Faʻafefea ma mai le mea e fai ai le faʻasolo o le nofoa ma o latou lava lima

Anonim

Ina ia mafai ona faia se nofoa faʻasolo i ou lava lima, o le a manaʻomia se faigofie o mea ma mea faigaluega. E masani lava, tau mo oloa i faleoloa ua faʻamalosia e tolopoina le faʻatauga mo se taimi umi, ae mo se tagata na faʻavaeina tomai faʻavae, e leai ni faʻafitauli.

Faʻafefea ma mai le mea e fai ai le faʻasolo o le nofoa ma o latou lava lima

O le nofoa e tatau ona faia mai mea eseese, ae o le laau sili ona masani ai.

O le nofoa o le faʻailoga e matua faigofie, o meaao nei o le a manaʻomia e galue ai:

  • Lobzik eletise;
  • Schlifmandinnaba;
  • seti o ni numera eseese;
  • lima susu mo le gaosiga o lalo;
  • sikulukalaiva;
  • Ai timuga;
  • vali pulumu;
  • fili;
  • rofautte;
  • penitala;
  • Corolc;
  • Eurofofer;
  • Aao;
  • tauia;
  • Aufana.

Faʻafefea ma mai le mea e fai ai le faʻasolo o le nofoa ma o latou lava lima

Mea faigaluega mo le faia o le nofoa lafo.

O Brucks i luga o le oloa faʻaiʻu o le a manaʻomia ona ave ma le fuafuaina o le a latou manaʻomia le sili atu 35 fasi mo le gaosi atu o nofoa taʻitaʻi. O le umi e faʻalagolago i le lautele o le coucking nofoa, pei o le a ese lava o le sili atu le taua i le tasi ma faʻalua faʻataʻitaʻiga.

O le filifiliga o fafie e aafia ai mea o le a liliu ese. O le mea e sili ona faigofie ona maua, e faigofie lava ona galue ma ia, ma latou tautuaina oloa na faia mai le sili ona lava. Ae ina ia mafai ona faia meafale mo le tele o tausaga, e sili atu le taofi lau filifiliga i luga o fafie. Pine e le matua talisapaiaina, ae o se laau mautotogi e lava. Ma afai o le mataupu o le sefeina o tupe i le nofoaga mulimuli, e mafai ona e filifilia se larch po o alak.

Mea mo le lafoina o le nofoa

Muamua e tatau ona e saunia le ata tusi, o le totogiina o le totogiina o le fuafuaina i le itu itu. Mai le lau euroFanenes e tusa ma le ata, ona o le 2 curved preforms ua vavaeeseina 2. O mea uma e lua e tatau ona faʻaofi atoatoa ina ua peʻa o le taimi e faʻatali ai le nofoa, e le faigata. E sili atu le faigofie ona tusia muamua i luga o se laupepa, ona tipi lea ma lio i luga o plywod pepa.

Mataupu i luga o le autu: E maeu le matagofie e faʻatulaga ai puipui ma pupuni

Le faia o se nofoa o le nofoa o le nofoa, o autafa atonu e sili ona faigofie e tipi ai le jigsaw. Afai e leai se eletise, e mafai ona e faʻaaogaina tusi lesona.

Fai mai le vaneina e manaʻomia ai se mea e fai ai, o loʻo faia e faʻaaoga ai ni mea e fai. Pe a faʻaaogaina lenei mea faigaluega, e tatau ona totogi faʻapitoa i le iʻuga o fefiʻu. A maeʻa, ina ia lelei le Manumalo, 'Aveʻese le kameia i le fesoasoani a le lima palapala.

O autafa o loʻo faagasolo ai ma le le mafai ona maua le olive i le pito i tua ina ua maeʻa le uluaʻi. Pe a mago le vaega o OlifA, o le laualuga. A faaaogaina ma e pei ona faʻamamaina muamua le vaega muamua, o le a matua faigata tele, talu mai le laʻititi o fafie o loʻo tulaʻi mai i lenei faiga. O le mea lea, o le taimi o le muamua vaega o le lacquer o le lacquer o loʻo alu ese, o le fula e manaʻomia e solomuli ma toe ki le lamepa.

Faʻafefea ma mai le mea e fai ai le faʻasolo o le nofoa ma o latou lava lima

Tane nofoa e oso mai le Plywood.

O le isi laasaga ina ia mafai ai ona faia se nofoa afi ma ou lava lima, o le fausia o le Tsarg. Latou te manaʻomia ona tipi ese mai i le isi vaega o le palu. I le taimi ua leva ona tipiina, ma faʻailoga e faʻapipiʻi ai le taʻavale, ma o ni vaega fou o loʻo iai i le faiga e tasi i le gaosiga, suauʻu ma vaʻavale. O nofoaga saʻo o le faʻapipiʻiina o le carg ua naunautai e faʻatatau i foliga o le fale, ae tatau ona latou o mai i le ogatotonu ma i itu uma e lua.

Ina ia i ai i pine ina ia avea muamua lava, latou te faia muamua i se tasi autafa maʻafua, pe a uma ona piilima ma fafaga e le o fetuʻutuʻu. O le taʻavale e ave ma le iʻuga-tipiina pu e ala i le lua itu. E faʻaaoga ma faʻailogaina Tsargi ma faʻailogaina i se penitala, pei ona manaʻomia foʻi le 'ai o pu. O faʻamatalaga e faʻamau ma faʻamaonia.

Mo le fausia o pa, muamua fai le tasi e pei o se ata. E mafua ai ona o le a faia i totonu o mea uma e mulimuli ane ai i le symmetric pu. I le averesi, o le nofoa muamua o pa e manaʻomia 140 fasi. O le poloka poloka ua ave ma i luga o le penitala mai fafo, o nofoaga o pu ua matauina, o le a pipii atu i le faavaa mai euro Fufui i pu. A maeʻa, o se pfiwood o loʻo faʻaogaina i le pa mai le mea ua tipi ma o ona meli. O loʻo faʻapipiʻiina e se plywod geodwood i isi pa, e mafai ai ona e miti muamua pu ia i latou e aunoa ma le lafoina muamua.

Tusitusiga i luga o le autu: saogalemu faalauteleina o avanoa i le fanauina o puipui

Faapotopoto nofoa

O Bruks i le faʻavaʻa ua nonoa i le fesoasoani a le tagata lava ia feola. O le mamao i le va o pa o loʻo fautuaina e fai mai le 1 i le 1.5 cm, ma o le pulupulu e manaʻomia e teʻeina le flush ina ia aua neʻi latou faʻatauaolaina le flus. O le mea e faʻapopoleina ai le tele o tulaga e faʻaleagaina ai lavalava o i latou o loʻo nofo i le nofoa o tagata, e tatau ona e faia le lamolemole lamolemole.

O le faailogaina mo pa uma e le o fautuaina vave. E sili atu le faigofie e faʻasaʻo ai i latou ma vaega o le 5-6 fasi ma muamua-faʻailoga e faia i le aofaʻi e tasi. Ina ua maeʻa galuega, e manaʻomia uma ni fao o le tagata lava ia e manaʻomia e muamua ma faʻaputuputu ma se vaega antiseppiti. Ina ua maeʻa le faʻavae, o loʻo ufitia pea le meaaata i vaʻaga mo sili atu le malosi.

Faʻafefea ona fai se nofoa faʻasolo ma ou lava lima: o se auala faigofie

O se auala faigofie e tipi ai vae i se nofoa masani, ina ia i lalo le palugalii o le kalave ma le mamafa o le paʻu. O toega o vae e manaʻomia e scout lua symmetric arcs mai le euro o euro, o le a vave o le a aau ai.

ARCS mo seataulima e gaosia e faʻaaoga ai se peli-anufe metotia. Mai Plywood ma le mafiafia o le 8 mm, ua vavae ese ma le fesoasoani a le vaega o le fale faigaluega o le sili ona manaomia. Latou te aumaia i le tulaga manaʻomia ma le fesoasoani a le toe sauniga. O le le mautonu foliga o le umi umi e mafai ona faia mai soʻo se mea na tuʻuina atu.

O le muamua lamellas ua pa, o le lona lua e fusi ai. O le mea lea, o le tagata manaʻomia o le lamellas o loʻo faʻapipiʻiina, ma ua faʻapipiʻi i le tulaga maoaʻe. O le kulimi e tatau ona mago, pe a maeʻa le lamellas e tatau ona faʻasaoina le manaʻomia o le aʻoga. O le masini faʻamago e togafitia ma tagata faʻatau, ona valiina lea i le lanu e tasi o se nofoa.

O le tele o taimi e, e matamuli mamafa i luga o nofoa, e tasi ia latou.

Latou te le aveina se avega tele, o lea mo a latou gaosiga, e mafai ona e puʻeina se fasi pepa o le 10 cm mafiafia ma faʻapipiʻi i vae ma fusi. O fata ia, e faapipii ai le lima o le vaipuna ma le fesoasoani a le mafiafia mafiafia. O loʻo tusiamoa, elē i se fuaiupu poʻo se va vaoga, latou te olo ma faʻaaoga le lua ma le tolu vaega o loʻo laga. O le lalagaina o soʻo se faʻailoga o soʻo se ituaiga malo, pe a e ufiufi i le ie ma fai se tutusa o le aluga ma le paʻu o manu.

Mataupu i luga o le autu: O le a le ola le fata i le pepa puipui kelu

Faitau atili