Faʻafefea ona fai se komepiuta komepiuta tulimanu ma ou lava lima

Anonim

Faatasi ai ma le taunuu mai o lo tatou olaga o komepiuta a le tagata lava ia, na avea ma talafeagai ma faia se komepiuta kesi tulimanu ma o latou lava lima. Talu ai nei, o laulau faʻatulagaina o laulaufaiva o loʻo maua mai se faʻaopopoga o le taʻutaʻua. Faia se laulau komepiuta ma ou lava lima, e le gata ona e faia meaafale ma se tagata taʻitoʻatasi, ae e faʻasaoina lau tala o le paketi.

Faʻafefea ona fai se komepiuta komepiuta tulimanu ma ou lava lima

O le 'au a le fale o le a sefe le laulau o le a sefe ai le nofoaga i totonu o le potu ma lau paketi.

Ioe, e mafai ona faʻatau se laulau i totonu o le faleoloa, ae o loʻo iai tagata e fiafia e faia mea uma i o latou lava lima.

O fea e amata ai le gaosia o se laulau

Faʻafefea ona fai se komepiuta komepiuta tulimanu ma ou lava lima

Fuafua ma le maualuga

E mafai ona e tilotilo i le nofoaga o le nofoaga i luga o le laulau.

A o le i faia se kesi komepiuta, e tatau ona e filifili i luga o le laulau, lona lapoʻa, mamanuina, ma atonu ma isi vaega faʻaopoopo. E taua tele le mafaufauina o le foliga vaaia, mea o loʻo faʻaaoga i le foafoaga o le laulau o le a faʻalagolago i ai.

O i latou uma atonu e manaʻomia i le taimi o le galuega e tatau ona iai tapena lelei.

O lenei ua tatau nei ona faia se poloketi gaosi oloa. Ma e manaʻomia le mafaufau i nisi tapulaʻa:

  • Lisi Vaega, E taua tele le faʻatinoina o ni ni mataʻutia o le numera o pusa, faʻapea foʻi ma le solo solo i lalo o le keyboard ma isi fata i lalo o le ofisa o le ofisa;
  • Le maualuga o le laulau, ma e taua tele mo le tasi laulau ua gaosia, pe a fuafua mo se tagata matua, ona e manaʻomia lea o le tamaititi, taulaʻi i le le tuputupu aʻe o le tamaititi, aua neʻi galo le tele o le nofoa o le Taitai.
  • A o le fuafuaina o isi fata, e tatau ona e mafaufau i le tele o meafaigaluega o le ofisa, ma fai ia malu o moli i lalo ifo o ia lava;
  • O le tele o le laulau e tatau ona fetaui ma le potu o le a ia, ia amanaia le meaafale ua uma ona iai.

Tusitusiga i luga o le autu: Malamalama tetee: Faʻafefea ona siaki le Hermostat and Sensor

Faʻafefea ona fai se komepiuta komepiuta tulimanu ma ou lava lima

A o le i amataina galuega, e tatau ona e faia se ata o le laulau ma fanua uma.

E mafai ona e mafaufau e uiga i le teuina o CD, mo lenei mea e tatau ona e fuaina le lautele o le muamua-faʻatau palasitika link mo disk. O lenei e tatau ona e faia se ata lea o loʻo taʻua uma mea talafeagai i se faʻailoga tonu o mea uma. E manaʻomia ina ia mulimuli ane ai i le tele o le faʻaaogaina o le mea e faʻaaoga ai mea. I le ata, e tatau ona e faʻamaoti le numera ma le ituaiga o faʻapipiʻi elemene.

Mo le gaosia o se laulau komepiuta ma a latou lava lima o mea e tatau ona manaʻomia:

  • laina;
  • faifeau;
  • Sauni palasitika liota mo tisiki;
  • Lobzik;
  • Sikulutika seti;
  • Lata uai;
  • 'Ai ma viliina seti.

Mai Mea mo le Laupapa Laupapa, o le ae manaʻomia:

Faʻafefea ona fai se komepiuta komepiuta tulimanu ma ou lava lima

Lisi o mea mo le gaosia o le komepiuta laulau.

  • Paine Geards manaʻomia e faʻaleleia le oloa, o le mafiafia mafiafia o le a 25 MM laupapa;
  • Mo fata, pusa ma autafa puipui, e sili atu le aveina o le MDF ipu i le aofaiga o aofaiga o aofaiga manaomia;
  • Fao mo fusi, e tusa ma le 130 PCs.;
  • Taiala mo fata ma atigipusa, o latou numera o le a faʻalagolago i le tele o faʻamaumauga o elemene;
  • fusi palasitika mo itu;
  • Faʻapipiʻiina pito ma olo fasi mo le faʻagaioiga pito o pusa ma fata;
  • Valnish poʻo le Primer mo le faʻatulagaina mulimuli.

Fai se laulau komepiuta ma ou lava lima e faigofie lava, ae e tatau ona e mataala pe a atagia fua i ata ma mea e nana ai elemene mai se faaputuga lapoa mai le faaputuga lapoa.

Laulau fono ma Drawers

Ina ua uma mea uma e tatau ona tipi, e mafai ona e amata aoina se laulau komepiuta. E tatau ona e amataina le fono ma vaega itu. I le tulaga e tasi, matou te gaosia le faapipiiina o taiala i lalo o le fata tolopole ma lalo o pusa. E manaʻomia le faia o le saʻo tele ina ia aloese mai le skeows pusa ma le faʻaaogaina atili. Ona fesoʻotaʻi uma laulau uma i le faʻaaogaina o le wremeches. Ina ia mafai ona faia le Mauga sili ona tumau, e mafai ona e faʻaopopo pva keʻe i totonu o le pu. Le isi, o puipui uma e faʻaaogaina le faʻaaogaina o le faʻafanua o ia te oe lava.

Tusitusiga i luga o le autu: Puipuiga mo le umukuka - o se ratior raisnin

O pito o loʻo vaʻaia e vaʻaia ma le pito i luga o le lipine, o le mea e faʻapipiʻi ai le faʻaaogaina o se masani vevela, e mafai ona taumafai i totonu o se ie manifinifi poʻo se pepa masani.

Faʻafefea ona fai se komepiuta komepiuta tulimanu ma ou lava lima

Meafaigaluega mo le gaosiga o se laulau: Charll, Jigsaw, sikulukalaitu, sikulukalaita, fuaitau.

E mafai ona faʻapipiʻiina se laulau komipiuta fuafua e fuafua i le muai filifilia mamanu. E mafai ona e faʻatauina ni vae faʻapitoa o loʻomea ma se palasitika faʻavae e aloese ai mai le scratches i luga o le fola, pe o le amataga, e tuʻuina atu le taulaʻiga o le itu o loʻo taʻua i luga itu faaputuga o mea.

Ina ua maeʻa uma moli o le laulau komepiuta, e tatau ona e malu puipuia le galuega. O le tulafono, ua na o le faʻasaʻoina o le au wanks, pe a uma ona faʻaopopo PV kelu i totonu o pu. O pu mo i latou ua saunia muamua, o le muamua na liliu i luga o le countertp faʻaaoga se taʻavale. E sili le faʻaaogaina o le tapulaʻa i lenei mataupu, talu ai o le loloto o le faʻapopoleina e laʻititi ma mafai ona faʻalavelaveina i le pito i tua o le laulau.

O lea matou te faʻapipiʻiina i totonu o le laupapa laupapa, fuafuaina mo le keyboard, ma faʻapipiʻi pusa. Siaki, pe o mea uma a le mea.

I le mea na tupu, tusa ma lau poloketi, e le faʻapipiʻi i luga o le 'auʻauna, peitaʻi i luga o se fata e tulaʻi ai, e sili lava le simisoo mamao, e matua manaia lava, ma faʻamoemoeina.

Avanoa i lalo o le iunite iunite

Afai o le a e faʻaaogaina se komepiuta a le tagata lava ia i tua o komipiuta komipiuta, e le o se laptop, e tatau ona e saunia se nofoaga i lalo o le iunite. E sili mo nei faʻamoemoe se faʻailoga faʻapitoa. E faigofie ona faia, ae o le faigofie o le a tele. E te le tau alu i lau laulau ma ele eleulufale, a o le a le faʻamaagi atu le polokalama, e le mafai ona fufusi i le laulau. E tatau mo le vaʻavaʻaia ala i le tele o le faʻatulagaina o le Vaega, faʻapea foʻi ma le lua o poloka. E faʻavae, e mafai ona e faʻapipiʻi ni vae uamea matagofie ma se palasitika faʻavae pe faʻapipiʻi uili nai lo.

Mataupu i luga o le autu: eletise masini mo le lalolagi: Faamoemoega, filifiliga, tau

O le gaosiga o le laulau ma ou lava lima e le o se faigata tele ma sili ona manaia galuega. Ae talafeagai ia e faalatalata atu ia te ia. O le mea taua o loʻo i ai i le amataga sitepu uma o mea laiti, ma faʻapea foʻi ona soloiesea uma elemene. Ma ona faia lea o le laulau ma o latou lava lima o le a sili atu nai lo lou manatu uma.

Faitau atili