O le Wallpaper Gluue: Faʻatonuga mo le faʻaaogaina i le fale

Anonim

Masalo e le maua se tagata e le fiafia i le faʻatauina o fale fou. Ae toʻaitiiti i tagata fiafia o se fale fou poʻo le aiga o latou lava pei o latou faʻafitauli.

O le Wallpaper Gluue: Faʻatonuga mo le faʻaaogaina i le fale

O le Wallpaper o loʻo avea ma tagata e faʻasalaina oe lava, o le mea autu o le filifilia o le mea saʻo

O le faʻafouga o le faʻasologa e mafai ona vave ma faigofie pe a fai pe a fai o le polofesa ma le aloalo. Ae paga lea, e le o le paketi a 'ato a le aiga uma ole avanoa e totogi ai galuega a le au fausiaina. Ole mea lea, o le toatele e tatau ona fai le fuafuaga i o latou aao. Afai foi e leʻo iai le tomai o le fale, e sili le mafaufau e tusa ma le fitu taimi, ma ona amata loa lea ona faʻatau mea faʻatau ma faʻatino galuega. Ina ua mavae mea uma, o se faamaulaā tele, e pei o le povi moa, i lima le mafaufau e mafai ona faia faafitauli.

O le a le mea e tatau ona fai ae le i filifilia Glue

O le ala lea, afai e te manaʻo e sefe ma maua le uluaʻi mamanu o le potu, sosoo ai ma le sili ona lelei le taina o pa nai lo le puipui, e te le mauaina. Leai se mea ofoofogia tele o augatupulaga e filifilia i latou o se sili atu lelei mea mo le puipui o le puipui.

O le Wallpaper Gluue: Faʻatonuga mo le faʻaaogaina i le fale

O le pepa puipui - o le sili ona lauiloa inisiua mo puipui

Tatou tagofia sili atu, o le mea o le Wallpars o le manatu o tagata na tatau ona faia:

  • E le taugata. Faatusatusa i le au puipui o loʻo faʻatumuina ai pa, puipui ei ai le tau maualalo, ma ona o le i ai o se fuainumera tele o a latou ituaiga o atofaina mo le tele o le atotupe.
  • O pepa puipui e le manaʻomia ma le faʻaeteete ma taugata le tapenaina o puipui, faʻalavelave mai foi, e iai ituaiga o sipamaina o pepa pepa ma le ono latou nanaina a latou faʻasaina. Talu ai, toe foʻi i le toe faʻaleleia o mea e faʻaititia tele.
  • O le Wallpaper Canvas e talafeagai mo soo se potu. E oʻo mai foʻi, e tele ituaiga o pepa puipui lea e le gata ona fufuluina ma valiina, ae o le taulimaina foi o faʻamamafa i ai nei nofoaga o Gald ma Funtus " .
  • O le tele o mamanu puipui ua na o se mea e ofo ai. Afai e tatau ona filifili a matou tina matutua ma tina i le va o puipui i le fugalaʻau ma fugalaʻau, ona aumaia lea o le laulu o le pepa laupapa. I se faʻaopopoga, o ni atigipusa manaia ma sili ona lelei, o potu puipui ma le tapoleni foʻi ma le 3D mamanu na amata ona aliali mai i luga o le maketi. O le ata o le tele o ituaiga o loʻo lotoa o loʻo i ai nei e le o ni tagata faigaluega, ae o tagata atamamai ma tagata atamamai, e mafai ai ona e sili ona leaga puipui i le fale ma le faʻamaoni moni.

Tusitusiga i luga o le autu: aʻoaʻoga: Faʻafefea ona tuu le laumua - faʻatasi pe i ai

I se tulaga lautele, faʻavae i luga o mea ua tuʻia, e mafai ona toe malamalama o le pepa puipui o le filifiliga sili mo soo se lipea. Ae o le a aoga le malamalama o le faʻatau o le maualuga o pepa o le tulaga o le sili ona lelei o le aisa, aua e tatau ona polokaina, ma e tatau ona polokaina, ma mo lenei mea e tatau ai ona filifili ma tapena le pepa puipui.

Auala e Filifili ai Chopaper Glue

O le tele o faʻailoga o faʻavae i luga o le galuega faʻaonapo nei, ua matua tele lava. Ua faia uma i totonu o le fanua ma fafo gaosi oloa. Ma e ui lava o le faʻavae mo le faʻapipiʻi uma o afu o loʻo tutusa (toe faʻaleleia tulaga), o lona uiga lelei ma le aofaʻi o faʻamatalaga faapitoa o le tau ma le lelei o le kefu e fuaina. O le faʻavae o tulaga masani o pepa puipui e tutusa lava le tutusa: E aofia ai le faʻavae, siama, pvs, fungicide. Mea mo le pito i lalo mafai ona sili ona eseese, o le tulaga autu o le manino ma viscous.

O le Wallpaper Gluue: Faʻatonuga mo le faʻaaogaina i le fale

E taua le faia o se lelei ma faʻaaoga le kulimi.

I le pito i luga o le pepa ata, methylcelluslose ua faʻaaogaina o le faʻavae. I le taugofie - starch. Ma talu ai o le taʻaloga e faʻatapulaʻa, ma o afuga i lona faʻavae, e le leaga i le tagata ma manuʻaga a tagata soifua maloloina i tagata soifua maloloina i tagata soifua maloloina a tagata soifua maloloina i tagata soifua maloloina a tagata soifua maloloina i tagata soifua maloloina faalenatura ma manu. E tele ituaiga o keki:

  1. Faavae i luga o le le togafitia o le parch. O ia mea faʻapipiʻi o loʻo faʻaaogaina mo le pipii vinyl itulau itulau. Ua latou fiafia i la latou tau feololo ma uiga, ae o le faʻagasologa o a latou sauniuniga e matua faigata lava ma manaʻomia le tele o le taimi, aʻo le faʻalavelave e oʻo i le 50 minute. O lenei kelu e mafai ona saunia tutoʻatasi i le fale. E moni, pe o le totogi o le taimi ma le iʻuga o le iʻuga o le taua lea, o le fesili lea.
  2. Faavae i luga o le teuteuina fua. E tutusa a faʻamatalaga o mea e sili ona taugata, ae aoga lava. E mafai ona avea le kulimi ma se vaʻaiga i totonu o le malulu vai ma i minute.

O le Glue faʻavae i luga o le CMC ua vaevaeina foʻi i le 2 ituaiga:

Mau i luga o le autu: O a ni moli autu i Iapani-faiga?

1. Faamolemole faigofie ma le faavae o le CRAME CMC. O lona lelei e sili atu le maualalo tau, ae o le taimi o le fula o le gliue e mafai ona o i le 3 itula.

2. Faaulu mai CMC Glue. Ae na ia faʻavavevave lava e faailoaina e ala i tulaga tau le maualuga, ae ui i lea, o le tau o na laʻasaga maualuga e maualuga atu.

O le faʻapipiʻi o loʻo faia uma e atoa i le matutu ma i le faʻasologa, e mafai ai ona e sefe se taimi pe a kukaina, poʻo le tupe ma nofoaga i le taimi o felauaiga. O lea, o le mea na tupu o se totogi o potu tetele, e sili le taofi o lau filifiliga i le mamago tele.

O le fesili o lelei o le lelei o le tasi ituaiga o le apoapoaʻiga e fofogaina, talu ai o ituaiga taʻitasi ua fuafuaina mo se ituaiga o pepa puipui ma e tatau ona iai uiga faʻapitoa.

O le Wallpaper Gluue: Faʻatonuga mo le faʻaaogaina i le fale

Faigofie o le Glue filifiliga gaioiga o le a fesoasoani faʻatusatusa laulau

Tele tagata gaosi igoa o a latou oloa e le gata i pusa faamatalaga i afifiina, ae o ato foi lanu. E masani lava o le faʻapipiʻiina o lanu, faʻalagolago i luga o le ituaiga kelu, e pei ona taua:

  • O le lanu samasama o loʻo faʻaaoga mo le faʻaupuga lautele, lea e talafeagai mo pepa puipui masani.
  • Lanu lanumoana o lona uiga o lona uiga o le mea lea i totonu o le vile mo Vlinl Wallpaper po o pepa pepa puipui e osofai.
  • I le pusa mumu, kulu o loʻo i ai i totonu o le tusitusiga, faberglass, manaia ma e oʻo foi i metallized poʻo ua uma o loʻo faʻatau atu. I se tulaga lautele, mo ni ituaiga ogaoga o le pa puipui o le pa puipui.

O le fesili o le le mautinoa o loʻo manaʻomia o se tasi lea o sili ona lauiloa i le uluaʻi tagata atiaʻe. Ua matua mumu le tali, aua o Mea uma, o le a faʻalagolago i le ituaiga pepa puipui, ituaiga ma le lelei o kulu, ma, ioe o le potu. O le mea moni, o fale faigaluega faʻapolofesa faʻailoa e ave le tele o afifiina. Talitonu ia te aʻu, e seasea ona oʻo i le sili atu. E masani lava o le fua faatatau mo le fuafuaina o le pepa puipui o lo o tusia i luga o le afifi. O loʻo i ai foi faʻamatalaga auiliili e te taliina le fesili pe faʻafefea ona faʻatino Klue. O le mea autu o le faia e aunoa ma se faʻaaliga le aoga o le atoʻatoa ae aua le faia ni teuteuga i le faasologa ma foliga o kuka.

Mataupu i luga o le autu: metotia ma faapipiiina filifiliga lanu

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le puipui puipui

O le leona o le leona o le manuia i le pipii o pepa puipui e fuafua ai le lelei o le faʻapipiʻi, aua afai e saʻo lelei, e foliga mai o le tapoleni e mafai ona mou ese pe alu i le tapoleni. O le a le mea o le a taʻitaʻia ai le soonaai o neura ma tupe mo fou wallpaper ma kelu.

E aoga foi i le manatuaina o mea fou o lo o le "fefe" ata ma suiga i le potu vevela. O lea la, e le fautuaina lava e tatala faʻamalama mai le amataga o le soʻotaga lelei ma seiloga ua faʻamamaina uma le pepa puipui.

Potu le taimi e le mafai ona amata mai le pepa puipui ma le itu tauagavale o le tulimanu o le faamalama ma agai i le tino o le potu. O le avanoa i luga aʻe o le faitotoʻa ma faʻamalama ua i le taimi mulimuli.

O le Wallpaper Gluue: Faʻatonuga mo le faʻaaogaina i le fale

O le mea tatau kulimi talosaga o le a mautinoa le manuia o le agi

Afai e te manaʻo e faʻafetaiaʻia mea teuteu o se siʻosiʻomaga lautele pe faʻamalosia sooga, faʻaaoga ni kelisi faʻapitoa mo puipui o le pepa puipui. Manatua, afai e te usitaʻi atoa i le tekonolosi ma 'faʻaaoga le kuka lea e teu tonu i pepa puipui, o le a fiafia ai oe mo le tele o tausaga. Ma o le a le aumaia ni faʻalavelave faʻaopoopo.

Faitau atili