Aisea e te manaʻomia ai kopi mo pupuni: pei o le mea autu

Anonim

O pupuni mo faamalama e seasea faʻaaogaina i foliga masani e aunoa ma ni mea teuteu elemene. E masani a pupuni na teuteuina i mea faʻapitoa, lea, faʻatasi ai ma le athetic, e faia le galuega faʻatino. O ie ulaula mo le puipuia i aso nei sui le Hinges mo le tautau i le Cornices poʻo le gaioiga e pei ona faʻasaʻoina le tulaga o le pissu. Le filifilia o se elemene teuteu, e taua e mafaufau i uiga o le vaega mea ma mamanu.

Aisea e te manaʻomia ai kopi mo pupuni: pei o le mea autu

Ata

  • Faʻafefea ona fai se fesoasoani?
  • Clip Resiction filifiliga
  • O a ni kilipa mo pupuni

    O kilipa mo pupuni o se mea tele tele. E mafai ona latou e le gata teuteu le Porter, ae suia radically foi ona foliga vaaia, fatuina o se aafiaga auʻiluma. O le tagata e umia le galue e le faigofie e faʻatusa i kilipa ona o le manaʻomia mo le faʻaletonu o le fasi i le puipui. O loʻo i ai ni kilipa teuteu o loʻo i ai i soʻo se mea i Gardlia, a o latou faʻasaʻo na o le tafuaufu palau.

    Aisea e te manaʻomia ai kopi mo pupuni: pei o le mea autu

    O le mafuaʻaga o le faʻaogaina o le ie puipui o le:

    • Faamutaina o ata tifaga ma ata puipui;
    • Tulafono faatonutonu o le maualuga o le malamalama ma le matua o pupuni uaea ai;
    • Suia o le Faletupe o le tala e tusa ai ma fesoʻotaʻiga masani e aunoa ma le suia atoatoa o le faʻamalama mamanu;
    • Pupuni o le pupuni.

    O le teuteuga teuteuga o loʻo ofoina i le tele o faʻamatalaga.

    Aisea e te manaʻomia ai kopi mo pupuni: pei o le mea autu

    Uamea ma palasitika climps

    Uʻamea lavalava atoatoa suia le pito o le pito i luga o le pito i luga, mafai ona le fiafia i le maualuga o le mamafa. Pei o se tulafono, e le masani ai pei o piki. O le le lelei e aofia ai le tuua o le tisu o faʻailoga e matua faigata lava e nana, ma le leaga o le faʻaʻi.

    O le palasitika kilipa ua iloga i le tele o ituaiga ma lanu. Mamanuina mo le paneta o le mamafa feololo. O le le atoatoa e aofia ai le maualuga o le tino.

    Aisea e te manaʻomia ai kopi mo pupuni: pei o le mea autu

    Palasitika togafiti

    Magnets mo pupuni

    Maneta ata o se mea fou i le fanua o ie puipui. E iloga mai i le faʻatuatuaina ma le aoga, pei ona latou suia e le gata teas, ae o loʻo pipiʻi foʻi i luga o tagata. O le fausiaina o ni kilipa e lua fesoʻotaʻiga le lua o le lipine lipine, uaea poʻo le elamini maneta corrd ma faia o ie, atigi ma isi mea.

    Mataupu e uiga i le autu: Komiti Faʻafoe poʻo le Laminate: E sili atu le faʻaalia o na itupa, pe faʻapefea ona filifili se laʻau masani, ata ma faʻatusatusaga

    O kilipa mo pupuni i luga o magnets e mafai ona tuʻuina atu i soʻo se mea, vave suia le ituaiga o ie puipui.

    Aisea e te manaʻomia ai kopi mo pupuni: pei o le mea autu

    Barring mo pupuni

    Broots mo pupuni e tele faagaeetia o le filifiliga oi ai nei ma le faatinoga matagofie. O faataitaiga o loo faaaogaina pe a fuafuaina e fatu ai se tuufaatasiga mai le aano o le tino eseese. I totonu o le filifiliga sili ona lauiloa i aso nei, e mafai ona faailoga le cartridges i le faiga o Kanzashi, faia e lima mai ie po o lipine. E foliga mai na foliga mai o le tele o le superrolor tele Cazashi, lea e iai ni ie ma lanu o le faamalama.

    Faʻafefea ona fai se fesoasoani?

    E mafai ona fai se bursoch mo pupuni i ou lava lima tusa lava pe leai se poto masani. O le mea autu o le filifili i luga o le mamanu ma le pule ma maua mea talafeagai. E mafai ona e faia o se fugalaau ie matagofie (satin mafai ona faaaoga lipine), o se tuufaatasiga matagofie o lopa po o lopa, embroider se tala faasolo mamanu po filifili le mamanu o le maa.

    Aisea e te manaʻomia ai kopi mo pupuni: pei o le mea autu

    Brooch faia oe lava

    O le palasi faʻaumaina e faʻasaʻo i luga o le faavae o le pepa laupapa poʻo le mafiafia o ie, ma faʻapipiʻi i se faʻapitoa pine pu.

    Machines maneta faʻapipiʻi mo pupuni, muamua faʻamalamalamaina ma se ie e fesoʻotaʻi ai le tasi ma le isi, o elelaiga eleelea ua mautu. A maeʻa lena, e tumau lava le faʻamalosia o le faʻataʻitaʻiga o le fogaeleele filifilia.

    Clip Resiction filifiliga

    Ina ua filifilia se patipati, o le aoga nei o loʻo faʻatinoina:

    1. Mo pupuni susulu poʻo pupuni mo pupuni mo pupuni mo pupuni i luga o magnets poʻo le booches e taofia e ala i le suia o le moli lanu mai le uluaʻi ata. O le auvae feteʻenaʻi i le lanu ma mea autu o le Porter foliga le manumalo.

      I luga o le ie puipui malamalama, o se tasi e umia le malu mai se lopa paolo pastel o autasi.

      Aisea e te manaʻomia ai kopi mo pupuni: pei o le mea autu

    2. Kilipa maneta mo pupuni ua gaosia e tusa ai ma le siosiomaga atoa. Mo se faataitaiga, matagofie ata faavitio o bouquets e talafeagai mo le potu malolo masani, mo se potu po o se ola potu i le faiga lava lea e tasi - faataitaiga-fusipaʻu, ma le vasega pepe o le a ola ma faatumu se togafiti matagofie meataalo i se lagona tausua. A o le umukuka, o le a maea lona tulaga mai decor palasitika po o se ie i le tulaga o le fua, Faaiu vine, wildflowers.
    3. Manaia fofo ma faataitaiga atunuʻu ma lelei le fuafuaga po o le lanu decor i itu taitasi.
    4. Vavaeʻese, E tatau ona e tu i luga o mea, o le filifiliga lea o loʻo fuafua foi e le totonu itu. O se tulafono, o se ata faavitio maneta mo le ie puipui i lalo o le faatulagaga masani ua i ai se decor o laupapa, uʻamea, paʻu po o elemene mafiafia pepa solo (siliva po o se ie auro autasi). I le maualuga-tec, e sili atu le faʻaaogaina o mea teuteu manino oloa e faʻataʻitaʻi ai le tele o tioata, palasitika ma siliva ipu uamea. E matua ese lava faatatau i le olive. O iinei e fetaui lelei, fugalaau mai ie po o se ie lipine.

      Aisea e te manaʻomia ai kopi mo pupuni: pei o le mea autu

      togafiti maneta ma rhinestones po buckles a faamamafa le modernity o le totonu.

    5. Le filifilia o le fuafuaga o le ata faavitio, e tatau ona e mafaufau e faapea o nisi taimi e faatagaina e faaaoga asoa unpaired. Mo se faataitaiga, e pei o se tulaga e uiga i le atunuu faiga, lea e le faafitia asymmetry ma le malamalama atoatoa e faatupu ai se siosiomaga fale faalenatura.

    Aisea e te manaʻomia ai kopi mo pupuni: pei o le mea autu

    Afai o le maneta maneta mo pupuni o loʻo faʻaaogaina e faʻasaʻo ai pupuni i luga o pupuni i luga o le connal, o le lautele o le lautele e talafeagai i le ituaiga o papeti. O le faaaogaina o le lanu faapotopotoga ua taʻuamiotonuina pe afai o le Porter ei ai se mamanu eseese layered, lea ua tuufaatasia ai mea o nisi o shades ma textures.

    Vaʻai vitio ata

    Fausia se matagofie ma le sili ona lelei i totonu e mafai ona faʻaalu le itiiti ifo o le maualalo o lona uiga mo le teuteuina o le tulaga. E tele faʻamatalaga malamalama mo lava, ma o le potu e taʻaʻalo ma le fou e leʻi mafaufauina. O se auiliiliga o faʻamatalaga lelei mo pupuni. O mea e tasi e faigofie ona faʻaaoga ma faigofie ona gaosia, ina ia mafai ona foʻia oe ma le saogalemu i le faʻataʻitaʻiga, aunoa ma le masalosalo i le iʻuga.

    Mataupu i luga o le autu: Puipuiga i luga o le faitotoʻa: Faʻamaonia le totonu o loʻo i totonu o se auala fou

    Faitau atili