Fuafuaina o le kapeneta ma ona lava lima - Faavae ma faitotoa

Anonim

E masani lava ona amata mai e tagata a latou faʻataʻitaʻiga i meafale e tuʻuina mai i le Kapeneta. O le faifeau ma ona lava lima, o le fuafuaina o mea e le faigofie, o loʻo iai i faʻataʻitaʻiga mo le 1-2 aso, ae tele le taimi e masani ona togafitia mo lona atinaʻe. A fuaina, e manaʻomia le amanaia uma vaega i le laʻititi faʻamatalaga ina ia saʻo le faʻaiuga o le maumautu.

Fuafuaina o le kapeneta ma ona lava lima - Faavae ma faitotoa

O le faifeau o se mea e le masani ai o le itu o le itu o nei, o se ituaiga o le kapeneta ua faʻamaonia lona aoga ma le tamaoaiga o le tamaoaiga.

Faʻavaʻa ma le vaega i totonu

I le amataga, e tatau ona e filifili vave le umi, ona E mafai ona faʻavae i se faʻavae, ae e sili atu le taumafai e fai se fausaga i le umi o le laupapa laupapa (tele o le 180-22ss cm) ina ia o nisi taimi o loʻo faia ai le 2 kapeneta i le taimi Pau lava le mea uma.

E fautuaina le faia o le le itiiti ifo 2 potu - ma malutaga ma se afifi, ma le teteʻa e tatau ona tutusa, ina ia faigofie ai ona galue ese mai le mamanu o faitotoʻa. O le tele o lala, o le faigata tele o le faia o mea fuafua, ae sili atu nai lo le 4 potu o le a faigofie o faitotoʻa o faitotoʻa (cm e le ofi i le sili atu o le 5 cm.

Mo faʻavaʻa o loʻo faʻaaogaina:

Fuafuaina o le kapeneta ma ona lava lima - Faavae ma faitotoa

O se faʻataʻitaʻiga o le fuafuaina o le pusaaisa.

  1. 2 itupa laupapa, ma o lo latou maualuga e le tatau ona oʻo atu i le tulaga o le 17-20 cm, ia pe a uma le faʻavave (gaosia i luga o le fogafale i luga o lona tulaga.
  2. O le ogatotonu o le ata e alu i le 7 cm puʻupuʻu itu, ona E 2 faitotoa o le a agai i luma o le. E le gata i lea, o le 3 cm i se taimi puʻupuʻu, ona Faʻapipiʻi i lalo o le pito i lalo.
  3. O le pito i lalo o loʻo faʻasolo i totonu o le atigipusa i le tulaga o le le mautonu o le fola. Afai o le slab o le faʻapipiʻiina i lalo, ona le mafai lea ona le mautonu O le maualuga o lona tulaga, e naʻo le 1 cm i luga o le fola fola, ae e le gata i mea faʻapipiʻi e le gata i le fesoasoani a manuʻavale fao. O se mea taua o le pito i lalo e tatau ona faia le itiiti ifo i le 5 cm i tala atu o le kapoti lava ia e mautinoa ai le mafai ona faʻapipiʻi faitotoa.
  4. O le tapuni e faʻapipiʻi i luga ma sili atu o puipui uma. O le puipui pito i tua e mafai ona tu i le le mautonu, ae e sili le la tapunia foi.
  5. O le pito i tua o le Kapeneta na faia e o latou lava lima mai le laupapa, ae i totonu o le mea e te le tau suia ai i le fiberboard po o paner. O lea auala e mafai ai ona faʻaosofia atili ai aso faʻamutaina ma faʻaitiitia ai le mamanu o le mamanu.

Tusitusiga i luga o le autu: Valivali Champagne i totonu

Fuafuaina o le kapeneta ma ona lava lima - Faavae ma faitotoa

Faʻatumuina o se pusa puipui e tatau ona faʻamalieina manaʻoga taʻitasi a le tagata faʻatau.

A maeʻa, e manaʻomia le taulimaina lelei o le aʻoaʻoga ma le faʻaeteete i le 'aʻai, ae o pa puipui. Afai e le eseese pa puipui i se lamolemole lamolemole, ona toso mai lea o le kapeneta ia i latou mai ia i latou i le 2 cm. I potu laiti, ona o le tele o potu, aua E tatau ona e fetuunai le tele o le lumanaʻi oloa.

Ina ia maeʻa le fuafuaina o le Kapeneta, o le a manaʻomia le faʻatulagaina o lafu uma ma vaega mai totonu. Na o ia, o le fata ua amata ona amataina e 1.2-1.5 cm ona o mea e tatau ai, ma lona maualuga e faʻatatau i manaʻoga ma agavaʻa (sili ona masani (cversi taimi (chic masani O le itu pito i luma ua tapunia foi e se slab, o le mea lea e tatau ona e manatu vave i ai nei 4 cm (2 cm i le ipu).

I totonu o le fale puipui ma fata e sili atu ona faigata, ona O le mataupu faavae o loʻo faʻamatalaina i luga o le a naʻo le 1 pusa mo seevae ma le maualuga o le 40 cm, ma mo vaomago o loʻo iai o se uʻamea ua toe faafoi ai le fou o le fata.

Faitotoʻa mo le kapeneta coupe

E ui i le mea moni o le vaega autu e toetoe lava a fetaui lelei ma o latou aso vaivai, e aoga ai faitotoa. O le kapoti lava ia na maua lona igoa tonu ona o latou foliga, ona O le tulaga faʻapitoa o le faʻatulagaina e teu ai avanoa i totonu o le potu i le taimi o faʻagaioiga.

Fuafuaina o le kapeneta ma ona lava lima - Faavae ma faitotoa

O se faʻataʻitaʻiga o le fuafuaina o faitotoʻa faitotoʻa o le pusaaipoto.

I se faʻaopopoga, o faitotoa o le au faʻatau e leʻi ese a latou talitonuga, e pei o a latou uso faʻasoasoaina o latou uso. O le mafuaʻaga mo lenei le faigofie - o le aotelega o le faʻatupeina o loʻo taofia, ma afai o le faʻaletonu o le a amata, i soʻo se taimi e mafai ai ona suia i luga o le laʻau. amata ona foliga foliga mai). Ae ina ia aua nei avea ma vaega o le faʻatauaina o le sala tupe, e manaʻomia le faia o se mea tonu ma le saʻo o le milimita.

Mataupu i luga o le autu: o le fetaui lelei o afifi i totonu o le umukuka

A totoina faitotoʻa mo le pusaaitu, e tatau ona e faʻapipiʻi vave galu o le a latou feʻaveaʻi ai. O loʻo faʻaseʻe i le tutusa, ae e le gata i lea, ina ia aua neʻi nofoia le tele o nofoaga. O le maualuga o le fale teu oloa e le tatau ona oʻo i le pito i lalo ma le ufiufi o le 1 cm.

O se vala taua o le saʻo pe a inu. Ina ua maeʻa le sash i le avanoa avanoa, o lona pito e tatau ona sili atu nai lo le faʻatapulaʻaina o fata malolo. Afai e le amanaiaina, pe a uma taimi e manaʻomia se paga fou o totini, ae o le a le faʻagasologa o le aveeseina i le aveeseina ma le faʻapipiʻiina o faitotoʻa. Faafaigofie faigofie, ae o mafuaaga foi manaʻoga e manaʻomia le faia o soʻo se mea e mafai ai.

I le faʻataʻitaʻiga, o le fua foliga pei o lenei:

  1. O le lautele lautele o le kapeneta e fuaina, ona o le mafiafia o le laupapa, e aveʻesea ai le lautele mai le lautele o le chipte. Na. Faatasi ai ma le umi atoa o le 180 cm ma le i ai o le 3 pa puipui o 1.8 cm i le faaiuga, 2 faitotoʻa o polokalama (180-13 cm o le a manaʻomia e mafai ona e maualalo le numera pe a uma le koma, i.e. 2 Papatusi o 87 cm.
  2. O le lautele o le lautele o vaega uma e fuaina. O le auala e aoga, ae sili atu le tele o le taimi. O lenei metotia e matua talafeagai, pe a na o le 2 vaega, ona O le saoasaoa tele e maualuga tele, a le o lona saʻo e mafai ai ona e iloa vaivaiga, o le fono mulimuli e leʻi faʻatinoina.

Isi vaega ma faalauteleina

A o le galue, o le tutusa seti o meafaigaluega ma mea e masani ona faʻaaogaina:

  1. Sikulukalaiva.
  2. Vili.
  3. Roulette.
  4. Electrolzik.
  5. Penitala (leai ni faʻailoga, ma isi mea e lelei ai mea faigaluega).
  6. Chipboard.
  7. Faagaau mo tautau.
  8. Manaia ma tele.
  9. Faomea fao.
  10. Peni ma loka.

I le taimi o le galuega, e leʻi faigata o le tino pe a e faia mea uma.

O le mea sili ona taua a na faia e le ie ma ou lava lima - e fuaina lelei, ia tosina ma avea ma ni maa faamautuina. Afai o le a le siʻitia teisi atu i le fuafuaga fuafuaina, o le faʻaiuga, o le faʻaiuga e ono le fuafuaina.

Tusitusiga i luga o le autu: Jumpers faia oe lava

Aua le fefe e fai kapeneta ma ou lava lima, ona O le taualumaga e matua le fiafia lava, ae atoatoa. Ina ua maeʻa galuega, e leʻo se mea e faigata ai ona fai se mea e sili atu ona le masani ai, ona o lena O lenei tulaga e mafai ai ona e faʻaleleia lou tomai i luma o ou tomai.

Faitau atili