala o le a faʻasaoina le uluaʻi vaʻaiga mo se taimi umi.

Cassette tuaoi pupuni i luga o palasitika Windows: Faʻafefea ona filifili?

Faʻafefea ma le mea sili atu e faʻaaoga?

Cassette Bropert Studuins e talafeagai mo ni nofoaga. I le galuega, i le fale, i Cafne ma isi nofoaga o mea na sili ona manaia ai le faamalama. O pupuni o lenei ituaiga o le a otootoina i le mataupu pe a le mafai ona faʻaaogaina le ofa mo ni mafuaʻaga mo nisi mafuaʻaga. E talafeagai mo Loggidia, Mansard Windows. O na faʻataʻitaʻiga e mafai ona faʻaaogaina mo soʻo se nofoaga o nofo ai: umukuka, potumoe, potu malolo, fanau.

O ie kaseti ie puipui o se elemene tutoatasi pe a mamanuina faamalama. Ma le isi, e mafai ona latou viliina ma pupuni o mea faʻatusifetonu. O nei togafiti ua leva ona faʻaaogaina pe a fatuina ai isi totonu. Latou foliga manaia tele ma aua le faatapulaaina manatunatuga.

O pulumu toto ma se mekasini e tele lava lelei. O lenei mea manaia o le a le tuua oe le le mafaufau. O le mafanafana ma le faigofie i fafo o oloa e atoatoa tuʻufaʻatasia ma le matagofie. O lenei auala e faʻamamaina ai le faʻamalama e lelei mo nofoaga o eseese. Faaaoga ma le totoa. Mai lenei filifiliga o tulaga lelei sili atu, ma e leai se aoga.

Faʻaatusa i pupuni masani, faʻaaoga pupuni pito i luga o pupuni ma se pepa teuteu e sili atu le faigofie. E te le tau faʻasaʻo pea le ie puipui ina ia latou maua se vaʻaiga vaaia. E le gata i lea, ua leai se pefu mai ia i latou. Filifilia Faʻataʻitaʻiga, vaʻai lelei i le lelei. O le lelei faʻataʻitaʻiga o le a faʻafiafiaina oe mo le tele o tausaga.

Faitau atili