Lote-style potu moe ma o latou lava lima: mamanu, ata

Anonim

Ata

O le potumoe, i totonu o le lua lalolagi na fai ma le lua o le lalolagi, o le mea e masani ai i luga o le piliki pamu, o le tino o le fafine ma le tele o mea i le faiga o loft. O le ofisa autu o lenei faiga o le fesoʻotaʻiga o le lautele, i le taimi muamua, le popole, le le mafai ona llosiina ma tusiata gaosia.

Lote-style potu moe ma o latou lava lima: mamanu, ata

Ata 1. O le moega ma le papy sili ona lelei avanoa.

Avanoa e aunoa ma tuaoi

Talu ai o le LOFA moni faʻaliliu e avea ma fale puipui, na ia faʻaogaina uiga lelei uma o nei nofoaga o loʻo i ai: O le iai o avanoa avanoa, piliki faigofie, tatala utu i luga o le totonugalemu o mea. O le aofaʻiga o lenei itu o le leaga o tufuga na nonofo ai i nofoaga tuai o falefaigaluega ma faʻauʻuina i latou ma le mea na avanoa.

Lote-style potu moe ma o latou lava lima: mamanu, ata

Ata 2. Faʻailoga iloga o le LOFT Horty - Maualuga o le maualuga, puipui ma le paʻu.

O aso nei o le Bohemia ua fiafia foi foʻi i lenei faʻatonuga i le ata o o latou aiga. E mafai ai ona latou faʻaaoga le matata uma, mafaufau i le mamanu o le fale. Love System e sili atu nai lo se isi lava talafeagai mo le olaga fatu o tagata fatufafo, mo faʻaaliga, faʻaaliga, faʻaaliga ma pisa gaʻo.

O tagata lagolago o lenei mamanu e avea ma tagata e ona potu poʻo fale mautotogi e maua fua fua. Faamalama i luga o le puipui ma le tele o avanoa - o le sili ona lelei o le faʻatulagaina o se sitaili o loʻo iai.

Ole numera o tagata lagolago o lenei itu e faʻavaveina o tagata talavou e alolofa-alofa ma le naunautai e faʻaauau pea ona tutu ese mai le motu o tagata, ma le fou fou ma le fou.

LOTOFTY STYE O se filifiliga lelei mo se tagata tamaoaiga tagata faigaluega e le manaʻo e faʻaalu le tele o tupe, o loʻo tusia ai lona fale, ae e manaʻo pea e tu i le isi vaega o le isi vaega.

Tusitusiga i luga o le autu: O le ARLR Plals: Avanoa mo le faʻaaogaina, lelei

Saolotoga ma Spacious

Love Style i totonu o totonu o le toa o se fofo. E le masani ona lagona e tagata uma i le potu e tasi, lea e tuʻufaʻatasia le fale atoa: umukuka, potu malolo, potu malolo.

Love System i totonu e teena atoa le teena o vaega, naʻo le potumoe ma le faletaele e mafai ona tuusaunoaga. O le taʻaloga o le malamalama, lanu ma faʻapitoa faʻapitoa o meafale fesoasoani e gagau ai le avanoa i luga o le sone.

Lote-style potu moe ma o latou lava lima: mamanu, ata

Ata 3. Loft Wilm potu moli mafai ona masani ai moli moli fua o le tautau mai le taualuga i luga o le malaia i luga o le le tumau moli moli.

O le potumoe o le sili ona faʻafitauli nofoaga i lenei atunuʻu. Faʻapefea ona faʻatulaga se sone mo le lotoa sitaili ma e le o leiloa le avanoa? O se fofo lelei o le a vaeluaina mai le mafiafia o le le mautonu ie po o le moli eletise, o lona uiga o le tuaoi i le va o le lautele avanoa (Ata 1).

Ia ono jeft o le sitaili i totonu o lou fale, e le manaʻomia le iai o se potu fale gaosi. E oʻo i le masani ai tagata o loʻo iai se faʻataʻitaʻiga tutusa. O le sitaili e maua ai le saʻolotoga atoatoa o gaioiga, e le faatapulaaina i lanu, tuufua avanoa e filifilia ai i latou e talafeagai. O le a lava mea uma, o le potumoe o se avanoa totino ou te manaʻo e faʻatulaga e pei ona foliga mai o lē e pule ia lava.

A o iai nei le potu moe o fesootaiga ma le mama ma le filemu, e manaʻomia le filifilia o le moli moli: paʻepaʻe, efuefu, gogota. O le a latou fesoasoani i le palasi avanoa. O le moega i luga o le podium pe i le faiga o se togafiti i luga o le fola siʻomia e laʻau i le uluaʻi faʻailoga o le a faʻaleleia ai le potumoe.

I latou e fiafia sili atu le malosi o le faʻataʻitaʻiga e tatau ona gauai atu i le susulu o lanu: moli, Taofia, mumu, lanumoana, lanumoana, lanumoana. Pe taofi lau filifiliga i luga o le faʻavasegaina o lenei itu.

Loft potumoe mamanu o le laupapa laupapa, o se puipui ma piliki ma le pulupulu conster, maualuga sulugatiti ma le maualuga o utupoto (Ata 2). O le piliki e mafai ona vali papae. O le a faʻaopopo ai le ea i totonu. Afai ua faʻaalia le pa ina ia e le mafai ona vaʻaia le fua moni, e mafai ona e faʻataʻitaʻi. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaaogaina le pepa puipui na faʻaaogaina ai se faʻasologa tutusa.

Mau i luga o le autu: faʻafefea ona faʻapipiʻi pupuni i le fale?

Meafale ma le Malamalama i totonu o le potumoe i totonu: foliga

Lote-style potu moe ma o latou lava lima: mamanu, ata

Ata 4. Faamaloloina o Windows Bords e faʻaosofia ai le mafanafana ma salalau.

Faamamafaina le mamanu i le LVDy sitaili o le a fesoasoani ai meaafale. Ina ia faia lenei mea, o le a mafai ona avanoa avanoa, ma afai na lava, ona lelei lea o le moega i totonu o le potu o le potu. I le faʻaopopoina o le moega, e mafai ona e tuʻuina le avotaila, vaivai puff. O mea taua uma e tatau ona taulai atu i le latalata i le ogatotonu o le potu. O le mea sili ona taua e le o le soona faʻaalu, e tatau ona vaʻai lelei i mea uma.

Love faiga o le tele o malamalama ma lagona o le saolotoga. Lelei pe a iai se faamalama tele i le potumoe. Ole avanoa faaopoopo lea e tapuni ai le potumoe mamanu i le tele e mafai ai i lau mea e sili ona e fiafia iai.

Afai e leai ni faamalama, e mafai ai ona faʻalauteleina le avanoa i isi auala. Mo lenei, o le tele o faʻata e faʻaaogaina. Na o le na o le faʻata na mafai ona i ai i se tasi o pa, poʻo se leoleo, o ana faitotoa o se faʻata lapoʻa.

O le potumoe o le a leai se aoga e aunoa ma le faʻaaogaina o lamepa. E mafai ona avea ma sili ona ese ma le le masani ai. E tatau ona tele na mea. Atonu e masani ona malamalama ma le masani ai le tautau mai le taualuga o uaea, o le le tumau le malamalama ma pei o le olaga ua tuanaʻi, o le potu lea o Asō (Fig. 3). Po o se moli uila, ua mautu i lalo o mea anamua, e mafai ona pipii i mea o mea e totoe o le tuai paipa, lea na iai i le taualuga.

Peitai, e tatau ona manatua le malamalama o le potumoe e le tatau ona malaia. O tagata tauaso ma le tele-maualuga o le a faʻatagaina oe e maua ai le vaivai o le moli matala i totonu (Ata 4).

Faigata i le potumoe

E mafai ona teuteu le potumoe i le sili ona le masani ai faatonuga. O le mea autu o le latalata i le ola o ona tagata pule. LOTO STY I totonu e mafai ona faʻatumuina i totonu o le fale ma tipi ma se ufiufi, luga lavalava ma Monochrome teuteu.

Tusitusiga i luga o le autu: O le faʻapipiʻi o le faʻapipiʻi o le vai o le acrylic e faia oe lava

Potumoe mamanu o le a faaumaina ai le magalafu. E mafai ona avea ma parasiʻe tuia se mea, poʻo se faʻataʻitaʻiga eletise eletise.

Faitau atili