Modular patters sperodidery cross stactume: leai se totogi, umukuka seti

Anonim

Modular patters sperodidery cross stactume: leai se totogi, umukuka seti

O se ata modular ua teuteuina e le satauro i aso nei o se elemene lauiloa o le filifilia o soʻo se potu o soʻo se potu uamea mai modules - o se isi itu i totonu. Latou faʻaaoga fesoasoani e suia le mamanu ma lagona o le avanoa o nofoaga o tagata nofomau. Vaia polokalame mo oporomiti o ia ata o loʻo i luga o aofaʻiga i luga ole Initaneti. Mea mo o latou gaosi oloa mo le tofo ma mafaufauga. O atavali tutusa e tuʻufaʻatasia i le tasi tala atoa. O ituaiga uma o galuega e tuu eseese i totonu o le pa.

Uproidery o Modular atavali e ala i le kolosi: foliga o tekonolosi

O le raisin o atavali o se tasi mamao e matauina i le va o le gaosiga. Faatasi ai ma le saʻo o vaega o vaega uma, o le faʻaseseina o le suiga mai le tasi module i le isi ua faia.

Vaega o modular ata:

  • Laititi vaega o lo oi ai i pito;
  • Faʻafetai i lenei faʻatulagaina, e mafai ona faʻatupu lagona o le ata o le ata atoa;
  • A e mafaufau i le malosi o le galuega.

Modular patters sperodidery cross stactume: leai se totogi, umukuka seti

O le faʻatulagaina o mamanu modular e ofi mai le agavale i le taumatau, ona i le isi itu. E uiga i le saʻo metotia fai mai le lamolemole lamolemole ma le pito i luma ma le fola sopoia ma le sese

I le ata faaonapo nei, o le mafaufau foi o le tuua o ata i luga o Calva, e aunoa ma se paie, o lea foi e aua le aveina oe i totonu o le tino.

O le tulafono, o vaega uma o le ata e eseese ituaiga. Ae masani i le va o vaega laiti e i ai le tele o vaega.

A faʻatuina ni mamanu modular, e mafai ona e faʻaogaina le kolosi-urosa i luga. O lenei leo o loʻo iai se masani masani, e tagavai, e faʻapea o se faʻaopopoga tele ma le tele o soʻotaga.

Sauniuni tulaga: modular mamanu kolosi, polokalame ma roses

Mo le tele o seneturi, na tago mai Rosa i galuega a le tele o tufuga, sa faamatalaina i galuega o le tele o solo ma tusitala. O le BEPRODERY FANDS e faʻaliliuina atu e auai i le fausiaina o lavalava o modular o faʻaaogaina la latou metotia fesoasoani.

Tusitusiga i luga o le autu: faʻafefea ona faʻaaoga galue mo pa puipui: 4 faʻamatalaga auiliili

Mea talafeagai mo galuega:

  • Seti o filo;
  • Atigi suitino;
  • Seleulu;
  • Kamupani o le numera faʻapitoa i le polokalame;
  • Fulafula;
  • RAMA mo oposidery.

Modular patters sperodidery cross stactume: leai se totogi, umukuka seti

Filifili le polokalame e ofi ai le modulad mamanu muamua ma vete i lana ki.

O le tapulaʻa lea o le lisi o mea talafeagai. I le mea e tupu e leai ni mea e mafai ona faʻaaoga, e mafai ona faʻatauina i se faleoloa i tau maualalo.

Manatua! Tele polokalame o loʻo avanoa i luga o le Initaneti, ma o latou uiga e le sili atu le leaga nai lo filifiliga e totogi.

A uma mea uma e te manaʻomia na aoina mo galuega, e mafai ona e amata ona opoina se modular ata ma se satauro.

Foafoaga Action: Modular ata "roses"

Ina ia mafai ona fausia se ata manaia, o le a e manaʻomia se filo ma le sefulutasi lanu. Ua filifilia e tusa ma ituaiga ua faamaoti mai i le polokalame. Na o le tolu poloka o 30 centimeters lautele.

Le Uluai Tulaga o Galuega:

  1. Pito o le tapoleni ae e te leʻi amataina le galuega ma le fesoasoani o filo;
  2. A o le i amataina ma le kolosi-tauau metotia, e manaʻomia le sailia o se nofoaga tutotonu i luga o mea;
  3. E tatau ona amata i le ogatotonu.
  4. E mafai ona faʻamalosia le Canva i se faʻavaʻa faʻapitoa.

O lenei sauniuniga pito i luma ma e mafai ona e alu i rosastry rosa.

Modular patters sperodidery cross stactume: leai se totogi, umukuka seti

I le faʻagasologa o le fausiaina o se modular ata, vaʻaia lelei le galuega, ma o le a le iʻuga o le a le faia oe

O le isi tulaga e aofia ai le opoina le ata, amata mai le muamua vaega.

Ina ia aua neʻi le mautonu, e sili le amata i le poloka muamua, ma ia faʻatonu ni masini fesoasoani, ma ia talanoa i ni auala amata.

O le algorithm o mea nei:

  • E tatau ona e faʻaofi se filo i se nila o loʻo faʻalauiloaina i le itu tauagavale o le sikuea mai le pito i lalo. O le filo ua mautu.
  • E fetaui ma kolosi e fetaui ma se sikuea lanu lanu o loʻo faʻaalia i le ata. O le faʻailoga na tusia i le sela faʻaalia le lanu o le filo. Afai e gaogao le sela, ona e le tofo.
  • Muamua e tatau ona e faia se laina e aofia ai sikuea sikuea sikuea. Taʻitasi laamu i le ata o loʻo suʻi ma le aveeseina o ni nila i le pito i lalo o le tulimanu o le sela, ae le tuueseeseina. Ma, o loʻo i totonu o le faʻataʻitaʻiga o loʻo iai i le pito i luga tauagavale ma toso le filo i le itu tauagavale mai le pito i lalo. Le isi, o gaioiga uma e masani ona toe fai.
  • O sopoia e tatau ona lamolemole ma tutusa le faigata.
  • O le pito i luga o le nofoaga pito i luga e tatau ona usitaia ma le tasi le itu filifilia.
  • O le tau e tatau ona faʻasaʻo i le lua stitches o loʻo suʻi o le pito i le pito. O le nila o loʻo faʻaalia i le itu faʻafeagai o le tapoleni ma ua vali i lalo o le muamua faʻapipiʻi.

Mataupu i luga o le autu: potu moli ma carridor taʻitaʻi lipine

E le manaʻomia le faia e suisui, e pei ona maitauina mai lea itu o loʻo maʻito ai le koluseʻi. O le mea na totoe o le ofa i totonu o le satauro i le tutusa faasologa.

Modular cross charodidey mamanu: seti mo fatufatuga

E le afaina, o le a le matua na filifili e aʻoaʻo ai e mataʻitu, le mea autu o le iloa lea o le mea e manaʻomia mo lenei faʻagasologa. Mo le amata ma le ausiaina o le manuia i lenei mataupu, o ituaiga eseese o moli o loʻo avanoa i nei aso, e aofia ai ma le fatuina o le ata vali.

A seti mo fananau 'fananau e mafai ona faʻatauina i totonu o se faleoloa faʻapitoa, ae e sili le faia o le faʻamaoni i le Initaneti, aua o lea ua sili atu nai lo le sili atu.

Modular patters sperodidery cross stactume: leai se totogi, umukuka seti

Foliga mea uma e te manaʻomia mo le oporadery modular mamanu, e mafai ona e faia se manatu i lou mafaufau.

O le tau o seti mo embroidery modular atavali o le a fesuiaʻiga faalagolago i le lavelave, le lelei o mea o loʻo tuʻuina atu ma le kamupani a le tagata gaosi.

I le tele o taimi, o le pusa e aofia ai:

  • O le ie mo lavalava o lavalava faalagolago i luga o le numera o modu modules;
  • Nila;
  • Filo o le lanu fuaiupu;
  • Polokalame;
  • Faatonuga mo le galue.

Faʻafetai i na seti, o moomooga uma e mafai ona maua ai se ata e sili ona e fiafia iai, fai se ata modular mo se umukuka poʻo le isi potu i lona pule.

Fausia modular mamanu: cross-stetch, matagaluega (vitio)

Faatasi ai ma le fesoasoani o le opoina ma le sopoia o ni matata, e mafai ona suia muamua le mamanu o so o se potu. O le nila, o le taimi nei, ma mea taua e faia e o latou lava lima Faaali le uiga o le fale ma uiga o le pule a le malo latou lava.

Faitau atili