Faʻafefea ona suʻi le ato ato ma o latou lava lima

Anonim

E faʻaaoga le avanoa mo le faʻatumauina e sefe ai le avanoa, o lea fesili pe faʻapefea ona tosoina se ato ma o latou lima, ona o tagata o loʻo potu faʻaonapo lea, ona o tagata sauniuni faʻapogai. O nei mea o loʻo susulu i totonu e susulu, agamalu ma e mafai ona avea ma ato nofoa poʻo se otfik, o se lapoʻa lapoʻa o se pir poʻo se polo. Sunoa le nofoa tosolaau ma ou lima e le faigata tele, e tele auala mo lenei. Afai e i ai ni tausaga laiti i le suisui, e foliga sili ai le faamasinoga i se tagata fou, pe a fai o se isi tagata moni, faʻapipiʻi taumafaiga, e mafai ona e feagai ma lenei galuega, faaalu, Tusa lava pe le foliga lelei atoatoa le galuega, o lenei mea moni e mafai ona ofi i le manatu o le tusitala ma maua ai se taga masani a nofoa.

Faʻafefea ona suʻi le ato ato ma o latou lava lima

O le nofoa ato e lauiloa faʻafetai i le mea moni e manaʻomia ai foliga o le tino o tagata uma o loʻo nofo ai.

Bead Back faia oe lava: filifiliga o mea

O meafale e leai se mea e noatia i le faiga o faʻagaioiga ma le tutusa avega o le faʻavae, ma atonu e sili atu. O lea, i luma o le suiina o le nofoa vaa, e tatau ona e filifili le ie mo ia. O mea e tatau ona maoaʻe ma manaia i le paʻi ma le paʻi, ma lanu taʻitasi e filifili mai avanoa i lona tofo. Ina ia mafai ona suʻi o se nofoa tutoʻatasi, ae le o ni silika, atlas, lamatiaga poʻo le peritori, ona e le o le manifinifi.

E mafai mo se ufiufi i se tagata faʻaaoga faʻaaoga, o lenei ie e pei o se fulufulu mata, e malu ma faʻaputuputuina, veloty ma le faʻamalieina. E faʻapena foi ma anamea a le lafu, e iai foi meatotino - e le gata foi o meatotino. O lenei tisu ua fautuaina e faʻaaoga e faʻaaoga ai tamaiti laiti, e matua faigofie lava le fufuluina pe mama ma e le mou atu i le la mo se taimi umi.

Faʻafefea ona suʻi le ato ato ma o latou lava lima

E suiina le nofoa o le ato, e mafai ona e faʻaogaina le ie o Shenille.

Afai, ina ia mafai ai ona suʻi se taga o se ato, e mafai ona e faʻaogaina ni ie o le le fiafia o le amataga lea, o le Synille o se filifiliga lelei. O lenei ie e iai ni fulufulu mata i totonu o le faʻavae, ona o lenei laufanua, e le faʻatagaina ai le 'oloa, e le mafai ona tausi ma, pei o soʻo se ie mamaʻe, malosi Senilite e pei o Jacquard, lea e iai foi sina pasene o le fibthetic fibrec. E ui i le i ai o le matasele faaputuga i luga o le pito i luma, o lenei maumauga e le o le paʻu ese pe a le mafai ai ona feosofi ma gagau se tasi filo. Sue le nofoa mai ia se ie ua fautuaina, pei ona e ono tumau ma o le filogia uma e faigofie ona tatalaina mai luga.

Tusitusiga i luga o le autu: asu ma ventiping auala auala

E mafai ona e suʻi se ato ma ou lava lima faʻaaogaina le poto masani o le poto poʻo le paʻu. O nei mea e le o auai i le paketi, ae le nofoa o le ato o latou o le a tautua mo se taimi umi. E i ai ma le pamu ma le paʻu tele le sui o tagata e fai le faaputuga Aunoa ma le i ai o le faʻatapulaʻaina o mea, e mafai ona e faʻaaogaina ma le tineifoina ma le mafiafia o fasi fali o le faʻavae masani, lea o loʻo tusia ai ata eseese. O lenei ituaiga o mea o loʻo i ai ni mea totino, o lea e sili ona lelei mo le tosoina o le aliʻi na faʻatumuina i polsstyne i polo polo.

Faʻafefea ona suʻi le ato ato ma o latou lava lima

E mafai ona e faʻatumuina le nofoa o le nofoa i le fesoasoani a le 'au o manu feola.

Ie o le a faʻaaogaina e sui ai se ato i totonu o le fale i totonu. O uiga faatauaina o le manava o mea e manava ai, o le ea e tatau ona ofi saoloto i le mamanu, e aunoa ma le faʻalavelave i ai e ave le itu taumatau. E le mafai ona ave le maʻelega ma le ie paʻu mo le ato i totonu, o mea o loʻo faʻaaoga e le sui o lavalava o lavalava e le talafeagai. E mafai ona e ave satin, carde calico poʻo le flannel, o le sitaili ma cotton o loʻo faʻaaogaina i le 2 faʻaopopo.

Tele taimi, o le Fabcc e faʻatau atu ai le 'au e maua ai se gaioiga lautele o le 140-150 cm, ua lava le faʻamamaina o se foaʻi mo le aʻoga e aunoa ma le le aoga. O mea laiti o se lautele lautele e le talafeagai mo faʻataʻitaʻiga taʻitasi, ma le lautele lautele e le talafeagai, pei o toega e le talafeagai mo le faʻaaogaina.

Faʻafefea ona suʻi se nofoa-peni ma le appliqué

Mo galuega e te manaʻomia:

  • Caucass, satin;
  • Ie mo le ufiufi ufiufi;
  • 2 Siauputa;
  • ie mo le applique;
  • matala;
  • filo i lanu;
  • seleulu;
  • fuataga fua;
  • penitala;
  • Pine.

Faʻafefea ona suʻi le ato ato ma o latou lava lima

Mamanuina o nofoa nofoa.

O le mamanu e manaʻomia ona tuʻuina atu i le ie i le faʻateleina o le tele o le lapoʻa. E masani lava, o le mamanu e aofia ai le laititi o le pito i lalo, lea o le a tautua i lalo, ma 6 tina mo le nofoa o lona lava pule. O auiliiliga mai fafo, o le tuua o auala talafeagai i luga o ie. A o le i lafoina pe a maeʻa, e manaʻomia le faʻagaeʻetia o pito i totonu o le au. Afai e mafiafia le ie ma le manogi, e sili atu le talafeagai ona faʻagasolo i se tasi vaega aʻo leʻi faia le ufiufi. E le manaʻomia e le tagata poto pele, sueli ma le lafu lenei faʻagaioiga, aua e le foliga mai o latou pito.

Ina ia mafai ona suʻiina se ato tino ma ona lava lima, e tatau ona e tuai ona gagau ma sui atili ona faʻamaloloina uma tina, e tatau ona tuʻua se tamaʻi ata, ua faʻaofi ai Zipper i totonu. Lua tina mo le sasaina o ni ie i luma o le ie i totonu ma le papa ma pine, ina ia le sosolo ma uafu. Uma 6 Wedges stitch faapea aua nei galo e uiga i sipi. Mo se tagata amata i le Sounwise mataupu, e mafai ona e fautuaina oe e amata i le faavaa i totonu, o loʻo le mafai ona faʻafefeteina mea sese.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona toe faʻaleleia le crassing crane

Faʻafefea ona suʻi le ato ato ma o latou lava lima

Fuaitau mo le tulaga o se tamaloa matua ma le fanau.

Mulimuli ane, o le pito i lalo o le ulu. O le pito i lalo, o le mea i totonu, o loʻo iai se ato tioa, e alalaga i le auala lava e tasi, ae e masani lava ona aoga le galue faʻatasi, ona o ma le faigofie ma faigofie ona faʻagaioia. O le a momoe i le tulaga i totonu, o le faʻafanua, ma le matafaga i fafo i luga o le fufuluina poʻo le faʻamamaina, sipi i le tasi o tina.

O moli uma e lua e manaʻomia ona suʻi i se tausiga faʻapitoa, siaki le slope comporates malosi. O le le aoga uila e fausia ai le tele o faigata ma le faʻamamaina o le seleselega ma tuʻu i tua i le mataupu. O moli i le atunuʻu e manaʻomia, talu ai o le uaea ua faʻalogo pe a mavae sina taimi, e manaʻomia le paluga ina ia le maua ai le nofoa. O le tulaga i totonu o le 2/3 o le voluma o loʻo 'aina e se faʻapitoa faʻapitoa, ona nonoa lea o sipela i fafo.

Faʻafefea ona toese se taga faʻa-sestilar ma ou lima

Mo le gaosiga o sea mea o se mea i totonu, o mea nei o le a manaʻomia:
  • ie pepa mo pasi i totonu;
  • Ie mo le faavaa i fafo;
  • filo i leo;
  • 2 Siauputa;
  • matala;
  • nila;
  • Portnovo pine;
  • seleulu;
  • penitala;
  • fuataga fua;
  • Faamauina

E mafai ona toso mamanu i luga o pepa ona faʻaliliu lea i le ie poʻo le tusi saʻo i luga o le ie. Ua vavae ese, o le a latou faʻaoʻo le sili ona manaʻomia o le tele o ie.

Muamua o mea uma, ina ia mafai ai ona le toe i ai se nofoa, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi le pito i lalo ma le tua, e aunoa ma le faʻagaloina o le taimi e tasi e faʻaofi ai sipai. Ina ua mavae lena, itu atoa ma tua o loo i le tolopoina. O le itu i luma e faʻaofi i itu o le nofoaga mulimuli, o le sui o loʻo togafitia ma se sili atu poʻo le zigzag stam i luga o le masini. Ua maeʻa lena, o le nofoa ua liu le Suʻe.

Ina ia mafai ona le iloa se nofoa faʻasino ma ia mautinoa o lenei pepa o loʻo tausia i le taimi o faʻagaioiga, e tatau ona e togafitia le autasi e ala i le apaʻau pe faia se laina faʻaopoopo i le orner o le 0.7 cm. Ona O le mea faʻapipiʻi o loʻo ufiufi i totonu o le tulaga i totonu, zippipip zipper ma tuʻu i fafo atu mataupu.

Faʻafefea ona suʻi ai se taga taʻavale i le ituaiga o le polo

Mo galuega o le a talafeagai:

  • ie pepa mo pasi i totonu;
  • Ie mo le ufiufi fafo o 2 ituaiga;
  • penitala;
  • Corolc;
  • fuataga fua;
  • seleulu;
  • filo i le pito i luga;
  • totogi mo le ita;
  • matala;
  • 2 sipela.

Faʻafefea ona suʻi le ato ato ma o latou lava lima

O le nofoa taʻavale e mafai ona avea ma faʻailoga maualuga o soʻo se totonu.

A o luma o le suisui le nofoa o se tulaga le masani ai, e tatau ona e faia saʻo se ata o le a avea ma ni nai pese saʻo. O le masani masani o le polo e fai e tele lima ma hexagon, e manaʻomia, ma 20 vaega e suʻi o se nofoa. Ole auala ole Fono a le Fono a le tulaga o le a pei o i lomiga na te lafoina, ae leʻi manaʻomia tele le onosai ma le atoatoa, aua e tatau ona saʻo uma ituaiga.

Mau i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻatulaga le potu o le tamaititi? 34 PAMI totonu

O pepa uma e faʻaseʻe atu i le ie i le aofaʻi manaʻomia ma tipi ese, alu ese ai alauni talafeagai i luga o ie. Talu ai o nei auiliiliga o mea laiti ma ma ua paʻia tulimanu, ua fautuaina le maumea i le sifau mai le sioali atu i luma o aitema o le a aoina. E le aoga lea i le faʻaliliuga o mea, ma o isi mea o loʻo gaosia e faʻaaoga ai le sili atu o le sili atu poʻo le zigzag laina. Tusa lava pe sili atu - ae i le taimi lava e tasi e tele taimi - ia taulimaina tipi mai le pito ae le i suluia le nofoa.

Muamua, o vaega o loʻo faʻamamaina ma apalai ma pe a uma na amata ona sew i le faʻasologa e leai se suiga i le galuega atoa. Suʻe le polo i le ituaiga o le polo e sili atu le faigata ona o uila, e masani ona faia naʻo le tasi laina, e manaʻomia le i ai i luga o le curve.

O le tulaga i totonu e tatau ona toe fai le ituaiga o fafo, ae e mafai ona suʻi mai le tisu o le tasi lanu. O se mea faʻaputuputu ua sasaa i totonu, o fusifusi e nonoa, ona faʻasolo mai lea o le faʻamatalaga i fafo. O le fesili pe faʻafefea ona suʻi le ato ato i le ituaiga o le polo e mafai ona mafaufauina ua foia.

Faʻafefea ona faʻatumuina le mea faʻapipiʻi

O le faʻamuamua o meafale e sili ona taua, talu ai o le faiga o le tausia o le oloa o le a naʻo le potu i totonu o le 'auvae o le polystyrey.

IOE Inu o ni polo lalata i totonu o le mataupu - o se galuega faigata, aemaise lava pe a tele naua. Ia faia lenei galuega e tatau ona e kuka:

  • matala;
  • pepa;
  • o se stiuum mama.

Atonu o se taimi umi. Mai pepa faia se funnel, liliu ese pei o se cuck. O le vaapiapi e tatau ona tuu i totonu o le pu amata i totonu o le ato i totonu. O le tau manaʻomia o le faila e moe i totonu, o le sili ona talafeagai e faia ai ma le fesoasoani, pe a faʻatumauina e le tagata le ufiufi ma le lima o polyyre.

A o le manaʻoga manaʻomia o le ie puipui o loʻo tuu i totonu o le mataupu, o le funnen ua faamamaina ma tuli. O se vaega tele ma laititi o fatu o le ai ai i luga o le fola, e tatau ona aveesea se mama paeaner. Aemaise sili le maualuga o lona faaeteete e tatau ona maitauina pe a fai o fagafao poʻo ni tamaiti i totonu o le potu, aua o loʻo foloina polo e mafai ona mafua ai le tele o faʻafitauli. Sili atu i le taimi e faʻatumuina tamaiti mai le potu, aua o le tamaʻi polo e mafai ona i ai i taliga poʻo le isu.

Faitau atili