Faʻafefea ona e suʻiina se ato mafanafana

Anonim

Talu ai nei, o le meaaʻopuea le lelei o le mauaina o se sili lauiloa o le a auai le nofoa o le ato. E matua talafeagai le nofo i luma o le TV ma malolo ina ua mavae se aso faigata. O nisi e faʻatau lenei auiliiliga o totonu mo potu o tamaiti pe mo ni tamaʻi potu malolo, lea e leai se avanoa e tuʻu ai le sofa umi. E oo lava i le taumafanafana povi, e mafai nei ona e feiloai i se nofoa. Na o iinei i le faʻapitoa teuina o sea mea taugata e taugata tele. Ma o ou lava lima, o le ato e matua faigofie e fau le ato.

I le anoanoai o le anticechar, e matua talafeagai le nofo i luma o le TV ma le malologa ina ua mavae se aso galue malosi.

O le tulaga faʻavae faʻatulagaina e aofia ai 2 vaega:

  • tulaga i totonu i polo;
  • Uiga mai fafo i se vaega.

Faʻatumu le ato ato e mafai ona faʻatamaʻia ai le polystyrene. Ma le isi, e le mitiia le vai, lagolago atoatoa i foliga o le faavaa, tufatufaina atu i totonu. O le faʻafetai i lenei mea faʻatau, o se nofoa faʻataʻitaʻi e faia ai se faigofie foliga i lalo o le mamafa o le tino o le tagata. O nei polo e mafai ona faʻatauina i totonu o se fausaga poʻo meaafale teu. E masani lava 3-4 kg o le sikoa sikoa i luga o le tasi ato, fuafua i le tele o le uma oloa.

Talu ai o le pito i luga e faʻaauauina ai ma se sipi, e mafai ona faigofie ona aveese ma afifi pe a tatau ai. O le aitema e mafai ona suʻi mai le pupula pupula na fetaui lelei ma faʻafouina le totonu. O le vaega i totonu ma le sikoa e masani ona le fufuluina.

O le a le ie e filifili ai

Ae le i faia se ato nofoa ma ou lima, e tatau ona e saunia uma mea. Muamua o mea uma, o se ie mo e sili atu ma ufiufi. E tatau ona vaʻavaʻaia, faʻafiafiaina ma faigofie ona ofuina.

O le ato ato e mafai ona suʻi mai le spolor mea, tomai faʻapitoa, lafu, jacquard poʻo le ie puipui.

Nofoa-ato-ato matagaluega.

Mataupu i luga o le autu: Tamaiti mo le afafine o Elena Sparrow

O nei ie e matua solo atoa, e gata tele, aua le mumu ma faapipiiina le ea, e faigofie lava ona vali ma suisui. Valivali e mafai ona filifilia mo le totonu, tutoatasi faia se applique po decoition mo le oloa. Mo le tulaga i totonu, e mafai ona e filifilia soʻo se setu o le pamu o le fefiloi fibers, coars calcio poʻo satin, le mea autu ina ia vevela.

O le nofoa ato e mafai ona avea ma foliga eseese:

  • tutusa.
  • tausuaga;
  • o se polo i le ituaiga o le polo;

O filifiliga a tamaiti e ese lava i le tele o lapopoa ma susulu lanu.

Faʻafefea ona ia faʻamamaina se taga taʻavale

O le faigofie lenei i le spwy filifiliga, talafeagai mo soʻo totonu. Ata e sili atu le tuta i luga o le fale militeri (Ata 1).

Mea e manaomia mo galuega:

  • Ie mo le ufiufi ufiufi;
  • totonu;
  • matala;
  • uila;
  • Malosi filo;
  • Seleulu ma nila.

Faʻafefea ona e suʻiina se ato mafanafana

Ata 1. Mamanu mo se nofoa o se nofoa o le faatafafa.

A e tatau ona e amanaia le lautele o le alauni - 1.5 cm. O mea uma o le a manaʻomia ona tipi ese mai le lua ituaiga o ie.

Muamua lava, o le a manaʻomia le tosoina o le pito i tua ma le pito i lalo, fulitua le moli uila. Ma e manaʻomia le amataina o le pito i lalo ma tua, ona o le itu vaega ma le foliga foliga. E aliali mai se tafatafa e tatau ona liliu. Ina ia teu le ato ma se ato, e sili atu le aveeseina o le edging i luga o itu uma po o le palu o le isi i le mamao o le 0.7 mm mai le pito o le 0.7 mm mai le pito.

O le tulaga i totonu e maua i le auala lava e tasi, ae le manaʻomia sipi. Mo le faila, e manaʻomia le tuʻu se pu faʻapitoa, lea na teʻi foʻi. Polystyrene e tatau ona faʻatumuina le vaega i totonu e 2/3 o le aofaʻi. Aua le fiu e togi se pu tele, o polo e mafai ona faʻatumuina i le ufiufi i le pepa faʻatumu. Ina ua maeʻa uma tuʻituʻi ma se tulaga o loʻo i ai i totonu, e mafai ai ona toso le vaega i fafo ma faʻamau le sipi.

Tipiina ma le surlorging per-foliga o adchales

O lenei vaā o le nofoa o loʻo i ai le sili atu le faigata nai lo foliga faʻatagata. O le mamanu e mafai ona faʻateleina i tulaga manaʻomia (Ata 2). I le faʻaopopo atu i le taga, e mafai ona e suʻi se ponaivi o se paʻu o le fulufulu poʻo suʻi.

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona faia ni mea e fai ai le taʻele

Faʻafefea ona e suʻiina se ato mafanafana

Ata 2. Mamanu o le Pear-foliga o le nofoa.

Faatasi ai ma se manoa, e aliali mai se tamai ma lapoʻa, 6 cowges vaega o le a fesoasoani i le oloa e faʻatau ai se oloa-foliga foliga. O le pito i totonu ma fafo o loʻo taʻe e pei o le tutusa, na o iinei i le pito i luga i le va o le lua tina e tatau ona faʻaofi i se sipi. Ae i le pito i lalo o le mea e tatau ona e tuua ai se puller pu.

Muamua lava, o tina uma e suʻi, ona sui lea o le pito i lalo o le pito i lalo. O le oloa o le a manaʻomia ona liliu mai i le pu mo le pepa faʻapipiʻi pe i le vaega o le sipi. O le vaega i totonu e tumu i le 2/3 polystyrene polo. O le pito pito i luga e tatau ona toso i luga ma faapipii.

I faleoloa e masani ona e mauaina se ato ato i le ituaiga o le par. I le taimi lava lea, o le oloa e masani ona faʻatagaina i se matasele i le pito i lalo o le vaega. E matua talafeagai, mo lenei mea e mafai ona e faigofie ona e toe toso ese le nofoa mai le tasi potu i le isi, sii i ai ma toe tufatufa le mea lelei. O lona uiga, o le fale-puaa-peni mafai foi ona vaai i se matasele, vaneina mai soo se aano.

Faʻafefea ona suʻi ai se taga taʻavale i le ituaiga o le polo

Faʻafefea ona e suʻiina se ato mafanafana

Ata 3. Filifiliga o nofoa o le taga i le foliga o le polo.

Ina ia mafai ona faia lenei filifiliga, sili atu le atoatoa ma le taimi o le a manaʻomia, ona o le mamanu e aofia ai le tele o vaega (Ata 3). Mea e mafai ona filifilia uma i luga o ufiufi i luga. Manaia o le a avea ma tuʻufaʻatasiga o aano o lanu eseese, lea o le a le oloa o le a matua pupula ma lelei.

E tusa ai ma le faʻatusa, e manaʻomia ai le tipiina o le 12 vaega ma le lima itu ma le 20 hexagons. O vaega uma o le nofoa e tatau ona le toe suʻititi ma le faaeteete ma le tasi, aua neʻi galo le tasi i le isi, aua neʻi galo le pu mo Polystyrene ma sipili.

O le nofoa i foliga o le polo e atoatoa mo tamaiti. A manaʻomia, e mafai ona faʻaititia le tele o vaega uma. E masani lava mo potu o tamaiti, e filifilia e matua le susulu o lanu ma vaivai aano. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le ofu faʻapalepale e le o fetaui ai i lenei mataupu.

Tusitusiga i luga o le autu: Gate mai le pepa faapolofesa Fai oe lava: Ata Lipoti + Vitio

E le ese mai le suiina o le oloa a tamaiti mai le tagata matua. Pau lava le le mautonu o se laupapa mo tapunia uila. E tatau ona suʻi ina ia le tigaina le tamaititi i le vaega.

E le gata mo tamaiti ma tagata matutua e fiafia i le ato ato, o lenei oloa o le a talisapaia ma fagafao. Mo i latou, e mafai ona e suʻeina se kopi faʻaitiitia ma faʻatumu i Ford Obber.

O lea, ia avea le nofoa ma sili ona faigofie. E le gata i lea, e foliga mai e taugata le tamaoaiga mo tupe, lea e aoga tele i lo matou taimi faigata. I le filifiliga o ie ma le taulimaina o oloa, e mafai ona e tosina mai tamaiti, mo se faʻataʻitaʻiga, ua faʻatuatuaina ia i latou auiliiliga.

Faitau atili