Gaosiga o se laulau mai laupapa ma o latou lava lima

Anonim

I le atunuʻu eria poʻo le lotoa o se fale tumaʻoti, o se laulau tele e tutusa lava. I le taumafanafana, e mafai ona e nofo i tua i totonu o se fale o le aiga pe siosiomia e uo, fiafia i le afiafi malu. Faʻatau se laulau sauniuni sauniuni mo le faʻapipiʻi i le fanua, ae le o se filifiliga, talu mai sea oloa o le a vave ona vave oso mai le timu. E na o le faia o oe lava.

Gaosiga o se laulau mai laupapa ma o latou lava lima

Desk mamanu mai laupapa.

Fai se laulau o logsi ma ou lima, ma o sea mamanu, e tautua mo le tele o tausaga. E mafai ona e faʻaaogaina uma laupapa. Lalo ifo o le a iloiloina uma filifiliga. O polokalame a le Faletusi e faigofie, ma ia mafai e se tasi mea tau ona iloa le auala e tausia ai fuafuaga i lima ma sulu fao.

Gaosiga o se laulau o ogalaau e faia oe lava

E manaʻomia ai:

  • ogalaau e aunoa ma posa;
  • Aao;
  • Fuafuaga ma fugutuk;
  • samala ma fao;
  • suo;
  • Buimumen, o olife ma le suauu vali vali.

Gaosiga o se laulau mai laupapa ma o latou lava lima

Ata o se laulau laupapa.

E tatau ona e filifili lamolemole ogalaau ma le itiiti ifo numera o le bitch. A mafai ona faʻaaogaina le vaʻai, e mafai ona e tipiina.

Afai e leai se avanoa e ono avea ma le naunau i mea ogalaau. Ioe, o le a iai le tele o otaota, ae tasi le vaega e tatau ona lamolemole. I luga e tatau ona e savali ai e Fugancyky e fai ai se lamolemole pe a mafai.

O ogalaau e manaʻomia ona faʻaalia latalata ma tuʻufaʻatasia le pa i le va o latou mai le pito i lalo. E aliali mai se laulau. O le pa e fao i fao i luga o ogalaau, faatasi ai ma pito o le laulau i luga ma i le ogatotonu. E manaʻomia le filifili mai i le itu i lalo, mai le itu o le pa, filifili le umi o fao ina ia latou le pasi atu i le laulau. Ia, o le pito i luga o le laulau ua sauni, e naʻo le faʻapipiʻiina o le fanua.

Gaosiga o se laulau mai laupapa ma o latou lava lima

Lanu uliuli tusia nofoa

O le faia o lenei mea, 4 ogalaau ua ata i le eleele i le loloto o le sili atu i le afa o le mita. O na pito o ogalaau o le a iai i le eleele ua fautuaina e faaseseina ai bitnumen e puipuia le laau mai le pala. Ina ua tuʻuʻauna pou i ē na tusia i latou ma a fanauina i latou. E tatau ona mago fao o fao i fafie.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se malae taʻalo: 70 ata o fale moni

O le oloa ua maeʻa e fautuaina i le faʻalauteleina ma vali le suauʻu vali, o le a le talitonuina o le laʻau mai le immosheric invission.

Ae le o le pau lea o le filifiliga. Faʻataʻitaʻiga, ae le o ogalaau lea mo clatooppipt, e mafai ona e faʻaogaina laupapa, ma i le faʻasalalauga o vae, e faʻaogaina le tipiina e le tasi le isi.

Faʻafefea ona fai le laulau mai luga o laupapa ma o latou lava lima?

Gaosiga o se laulau mai laupapa ma o latou lava lima

Meafaigaluega mo le gaosiga o laulau mai laupapa.

O sea oloa e faigofie, ma mafai ona mafua mai, faʻatusatusa i le foga muamua.

Mo fale gaosi, lelei o laupapa eleelea e ave ma tuʻituʻi i lalo i le galuega. E mafai ona e faʻaogaina ni mea lelei-lelei.

Faʻatasi o le "compora-groove" ituaiga o le a faia le maualuga maualuga lamolemole luga, o le a avea ma meaaʻona o ia mea manaia.

I le taimi muamua, o se faʻasologa faʻafuaseʻi poʻo le sikuea faʻatapulaaina ua tuʻituʻi mai le pa lea o le a tumu ai laupapa. Afai e leai se poto masani ma e leai se avanoa e faia ai spike sootaga, e mafai ona e faʻaogaina ni uʻamea tulimanu. O laupapa ua tumu i luga o le faavaa. Afai e masani ai laupapa, ona luluina ai lea o fao mai lalo ifo, mulimuli i le laulau ina ia latou le ui atu ai i le galuega.

Gaosiga o se laulau mai laupapa ma o latou lava lima

Laupapa laupapa laupapa vaega.

Afai o loʻo faʻaaogaina ni faʻamalama, o le a sili atu ona faigofie le faʻateleina o vao mai luga atu, pei ona manaʻomia e ulufale atu ai le faʻalu i totonu o le togavao. O laupapa e fetaomi atu i le tasi ma le isi, ma o faʻaoʻo o loʻo aveina i le tulimanu, ma faʻaopopoina latou. Afai e te faia mea uma lelei, e aliali mai i fafo o le mafolafola o le laulau, e aunoa ma ni tau. Afai o le uati ua pupuni i luga, o latou hats e tatau ona mago i fafie, ma pu e feaiina aʻo leʻi valiina.

O lenei o loʻo tumau naʻo le faʻamau o vae - ma ua sauni le oloa. O vae e faia o pa laupapa, o loʻo faʻapipiʻi i le faʻavaʻa e faʻaaoga ai uʻamea tulimanu. O le laulau a artis o loʻo i ai le tele o le mamafa nai lo le faia o ogalaau. E mafai ona osofia mai le nofoaga e i ai, faʻapipiʻi i le taumafanafana umukuka poʻo se togalaʻau gazebo.

I kesi, e mafai ona fai ou lava lima nofoa poʻo gata o le a faʻaalia ai mamanu.

E tele filifiliga mo le fausiaina o se vao gaoai. O mea taʻitasi o loʻo faʻaogaina lona fantasy ina ia foliga mai o lona manatu i lona mafaufau ma i le taimi lava e tasi.

Tusitusiga i luga o le autu: ata vali luga o le loggia ma le palu

Faitau atili