Faʻafefea ona fai se laulau kofe mai le chipboard ma ou lava lima

Anonim

O le laulau kofe, e le masalomia, aoga ma le mea malie. O le maketifale maketi i lenei aso ua tumu i faʻataʻitaʻiga o laulau mai luga o laulau mai le chipboard, uʻamea, tioata ma palasitika ma le palasitika ma le palasitika. Peitaʻi, e masani lava ona sailia e le tagata faʻatau se mea faʻapitoa ma faʻapitoa, faʻaleleia filifiliga masani.

Faʻafefea ona fai se laulau kofe mai le chipboard ma ou lava lima

O laulau ma fanua maualuluga, e pei o isi meaafale, e faigofie ai ona avea i latou ma tagata.

Mo ia tagata faʻatau e iai foʻi se fofo: Fai se laulau kofe ma ou lima. E le gata i se faʻafiafiaga ma le manaia lea na oʻo iai, ae faʻapea foi ma le popo, ona ua le toe taugofie meafale mai le malaevaalele nai lo le faleoloa oloa nai lo le faleoloa oloa.

Galuega sauniuni

A o le i alu i le faʻagasologa o le gaosia o le laulau, e manaʻomia le faʻatulagaina o ona ituaiga. Ina ua mavae lena, fai ata o aitema taʻitasi ma oti faʻatonuga. O loʻo faʻaalia mai ai tapulaʻa o loʻo taua i luga o le polokalame tuʻuina atu. Fausia se laulau kofe o le a fesoasoani i le isi seti o meafaigaluega:

Faʻafefea ona fai se laulau kofe mai le chipboard ma ou lava lima

Polokalame 1. tele o le laulau kofe.

  • penitala ma pule;
  • rofautte;
  • fao;
  • o le samala;
  • sikulukalaiva;
  • Chipboard, e mafai ona e faʻaaogaina papatusi laʻau 16 mm mafiafia;
  • Hacksaw pe electrolybiz;
  • vili;
  • Meaafale paipa ma le lapoa o le 30 mm;
  • felelei i lalo o le paipa;
  • faapiopiope mea faapipii;
  • oneone pulu;
  • fufulu;
  • Insuti talaaga;
  • kelu;
  • Ototo uili.

E manaʻomia le faʻatagaina o mea faitino i luga o le laupapa, e liʻo ai le penitala i le koluma ma maosia le fao o le a le vaeluaina. I le pito i lalo o le laulau o mamanu tipi ese le kolosi o vae e ave i auiliiliga. Faia o se laina tutotonu, 3 pu i le 1.2 cm le loloto e tatau ona tuu, ma o le drill (8 mm) ua tipi. E faʻatautaia lenei faiga, e fautuaina e faʻaaoga le ESlent. I le itu i fafo o le tapoleni, e manaʻomia foi le tuʻuina atu o nofoaga o pu o le a manaʻomia e lagolago ai fata. Ia faia lenei mea, fuaina 8 mm mai le vaalele o vaega ma le mamao mamao mai le amataga o le punou. O le ata o le a faʻaalia manino ona faʻapefea ona fai.

Mataupu i luga o le autu: teuteuina i luga o le taualuga o le maea

O pito e vavaeeseina e le p-mamanuina talaaga, o le foliga o lea e tatau ona fetaui ma le ipu. Ina ia galulue ma se laupapa laupapa, e fautuaina le faʻaaogaina o se pito i luga e mafai ona ufiufi uma vaega mai itu uma e lua e aunoa ma ni mea faʻapipiʻi. O le talaaga e tatau foi ona faʻapipiʻi i luga o vae. A maeʻa, faʻaiʻu uma e tatau ona togafitia ma le oneone. O vaega mulimuli e fesoʻotaʻi e faʻaaoga se fata ma se fata, lea e maeʻa le faʻamatalaga o loʻo ofuina ma tipi i le isi itu.

Lisi o Komiti Faalapotopotoga

Faʻafefea ona fai se laulau kofe mai le chipboard ma ou lava lima

Polokalame 2. Fausiaina o se laulau kofe.

O laupepa ma fata pito i lalo o loʻo tipi ese mai i luga o laupepa o ie, ina ua maeʻa le flanges i le vaega muamua. E manaʻomia le solomuli mai le itu laʻitiiti o le 7 cm ma faʻaalu se laina tutusa. E faapena foi, e tatau ona e faia i le 2-itu countertaps ma fata. O le a faʻatagaina ai oe e maua le 4 manatu o le onterection e tatau ona faʻaseʻe ai le flanges. A maeʻa, e tatau ona tatou faʻaofuina i matou maa lapisi ma faʻaofuina paini i nofoaga saunia, tuufaatasia oi latou ma noataga. O le polokalame 2 o loʻo faʻaalia ai faʻamatalaga o le mafuaʻaga o faʻavae taʻitasi elemene.

Ina ia mafai ona puipuia le laulau i le kofe, e te manaʻomia le avanoa avanoa e tuʻufaʻatasia ai ma se paipa ma Joker. O le fata o loʻo faʻapipiʻi e tuʻuina atu se foliga manaia.

Mo ni faamoemoega, o paipa masani e suia i auiliiliga faʻapitoa pe a saunia ona auupega talafeagai. A maeʻa, tipi le tioata manaʻomia tele ma faapipii i luga o le Mauga.

O le laasaga mulimuli o le faʻaaogaina lea o le fuafuaga o le faʻaumaina o le mataupu, ae e te leʻi manaʻomia e aveese le "tuai" i le oneone. Afai o papatusi na valiina, va eseese poʻo le vali e tatau ona aveʻesea e se masini masini, falemaʻi poʻo se vailaʻau metotia.

Faʻailoga teuteu ma teuteu

Metotia mo le teuteuina o le au tusitala e matua ese lava. O le faigofie o le teuteuina o le laulau o le faaumaina o pepa puipui, tuaoi po o le lolomiina o soo se ata. O le filifilia o le faʻasologa o loʻo faʻailoa ai le filifiliga o le fili ma faʻatulaga i le lapoʻa mai le laulau pito i luga.

Mataupu i luga o le autu: kasa o le vai inu fefiloi: matagofie ma le mafanafana

O le Uiga lelei o le laualuga o loʻo ufiufi i varnish i le 1 vaega, ma o le fili e faʻalealia i le isi chartertpop. Taitasi lacquar vaega o loʻo fautuaina e matutu le itiiti ifo i le 24 itula, ma le numera o sea faʻapitoa faʻalagolago i manaoga o le Wizard. Peitaʻi, o le tele o vaega o le a faʻaaogaina, o le a sili atu le faʻatinoina o le ata.

O le ata i luga o le chippoby pepa e ono foliga mai e masani ona foliga mai pe a fai e le o valiina. Mo teuteu ua fautuaina e faamama le laualuga i pepa Emery muamua, ao muamua e tele, ma ina ua mavae papaʻu, o lea ua i ai se puʻe lelei o le vali ma le eleele. Afai o le eleele ua faʻaaogaina i le tini, e sili atu le faʻaaogaina o se ata poʻo se arrylic, aʻo le auala e mafai foʻi ona tusia. Sauni le ata o loo ufiufi i varnish i 3 faaputuga.

Faitau atili