BAMBO CUTUTESS I LE FANAU: FAAMATALAGA MA LE LELEI

Anonim

O le manatu e faʻaaoga ai le ufi o vaʻa i luga o le faitotoʻa e le o se nova. I totonu o atunuu o Asia, o lenei togafiti na faʻaaogaina talu mai aso anamua, i Soviet Times, matagofie faʻataʻitaʻiga na aumai mai le Vietnam na teuteuina i le sili ona lelei. O lenei ua toe foi mai ni oloa i tulaga.

BAMBO CUTUTESS I LE FANAU: FAAMATALAGA MA LE LELEI

Ituaiga o bamboo ie pupuni

O le sili ona masani ona masani ona o loʻo aofia ai ma mea e aofia ai i vaega o le BAMBo (tele e masani ona fusifusia i ni mea laiti ma faʻaputuputu i filosoga. Ua pipii i totonu o le ani-pa, e talafeagai e tuu i totonu o se faitotoʻa. Mo filifiliga faʻalauiloa, e mafai ona e pikiina palasitika prinice.

O le paolo o ia oloa e masani lava ona masani ai (mai le mageso lanumeamata i le ofoofogia o le enaena enaena). Ae o iai filifiliga tototino. Afai e te manaʻo, e mafai ona e suia le lanu oe lava. O le ata faʻataʻitaʻiga e sili ona teuteuina i le faitotoʻa, faia i vaega o leo eseese.

O ie teu oloa o Orterboto o le a avatua i le potu le manaia o atunuu Asia, fai se lanu faapitoa. O le a latou aulelei foliga i totonu o le fale mautotogi ma o le atunuʻu o le atunuʻu, faʻapea foi ma le faʻamafanafana o se cym guar poʻo le pa.

E talafeagai le mea e fetaui i ai le au tauaso i luga o le faitotoa ma le faitotoa ma tioata vaega. E mafai ona aofia ai ni eseʻese o fuafuaga lelei poʻo le avea ma se tasi wicer parvas. O le filifiliga mulimuli e mafai ona i ai le siitia o le masini pei o se ie puipui. O le tutusa o le BAMBoo Borttain e talafeagai mo le faitotoʻa o le faapaologa, ona alu ese ai lea o le terrace poʻo le veranda. E mafai ona faʻapipiʻiina i luga o le tioata faʻapipiʻi pe fai se tasi o le tuʻufaʻatasia ma le faʻamalama ma tautau i le amataga. O le faʻaogaina o sea faʻataʻitaʻiga o le a avea ma avanoa e faʻaola ai le siata i le maualuga. E masani lava ona taʻu mai e tuʻufaʻatasia le BAAMPOCE i le vao, Jite poʻo isi mea masani.

O nisi taimi e faʻaaogaina ai le faʻaaogaina o le vertical bamboo e faia e le ituaiga o paʻu tauaso. O le le lelei o na fuafuaga o o latou aiga o le eleelea.

Mataupu i luga o le autu: Talosaga o le Hydrophobizer ma o latou lava lima

BAMBO CUTUTESS I LE FANAU: FAAMATALAGA MA LE LELEI

Lelei ma le le atoatoa o le faʻaaogaina

BAMBOO - Malamalama, Eco-faauo mea masani, o loʻo faʻaaogaina tele e Connoisseours o le 'ese o le soifua maloloina. TOFOTOFO MOLIMAU MA LE MEA E LE MAFAI ONA FANAU FAIA.

Taua

O aʻoaʻoga o FNG SII o loʻo finau mai e faʻatatauina e le Bamboo le le lelei le malosi, faʻataga oe e ogatasi ma le siosiomaga i totonu o le fale.

O isi lava mea lelei le faʻaaogaina o ni ie puipui:

  • Hypoumealemoni o mea ma meatotino antististitic - mafai ona faʻaaogaina i fale o loʻo ola ai aʻa ma e iai tamaiti laiti;
  • E le fefe Bamboo i le susu ma e le mou atu i le la - o le mea lea e faʻapipiʻi ai pupuni i totonu o potu i totonu ma fafo atu;
  • Faigofie le faʻapipiʻi - O le mamanu e matua faigofie lava, ma faʻapipiʻi mo le tagata e toatasi;
  • Aua le manaʻomia le tausiga faʻapitoa - Ua lava na e solo ai le efuefu (e mafai ona e mafai ma le fesoasoani a se pusa mama), pe a fai o le susu susu;
  • BAMBOO - laeiina mea, ona o le avē o le a galue mo se taimi umi;
  • Avanoa - Eseese i le Democratic tau.

Taua

O ie puipui o meaola e le gata na faia ai le tulaga iloga, ae mafai foi ona avea foi ma se leo manaia ma le leo.

E tutusa foi puipui ma a latou mea pepelo. Latou te le o ese i le tele o faʻataʻitaʻiga, faʻaaoga manogi, aua le puipuia mai le malulu ma le pisa.

BAMBO CUTUTESS I LE FANAU: FAAMATALAGA MA LE LELEI

BAMBO pupuni i totonu

O le BAMBoo ie puipui i le faitotoʻa o le a sili ona fetaui lelei pe a fai o le totonu o loʻo teuteuina i totonu o Ethno poʻo le Ecostel. I le itu i sasaʻe i totonu, o pupuni na faaloaloa i luga o faʻavaʻa, i le ituaiga o papala poʻo le malu. O se mea lelei i le mamanu o totonu o le a avea ma fala po o se braid mai le tutusa pe tutusa mea. E manaʻomia le filifilia o faʻamatalaga o le tuʻufaʻatasia.

O le faʻaititia o le faʻavasegaina o loʻo fetaui lelei mo le sili ona lelei o loʻo i luga. Ina ia faamamafaina lo latou matagofie ma le tumau o loʻo ulufale i totonu, tele elemene masani e tatau ona faʻalauiloa atu i le tulaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se vale sima ma le bamboo fana po o isi laau i totonu. Tele o tagata tusia o loʻo faʻamatalaina i totonu o Upega Tafaʻilagi Aufaigaluega, e sili ona lauiloa o ie puipui. Matagofie foliga pei o se tuʻufaʻatasiga o 'oloa o'po i luga o faitotoʻa ma faʻamalama. E fautuaina le filifilia o faʻataʻitaʻiga o nofoaga eseese. Afai o le faitotoʻa ua teuteuina i pupuni uma, i totonu o le faʻamalama ua mafai ona tautau le tagi poʻo le manifinifi a Roma.

Mataupu i luga o le autu: uaea i luga o le fola i le fale mautotogi: Oka o le taoto

BAMBO CUTUTESS I LE FANAU: FAAMATALAGA MA LE LELEI

Faʻafefea ona faʻafanoina faʻasao o vaʻa?

E lua auala e faʻatuina ai ni pupuni o 'inoʻino.

  • I luga o le faitotoʻa - O ituaiga puipui o loʻo faʻaaogaina o loʻo faʻaaogaina, o loʻo faʻapipiʻiina ma fao. O le mea lea, e mafai ona e maua mai le tele o le avanoa pe taulai i lenei auiliiliga o le tulaga. E matua moni lava lenei mo le teuteu lanu lanu.
  • I le amataga - e masani ona faʻaogaina mo faitotoʻa o totonu, e faʻatagaina oe i le matagofie o lona uiga o lona uiga le masani ai (faigata, na alu atu). E taua le faʻaaogaina o le tele o mea sili ona mafiafia i le le faʻaititia o le mau. O le fuafuaga o loʻo faʻapipiʻi ma le saogalemu e le tagata lava ia.

BAMBO CUTUTESS I LE FANAU: FAAMATALAGA MA LE LELEI

Gaosiga

O ie puipui o 'ie, o le a avea ma se sili lelei fofo mo le itu i totonu o le tino, faʻapea foi ma faitotoʻa i fafo. Tele o le tele o le faʻafanua faʻa-filations ma faʻataʻamilomilo poʻo ni ie puipui-ie puipui o loʻo faʻaaogaina. Ole faʻaaogaina o nei pupuni e tele lava aoga: o le natura, hypolilegonicity, avanoa, tupuaga, gafatia.

O Bamboo ie pupuni o se sili fofo mo "natura" sitaili. Afai e te manaʻo i ai, e mafai ona faʻaaogaina i isi tulaga, o le mea autu o loʻo i totonu o auiliiliga, faʻatasi ma le faʻatumuina o latou. O ia fausaga e nonoa i totonu poʻo luga aʻe o le faitotoʻa.

Faitau atili