Potu potu 9 SQ M: Faʻafefea ona faia se mamanuina o loʻo iai?

Anonim

O le potu malolo o se nofoaga mo tagata uma o le aiga. O se tamai fale tumaoti poʻo se tamaʻi fale e mafai ona mitamita i se potu vaʻavaʻaia. I le avea ai o se tulafono, o le nofoaga o potu i Khrushchev e faʻatapulaʻaina le tele o 8-12 sikuea mita. Ae a pe a fai o lou potu malolo ei ai le tele o le 9 a²? Faʻafefea ona fai se tamaʻi potu e mafai ona lagona le mafanafana ma le mafanafana i ai?

Potu potu 9 SQ M: Faʻafefea ona faia se mamanuina o loʻo iai?

O le faʻaititia o le sili ona lelei filifiliga mo le faʻasalaina o le 9 o le potu malolo.

Tulafono mo le faia o se tamai avanoa

E i ai ni tulafono ma ni metotia autu mo le fuafuaina o se sipai avanoa. O le ata o se tamai sikuea fale e taulai atu i le ausiaina o ni sini:
  1. Asiasiga faʻateleina le avanoa, faʻalauteleina pa ma siitia le taualuga.
  2. Faʻalelei le seti ma le nofoaga o meafale mo le faʻaaogaina lelei o se tamaʻi potu.
  3. Lagolago le sitaili tulaga ma foliga o le atoa mamanuina o le fale mautotogi o le fale mautotogi.
  4. Faatupuina le mafanafana ma le mafanafana.

Mafaufau poʻo a ni metotia o metotia o le potu malolo e mafai ona faʻaogaina e ausia ai le iʻuga manaʻomia.

Faateleina le spector

Potu potu 9 SQ M: Faʻafefea ona faia se mamanuina o loʻo iai?

E tatau ona manatua o le faʻatapulaaina o faʻata e faʻalautele ai le avanoa o le potu.

O le iʻuga o le faʻateleina avanoa e mafai ona ausia i le faʻaaogaina o faʻata i puipui o puipui o le potu malolo. O luga o le pa o le poloka o loʻo faia ai le lagona o le faʻalauteleina o le avanoa, o le faʻata i luga o le taualuga "siitia" i luga. I le faʻaopopoga i le aʻafiaga o le faʻalauteleina, o le faʻata lea o le tele o le tele o le susulu o luga e ala i le faʻaopopoina o mea taugata ma matagofie i se tamai avanoa.

Fesoasoani e vaʻaia le siʻitia o le maualuga o le potu moli fola ma paʻepaʻe paʻepaʻe. O le aafiaga o le malamalama o le itupa e ausia e le nofoaga filifilia. Paʻepaʻe o le pito i luga o le vateatea e sili atu le faʻatinoina o le pupula.

O le malamalama o le potu malolo i le 9 M² ma e mafai ona faatino 1 tutotonu o luʻitau o le puʻupuʻu o ata poʻo moli moli i le taualuga tupua. O le aʻafiaga o le faʻateleina o le potu malolo ola e faʻaosofia ai le pito sili ona maalili. O moli moli e maua i fafo atu o EAves, e le avanoa e maua ai le malamalama: O loʻo iai le malamalama, ma o lona mafuaʻaga e le o faʻalogoina. O le lagona o le faʻamafanafana ma le mafanafana e fausia ai le fola latalata i le sofa. A faʻaaogaina le fola ma moli laupapa, e le mafai ona e tautau se moli tutotonu.

Mataupu i luga o le autu: Palota Faʻasalalauga faitotoʻa: Harmonica poʻo le tusi?

Meafale i se laititi totonu

Potu potu 9 SQ M: Faʻafefea ona faia se mamanuina o loʻo iai?

I le fausaga o se tamai potu, E fautuaina le faʻaaogaina o le numera maualalo o meaafale.

I le mamanu o se tamai potu e te manaʻomia e faʻamalieina ai se seti o meaafale. Ole tele o le numera o kapeneta ma o latou luma e tatau ona faʻaititia pe aveʻesea mai le potu malolo. O le mea pito sili ona lelei o le a avea o se sofa, o se laulau o tioata manino, o se fausia-i totonu o le tamai fale ma le tv. E sili ona faʻaoga le faʻaaogaina o le vaega o le sofa, o le faʻatusatusa, e sili atu le avanoa avanoa.

O le mamanu o le potu malolo i le 9 M²² o le a faalauteleina pe a faʻaaoga le manino o pa puipui. O se tasi o le pito i luga o le potu (o le tasi lea e tu ai faitotoa) e mafai ona le mautonu ma faia i tioata. O lea, o le afaina ai o se avanoa tele o le a ausia ona o le tuʻufaʻatasia o le tagata e te tali atu ma le ala. Faʻatapulaʻa o le a vavaeʻese mai ai le ulufale atu i le fale mai le fale tutotonu mai le potu tutotonu.

O le faʻaaogaina o le duulable tioata o se mea moni maua moni i le mamanu o se tamai avanoa. E le tapunia le avanoa o le pito i luga o le avanoa, e le "'ai" lona lautele. Mai le tioata i se tamaʻi potu, e manaʻomia le faia o le laulau. E mafai ona e faia tioata tioata po o faitotoʻa na fausia i totonu o le Pa o le Kapeneta.

O se fofo sili ona lelei mo se tamai potu malolo o le a avea ma faamalama i luga o le puipui. O loʻo faʻatumuina e le tele o le potu i le malamalama, aʻo le numera o Windowstone ma faʻavaʻa e tatau ona laititi.

O sitaili o loʻo i ai nei o loʻo i totonu o le itu

Potu potu 9 SQ M: Faʻafefea ona faia se mamanuina o loʻo iai?

O Sini o loʻo i ai nei Siterati: Masani ma Nemokassaca, o Aso Nei, maualuga, sisina o le maʻi

O le ata o le potu malolo e mafai ona susulu ma tulaga ese, toʻafilemu ma le filemu, talanoa e uiga i mea fiafia ma mea patino a latou gaioiga. O le faʻatulagaina o loʻo fausia ai se faʻailoga lautele ma le lagona mai se tagata i totonu o se potu. O le togiina o le faʻamalieina e mafai ona avea ma mamanu o soʻo se sitaili, mai le vasega i onapo nei.

O sitai o aso o aso nei:

  • Masani ma neoclassic;
  • Ona po nei;
  • High Tech;
  • Minimalism;
  • Art deco.

O le itiiti ifo o le le mafai ona o le auala i le mamanu o le potu malolo i le 9 a².

O le sitaili e masani lava o le faʻaaogaina o mea sili ona manaʻomia: 1 tulimanu sofa, kofe kofe, tele o fale-i fata ma fusi nai lo puipui.

Tusitusiga i luga o le autu: Fale taʻele o Rusia gaosiga

O le itu faaonapo nei (o aso nei) e iloga i le eseesega, o le i ai o le susulu o elemene ma le le talafeagai meaafale. Mo se faʻataʻitaʻiga, maualalo laʻei ma se tamaʻi sofa mo le nofo ai, o se laulau le masani ai. O tuʻufaʻatasiga o lanu eseese, o foliga sili ona manaia: lanumoana ma paʻepaʻe, kofe ma moli lima, paʻepaʻe ma uliuli, paʻepaʻe ma mumu. Malamalama talaaga mafai ona teuteuina i ni mea e sili ona lelei: susulu lima ma sofa ufiufi, susulu o le laulau o le laulau, ata ata i luga o le puipui. I totonu o le potu malolo, o le aofaʻi o moli loloto e tatau ona sili atu nai lo le faʻaʻeseʻese laufanua pogisa.

Maualuga tekonolosi ma le tusiata deco i se tamai potu malolo

Maualuga-Tech - sitaili mo potu laiti. E faʻaaogaina le maualuga maualuga o le avanoa: O le faʻaaogaina o tioata ma faʻata, meaafale tuʻusaʻo i luga o vae manifinifi, uamea susu susu.

Art Doco o se sitaili e autasi Jeocostic ma faaonaponei. E faʻaalia mai lanu malamalama, taugata meaafale, uiga lafoaʻi, elē ai oe. O le "fetu fetu".

O nisi taimi o faʻamaumauga a le DECO I le Potuina o loʻo tuʻufaʻatasia uiga masani ma uiga masani. Neoclasistic elemene o le a avea o se messtal chandelier ma le lua-tutusa taualuga.

O faʻailoga o le uiga o le a faia i le elemene o papaʻe o puipui ma meaafale. Mo se faʻataʻitaʻiga, e uiga i le ola i Aferika, o le a toe faʻamanatu i le fale ma Zebras i luga o le aufaitau, o loʻo i luga o le papala o le oneone. O le faʻaopopoina o le faʻaopopoina o Aferika ituaiga o le a maualuga le vaʻai ma le tulimanu o "o le a Aferika". Tagata lanu o Aferika: Kolisi, Brown, Le-Yarn Yellow Yellow.

Faitau atili