Embroidery ma koluse ata mo sela ata: tamai mo tamaiti, malamalama 50 i le 50 mo le 50 mo amataga

Anonim

Embroidery ma koluse ata mo sela ata: tamai mo tamaiti, malamalama 50 i le 50 mo le 50 mo amataga

Faʻafetai i se faigofie o koluseva faigofie, e mafai ai ona fausia le ata vaʻai eseese ma lona talaaga.

E oʻo foʻi i totonu o le itu o taimi nei i totonu o le tino o loʻo iai se nofoaga mo le faʻavavau - oponidery ma le koluse e tusa ma ata i totonu o le sela. Faʻafetai lelei faʻaaogaina polokalame atinaʻe, cope, e oʻo lava i se soʻotaga faigata, i lalo o le mana ma le lala sooupu.

Oproxider polokalame sopoia i sela: aʻoaʻo e malamalama

Leai se lopoina ma le satauro e le tau e aunoa ma se polokalame - o se ata na mafua ai i luga o sikuea laiti. O sela taʻitasi i luga o le ata e faʻaalia ai se sosolo kapisi i luga o le ie.

O le faʻagasologa o aʻoaʻoga o loʻo aʻafia e matua faigofie lava. Ua manaʻomia e le ua le manaʻomia, o sina taimi e gata ai, o sina taimi ma onosaʻi.

E masani lava, mo le faigofie ma faigofie malamalama, o sikuea o le tagi ua faailogaina i lanu eseese ma nileni.

Embroidery ma koluse ata mo sela ata: tamai mo tamaiti, malamalama 50 i le 50 mo le 50 mo amataga

A o le i amataina galuega, suʻesuʻe ma le totoʻa le numera tutusa o filo ma a latou aikona, o lea la aua le faia se mea sese pe a opo ai

O lea la, o le a matou feagai ma mea uma i auiliiliga:

  1. O le polokalame o loʻo vaevaeina i ni sikuea tetele o 10 e 10 sela, e fesoasoani i le faiga o le tapenaina o le ie mautotogi, faʻapea foi ma le faʻapipiʻiina o le afu i luga o le laupepa;
  2. Uma le Motchkov Molin ei ai lona lava numera, ma afai e i ai ni sikuea i le ata, e le o faʻailogaina, o lona uiga e le manaʻomia se mea i le Cana i nei nofoaga;
  3. Ina ia mafai ona vaʻai lelei au ata ma sa saʻo, e manaʻomia le amataina o le oona i le ogatotonu o le tapoleni.

Mo le faigofie ma le saʻo o fuafuaga, e mafai ona e filifilia le ogatotonu o le tapoleni e le tuʻugamau ma le penitala poʻo se peni faʻapitoa-mamafa

Exxroidery ma le kolosi: vasega mo tagata amata

Ona o le le agavaa e le mafai ona faʻafefeteina mamanu, o le aofaʻi o ata o mea taugata ua mauaina. E tele taimi, o fugalaʻau sa tusitusi, pei o matatia o maʻi poʻo i latou e tuputupu aʻe tele i le laufanua.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona tautau tulle okeni

Tele taimi, i totonu o le tagata faʻapipiʻi, e fetaui lelei le satauro i luga o fugalaʻau:

  • Rosa - O nei moli matagofie o fugalaʻau e faʻatusaina ai le faʻamaoni, fealofani ma faʻailoa se malamalamaʻaga atoatoa o se tane ma se fafine. O le mea lea, a latou ata pei o le toʻatele o tagata ua manaʻomia. O loʻo faʻaaogaina le ata o Roses e aumaia ai le fealofani i taimi o aiga.
  • Macs . I fafo atu, e faigofie lava ona latou faigofie, ae o fugalaʻau faʻataʻamilosia e matua tele moni lava ma manaia. E talitonuina a tausitusi o nei lanu e puipuia mai mala ma faʻaopoopoga. E tele taimi e faʻaeaina ai ata e ala i wildflowers: cornflowers, spimelets poʻo daisies.
  • Au moni . O fugalaʻau nei i totonu o le fagu kolosi foliga sili ona lelei. Latou te faʻatusa mai le faʻalelei lelei, alofa ma le fiafia.

Embroidery ma koluse ata mo sela ata: tamai mo tamaiti, malamalama 50 i le 50 mo le 50 mo amataga

O le a sili atu le faigofie oe pe a e amata i lau pele ma faigofie exeroiderry polokalame

O le olaga filemu pea e mafai ona teuteu soʻo se umukuka, fugalaʻau e fetaui lelei mo se potu malolo poʻo se potumoe, ma se ata ma agelu e mafai ona foaʻi atu i le fanau mai o le tamaititi.

A filifilia se atavali mo fusi ma se koluse, e aoga le mafaufauina o elemene uma i le fuainumera, o le a fesoasoani i le mauaina o se taunuuga lelei.

Schooghts mo oposi cross i sela

Mo le amataina o tagata matitiva e manaʻomia ni mea faigofie o le a talafeagai tatau, lea o le a fesoasoani e matai i le poto masani o ata i sela. Aua nei avea vave mo galuega lavelave. E manaʻomia le mauaina o le poto masani. Ma o le lumanaʻi ai ata e mafai ona tuʻuina atu o se uluaʻi meaalofa i o latou aiga ma uo i soʻo se aso malolo.

Embroidery ma koluse ata mo sela ata: tamai mo tamaiti, malamalama 50 i le 50 mo le 50 mo amataga

Laititi Cross-stetch polokalame e lelei aua e mafai ona e faʻamaeʻaina le faʻagasologa o le soclework ma amata faia fou masterpieces

Faapitoa o tamai speroidyry tekonolosi:

  1. O se tamai kolusefi i luga o le sproxide herbric o le a fesoasoani i le ata sili atu matagofie ma sili atu le aoga, o lona mea e sili atu e laititi le ie o laiti.
  2. O loʻo iai polokalame ma se lapoʻa lapoʻa o lanu. O nisi sa manaʻomia e talitonu o galuega ma ia polokalame e sili atu le sese ma e le faigofie, pei ona e manaʻomia e selesele na oʻo mai i le lanu. E i ai ni polokalame e itiiti ai, le moni ma i latou e mafai ona tilotilo laitiiti. O le a le mea sili e filifili ia te oe.
  3. A o faʻatino tamaʻi atigitusi, o se taua au tekonolosi tulaga o le stroke. Ma le uaea maua fua ma manino.

O le stroke o le matagaluega o tagata o lote o le oposi ma se laina manifinifi o le filo.

O le a faia le stroke: Muamua, o le faʻaaogaina lea o le itu e tasi e ala i le siʻilaʻu, ina ua pa'ū le masini na leiloa i le fapi. O le stroke, a tatau ai, na te tosoina foi laina i totonu o le ata.

Tusitusiga i luga o le autu: toe faʻaleleia o le hydromassage o taʻele: faamamaina, tausiga ma le faʻamaʻi

Faʻafefea ona ofi ma le koluse: matou te faʻatautaia se satauro faigofie tele

E oʻo i le aso, ua sili atu nai lo le 30 tele o ituaiga meaʻai ma se satauro. Peitaʻi, o le taimi tonu lava lea e masani ai ona sopoia o le satauro i lea la sa sili ona sili ona lauiloa i totonu o le saʻilia paga. E faigofie ma lautele, o le isi lava e oo foi i tamaiti e aʻoaʻo le koluse.

Embroidery ma koluse ata mo sela ata: tamai mo tamaiti, malamalama 50 i le 50 mo le 50 mo amataga

O se tasi o filifiliga mo le faia o se faigofie tele o le faitauina o satauro - o loʻo galulue atoa kolosi, ona o lea ona oloina le isi

O se koluse masani e faia i le lua o le lua. E tatau ona e siitia le nila e ala i le pu mai le pito i lalo i le tapoleni, tuu le ata o le stitchal statch i luga o le ie ma le skip le nila.

TAUA! Ina ia mafai ona vaʻai lelei le galuega, o satauro e tatau ona faʻamamaina ma se tasi itu o le itu.

O le sili ona atamamai ma le koluse: ata o sela, ata (vitio)

Nitela o loʻo nofo mo le oposi ma se koluse mo le taimi muamua, e mafai ona fai ni laina muamua ma se satauro i luga o le fasi vaega o tapoleni. E manaʻomia ina ia mafai ai ona "faʻatumu le" lima ma maua le talitonuina o oe lava. A mafai ai ona e siitia atu i le "mama" filifiliga o le tapoleni ma le lototele.

Faitau atili