Faʻafefea ona fai se fomaʻi mai le jeans metotia?

Anonim

PASTWORTORS o se tulaga tulaga ese suʻisuʻi i le mea moni faʻamaonia mo le fale ua maua mai i le le mautonu fasi o ie. O loʻo i le sopoia o le loskufies, e ese mai i le tino ma le lanu. Ua faia tomai faʻapitoa e tusa ai ma lea taʻiala o mea ua ufitia, lomia, aluga, suʻe mea faigaluega ma teuteu ofu. PACKTORT RAICHIQUIQUIQUE O SE AUALA E FAAMATALAINA OE MA LE FIAFIA I LAU TAGATA.

Faʻafefea ona fai se fomaʻi mai le jeans metotia?

Patchwork pepelo i le faʻapipiʻiina o lanu eseese ma foliga o flaps.

Art Type poo le auala o sefe

O mea taulima e masani ona taua. E le gata i latou lava fausaga tulaga ese, ae ia i ai foi se malosi lelei foi, aua a o latou malamalama, ae o le faʻaaogaina o meafaitino latou te i ai. E le o se mea e faʻateʻia ai le faʻatauvaʻa e le mai i fafo le faʻatauaiga mo le tele o tausaga. I le faaonapoia afa tausaga o tekonolosi ma masini, e tele mea e mafai ona iloa atu i fale o totonu o loʻo faia e latou lava lima ma faʻatumu mea uma i totonu o le agaga mafanafana. O se tasi o faʻailoga lauiloa o le Faatagaina, e le gata i lea e le gata i ni taʻaloga faigofie, ae faʻapea foi e tagata taʻutaʻua.

Faʻafefea ona fai se fomaʻi mai le jeans metotia?

O le metotia o le patchwork e faia ai ia o nei Denim oloa pei o panels, lamepa, moega ma kapeta.

Ina ia fausia soʻo se oloa i le metotia o le patchworks, o mea na e tutusa ma le faʻatasi i le fausaga o le tisu. O Deme o le ofu lea e toetoe lava o tagata uma o le aiga. Ma i fale uma e i ai ni mea leaga na aofia ai lo latou taimi, ae o ai e faanoanoa e lafo ese. O loʻo tuʻuina mai e le aufaigaluega le avanoa i nei mea tuai o le "ala" i se auala fou ma avea ma sili ona moni o le fale mautotogi o le fale mautotogi. Patchack Totonu o loʻo ufiufi lava i gaosia, ma o le iʻuga o le matagofie o le matagofie ma tulaga ese.

O le a aveina:

  • seleulu poo le rufer naifi;
  • pepa malo;
  • Lua na aumai;
  • suluia o nila po o ni pine;
  • po o le penitala po o le penitala;
  • masini suisui;
  • fuataga fua;
  • Agasala;
  • O le tapoleni mo le sese o le fuluuafafa;
  • ie lipine.

Tusitusiga i luga o le autu: fola pad mo nofoa: Fautuaga mo le filifilia ma le tuuina atu

Laasaga-i-laasaga le faatinoga:

Faʻafefea ona fai se fomaʻi mai le jeans metotia?

I le patchwork, sikuea pito i luga o le 10 * 15 cm i le tele o lapisi.

  1. Iloa le parameters o le lumanai tagata moe. Fuafua le tele o fasi mea uma. Ina ia faia lenei mea, tusi se polokalame sauniuni ua faia i luga o pepa. Ae o le a sili atu le poto o tagata e sili atu ona lelei e amata i sikuea masani. O le numera o sikuea mai le mea o le a ufiufi, faʻalagolago i lo latou manaʻomia tele. Mo tagata atamamai atamamai, e sili atu le le faia o sikuea itiiti ifo nai lo 10x10 cm.
  2. Fai se mamanu o le sikuea i luga o pepa laupapa, faaopoopo i ai i itu uma o 2 cm mo auala.
  3. O Jeans po o se isi mea sese e tatau ona faʻataʻapeʻapeina ai ma o ese mai le naʻo vaega taʻitasi, pe a leai se sipela "moli ma malosi ma teuteuina. O vaega na mauaina o loʻo afifi, mago, lamolemole.
  4. Denim Fabric decompse i luga o le mafolafola luga ma vaneina uma ituaiga o sikuea. E faigofie le faia vave i le tele o vaega o ie ma faʻaaoga le afu o le paelo.
  5. Suʻi i totonu o le pupuʻu. Mo lenei sikuea jaens uck tasi i le isi. Mo le faigofie, e sili le faʻaaogaina o siliva. E aliali mai i le tele o "auala" o le umi umi.
  6. O le au pupuna o loʻo vaʻaia i latou lava. Laina uma o le talitonuina. E aliali mai se tasi mataʻupu malosi e aofia ai le tele o sikuea.
  7. Patchwork Panvas Faʻapipiʻi i luga o le mafolafola luga ma se le aoga lalo. E tuu se mea i luga o le pito i luga.
  8. Pese se agasala agasala i le Taasvas i luga o le faletusi. Masini laina laina i laina na faia i lima. O le iʻuga o se lamolemole lamolemole stitch.
  9. Vavaeʻese vaega e faʻaaoga i le faʻalavelave ua filifilia mo totonu. Amata faataamilo i le tino.
  10. O pito o le moega ua ia te ia i le manava o le sarin lipine.

O le iʻuga o le moega e mafai ona faʻaaogaina tuai o le Jean o se keniti poʻo se palanikeke o le a aoga tele ma mafanafana. Afai e te manaʻo, e mafai ona fetuʻunaʻi ma oporoiderry poʻo soʻo se mea.

Faitau atili