PVC pupuni mo galuega ma veranda - atoatoa puipuiga

Anonim

O se nofoaga faʻalenaturale, o se tagata gazebo poʻo veranda i totonu o le atunuʻu fale o se faʻailoga o se tofo lelei ma se faʻamaonia o le sili ona lelei i fafo. E mafai ona e faʻaaogaina fausaga tapenaga-faia poʻo se valepao, ae ia faʻamamafa le matagofie ma le mamanu o le fausaga, ua lava le faʻatauina o puipui-velania mo galuega. PVC (polyvyll chloride) o le sili ona sili ona lelei mea e sili ona lelei i le filifilia pe a filifilia o ia ituaiga o pupuni faapitoa. E tele ituaiga o togafiti a le PVC, o le filifiliga lea o loʻo faʻalagolago i le fausaga faʻapitoa, faʻamaumauga o fausaga ma manaʻoga o le pule.

PVC pupuni mo galuega ma veranda - atoatoa puipuiga

Pvc puipuia puipui

O ie puipuia mautu o PVC, faʻafetai i mea taua, faʻafetai i le atunuʻu e sili ona taʻutaʻua i atunuʻu o aiga e ona le aiga, fale tumaʻoti, o fale tumaʻoti, o le atunuʻu.

  • Puipuiga o le Agelu, timuga, timuga, oso aʻe o le kiona ma Sepa, lea e taua tele mo faiga teuteu o laupapa laupapa.
  • Ole malosi maualuga, teteʻe atu ona faʻaloaloa ma faʻatupuina le mea mai le PVC faʻataga latou e faʻaaogaina ai a latou vaitau o vaitau ile laina e aunoa ma le toe faʻaleleia.
  • O meatotino maualuluga maualuga e mautinoa ai le tausiga o le vevela i le le mautonu o verandas, pe a oʻo le pito o le terace ma pe a malulu potu i le tau vevela.
  • Lava le agafesootai agalelei ma le saogalemu mo tagata e faʻaaogaina pvc pupuni i totonu o fausaga.
  • Tau maualalo i le faʻatusatusaina o isi mea puipui, faʻaititia ma faʻavae ma le toaga o fale (faʻalapotopotoga, puipui, pamu).
  • Faʻafaigofie faʻapipiʻi e le manaʻomia faʻailoga faʻapitoa, le avanoa o le faʻapipiʻiina i soʻo se taimi pe a tatau ai.

Puipuiga auala puipuia e faia o le PVC i luga o le faʻamalosia o le polyester faʻavae, e teteʻe atu i se lautele lautele o le vevela - mai -40 ° C i le + (° le malosi tele. O le olaga faʻavae o le olaga e 10-15 tausaga, faʻalagolago i tulaga faʻagaioiga.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona sasa le 'au laupapa pusa paʻu o le DRMATIN poʻo MDF

PVC pupuni mo galuega ma veranda - atoatoa puipuiga

E manino auala fetuutuunai mai le PVC

E le mafai foʻi ona taʻua o Urter Earsters Street e mafai foi ona le amanaʻia le tulaga o loʻo i luma i le la, o loʻo tumau pea ma timuga.

O tulaga lelei autu o le sili atu o le ie pupuni mai le PVC:

  • E tele taimi e te faia ai le poto o le pavai lea, o le a faia le aafiaga o le leai o puipui puipui ma faamalama;
  • O le teteʻe i le ulravioleʻa na maua ai le mafai ona lisiina ma le maualuga malosi faʻailoga;
  • Aua le vaʻai ma e le alu e alu i le la, lea i le itu faafeagai e mafua ai le le taliaina o fausaga;
  • Teteʻe i le funginus ma guld, e taofia ai le faʻaleagaina ma liligiina o mea;
  • Aʻo nei, o nisi taimi latou te le ese ai ma le televave o faʻamalama;
  • Ole ala maualalo pe a faatusatusa i isi mea tutusa.

Pau lava le le aoga o le mea e le mafai ona mafaufauina e mafai ona mafaufauina o le leai o le synthetics lavasan filo i totonu o le tapoleni. O filo lalagaina e faʻateleina ai le malosi ma e mafai ona teteʻe e teteʻe atu i le matagi a le afā.

E fautuaina le faʻaaogaina o le faʻaputuputu o pupuni mai le PVC ma le faʻamalosia opaque i lalo ma manino le pito i lalo, o fea lea e foliga o le faʻamalama.

PVC pupuni mo galuega ma veranda - atoatoa puipuiga

Valivali Alavai

E le gata o pupuni mo tagata PVC e le gata mai le Inmospheric aafiaga, ae saunia le faʻatapulaʻaina o teuteuga teuteu pe a mamanuina o fale o auala:

  • Lanu lanu;
  • manino "faamalama vaivai" ma le lanu oona;
  • valivali ma manino faamalama;
  • Valivali ma faamaufaailoga;
  • manumalo;
  • Puipui puipui.

O tagata e ona o le 'au o auala o auala ma faatauga e sili ona fiafia i ai le lanu pvc lanu e le gata i le faatufugaga o le faalapotopotoga, meaafale i totonu. O tagata e ana fale tumaoti ma tagata, verandas ma faifeʻau e sili atu mea e mafai ona faʻamatalaina o le malosi, lea e faʻaalia ai le avanoa. I le taumafanafana kafe, ona o le le atoatoa o mea mai le polyvinyl chloride, e mafai ona faʻaaogaina le paʻu o le ea i taimi vevela, ma i le taumalulu vevela

Mataupu i luga o le autu: o se faaopoopoga o le veranda i le fale

Mo le faʻatonutonuina o upega puipuia o upega tafailagi, lanu lanu, uila, manoa o loʻo faʻamamafaina le atoa o le lanu o loʻo faʻaaogaina. E iloga e ie puipui e le ie puipui e ala i mea faʻapitoa ma le aoga, e pei ona mafai ona i ai se lanu e puipuia ai le potu mai le prying mata mai le auala o le ao ma le taimi e le mafai ona taofia ai le oona. Valivali PVC fesoasoani e fausia se tasi eli ese mai galuega, fanua fanua ma le fausaga autu.

PVC pupuni mo galuega ma veranda - atoatoa puipuiga

Metotia o faapipiiina

"Faamalama vaivai" ma puipui puipuia ie ma le fesoasoani a vaega tetele e fuafua i luga o mea faavae mea (uʻamea, sima o le fausaga ma tapuni o le tapoleni ma le umi o le taʻele. O le lelei tele o auala uma o le fusiina o le mafai ona faʻatino uma galuega ma au lava lima e aunoa ma le faʻaaogaina o se meafaigaluega faʻapitoa e faʻaaoga ai faʻatonuga ma fautuaga a le tagata gaosi oloa.

  • O le faiga o le faʻataʻamilomilo puipui o loʻo taʻua o le faigofie auala: o le aufaʻatau ma se auala o le tautotogo, o loʻo faʻapipiʻi i le tulaga atoa o le tatalaina. A paʻu le puipui, ua faʻasaʻo le ie puipui ma o le tapoleni e faʻaloaloa.
  • O le faiga o puipui ma fusi o le taugofie metotia lea o loʻo fai ai pu o le pupuni o le pupuni i luga o puipui ma le fusi i le fusi.
  • O le faʻataʻitaʻiga o le tino e leai se ese mai le faʻafanua faʻaseʻe i totonu o auala mai le taiala ma rollers, o loʻo feoai solo mai le pvc. O le faʻaseʻe faiga o loʻo faʻaogaina i nofoaga e sili atu le taua o foliga mai i le puipuiga o le puipuiga. O faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaaoga i luga o tagata tetele, i totonu o kapeta ma pavine, lea e lava le umi o le puipui o le tuleia o le vaega.

I luga o ie tetele PLC, o ie puipui e taʻalo ai le sao o le fausaga e tatalaina ai nisi vaega i le lisi o faʻamalama ma faitotoʻa i luga o le cord luga. Afai o le PVC pupuni mo le Veranda o loʻo faʻapipiʻiina i totonu o le tufaaga, ona tautau lea o le fesoasoani a falesa i luga o le pa ma ala i le auala masani e pei o le potu malolo. E mafai ona puipuia oe ie puipui mai le la, 'ae le faʻamalosia le timu, solofanua ma kiona, ona o le fesoʻotaʻiga e le mafiafia.

I le "faamalama faamalama" latalata atu i le siʻosiʻomaga, o se sika poʻo se veranda, fua, o fua na o mai ai i luga o se vaega atoa ina ua maeʻa le faaiuga o galuega uma o fausia.

PVC pupuni mo galuega ma veranda - atoatoa puipuiga

O se pisa mo se togalaau e faafaigofie ai le faagasologa o le fufuluina "faamalama vaivai"

Mataupu i luga o le autu: Puipuiga faasaga i le eletise eletise

PVC tausiga tausiga

Ona o le susu-faʻaosooso luga o pupuni PVC, e mafai ona fufuluina latou ma faʻamama e le vai masani poʻo le vai suamalie. I luga o laʻau laiti, e mafai ona e faia ma le malosi uma galuega, faʻatasi ai ma le tele - i le kapeta ma patele - e sili le faʻaaogaina o le faʻasoasoaina o le suavai. Ua fufulu le pefu ma le faigofie vai, e sili atu le faʻamalosiʻau o le sili atu ona faʻamamaina ma le pulumu poʻo le pulupulu, o le mea autu o le faia lea o lenei mea i se taimi vave.

O le tau o le manaʻomia o puipui o pupuni auala e fuafua e faʻavae i luga o le tele o le Uepi, le numera o mea e faʻavasegaina, o le ata filifilia. E filifili saʻo ma fuafua puipuia puipui, e tatau ona e feutagai ma se tagata faapitoa.

Faitau atili