Lua moega ma le aufana ma o latou lava lima: sitepu-i-sitepu faatonuga faatonuga

Anonim

E le o se mea lilo o tau i le tele o meaafale pito i luga o meaafale ua sili atu le ita tele. E mafua ai ona suʻea tagata i ni isi auala lelei e faʻatulaga ai o latou fale, o le tasi o tagata faigaluega a le tagata faigaluega o meaafale tele. E leai se mea faigata i lenei. E tusa lava pe leai ni tomai faʻapitoa, e mafai ona faigofie ona e faʻaputu ai se moe lelei ma le lelei o le moega ma ou lima.

Lua moega ma le aufana ma o latou lava lima: sitepu-i-sitepu faatonuga faatonuga

O se moega faʻalua ma tagata gaoi e fetaui lelei mo tagata na e aoga i le avanoa avanoa i le fale ma taumafai e faʻasaoina.

O elemene autu ma taua taua

Lua moega ma uila e aofia ai ni poloka. O nei poloka e tutusa ai le nofoaga o se nofoaga mo dowwers ma moe. Pusa o loʻo i lalo o le fale moe. Afai e te filifili e tutoʻatasi le faʻaputuputu o se lua moega ma paʻu, e tatau ona e amanaia ai se numera o mea. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le moega o le moega e filifilia e tusa ma ituaiga o le mofu.

Aoina o se moega faʻalua ma ou lava lima, manatua ai mea nei e taua:

  1. E manaʻomia le tuʻuina atu o le maualuga-tulaga lelei o le motu, aua O le a faʻatuina i luga o le nichh lea o le a teuina ai mea eseese.
  2. I le puipui o le vavaeeseina o se nicho ma le auvae ma le fulufulu, e tatau ona e faia ni pu, faʻafetai i le mea o le a saunia ai le ventipetion.
  3. O le maka e mafai ona i ai se ituaiga ma foliga. O le sili fofo o se orthopedic styal.

O le a le mea e fai ai le moega?

E mafai ona e faia le lua moega ma le auvae o le lautele o mea. O le mea sili ona taua o le a latou lelei uma lelei. Tele taimi masani, homemides matai e aoina moega mai cheppomboard papatusi. Filifili le vaega ma le lanu o papatusi ia e tusa ai ma mea e fiafia iai. Mafaufau i le mea moni o le moega atoa e tatau ona fetaui lelei i totonu o le potu. Faatasi ai ma le fesoasoani a le lanu, e mafai ona suia le lagona o le avanoa. Mo se faʻataʻitaʻiga, malamalama lanu meaaʻotaga vaʻaia e sili atu ona popole le potu.

Ua ou mataala lelei i mea faigaluega. Faatau maualuga-tulaga lelei ma tausi lima mo le auvae, ona O le a masani ona masani ai.

Lua moega ma le aufana ma o latou lava lima: sitepu-i-sitepu faatonuga faatonuga

Laupapa laupapa laupapa laupapa.

Mataupu i luga o le autu: O le a le mea e mafua ai le pa manu i le fale taugofie ma vave?

I le mea na tupu, o le mamanuina o le fale taʻele o le fale popo e faʻapipiʻi ai mo le faʻaaogaina o le vaega lea e te elemene, suʻesuʻe ma le totoʻa le galuega mo i totonu o le faleoloa. O le filifiliga o lenei vaega o lenei elemene e tatau ona faia faʻavae i luga o le mamafa o tagata faʻaaoga le moega.

Saunia mea faigaluega nei:

  1. Electrolzik.
  2. Sikulukalaiva pe viliina ma se vaega o le sikulu.
  3. Fuafuaga (sili atu le eletise).
  4. Hacksaw ma le tipiina.
  5. Roulette.
  6. Greinding masini po o le oneone.
  7. Faamauina
  8. Penitala.
  9. Uamea tulafono.

Stilge gaosi taiala

Lua moega ma le aufana ma o latou lava lima: sitepu-i-sitepu faatonuga faatonuga

Ata 2. Tusi ata o elemene uma o le moega ma itu.

E mafai ona fai lau lava lima e le gata o se matagofie ma talitonuina lua moega, ae o le isumu foi. Ia mai ia te ia o le lelei o lau moe ma manuia i le aso atoa o le a faalagolago i ai. O le taimi nei, o ofu lelei lelei e le itiiti ifo i le 200 tala. Ma le tutoʻatasi faia o le a sili ona maualalo maualalo. E tatau ona totogi faʻapitoa i le faʻaputuga. O le Lawx ma le tasi-Sounter Finam Ruber e le talafeagai, ona E oʻo lava i le le mafiafia o le 20 cm, o se mea sili na failauina vave manatua. O le mea lea, o le afifiina e tatau ona le itiiti ifo ma le lua-vaega.

Tipi le faaputuga i le mafiafia o le 12.5 cm. Atonu latou te maua ai eseese. O le pito i luga o le pito i luga o le density mai le 45 kg / m3 e masani ona faʻaaogaina, ma pe tusa o le 35 kg / m3 o le a lava mo le maualalo. Afai e te le mauaina se avanoa o se mataʻupu, e mafai ona e faʻaititia i se auala sili ona faigofie. O le ai ai le mu i le mea o loʻo i ai i le vaega o loʻo i ai ni simemei. O pu e mafai ona susunuina ma le fesoasoani a le au o le apa tao i luga o pito i luga, muamua-vevela vevela i luga o le afi. E mafai e Porolon ona i ai se eria. Ufiufi tagata sauniuni na saunia mo le faʻatamala ma se fuainumera talafeagai e faʻatau i totonu o le faleoloa poʻo le faia foi oe lava.

Laasaga-i le laina laina faatonuga mo le faʻaputuputu o le moega

O le moega faalua na faaluaina, iloiloina i lenei faʻataʻitaʻiga, o le a vaaia se mea e pei ona taua i ai: Ata. 1. O ata o le elemene o loʻo faʻaalia ai tulaga o loʻo faʻaalia i le ata lenei: Ata. 2. O le a momoli atu nisi oi O mea uma.

Mataupu: O le ata mafanafana o le fola: o le mea na maua ai le ata o le ata, faʻapipiʻi o le vevela o le taimi faila, faʻapipiʻi i luga o le puipui

O lenei moe faʻalua o le a iai 200 cm umi ma 160 cm i le lautele. E mafai ona suia le fua i lou mafaufau. Ina ia mafai ona faʻamalosia le malosi o le malosi, o le plywood (tulaga 1 i le Ata 2) e faʻapipiʻi i le pito i lalo o le moega.

Faʻapipiʻi le ulu o le ulu o le ulu ulu i le pito i fafo. Ole a faatinoina galuega lagolago mo moega i moega i autafa o fatatusi ma aluga. O lenei elemene e tatau ona i ai le maualuga o le 230x45 cm. E mafai ona faia mai laupapa po o meaafale mama. Mo fesoʻotaʻiga laupapa, faʻaaoga fao, bolts ma spikes. O laupapa e tatau ona fausia se tasi mamanu ma se lua moega pito i lalo (POO. 2-4).

I luga o itu e tolu, o le vaega o le vaega o loʻo tumu i le teuina o le teuina o moega ma aiga. Pusa agai i luga o rollers ma taiala.

Le faamalu e faalagolago i fata. E tatau ona latou faʻasaʻoina i totonu o le i totonu o le pusa. O se metallic t-foliga mai o loʻo faʻapipiʻiina i le ogatotonu o le pusa. O ia mamanu e maualuga lona malosi ma le mautu.

I le tulaga 6, e mafai ona e vaʻaia le tele o le isi faʻamatalaga o le moega o le fale. O le faʻavae o fale gaosi e tutusa lava, ae o le moega tasi lenei. E aofia ai le transversee ma le uumi o puipui-laupapa, o le nofoaga mo le mogaga ua fausia. O fuaitau o lenei moega o le 20079 cm.

O vae fatufatu ma transverse puipui ma spikes. O le a lava lea mo le faʻatuatuaina o le faʻavaeina. O puipui o le uumi o le fale moe. Fesootai i tua ma puipui faapitoa faia o uamea. O le vaega lagolago o sea mea faʻapipiʻi e tatau ona faʻaseʻe i le fata, ma o le isi o loʻo i le laupapa faʻafanua. Faʻafesoʻotaʻi, latou te fausia se pusa e tasi. O le a i ai i totonu o le afu.

O puipui maualuluga e tatau ona faapipiiina e le 40 cm i luga o le fola. O le a faʻatagaina ai le pusa o le fale mo moega. I lalo o le pito i lalo o le pusa lea, e tatau ona e faʻapipiʻiina ai le 4 Rollers, faʻafetai i le mea o le a faʻalauteleina.

Mataupu i luga o le autu: Faʻamaumauga mo faitotoa: Cilprit of Drafts, pisa ma manogi

O le ulu o lenei moega o le a avea o se moega laulau (POS. 4). Ua faia i meafale mumue, o Plywood ma laupapa laupapa. O faʻamatalaga o loʻo fesootaʻi e ala i le fao ma fusi. O faleuila e mafai ona teuina i le lua drawers faamalosia le tasi le isi. O na pusa e aoina mai le 4 laupapa. Latou te fesoʻotaʻi i se tasi mamanu faʻaaogaina uʻamea tulimanu. Ina ia faia ni toega ma le faʻamalosi o le tino atoa o le ata atoa, e tatau ona faʻapipiʻi le pusa i le ponaivi ma le okeni.

Ina ia mafai ona salalau le papala ma le faigofie, faʻapipiʻi alminineum taʻitaʻi. Tomai uma vaaia i luga o le fesoasoani i le pito o oneone pe olo masini. E taua le aveeseina o mea uma e le masani ai. Mulimuli ane, o le moega ua tumu e ufitia i mea tau matautia. E naʻo le faʻatali pe a faʻamamaʻi le lacquer. Malo!

Faitau atili