E mafai ona le giee pepa puipui mo Plasterboard: O tulafono o le tapenaga ma pipii

Anonim

E le o se mea lilo mo soʻo se mea e oʻo i le aso o le plasterse o se tasi o mea sili ona masani mo le galuega i totonu. E i ai le tele o lelei atoatoa.

E mafai ona le giee pepa puipui mo Plasterboard: O tulafono o le tapenaga ma pipii

Wallpaper i luga o Plasterboard - Pamumumu atoatoa

Ae peitai, o lenei mea e manaʻomia ai le faʻauma i fafo, talu ai o lona laualuga e le o teuteu. Ma talu mai le sili ona lauiloa o le sili ona lauiloa mo teuteuga i totonu o potu eseese o pepa puipui o pepa puipui (flissiely i lalo o le ata, vinyl, o le fesili autu o mea nei? Taua tulaga, a o usitaia i tulafono uma ma mulimuli ane faatonuga.

Galue i sauniuniga

E pei ona iloa, o le fausiaina ma faʻaleleia, o se tasi o mea sili ona taua o le faʻatinoina o galuega sauniuni. E masani lava, o lenei laasaga mulimuli e umi ona umi, ma o lana taga e sili atu faigata nai lo le tulaga autu.

E mafai ona le giee pepa puipui mo Plasterboard: O tulafono o le tapenaga ma pipii

Fuga mai le pepa puipui

O lea, o le tapenaina o le laufanua mo le faʻapipiʻiina o le pepa puipui i luga o le plasterboard (GLC) aofia ai ni vaega. Sei o tatou taofi i isi auiliiliga ia i latou uma.

Primber

Ae e te leʻi amata ona kelu le puipui i luga o le palapala, e tusa lava pe na e faʻaputu le feololo, vinyl poʻo le pepa upega tafailagi, e manaʻomia e faia ai luga o le laualuga. O le galuega a Loiti tatau ona e mautinoa le faʻatuatuaina puipuiga puipuiga mai le aʻafia o mea leaga tele, pei o le gold, faʻamaʻi ma isi.

Afai e te filifili e ofi i luga o le Glc, o lona uiga o le pa puipui e faaleleia atili ma le tufuga. Manatua o ia tulaga e mafai ona faʻaaogaina faʻapitoa ma le acrylic pripia.

O le taumafaina o le Primer, faʻapea foi ma tulafono mo lona talosaga i le galuega galue o le GCC, e tatau ona faʻaalia e le gaosi oloa i luga o le afifi. E faigofie ona faʻaaoga, o lea e mafai e se tasi ona faʻatinoina lenei galuega. Faʻaaogaina se faʻaputuga pulumu, malamalama mama i luga o le luga o le glc. O le a lava lenei.

Togafitiga o soʻoga ma Maʻi

Serpisia o le a fesoasoani e feagai ma le lua faafitauli autu:

  • Nana le tele o mea, incl. ma taupulega.
  • Faia e le o vaaia i nofoaga o digwall shsts.

E mafai ona le giee pepa puipui mo Plasterboard: O tulafono o le tapenaga ma pipii

Serpin - o nei mea e malie ai, le vaaia o soofaatasi

E tusa ai ma ona foliga, o le gata e tutusa ma se lipine na faia i le ituaiga o le mesh ma faia i mea malosi e pei o se fagota. O lona galue i luga e togafitia ma faʻapitoa faʻapitoa, ona o le mea e mafai ai ona e faigofie ona pipii ma faʻasaʻoina malosi i soʻoga o le glc.

Mataupu i luga o le autu: tutoʻatasi faʻapipiʻi ma fetuunaiga o le faitotoʻa latalata

Le isi tulaga: O le mea e tatau ona e iloa e uiga i le pu

E tatau ona fuafua lelei le faaeteete i lenei tulaga, talu ai e matua faʻamoemoe lava i le lumanaʻi poʻo le a le tele o auala. Afai e te faʻaputuputu e pupula i luga o le laupepa pepa puipui mo le valiina poʻo le manifinifi o le nofoaga e taua tele, aua o le le lelei o mea ua "o mai" i fafo. E te ono lamatia i le upu moni e vaʻai uma i soʻoga, chips ma scratches, faʻasolosolo i fafo ma e mafai ona ofi atu i totonu o le pepa puipui.

E mafai ona le giee pepa puipui mo Plasterboard: O tulafono o le tapenaga ma pipii

Tuu le miswalls i luma o le pipii o pepa puipui

A e asiasi i le teu fale ma faʻatau se tuʻuga i totonu o le pepa faʻapipiʻi, atonu e manaʻomia ona sauni mo le amataga o le galuega. Mo lenei, o le faavae o le totty ma ua fefiloi i se vaega o le vai. O le taumafaina o le vai ma tuʻutuʻuga e tatau ona faʻaalia e le gaosi oloa i luga o le afifi poʻo ni faʻatonuga mo le faʻaaogaina.

Faʻafefea ona i ai i mataupu o loʻo i ai i luga o loʻo faʻapipiʻiina i luga o faletalimalo, ae e te manaʻo e taia le New Cavas i luga o le tuai? O le mea moni, e faʻatagaina lea (i lalo o ni tuʻutuʻuga). I le taimi lava e tasi, ina ia aloese ai mai le faʻaliliu o le vaega tuai, matou te fautuaina oe e tosina mai i le mea moni o le nofoaga pepa fanau fou ua pogisa nai lo le vasega muamua. E mafai ona tuu saʻo le laupepa i lenei mea:

  1. Tatou te avatua le 2 spatala, vaapiapi ma lautele.
  2. Faatasi ai ma le fesoasoani a se lautele spalala, tatou ave sina punome ma i lalo o le ogatotonu o le ogatotonu o le vaega muamua.
  3. Ona, faʻaaoga lea o se tamaʻi spatau, ave mai ai toega o le tuʻuga ma e faʻaleagaina ai le au.
  4. I le iai o le iai o le loloto o le umi poʻo le taʻe, e manaʻomia le faʻaaogaina o ni faaputuga o totini, tau ma le taimi e faʻaʻaisa ai taʻitasi.
  5. Ina ua maeʻa le faʻaiuga o lenei galuega, o le a matou faʻatali e uiga i 24 itula ma amata le isi laasaga: olo ma le oneone.

Faafouina Emery pepa

Ma, o le taimi aʻo savavali i le pepa puipui mo Plasterbmeppip a Homeph Vew, e tatau ona matou togafitia ma le faʻaeteete lelei i luga ma le fesoasoani i le oneone. I le taimi muamua, aemaise lava pe a fai o le mea e taua, e aoga e faaaoga ai le oneone i se saito tele. A o le tini uma, ua fai i le pepa fausaga lelei.

Amuia, mo le tele o mea e mafai ai, e mafai ona e faʻatau se tagata faʻapitoa e toʻatasi mo le Emery pepa. E aoga le tau soona va ma sili atu faigofie mo galuega uma. A maeʻa ona faʻagaioia le 'oloa i le oneone e tatau ona toe faʻataua.

Le vaega autu o le lolomiga

I le avea ai ma tulafono, o le anoanoaʻi tagata matutua o le tatou atunuʻu ia le itiiti ifo ma le faʻatasi ai o loʻo auai i le toe faʻaleleia, o lea ia i ai se poto masani i le pepa puipui. Ioe, e le o tagata uma o loo galulue i le pipii i luga o le nofoaga. E mafai ona tatou faʻapea o le mafuaʻaga lea na ma filifili ai e tumau i le tele o faʻamatalaga i le vaega lenei.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻatagaina le maa 18650

E mafai ona le giee pepa puipui mo Plasterboard: O tulafono o le tapenaga ma pipii

Tonu - o lona uiga matagofie

I le lautele, o lenei galuega e mafai ona vaevaeina i ni vaega autu lua:

  1. Filifiliga o Wallpapers (i le ituaiga o mea, lanu, ma isi mea), faʻapea foi ma le mamanu. O le mea lena o le a iloa ai foliga ma faiga o totonu o le potu, pe o le fale atoa.
  2. Tuusaʻo faʻapipiʻi ma mea uma o loʻo fesoʻotaʻi ma ai.

Filifiliga o pepa puipui

Tele e faʻalagolago i le pepa puipui. O lea, i luga o le palakalafa e mafai ona faʻapipiʻiina ma le phlizellin wallpaper i lalo o le vali, vinyl, Biglel poʻo pepa poʻo pepa. O faamalama tioata e atoatoa foi.

E mafai ona le giee pepa puipui mo Plasterboard: O tulafono o le tapenaga ma pipii

O le vai o le Waterpapers e mafai ona pau i luga o le maea

Tele tele e faalagolago i luga o sitaili ma lanu:

  • E mafai ona e faia le potu e sili atu ona lautele, poʻo le sui o loʻo vaʻaia, vaʻaia vaʻaia, faia le tulaga sili ona lelei ma mālie.
  • E mafai ona e vaʻaia le maualuga o le maualuga o le taualuga poʻo le, i le isi itu, faʻatupuina le faʻaseseina o le pa maualalo.
  • I se faʻaopopoga, na muaʻi le pogisa ma le puaʻi le potu ma siʻosiʻomaga tafe o le la susulu e mafai ona liua i se avanoa susulu ma le fiafia.

I se isi faaupuga, e iai le tele o fausaga o metotia mo le faʻatulagaina o totonu. Tele o loʻo faʻamatalaina auiliili i itulau o loʻo i itulau i totonu o vaega talafeagai. A o le filifiliga o le pepa puipui mo le pipii i luga o le laupepa o loʻo i ai, e foliga mai ua matua faʻaalia ma le le mautonu. E ui i lea, e toʻatele i latou e le faʻatagaina o latou, ma faʻatupuina ai ni faʻafitauli ma e leai se isi faʻafitauli, ia saʻo.

E mafai ona le giee pepa puipui mo Plasterboard: O tulafono o le tapenaga ma pipii

E taua le filifilia o le mea taumatau.

O lea, e sili lona mafaufau:

  • Afai e te filifili e faia se tuʻufaʻatasiga o tagata eseese o loʻo i luga o le tasi pa, e manaʻomia le filifilia o se upega tafailagi faia mai i mea tutusa (phlizenis, ma le leai o le tasi vaega le mafiafia o le laupepa.
  • E masani lava ona fuafua lava le numera manaʻomia o le pepa puipui ae leʻi pipii i le laupepa. I se faʻaopopoga, e le afaina ai se faʻasoa e tatau ona i ai pe o le 10-15% mo lavalava e aunoa ma le tusiata, pe tusa ma le 20-25% - Mo le pepa puipui ma "faʻapitoa".
  • PLUS, aua neʻi galo lena mea i le faʻaopopoga i le siakiina o latou lava, e tatau ona e faʻatau uma mea talafeagai ma mea faigaluega, faʻapea foi ma fesoʻotaʻiga oloa.
  • A o le filifiliga saʻo o le tioata, e tatau ona filifilia e tusa ma le nofoaga puipui e te pipii ai. O se tasi keua e talafeagai mo le susu ma le atigi fagu, mo pepa malamalama - isi, mo le mamafa, vinylic tulaga - o le lona tolu. O kusi o lo o iai lona taunuuga. Ae ui i lea, e tele ni ituaiga o ituaiga o faʻaputuga a le lautele e talafeagai ai mo ni ituaiga o tapoleni.
  • Ma manatua foʻi e mo isi nofoaga ma eseʻese faʻamoemoe, e manaʻomia le filifilia o ituaiga eseese o pepa puipui.

Afai o pa o le puipui o le si o tamaiti teuteuina ipu sima, ona faufautua lea e fusifusia le lele poo pepa pepa pepa. I totonu o le umukuka e sili atu le sasaina ai vinyl poʻo le luga o le phlizelin, ma i totonu o le potumoe poʻo le potu malolo, e faʻaopoopo i tioata o loʻo i luga.

Faafefea kelu

O lea, pe a uma ona e faia mea uma e sauniuni ai, ma pikiina pepa talafeagai, ma faasinomaga ma mea faigaluega, e mafai ona e alu i le pa puipui i luga o le pa puipui i luga o le pa puipui.

Tusitusiga i luga o le autu: O le faitotoʻa o le American Walnut pe a iai le ata

Ia faamasani i nisi auiliiliga pe faʻapefea ona lelei le glue cheepaper i luga o le puipui o plasterboard, matou te fautuaina oe e matamata le vitio aʻoaʻoga:

  1. Muamua: E manaʻomia le sauniaina o se kulimi kulimi mo le pepa puipui. I le tele auiliili, o le tapenaga ma le faʻamamaina o faʻagasologa e faʻamatalaina i faʻatonuga talafeagai ua tuʻuina mai e le tagata gaosi.
  2. A o le vaega ua faʻaʻaisa ma sauniuni, e le mafai ona e maimoaina se taimi ma tipiina le pa puipui e faʻaaoga ai manifinifi seleulu po o le naifi.
  3. Ma, faʻatasi ai ma le fesoasoani a se pulumu, matou te apalai pisa ma piilima faʻapipiʻi i le afa, manogi i autafa.
  4. A o le taimi o le fetuutuunai, o le aso e faʻaauau pea le faʻailoga o le poto galue i le aso, ma sili atu ma tele atu o lenei metotia e sili atu ona aulelei.

    O le fanaina o pepa taʻitasi, e tatau ona e malie atoatoa ma se palasitika palasitika poʻo se faʻaseʻe tele, ma aveʻesea ai le ono pamu ma faʻafitauli.

O lea, oe vaai ia te oe lava pe mafai ona kelu le pepa puipui i luga o le pepa ipu i luga o o latou lima. E le gata i lea, e le faigata tele e pei ona foliga mai i le muamua o le leo. O le mea taua o le iloiloina ma le totoʻa aʻoaʻoga uma iloiloga uma, faʻatonuga ma fautuaga, faʻapea foi ma le mulimuli i fautuaga a le poto masani o fomaʻi. O le a le sili atu ma le mataala ma le mataala ai o le aʻoaʻoga vitio. Matou te moomoo manuia le toe faaleleia!

Faitau atili