E mafai ona kelu le pepa puipui i luga o le pito i luga o pepa puipui

Anonim

Tele o tagata o loʻo nonofo i le tatou atunuʻu, Quidd toe faaleleia, filifili tonu le pepa puipui o se pa puipui. O lenei faalegatasi lea, ma le toe afio mai o mea lava Ia, ma, e ui i le tele o ufiufi puipui fou, e fiafia i ai lava le lauiloa tele. E ma le tele, faʻatasi ai ma faʻagasologa o loʻo tuanai, soʻo se tagata e mafai ona tuʻufaʻatasia ma poto masani.

O afea e mafai ai ona pipii i luga o le pepa puipui

E mafai ona kelu le pepa puipui i luga o le pito i luga o pepa puipui

O le mea lena e tatau ona e galue ai.

Tele o tagata e fiafia i le faia o se fale toe faaleleia i le taimi sili ona malie. Ole mea lea, o loʻo suʻeina e tagata uma ni auala avanoa e faʻatino ai lenei manaʻoga. Ma afai ua uma ona faʻaola pa i puipui puipui, ona o lea o le mafaufau o loʻo mafaufau e faʻafefeteina puipui ma vailaʻau fou e aunoa ma sauniuniga vave.

Ae e mafai ona kelu fou fale puipui i luga o wallpapers. O polofesa o a latou mataupu o le a mautinoa fautuaina le numera o le muamua galuega e saunia atoatoa i luga. Ma mo se mea e taua le mea e le gata i le aveeseina o malosiaga tuai, ae faʻapea foi ona tutusa le puipui, faʻaalu i le taʻimua ma faʻaalu le aofaʻi o gaioiga talafeagai. Ae mafai ona faʻaaoga e le isi filifiliga, faʻaitiitia o taimi ma tupe, ma peʻa le naʻo le malosi fou i luga o le tuai.

O le maualuga lelei o le sticking fou puipui fou i le matua o le le tumau o malosiaga ma taimi. Ae i le taimi e tasi e tatau ona e manatuaina le faʻavae faʻavae o le manuia le faʻaleleia: o le pa mo le faʻaaogaina e tatau ona mama, faʻapipiʻi ma tagofia i le Prime. Naʻo lenei tulaga e mafai ona fuafuaina i le faʻaiuga o le iʻuga.

Ma o le aʻafiaga mai o le leaga taunuuga ua faʻaititia, o le ailia agavaʻa o tulaga nei:

  1. O le tuʻufaʻatasia o le tagata paipa tuai e tatau ona faʻapipiʻi atoatoa uma lava;
  2. E tatau ona faʻapipiʻi mautu le pepa puipui tuai i puipui;
  3. Le lamolemole e tatau ona lamolemole, aua le iai ni mamanu volumactic mamanu;
  4. Ia manifinifi.

Mataupu i luga o le autu: Tekonolosi lelei tekonolosi fale mai se pa

Le mautonu o le pasiaina fou o potu fou mo le matua

E mafai ona kelu le pepa puipui i luga o le pito i luga o pepa puipui

O le a le mea o le a o mai e fetaiaʻi ma le aoga lona lua

O le faia o se faaiuga i luga o le faʻapipiʻiina o fale puipui fou i le matua, e tatau ona e manatua mea nei o nei:

  1. O ni aega o le filifilia filifilia o loʻo faʻaititia tele;
  2. O le lelei o le fofoina o upega tafailagi fou ua faaitiitia;
  3. E i ai le ono ono ono aʻafia o foliga o le alu i mea leaga i vailaʻau fou, e amata mai ai "bubbs", ma faʻaiʻu i le tele o taimi;
  4. O le tautua tautua o le taufaʻaiga fou na faʻaititia tele;
  5. E iai le lamatiaga o le atinaʻeina o siama ma le maoaʻe, lamatia i le soifua maloloina o tagata.

Matamata i luga o pepa pepa puipui

Afai o le puipui e sefeina ma pepa pepa puipui, e le o le le aofia ai mo se toe totoina o le laualuga ina ia sefe ai le taimi ma o lona uiga. Ae i le filifilia o lenei filifiliga, e tatau ona e siakiina ma le faaeteete, e leai ni mea leaga, gagau, ma soʻoga uma o soʻotaga.

E tatau foʻi ona e sauni mo le mea moni e ono faʻaalia e le tuai o mea leaga e faʻaalia ai meatotino laʻau e faʻaolaina i le taimi o loʻo faʻamamaina ai. O lona uiga, o galuega uma o le a palauina.

E sili le filifilia o se ata o le fou na tu ma iloiloina le pupula o le muamua. Afai o se vaega fou e matua manifinifi, ona tele lea o le mamafa o le uli o le o le a le mautonu 'upega tafailagi.

E tatau ona manatuaina le tele o le molimau e tatau ona lava. Afai e sili atu, e le o le le aofia ai o le sasaina o tapoleni, lea e ono pa'ū mulimuli ane ona o le aotelega o le ogaoga.

E mafai ona kelu le pepa puipui i luga o le pito i luga o pepa puipui

O le pepa puipui o loʻo i luga o le pito i luga o le mea tuai ua faʻatagaina pe a fai o le ogaumu tuai e manifinifi ma faia i luga o se pepa

Auala e Tumau ai Lava

O lea, ia mautinoa o loʻo taofia lelei le pepa laupapa tuai, e mafai ona e amata pipii i luga o latou ana fou ana ana. Ae, muamua pau lava o mea uma, e aoga tele le ulaula ma pei o mea na ua matua leaga lava.

O loʻo ufitia vaifofo mea fou, e amata mai le tasi matata, ma e tatau ona e aumaia se taimi e faʻamago lelei ai. A faʻapea e manuia le faʻataʻitaʻiga, ma le matamuli mau i luga o le laufanua tuai o le pepa puipui, ona mafai lea ona e faʻaauau le faʻagasologa o le totogiina.

Afai o se aofaʻiga o le "bobbles" faʻaali ina ua aliali mai "bulls", ona mafai ai lea ona latou faʻaitiitia i le uʻamea faʻapitoa, ae e mafai foi ona e faʻatali le 2-3 aso ina ia vavaeʻese nei mea leaga.

I le taimi lava i le taimi o le faʻaputuga o le potu e tatau ona i ai le maualalo o le ea ea, i.e. Galue e aunoa ma le aofia ai o le ea malulu po o le fiafia, ma tapuni pupuni ma faitotoʻa. Potu i totonu o le potu e faʻatagaina naʻo le taimi na mago ai le auala fou.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona ufiufi le tagata gazebo i le atunuʻu ma fai se laupapa laupapa faʻavae

Matamata i luga o le vinyl ma phlizellin weldpaper

E mafai ona kelu le pepa puipui i luga o le pito i luga o pepa puipui

O le fuga e tatau ona atoatoa

Glue fou o upega tafailagi i luga o le pito i luga o le vinyl e le mafai, talu ai o le tuai o le tau taofiofi vai-solo. E le gata i lea, e manaʻomia le manatuaina o le vinyl ofu o loʻo i ai se maunuti lava o le a faigofie ona iloa lelei ai se faʻafitauli fou.

O le Phlizelin ituaiga pepa puipui io latou uiga e tutusa ma Vinunyl, o lea e tutusa a latou fautuaga. Ole mea lea, e sili le aveʻesea ia i latou mai le puipui.

Faʻafefea ona aveese le taulaʻia tuai

Afai ua filifili pea e aveese le Upega Tafaʻilagi, o lenei faiga e mafai ona vaevaeina i vaega nei o sitepu:

  • musi;
  • susu;
  • Scraping ogalaau.

Eseese ituaiga o puipui puipui o ni tikeri o le susu, ma ia mautinoa le maualuga o le vai, e tatau ona faʻalavelaveina le tasi le faʻamaoni o le faʻamaoni. O le mea lea e faʻaaoga ai le laugutu, ia e faʻamaonia ai le tapulaʻa maualuga o le amiosaʻo.

Ona tatau lea ona fefiloi le laualuga. O meafale ma le fola e muamua ona ufitia i se ata puipui. Ina ia faʻateleina le aʻafiaga o le faʻafefeteina, e tatau ona e faʻaopopo se tele o le suavai o le vaimoli poʻo ni vailaʻau.

Vitio e uiga i le aveeseina o le paketi tuai

O le fofo ia lava e faʻaaoga i le puipui faalua, ma i tulaga uma o tulaga e tatau ona e mulimuli ai ina ia le siʻi i luga o puipui. Ina ua uma le susu, o le laualuga e tuʻua mo le kuata o le itula, pe a maeʻa le taimi e mafai ai ona galue i le Tagaloa o le Taui. Afai o le muamua galuega muamua na faia saʻo, o le maʻua o le a alu i lalo ifo o le taimi saʻo, ma o le a mafai ona latou faia e le gata i le spalala, ae o se pule masani.

A aveʻesea le matua Vinyl Homecpaper, e manaʻomia le muai aveese le vinyl vaega, ona amata loa lea ona aveese le auala o loʻo faʻamatalaina ai le metotia. Afai o le puipui o loʻo ufiufi i pepa puipui i le tele o vaega, e tatau ona palu pese, e tatau ona e palu kusi ma o lona uiga e aveese (manaʻomia i le lava gaosiga) pe a mafai ona tape.

Mataupu i luga o le autu: Manatu mo le teuina o fualaʻau, uila, Skis ma isi mea i luga o le faapaologa (30 ata)

Faitau atili