Fale Saogalemu

Anonim

Fale Saogalemu

O le a le talafeagai o le faʻamafanafana o le faletaele i le taumalulu! Oo mai i fafo o se tapu mafanafana poʻo se agaga mafanafana, ou te manaʻo e maua oe lava i le potu mafanafana tutusa. Ma mo aiga ma tamaiti, faʻamafanafana le faletaele ua faʻamalosia. O mea masani, ie puipui, o moli ma maa e faʻaaoga e pei o le heaters ma maa. Peitaʻi, o lea ei ai le tele o isi auala aoga taufaʻamataa fuaina o le fofoga o le a matou fefaʻatauaʻi ai lea i lenei tusitusiga.

Fale Saogalemu

Tulaga

O ituaiga uma o le faletaele o le faletaele e tatau ona ausia nei manaoga:

  1. E tatau ona feagai a latou galuega e galulue i le osofaʻiga maualuga, o lona uiga, o loʻo puipuia mai le matamuli, maʻai matamuli o le vevela ma leaga.
  2. E tatau ona nofoia sina pupula e mafai ai, talu mai, e masani lava o faletaele e laʻititi lava, ma o nofoaga taitasi na i ai ua i ai lona mafuaʻaga.
  3. E tatau ona tatou maua le mana talafeagai e vevela ai le faletaele.
  4. E tatau ona sefe le mana o le sterter mo le potu lava ia ma tagata o loʻo nonofo i totonu o le fale, aeese tamaʻitaʻi.
  5. O masini mo le vevela e tatau ona foliga foliga o se mea ma matagofie. E manaia pe a latou o le a fetaui i le sitaili o totonu ae le o le faapogai o le lautele lautele.

Fale Saogalemu

Fale Saogalemu

Manatu

O le mea e lelei ai, o lea ua tele masini mo le faʻamamaina o faletaele. Mafaufau ia i latou i auiliiliga auiliili.

O le vevela o le vai susulu mai le alumini ma apamemea

Nai lo lena, o le toeaina mamafa o ao uʻamea, na fausia lava le malamalama, asthetic ma le fiafia mai le alumini ma apamemea. E le pei o ana savaliga, latou te vave faʻavaveina, ma e tusa ai, o le potu o loʻo vevela i se taimi puʻupuʻu. O le genitors o lenei ituaiga o le Alumini ma Copper-Aluminium. Faʻafetai i le ata o ia siisii, o le mafuaʻaga manaʻomia o le le fiafia o loʻo tausia i totonu o le potu. Latou te taugofie, ma fuaina sili atu nai lo le ulo iron runitors, e faafaigofie le faapipiiina faagaoi.

Fale Saogalemu

Fale Saogalemu

Vaega (Infrared)

Latou te eseese lava mai le masani masani o le eletise eletise e ala i le vevela e le ea i totonu, ae puipui saʻo ma itupa. O le tulaga o le vaega o le palama o le o se taualuga. O lenei masini e masani ona faia o le vevela vevela i totonu o ipu ma quartz emitter. Agai atu i le 260 ° C, faʻatasi ai ma le fesoasoani a se kaneta emitz, faʻasao isumu e faasino i le fola, puipui, mea ma tagata.

O lenei masini e le o se nofoaga e le o se nofoaga. Heat luga vave ma liliu ese ia lava pe a taunuu i le maualuga le vevela. O leisi mea taua o le vaega o le vaega o loʻo mafai ona e filifilia le faʻatonuga o le faʻatupuina o le faʻatagaina o oe, faʻamafanafana vaega eseese o se potu tele poʻo le isi potu. Lea e mafai ai ona sefe le tele o eletise, a aunoa ma le faʻaaluina o teu tupe teu, ae i luga o mea faʻapitoa. Ae i le taimi lava e tasi, e mafai ona galue i soo se tulaga o le le fiafia iai.

Peitaʻi, ia e mautinoa e faʻamaninoina, o le filifiliga filifilia e talafeagai mo le faletaele, pei o nisi faʻataʻitaʻiga o loʻo maua faʻapitoa mo le nofoaga o nofo ai ma le ofisa. E ui lava i le mea moni o le tau o le 'au a le Paleni Falani e sili atu le maualuga atu nai lo isi ituaiga o le tausiga o faiga, o le latou galuega umi ma le faigofie o le a totogi uma tau faatau.

Fale Saogalemu

Faatosinaina le adrared modular

E pei ona i ai i isi masini, o le vaega autu o se nofoaga o se vevela o se vevela eleelea e aofia ai se sili atu powerder ma NICHROME SCE I totonu. O le vaomatua o loʻo aofia ai le ata o le ata o le ata, lea e foliga tutusa ma se tioata uliuli chimmic faʻavasega. O lenei masini ua mafaufau i le puipui. Fafo, e foliga mai e foliga lelei ma ua i ai nei.

Tusitusiga i luga o le autu: decor laulau dy dy: decopupage, cracker, vali

Ona o le modular mamanu, o le lapoa ma le mana o le masini mafai ona suia. O le vevela o le vevela ma faiga suiga o loʻo faia e faʻaaoga ai le horgiat ma faʻatonutonu vaega. I totonu o le vevela mafai ona vevela i le 350 ° c, ma o le tino e sili atu i le 60 ° C. O le masini e iloga e le maualuga eletise eletise ma e talafeagai mo le galue i potu ma le maualuga o le susu.

O loʻo iai le suia o lenei sipaʻai, e aoga e aunoa ma le faʻaititia o avetaʻavale. E iloga foʻi e se modular mamanu, ae e foliga mai e manino le panetura ma faʻaupuga manino. O le ea mafanafana o le ea mai fafo e pei o le vaega e tutusa ma le ea mafanafana mai le FAN Heater, ma le leai o ni vaega ma leo i le masini.

Fale Saogalemu

Fale Saogalemu

Suauu

O se tasi o le sili ona lauiloa ituaiga o le vevela o le suauu mumu. E mafai ona vaʻaia i le fale ma fale tumaʻoti, faʻapea foʻi ma ofisa. E faigofie ona fefiloi, e masani lava ona salu le faletaele ma lenei masini. Latou te saogalemu ma maua se malosi o le 1000-2500 W. E aofia ai i le uamea fale lea e iai le eletise eletise. O le vaega o totoe o le nofoaga i totonu o le fale e tumu i le suauʻu minerale.

O le eletise eletise, o le vevela o loʻo feaveaʻi e le suauu. Ona o le suauʻu o le suauʻu e faʻamamaina ai le fale lava ia, ona ma le ea o le potu.

O le suauu susulu e masani ona mamanuina mai tamai uamea vaega e pei o se lipine pepa. O le malosi o le vevela feololo e faalagolago i lo latou aofaiga. O le otometi le mafai ona fetuunai le vevela o le lalaga. Pe a faapalepale, e taofi le galuega, ma pe a faʻaitiitia le vevela, e iʻu ai i luga o le vevela.

O tulaga lelei o se nofoaga e iai:

  • maualuga, ae i le taimi lava lea e saogalemu ai le saogalemu o le vevela (600 tikeri Celsius);
  • Leai ni leo pe a faʻaaogaina; Avanoa o le Autalavou; Malie ma uili, e faigofie ona gaoioi ai le siisii ​​mai le tasi nofoaga i le isi, ma mai le tasi potu i le isi.

Fale Saogalemu

O le suauʻu faʻaseʻe e manatu e le saogalemu, o le vaipuna o le 1200 s ma leai se osofaʻiga. O nisi faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaogaina i le ea o le ea. E maua ai le susu i totonu o le potu ma puipuia ai le ea mago.

Le lelavava o le suauʻu suauʻu o lo o lemu pe a faʻatusatusa i isi ituaiga o fafaga. E le gata i lea, o le latou tele e manaʻomia se avanoa avanoa. E mafai foi ona e fetaiaʻi ma faʻataʻitaʻiga e le aoga le manogi i le taimi o faʻagaioiga.

Fale Saogalemu

Fale Saogalemu

Conjector Clude (Electronicourctor)

O meaʻai o loʻo avea ma nofoaga e teu ai falemaʻi, o ofisa ma isi nofoaga. E i ai le malosi o le 2500 W. E aofia ai se faʻataʻitaʻiga uamea ma le faʻamafanafana o le uʻamea i totonu. Pasi atu i le tau vevela, o le malulu o le ea e liliu i le mafanafana. Toe foʻi i le laʻei, o le ea vevela le masini lava ia. Controtor Crelosia e faʻapipiʻi i luga o le fola ma pa. Ia faateleina lo latou aoga pe afai latou te tuuina i lalo.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se moli malu ma ou lava lima (Ata ma Vitio)

Faʻataʻitaʻiga Faʻatulagaina ma le vevela o le paʻu mai charamics e le susunuina ea. E pei ona faʻaogaina i le faletaele e maua ai faʻapitoa faʻataʻitaʻiga e mafai ona galue ma le maualuga o le susu. O le mea lea, o le aoga o le tuʻufaʻatasia o loʻo iai: E leai se pisa pe a fai o le siʻitia, le mafai ona feaveaʻi, le mafai ai ona faʻafesoʻotaʻia le tele o tagata elelaiga, vevela, saogalemu. matagofie mamanu.

Pau le mea leaga o le manaʻoga mo le fausiaina-i Fan, lea e faʻamalosia ai le faʻavaveina o le faʻasologa o nofoaga. Ae ui i lea, i le mataupu lea, o le a galue ai le masini ma le pisapisao. E tatau foʻi ona matauina e uiga i le fou fou fou i totonu o le Corjector Creved, o loʻo taʻua o se ata faʻapitoa. O loʻo foliga mai e pei o se lisi, tautau pe i luga o puipui poʻo luga o le faitotoʻa poʻo le faʻamalama.

Fale Saogalemu

Mea vevela

O le mea moni, o lenei ituaiga faʻapitoa o masini, o le sili sili ona faigofie ma gafatia uma i le tau ma isi tapulaʻa. Ole auala sili lea o le tuʻufaʻatasia o potu laiti. O le mea lea, e masani ona tuu i totonu o le faletaele. Le malosi o le fun vevela e eseese mai le 2000 i le 2500 W. Fan heats o ituaiga eseese, ae o se tulafono, laiti lapoa.

Faʻafetai i le mausa ma le faigofie o fale fafaga ma o le fola, ma luga o puipui, ma le laufanua o lamolemole meafale poʻo luga o le faʻamalama. O le vevela vevela mai le palasitika mataupu, fiafia ma malu ma vevela. Vevela mai vevela Spirals (e oʻo atu i le maualuga o le 800 tikeri Celsius) Faatasi ai ma le fesoasoani a le Vaʻa Leiloa, o lona uiga, i le potu. O lea, o tulaga lelei o fafaga fale teu, o latou mafanafana mafanafana o le potu, faigofie o pulega, faigofie tele, manaia foliga, manaia foliga.

O le faaletonu e aofia ai: ita leo, lomia lolomi atu i le taimi o le taotoga o le masini, faʻapea foi ma se manogi le lelei e pei o le efuefu.

Fale Saogalemu

Fale Saogalemu

O tagata mativa le ea malulu (Air Air Pamu)

O se mea faigaluega e susu mai ai le ea fou mai le auala ua mafanafana ma momoli atu i le fale. O lenei galuega e faʻatino e le pamu na faia. O le galuega o se mea e manatu o se mea e sili ona aoga, i le vaʻaiga o le mea moni e le o se mea leaga e le o se mea leaga i le taimi o faʻagaioiga.

O ona lava lelei, lava e faʻatatau i le mea moni o le pulou faʻatau ma le ea e tuʻufaʻatasia. Lona lua, o le le lelei o le ea malulu o le ea e sili ona lelei. E mafai lava ona galue i ni tulaga i luga o -20 tikeri Celsius. O le mea leaga tele o lo latou maualuga taugata.

Fale Saogalemu

Fale Saogalemu

Pig-iron batini

Ole filifiliga masani mo le toefaafouina ai le potu, aethy, e taugofie faatusatusa i isi ituaiga. Faʻaletonu Mafaufaʻu, Mataala ma talafeagai filifiliga e tautua mo le tele o tausaga. O le le mautonu e vaivai le vevela vevela ma le mamafa.

Fale Saogalemu

Steel batini

O se mea aoga aoga mo le malu. E iloga i le maualuga vevela fesiitai, faigofie o le faʻapipiʻiina ma faʻateleina ai le falemaʻi. O le le atoatoa o le mafaufau lelei o le uamea i le susu.

Fale Saogalemu

Fuafua le mana manaomia

O le malosi o le fale vevela o lona uiga sili ona taua. Taʻitaʻi e lenei faʻailoga, e tatau ona e faʻatau se vevela mo le tasi poʻo le isi potu. Ina ia mafai ona filifili i le mana, e tatau ona e iloa le potu potu.

Mataupu i luga o le autu: Ulufale Hall i le Igilisi sitaili

Lalo o se tamai lisi i sikuea faʻailoga e te manaʻomia le pa'ū, ma manaʻomia mo lenei mana:

  1. Mo le 5-6 sq.m. O le a avea 500 watts.
  2. Mo le 7-9 SQ.M. O le a ave 750 W.
  3. Mo 10-12 SQ.M. O le a avea 1000 •
  4. Mo 12-14 sq.m. O le a ave 1250 W.
  5. Mo le 15-17 SQ.M. O le a ave le 1500 watts.
  6. Mo le 18-19 sq.m. O le a ave 1750 W.
  7. Mo le 20-23 sq.m. O le a ave 2000 W.
  8. Mo le 24-27 SQ.M. O le a e manaʻomia 2500 watts.

Fale Saogalemu

Fale Saogalemu

O isi auala o faletaele vevela

I le faʻaopopo atu i le pito i luga o loʻo taʻua i luga o le faʻamafanafana o le faletaele, e tele ni auala uiga ese:

  • vevela faletaele ma se fola vevela;
  • Ma le fesoasoani a le vevela vevela pyind system;
  • Tofa o le tafeaga.

O le auala muamua o loʻo faʻaalia ai le lagolago mo le mafanafana o le vevela i totonu o le faletaele ma le vevela o le sami, o loʻo faia e ala i le eletise eletise e ala i le fola i le fola i le fola i le fola i le fola i le fola i totonu o le fola i le foloa i le fola i le fola i totonu o le fola i le fola i le fola i le fola i le fola o le fola i le fola o le fola i le fola o le fola i le fola o le fola i le fola o le fola i le fola o potu. O lenei metotia, pei o isi auala, e tele faʻamanuiaga ma mea le lelei. O le faaleaogaina o le fola mafolafola na mafai ona mafua mai, Masani lava masalosalo i le saogalemu o le eletise i lalo o o latou vae, lea, e uiga i fesoʻotaʻiga; E tusa ai ma electromogagnetic fanua e mafai ona afaina ai le soifua maloloina, faʻapea foi ma le taugata taugata o faʻatau ma faʻapipiʻi se faiga. E le gata i lea, ia faʻapipiʻi le fogafale foloa, e manaʻomia le faʻateleina ai le mafiafia o le fogau o loʻo iai i se isi sefulu tausaga, lea e le manaʻomia mo faletaele ma le maualuga.

O tulaga lelei o lenei metotia aofia ai faʻamafanafanaga, faʻaiʻuina o gaioiga ma le talitonuina. I se faʻaopopoga, masalosaloga o le saogalemu o le sitaila e le sili ona suia, ma o le faʻamaoniga a lona tagata faigaluega e ausia 15 tausaga.

Fale Saogalemu

E ui i le mea moni o le faiga lava e le taugofie, o le tamaoaiga lava:

  • Faʻafetai i le Hormat, o le faʻamafanafana ua faliu mo se taimi puʻupuʻu.
  • O le faiga e sili atu ona vevela i le faletaele atoa ma faʻamamaʻi mai le manaʻoga e tuu isi nofoaga o loʻo faigaluega, pe a fai o sina mea, o le a lava le avanoa i le faletaele.

Fale Saogalemu

Fale Saogalemu

"Vevel plinthes"

O le aano o le faiga e sili atu nai lo le masani ai i luga o le foloa o le potu, o vaega faʻapitoa o loʻo faaputuputu ma se faʻamafanafanaga elemene i totonu, o le a pei o le masani ai i totonu. O vaega e faia i mea teuteu, ua iloga ai e ala i le malosi maualuga, i le mautu ma le sala o le susu. O lenei metotia o le faʻamamaina o le faletaele e matua aoga tele ma e le nofoia le leai se totogi.

Fale Saogalemu

Vevela solo solo

Otoesega i 'olo o le eletise ma le galue i luga o le faʻavae o le vai faʻamafanafana. E le mafai foi ona fai mai e lelei tele i latou ma se faletaele, ae e mafai ona latou tausia se vevela lelei i totonu. Latou te manaʻomia le tuʻufaʻatasia ma isi auala o le faʻamafanafana o le faletaele. Mo se faʻataʻitaʻiga, ma folaʻele faʻamafanafanaga.

Fale Saogalemu

Fale Saogalemu

Faʻapefea ona filifili le sili ona lelei le laʻei?

A o le i faʻatauina se tasi poʻo se isi ituaiga o le vevela, muamua filifili i lau paketi ma faʻailoa manino ai au mea manaʻomia. Aua neʻi galo e uiga i manaʻoga tele mo metotia uma o le vevela.

O le auala o le fufuluina o le faletaele e sili ona lelei e mafaufau ai i le toe faaleleia tulaga, talu ai i le tulaga lea e le mafai ona e faʻatapulaʻa oe i le filifilia o le vevela, sili ona lelei ma faʻapipiʻi ituaiga fou. I soo se tulaga, saili e uiga i tulaga lelei uma ma mimiti o le filifiliga filifilia.

Fale Saogalemu

Faitau atili