Faʻafefea ona fai se pusa moega - faʻatusa foliga

Anonim

Malolo i taeao uma moega moega i le tele o pusa i luga o puipui o le potumoe, e tele e mafaufau i le auala e ave ai le potu teu oloa ma le faalavelave i le fuaitau. E le gata i lea, o le paʻu paʻu paʻu, lea ua manino ona vaʻaia i luga o latou maoaʻe luga.

Faʻafefea ona fai se pusa moega - faʻatusa foliga

Pusa ata mo ie lino.

Ma o le faʻaiuga a le mataupu e latalata atu, ua na o le faʻaaogaina o le avanoa e ave ai le moega. O le admides comptsmen e manaʻomia le aʻoaʻo pe faʻafefea ona fai se pusa moega ma nana le moega atoa i totonu.

O lea, o le aʻi le moega o le a siʻi ai le mea i ai i le nofoaga e teuina ai ia vailaʻau o loʻo manaʻomia foi mo ia. O lenei ma le fatafata E mafai ona e patino, ia le itiiti ifo i le potumoe, ma leai se avanoa i le tele o vaega vavalalata o le fale mautotogi.

Filifiliga Filifiliga

Faʻafefea ona fai se pusa moega - faʻatusa foliga

Ata tifaga i lalo o le moega.

Ina ua uma ona faia le filifiliga e faʻaaoga avanoa i lalo o le moega mo le masini o loʻo iai ni moega, e manaʻomia le fofoina o le mataupu o la latou mamanu. O pusa e mafai ona faʻaseʻe, ma rollers faʻamalosi i le pito i lalo. O sea fuafuaga e faigofie ona foia ma e le manaʻomia ai le suia ogaoga o le moega lava ia.

Ae e tasi le aliʻi - o le manaʻoga e fausia se avanoa avanoa i tafatafa o le moega e tuua ai pusa, ma e le mafai i taimi uma ona faia e aunoa ma le faʻatinoina o le potu fou.

E i ai le ata filifilia pe a oʻo i le avanoa avanoa i lalo o le moega e mafai ona maua i le faʻatupulaia o le pito i luga o le moega i luga o puipui.

Ae o le faigata o loʻo tupu ai - taimi uma e tatau ai ona aveʻese le moe, o le fofo, ma o nisi taimi o se tasi mai tagata o le aiga. E ui e le mamafa le ofu o onapo nei, ae o le mea moni lea o le le mafaufau.

Tusitusiga i luga o le autu: patipati le faavae o le fale ma o latou lava lima

E le gata i lea, o loʻo iai i aso uma le faʻavae o le tapulaʻa e mafai ona oʻo atu ai i se ofu tele o le skeleton o le moega. Moega i latou lava e tasi o meafale ma e le o fuafuaina mo taimi masani gaioiga. Faʻamaumau puipui mo le siʻitia o le feuila o le a manaʻomia foi le faʻamalosia o le potu atoa o le potumoe atoa.

O le tele o meafalefale, e sili ona filifilia i le filifiliga pe a faaloaloa pusa. O lenei mamanu e le i afaina ai le moega ia lava ma manaʻomia le faʻaititia o le fesuiaiga o le fesuiaiga. I le gaosiga o moega ma laina malaga e le mafua ai le faʻaaogaina o faigata ma latou te le manaʻomia le faʻaaogaina o faiga lavelave, e pei o faʻamasinoga, mo le lamolemole le siʻi o le moega.

Filifilia o mea ma vaega

Faʻafefea ona fai se pusa moega - faʻatusa foliga

O le ata tifaga mo le moega ma vaega mo ie lino.

Pusa e mafai ona fai i le moega o iai i le va o le fola ma le faʻavaʻa, ae mafai ona fausia se moega fou ma gaʻoa i totonu o potu ma le ola. O le filifiliga lona lua i le tau o taumafaiga ma mea o lona uiga sili atu i le muamua, ae sili atu ona taua ma sili atu i le iʻuga o aʻafiaga.

Mo le gaosiga o le potumoe, E manaʻomia muamua le faia o se auivi - ata o le lumanaʻi mamanu, ma i luga o lona faʻavae e amata ai filifiliga o mea, mea e iai, faʻamaumauga ma le faʻaumaina.

O le gaosiga o mea tetele-tele i le fale e masani ona fesoʻotaʻi ma faʻafitauli ogaoga i tulaga o loʻo i luga o le faiga o loʻo i ai ni faʻamatalaga tetele e tele itu.

Mo le gaosiga o meafale i aʻoga, e faʻaaogaina masini faʻapitoa, lea e mafai ai ona e faʻatino le punavai mea i le tulaga faʻapolofesa ma teuteu faʻapitoa. O nisi o gaioiga e faigata ona faʻatinoina i totonu o le fale mautotogi, mo se faʻataʻitaʻiga, o pito o pito pe olo soloʻeseina ata tipi.

A o leai se auala, e tele tagata matai na te maua ai a latou lava mea, ia e faia ata taua ma tuʻuina atu i meafaitino, ma e mafai ona faia ma fetaui lelei le fale o le moega.

O le taimi lava lea o le atigipusa e mafai ona fai i lalo o le moega ma i le fale, e le eseese lava i le tele o lapopoa ma e le manaʻomia ni malamalama faʻapitoa.

Faʻafefea ona fai se pusa moega - faʻatusa foliga

Faataʻitaʻiga 2. O le ata o se lua moe ma le auvae.

Mataupu i luga o le autu: Puipuiga i luga o le faitotoʻa i le faletaavale: e manaʻomia

Ae o lea ua iai se fesili ma sui. E sili atu foʻi le nonofo lelei, aemaise lava pe a fai o le filifiliga i luma, gaosia e faʻaaoga ai le MDF Tekonolosi.

Lisi o mea e manaʻomia ona faʻatau mo le gaosia o se pusa mo moega ma paʻu:

  • Chipboapi mo ata faavaa ma pusa;
  • DVP mo pito i lalo o pusa;
  • PLlywood;
  • O pa mo le mea faavae;
  • Reiki;
  • Faasalaga o lote o loʻo siʻomia mo le aoina o faʻavaʻa;
  • feola mo pusa;
  • tauia;
  • lava-lipping scw;
  • O meafale uati.

Mai mea faigaluega mo faʻaputuga meaa manaʻomia:

  • toe fafagaina le sikulukalaiva ma se seti o bit;
  • Vili i palealii i lalo o mama mama;
  • Wood Hascksaw;
  • kolama;
  • Sikulutika seti;
  • Roulette, umukuka ma le penitala.

Ata mamanu

Faʻafefea ona fai se pusa moega - faʻatusa foliga

Faataʻitaʻiga 2. O le ata o se lua moe ma le auvae.

Faʻafetai i le Initaneti, e mafai ona e talanoa ia te oe lava i le tele o eseʻese filifiliga filifiliga mo uma ma lua moega. Ae o le mea moni, e tutusa lava a latou mea, mo se moega na fuafuaina mo ni tagata se toʻalua, o le a 1600 x 2000 mm.

E ala i le auala, o mea uma i fautusi fale gaosi, o lea, ua saunia ata mo meaafale, e tatau ona le saʻo le tele o faʻailoga, ae o le Matai e mafai ona sese oe e malamalama ai ia te oe.

Ina ia faʻateleina le faʻamalosi o le moega o ia o le pito i lalo o le atigipusa, e sili le faʻaaogaina o paneur, ma 'ai pusa, ona e faigofie lea, ma atigipusa i se isi tele avega.

Pusa mafai ona siitia uma mai i itu uma o le moega ma le tasi le tele mai le pito. E faʻalagolago uma i le fuafuaina o le potumoe ma le avanoa o le avanoa avanoa.

E lua ituaiga o kapeta mamanu. Afai e le tatau ona tuʻuina atu i pusa laiti se avega tele, e mafai ona faʻapipiʻi i le taʻiala, ma latou toe faʻavasegaina, uma i le moega o laulau poʻo le fatafata. Pusa o le a gagau mea o le a gagau mea, e sili atu le faia i luga o le foloa luga o papa. O lea la, latou te le faʻaitiitia ai le faʻavaʻa o le moega, ma o le a faigofie ona latou fauina.

Mataupu i luga o le autu: O le taualuga o laupapa e fai ia te oe lava: faatulagaga

E mafai ona okaina le auala o le pusa mai le MDF pe fai mai le faletalimalo lava e tasi o le pito i luga o le moega ina ia latou le tumuli lelei i le aotelega o le mamanu.

Faitau atili