Faʻafefea ona fai se faʻailoga mini e faia oe lava?

Anonim

Faʻatau mai Mini Bar i totonu o se fale meafale po o se faʻapitoa faʻapitoa nofoaga faʻapitoa e le o se faʻafitauli. O tagata gaosi nei o loʻo ofoina atu se lautele o vaega o totonu. Ae a uma mea uma, e matua faʻatatau lava le tuʻuina atu o i latou lava i le teineitiiti, ona avea lea o se mea faʻapitoa, lea e mafai faʻamaufaʻailogaina i aiga, uo. Faletusi, kapeneta, laulau, pusa uaina ma le tele o mea, mo se tasi auala pe o le isi, e talafeagai atoatoa mo se masani i totonu. I se tasi taimi, seʻi seʻi i latou faʻanoanoa, ma o lea o le a latou galulue ai i le tautua ma mastic masters.

Faʻafefea ona fai se faʻailoga mini e faia oe lava?

Mo le faigofie o le teuina o meainu tele, e mafai ona fausia se pusaaisa i totonu o le laulau moega.

Mini uili pa mai le taavale

I le taulaga, e mafai ona e mauaina se uili mai se taʻavale i le aso. Mo le tele o sefulu ma le poto, e le faʻatusa i le taua tele, ma mo le Matai mo lima uma o se mauaina faʻapitoa maua. Faatasi ai ma le fesoasoani a le uili, e faigofie lava o le faia o se homemade mini-pa i se sifi foliga. O lenei mataupu o le totonu o loʻo faia i ni isi itu: mai le uili atoa poʻo le afa afa. E foia ai soʻo se ituaiga o ituaiga pa, o le a manaʻomia:

  • uili i le afa afa;
  • Laupapa po o meafale talita;
  • fao pe fao;
  • mafiafia uaea;
  • pugs pe ua i luga o le fao;
  • Meataiti Vaavaai;
  • sikulukalaiva;
  • vaai pe hacksaw;
  • Olo o le auala auala.

Faʻafefea ona fai se faʻailoga mini e faia oe lava?

Meafaigaluega mo le maugaina o le mini pa.

Mai le laupapa poʻo ni meafale Toso, o le sili ona masani laulau o le tele o le vaʻa, o le uili o loʻo faʻapipiʻiina i totonu - o mea uma o galuega o le mini pa. Mo mea faapipii laupapa elemene, faotao poʻo fao o loʻo faʻaaogaina. O nisi master e sili ona manaʻomia e faʻaaoga fao fao. Pillet po o le Haltowwa e filifilia e fuafua i le mafiafia o le fafie. Totonu o le uili na faia mai mama. Fao, o lona fesoasoani i le mea e fesoʻotaʻi, e sili atu le le faʻatupuina - Ona atili ai lea o le mataupu o totonu o le i totonu. O le sefe mo tioata e faia o le uaea, ae a manaʻomia, e mafai ona faʻatau i le faleoloa tino.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona tuu se faaputuga i luga o le puipui: sitaili ma pe faʻafefea ona faʻatumuina lelei lou lava lima, taletila

Na faia e Mini Bar ma le faʻaaogaina o le uili e mafai ona faia i le tasi itu ma tutuli. Ona o le taimi lava e tatau ona ofi i luga o le vaalele o le uili o se tasi o ona itu ma le talita meaafale. Master-Braftmen, i lenei tulaga, fautua le faʻaaogaina o uili e lua o laina o le lua tutusa ma le tasi ma le isi. Afai e te faia mea pei o lenei filifiliga, e le mafai ona manaʻomia bottle. E lua uili o loo i ai i tafatafa o le tasi o le a taulimaina atoatoa le tasi i le sao o latou. E faʻapena foi, o le fale o le fale e faʻaaogaina i le faʻaaogaina o uili toso. O le a itiiti ifo i le tele, ae e mafai ona faʻatuina i luga o le moega i autafa o le moega, o le umukuka chartert poʻo le faʻataʻitaʻiga o le magagana fou ua sauni. Ina ia faʻamamafa se matagofie masani mamanu o oloa laupapa, latou te tatalaina i le eseese, e aunoa ma le faʻagaloina o mea muamua o le urmosh. Mo le faʻamaeʻaina, latou te faʻaogaina se ie puipui, vali i luga o le laau, o lana talosaga e avea ma faʻatuatuaina mulimuli.

Mini pa mai pvc paipa

Faʻafefea ona fai se faʻailoga mini e faia oe lava?

O le Mini Pa o PVC paipa o le a fetaui lelei i le maualuga-tech, lotoa, softinalism.

O fea oloa o le Masters Craftsmen e le popole e faia mai PVC paipa! Pa e faigofie ona faia o polyers. O se mea e lelei lava aua o le a fetaui i totonu i totonu o le sitaili o le maualuga-tech, lotoa, e aoga tele, e aoga tonu le mea e pei o le tagata ese eleelea. O le mini pa mai le PVC e mafai ona vave faia, ae le tele o meafaigaluega o le a manaʻomia mo ia. O lana mamanu e masani ona le maua ai ni mea e sili. Ma mo le galuega mai le a sau, o mea nei ma mea o loʻo i lalo o le a manaʻomia:

  • O le PVO gmit PVC;
  • Vali vali;
  • āoine;
  • Lautele lautele lautele;
  • o le lagolago a le tagata lava ia.
  • hacksaw;
  • pulumu;
  • O loʻo tosoina le auala faʻafefeteina ma le lelei.

Faʻafefea ona fai se faʻailoga mini e faia oe lava?

Afai e faia se pa mini i uili, e mafai ona ave i ai i se mea.

Muamua lava, e manaʻomia le maua o se nofoaga o le a faapipiiina ai sea faʻatuale. A iai le avanoa gaogao i le fale poʻo le fale mautotogi, sili ona lelei! A e leai ni mea, mo le gaosiaina o le mini bar ave se avanoa gaogao pe moe laulau.

O le fua muamua o le loloto o le mini pa. Afai o le mea o loʻo fuafua e faʻapipiʻi i se niche, fesuisuiai i totonu o le fuafuaina. Ia mautinoa ia amanaia le averesi o le maualuga o fagu, e tatau ona teuina i totonu. Oti paipa i luga o vaega talafeagai. Ae e faigofie atu le faia o se isi mea, sili atu aoga, laveaʻi loʻu lava taimi. A faʻatau ni paipa PVC i faleoloa ma faleoloa, e mafai ona e fesili i le tagata faʻatau e tipi ai paipa i vaega tutusa. O sea galuega e masani ona faʻatinoina fua, ae le galo ia muamua filifili i luga o le aofaʻi atoa o paipa, aofaʻi ma le umi o vaega. O pito o paipa e tatau ona togafitia ma le grinder o feololo ma papaʻu saito, seia latou lamolemole. Afai e te le amanaiaina lenei gaioiga, o le ono ono mafai ona liliu le mini pa i se nofoaga tumau o manua.

Tusitusiga i luga o le autu: tasi le moega e fai oe mai Plywood

Aisea e te manaʻomia ai le acetone? Faatasi ai ma le fesoasoani a pulumu, latou te faʻataʻitaʻiina le laʻau o paipa e ave ese suauʻu mai ia latou, ona o le a latou puipuia le vali. O le tagata amata o loʻo i ai le tasi mea sese masani - e faʻaaoga le vali i luga o le tasi paipa. E le o le sao. I le ata o le paipa e te manaʻomia e ufiufi ai le Primer. E le gata i lea, e iai filifiliga o paipa pe a taoto i fasi mea e vali ai - primber - vali - Primer. O lenei filifiliga o le sili sili ona lelei, ona o loʻo i ai se tumau ma le lelei o le sili ona lelei mo PVC paipa. A maeʻa le vali ma le Primer ua mago, o le a mafai ona e alu i luga o paipa, aua o le a manaʻomia le lipine a le tagata lava ia.

Mini Bar Watch Wack Table

O le laupapa laupapa laupapa laupapa cuti bir o le a le faigata pe a e avea mo ia:

Faʻafefea ona fai se faʻailoga mini e faia oe lava?

Mini Bar mai le taʻavale mai le taʻavale e atoatoa mo le totonu o loʻo i totonu o le gesttic style. E faia mai le uili atoa ma fusi i se talita meafale.

  • tafatafa o le laulau moega;
  • Laupapa laupapa:
  • vali;
  • vanina;
  • Meafaigaluega mo le tipiina le powder;
  • laina;
  • Faigofie penitala.

O le faitotoʻa i le moega taʻavale e le tatau ona aveʻesea. Afai e tatau, e mafai e Mini Bar ona mai totonu o le pito i totonu o le pito o le gaosiaina o fata na teuteuina i se faʻata, o loʻo faʻapipiʻiina i se kulimi lelei.

Algorithm o gaioiga i le isi. Tuu le ata muamua. I le ogatotonu o latou latou te faia le ata ma tatala le vali, e tatau ona fetaui ma va eseese. Sa faʻapipiʻi e Smumu le tasi i le isi e sauāina foʻi. Afai e tatau ai, o le fafo atu o le moega i autafa o le moega o loo matala ma varnish.

Mini pa mai mea moni

E tutusa lava le mea o le a liliu ese mai le uaina uaina. Mo le gaosiga o sea mini pa, o le a manaʻomia se liʻo e fuafua ai pu mo fagu i luga o fafie. E te manaʻomia se mea faigaluega vaʻaia e mafai ona vavaeʻese le avanoa. Mo se atigipusa, e mafai ona e faapipiiina vae mai pa laupapa.

Mo i latou e talitonu o le mea ua tatalaina e le varnish - o se trite, ua fautuaina e tagata mamanuina le paketi uaina mo Mini Barwer mo meli.

Faʻafefea ona fai se faʻailoga mini e faia oe lava?

O le Mini Bary Globe na faia mai fafie ma polymer ma o le a foliga sili i totonu o le potu malolo.

Mataupu i luga o le autu: komepiuta i le agi lima

E tusa ma le tutusa tekonolosi e maua ai le faʻamalologa o i le uaina. E masani lava ona faaigoaina o ia o lona ofisa solofanua, e ui o se isi mataupu o totonu, ae tutusa galuega. Aua o le taofi taofi i luga, o le a e manaomia ni taavale. O loʻo fesoʻotaʻi le tasi i le isi, sqeak, tatala ma le va eseese, vali pe teuteuina i se isi auala. I totonu o laupapa na tusia ai pu. Ma o lenei o se tamai togafiti: O loʻo faʻapipiʻi i le puipui ma le fesoasoani a pa, ae o le mamao i le va o le vaega autu o le taofiga o le botle ua tu tutusa ma le umi o le fagu.

E iai le moli moli lima, ona manaʻomia lea o le Komiti manumalo o Metai ma e tele o pa. Faatasi ai ma le fesoasoani mai ia i latou, o le laupapa o loʻo faʻaulu mai i le puipui. I le taimi muamua, o pu o loʻo tipi i totonu, o le laʻau faʻapipiʻi o loʻo matala ma tatalaina ma varnish. Nai lo le va eseese, e mafai ona faʻaaogaina le vali, ae o le sili sili ona lelei filifiliga o le tuʻufaʻatasiga o ituaiga uma o vali ma va eseese. O sea fata o loʻo tuʻuina atu i le puipui e ala i fao fao poʻo fao. O le mea e mafai ona ofi mai ai le elemene o le mea e nonofo ai i le puipui i tafatafa o le mea o loʻo i totonu o le ola, o le toe gaosia o le lauiloa ata o le sasaina.

O isi taimi, o faʻailoga malie ma upusii o le mataʻutia o le ava malosi, o manu o loʻo i luga o isi moli mamafa i luga o le fata i luga. A maeʻa nei galuega, e mafai ona faʻaalia o le fale Mini Bar ua saunia!

Faitau atili