Fai se laʻei laʻei ma ou lava lima: foliga, fautuaga

Anonim

Soʻo se fafine o miti o se tamai taulaga, lea e mafai ai ona ia faʻaleagaina uma a latou mea lelei ma gaioiga. O le faʻatauina o se laulau fou ua maeʻa e faia e le mafai ona masani ai. O lenei ona o lona taugata tele ma e le masani ona talafeagai. Mo le faʻatonuga taʻitoʻatasi, atonu e sili atu ona taugata tele. Ole mea lea, e sili atu ona fai se laulau laʻei ma ou lava lima. E faigofie, o le mea autu o le tuʻuina atu lea o le lava o taimi ma mafaufau i lana mamanu. O le ata o le laulau e tatau ona aofia ai se galuega faʻatino, maumau, faʻapipiʻi pusa ma le faʻata.

Fai se laʻei laʻei ma ou lava lima: foliga, fautuaga

O le itu o le laulau faleuila.

E le gata i lea, o sea laulau laʻei e mafai ona faʻauʻuina i lamepa. E mafai foi ona faʻaoga e pei o moli po pe a fai o loʻo faʻaavanoaina i le pupula o le fetuunaiga.

O nisi fautuaga

Ina ia mafai ona faia se laulau laʻei, e tatau ona e faʻaogaina se lamepaina lamepata. Valivali e filifilia i lona pule. Afai e te manaʻo, e mafai ona e tuʻufaʻatasia ni lanu. A mafai, e mafai ona e okaina auiliiliga, e faia lea mea, aumai ni faʻavae i aʻoga talafeagai e tipiina ai mea taua o le laulau. Afai e leai se avanoa, e mafai ona e feagai ma oe lava, i le fale. Mo lenei mea e tatau ona e maua ai se meafaigaluega faapitoa.

Meafaigaluega e manaʻomia e fai ai se laulau i ou lava lima:

Fai se laʻei laʻei ma ou lava lima: foliga, fautuaga

Laei laulau Faapitoa Komiti.

  • Schuropmuthht, e mafai ona e faʻaaogaina se faʻamalosi;
  • Lobzik eletise;
  • rofautte;
  • Fale tulimanu, ua lava ona o le 30 cm uumi;
  • Drills Manaʻomia Fua Faatatau - 8 ma 5 MM o le lautele;
  • sikulukalaiva, e taua tele le faʻatauina o se hexgon faʻataʻitaʻiga;
  • uʻamea;
  • PaicIc mo le Maka, Hammer, o le a e manaʻomia foʻi le mea teu.

Afai o auiliiliga o le laulau na okaina, e mafai ona e amata amata ona potopoto. Afai o lenei faʻagaioiga o loʻo faʻatinoina tutoʻatasi, e manaʻomia le amata i le fuaina ma le ata faʻapitoa i le laupepa o le chippobboard. E taua tele le fuaina saʻo ma na o le pau ai. Ina ia mafai ona faia le lalaga laulau atoatoa, e sili atu le faia o fua i le tele o taimi.

Mo se laulau o le faleuila o le a lava e faʻaaoga ai le mafiafia o se laupepa o le 16 mm.

A uma ona tipi uma vaega i se eletise, o faʻaiuga e tatau ona faʻamamaina i le oneone. Lenei e tatau ona faia ma le faaeteete le aua nei faʻaleagaina le faʻailoga.

Tusitusiga i luga o le autu: ogatasi o Paulo i lalo o le lamea Plywood

Meafaigaluega mo le Fono Aoao

O le isi laasaga o le fono. Toetoe o mea uma a le kapeteni uma e tasi o laupepa. E mafai ona faʻatauina i soʻo se faleoloa fale i le tulaga talafeagai. Mo se laulau ma se fata ma palapala, o le a e manaʻomia se seti o faʻalelei:

Fai se laʻei laʻei ma ou lava lima: foliga, fautuaga

Vaʻaiga lautele o le laʻela laulau.

    • O le faʻamaonia o le 5x70 mm i le tele e mafai ona faʻatauina ma se faʻasao;
    • Fuafuaga o le 4x16 mm;
    • Lava-maualuga o le 4x25 mm;
    • Mo 'au, e te manaʻomia le faʻatauina o le paolo taʻitaʻia, tele ma aofaʻi faʻalagolago i le tele o le ata;
    • tuʻituʻi mo le au solitulafono;
    • Kaled kant mo pito;
    • O le Memuta pito i luga o faʻavae faʻavae o loʻo fautuaina e ave ma se faʻasao;
    • Tulimanu mamaaluga o tulimanu;
    • Faakelu mo le faʻata, e mafai ona e faʻaaogaina ni mea faʻapipiʻi pusa mea;
    • Mo tupua e tatau ona pikiina fao.

    Vaega o le Fono Aoao Gaoioiga

    Afai o le mamanu o le laulau e aofia ai laina tetele, e le aoga tele le faanatinati i le taimi o le tipi. Ole mai lea vaega o le a saunia o le a faʻalagolago i luga o le faʻaaliga o le ata.

    1. Saunia o faʻamatalaga e tatau ona togafitia ma le itu pito i tua. Ina ia faia lea, e manaʻomia ona latou faʻaaogaina. O lenei mafai ona faia e faʻaaoga ai le masani "taimi" kelu. O le taliaina o le a faia ai pito o le chipboard sili ona tumau.
    2. Ina ua uma ona faʻamamaina, e tatau ona e faʻaaogaina se isi vaega o le kelu ma tuʻu i luga o le kaute. O le vaivai o le fana e faʻaaogaina naʻo le pito i luga o le pito i luga o le pito i luga. Mo le faʻamaeʻaina o pito, e le gaosia e ala i crate, faʻaaoga le melami o le mekasini.
    3. Ina ia mafai ona faapipiiina, e tatau foi ona faamamaina ai pito. O le Melamine pito o loʻo faʻapipiʻi e le ua uʻamea masani. O loʻo faʻapipiʻiina le tasi pito i le pito i le pito i le iʻuga, matou te taia ai se uʻamea lelei iron (e oʻo i le 3-4 malosi). Iron e tatau ona e faʻaaluina mai i luga nai taimi seʻia oʻo ina maua. Fetaomi le ofu mago. Ina ua uma ona malulu mea e le aoga e tipi. E taua tele le faʻaaogaina o se mea valea e le faʻaleagaina ai le tagata filifilia vaega. O le foliga e musuia e ala i le papala o le omeu.
    4. E mafai ona aoina auiliiliga. O le au faasee ni taʻiala e faʻapipiʻiina ai e le au kilia i le foe o le aʻiaʻi. O le faapotopotoga o le fuafuaga atoa na faia e ala i le fatufatu. O le muamua o le alu i le pito i lalo o le laulau, ona o le matagaluega ma le 'auʻauna poʻo le kapeneta. O lala uma e fesoʻotaʻi. I le faagasologa o le faʻauloaiga, e manaʻomia le siaki o tulimanu o le 90 tikeri.
    5. O le vaega mulimuli o le faʻapipiʻiina o le faʻata. Muamua aʻi i le vaega o loʻo saunia o le laupapa laupapa. O le sili atu le faʻatuatuaina filifiliga mo le tuʻufaʻatasia o tagata e umiaina, o loʻo tosoina i le pito i lalo o le laupapa.
    6. O le ata atoa ma le faʻata o loʻo faʻapipiʻi i lalo o le laulau pito i luga. Mo le malosi atili, e tatau ona e faʻapipiʻiina ni taiala o le a ia taofia le mamanu ma le faʻata. O le saʻo faʻapipiʻi faʻailo e le tatau ona faʻaleleia.

    Mo faigofie le faigofie i se laulau, e mafai ona e tuʻuina ni moli ma le ao. Faia se laulau laki ma ou lava lima o se mea moni moni lea, o le mea autu o le tausisi i fautuaga ma ia onosaʻi ma mataala ma mataala. Ma o le laulau e faia ma ou lava lima o le a faʻamolemole lau fafine e te fiafia iai.

    Tusitusiga i luga o le autu: lanu o pepa puipui mo le Hall: 4 filifiliga filifilia

    Faitau atili