Anguar Bach faleuila

Anonim

Anguar Bach faleuila

Tele o tagata e aofia ai faleuila poʻo se faletaele faʻatasi e malamalama lelei ai le faletaele mo le faigofie ma fatuina avanoa, e manaʻomia e filifili mea puʻupuʻu. O le faleuila ma le tane a le vevesi o le a fesoasoani e faʻateleina ai le avanoa avanoa, faʻapea foʻi ma le i totonu o nofoaga o le lalolagi.

Anguar Bach faleuila

faamoemoe

  • O le lelei o le faʻaogaina o le faleuila o le faʻamalosiʻau o le puʻupuʻu o lenei mataupu. E na o le tasi le itu o le potu o le potu ma, o lea, saunia ai se nofoaga e faʻapipiʻi ai le atigi, o le fale faitila poʻo le fufuluina masini.
  • O le uluaʻi fofoga o sea toletz o se suiga matagofie i le atunuʻu onapo nei.
  • O le vaʻai o le tulimanu o le tulimanu o loʻo i ai i le tele o manaʻoga ona o le tamaoaiga tafe o le vai ma taofi le manogi le lelei.
  • O se ipu ipu e aloese ai mai le splashing vai i le taimi o le plum.

Anguar Bach faleuila

Anguar Bach faleuila

Miscuses

O le faleuila ma le tane tulimanu e toetoe lava a le o le pepelo. Pau lava le minus o loʻo i ai o loʻo i ai o loʻo i ai faleuila, aua ona o le fomu, vai o totoe i luga o le fata ma taimi o le lafoga ua fausia. O lenei faʻafitauli e mafai ona faigofie ona foʻia pe a maeʻa le faʻaaogaina o le faleuila, fufulu le fata ma le toʻotoʻo.

Anguar Bach faleuila

Fua

O faleuila o lenei ituaiga ua fuafuaina mo le fola faʻapipiʻi, o le tolu faʻailoga e toatolu e manatu e taʻu - maualuga, lautele, lautele ma loloto. I le averesi, o le maualuga o le pito i luga o le afa e mai le 75 i le 85 cm. O le tulaga loloto e tutusa ai le maualuga, o le 75 cm. O le lautele o le maualuga ma le loloto mai le 40 i le 45 cm.

Anguar Bach faleuila

Anguar Bach faleuila

O se faʻailoga taua tele pe a filifilia se faleuila o lona mamafa. Mo nisi mafuaaga, toʻatele e talitonu o le faʻamalosiʻau tuʻinanau ma le laʻititi lapoʻa o loʻo mamafa teisi teisi. Ae o lenei manatu e sese. Ioe, o ata tafatolu o loʻo fesoasoani e sefe le avanoa, ae e le faʻaaogaina i le tele o le oloa. O faʻataʻitaʻiga o lenei ituaiga o faleuila o loʻo i ai le mamafa o loʻo i ai le mamafa, o fea suia mai le 35 i le 50 kg. O nisi taimi e fetaiai ai ma le faleuila i totonu o le faleuila ma le tane lima, o le mamafa atoa 60 kiki.

Mataupu i luga o le autu: O ni nai filifiliga mo le aveeseina o le pito o le fola mai le laupapa

Anguar Bach faleuila

Manatu

O le faleuila ma le tane ark e le tele ni suiga, talu ona faia e lana mamanu, ae e mafai lava e tagata faʻatau ona filifilia lenei mea e mafai ona filifilia lenei oloa.

O faʻataʻitaʻiga uma o lenei ituaiga ituaiga o loʻo vaevaeina i ni vaega se lua: faʻatasi ai ma nofoa ma aunoa ma latou. O le vaega muamua e sili atu ona taugata. A o filifilia se pesini ma se nofoa ma se fofo sili atu (faʻafetai i le tumaʻoti ma le malosi) o le duro o le dolcplast nofoa ma microplast nofoa ma le milcocts.

Anguar Bach faleuila

Anguar Bach faleuila

O ipu faleuila ma le tane alk e mafai ona i ai se eseʻesega mo fesoʻotaʻiga. E mafai ona e faʻatau faʻataʻitaʻiga ma se fesoʻotaʻiga i lalo ole fesoʻotaʻiga poʻo le sailiga mo oloa ma fesoʻotaʻiga itu. O le faleuila o lenei ituaiga o loʻo faʻapipiʻiina na o le tulimanu, o lea o le pito i lalo o le Eyeliner o le a sili atu le faigofie.

Anguar Bach faleuila

Fautuaga mo le Filifilia

A filifilia se faleuila i lalo o le tane ma le tane ank, e tatau ona e gauai atu i mea taua:

  • Maualuga oloa;
  • le auai o se eseesega eseese o le masini i le vai ma le otaota;
  • taugofie o le oloa;
  • Inosia o le tagata gaosi oloa.

Anguar Bach faleuila

Anguar Bach faleuila

O le faʻaogaina o le sili atu o le anelilar faleuila o loʻo avea ma vaega o loʻo avea ma se filifiliga, e manaʻomia le fuaina o le faletaele avanoa, e manaʻomia le faʻapipiʻi o le oloa. O Tolettz e tatau ona filifilia e faʻatatau i le tuʻuina atu o fesoʻotaʻiga i le faletaele: I le pamu o le vai, o le vai o le vai e mafai ona o mai i lalo, taumatau pe agavale.

Anguar Bach faleuila

Tagata faʻatau pea e filifili i taimi o faleuila mai le lauiloa lauiloa tagata faʻatau e fiafia i le fiafia lelei. E aoga le manatuaina o le faleuila ua faʻatauina mo le faʻaaogaina umi, o lea e le faʻatau atu le teuina o ai.

Anguar Bach faleuila

Anguar Bach faleuila

Anguar Bach faleuila

Sili gaosi oloa, tau ma faʻataʻitaʻiga

Lenei aso, toʻatele gaosi oloa ofoina maualuga-lelei, sima ma faʻaaoga ma agafesootai ma se tulimanu tane i luga o le maketi Rusia.

E i ai i Europa gaosi oloa o le tumama o le faʻailoaina o le john faʻafanua (Farani), Geberit (Switzerland), Herria (Siamani). Latou te faʻapitoa i le faia o le faia o faʻaputuga puʻupuʻu ma o loʻo faʻamauina. Faatasi ai ma le tele o vaʻaiga, faʻataʻitaʻiga ma le faʻaeletonikaina o le faʻaeletoroni ma o lo o faʻaaogaina i totonu o le manaʻoga tele, e ui lava e sili ona taugata.

Tusitusiga i luga o le autu: o a ni moli o le fale o chandeling i le Fashion 2019

Anguar Bach faleuila

Anguar Bach faleuila

O le pito sili ona taugata o le faleuila o loʻo i ai le American Court State Standard ma le Swiss Gooser Rentun. Latou faia ni mea e fai ai ni oloa i le classic ma Adont-Gardey style.

Anguar Bach faleuila

O le uluai vaega o le au Iapani na o Toto ma le Sumto na avea muamua. O loʻo latou taulaʻi i le eletise, ona faʻaau ai lea o le fale teu manu i le vai, o musika, etc, etc.

Anguar Bach faleuila

Eseese lanu fofo ma ituaiga o faleuila i totonu o le auvae a le faleuila ma le tane tagata faʻatau, e mafai e tagata faʻatau ona fausia se ata faʻapitoa.

O mea masani, gaosi oloa o loʻo faʻaaogaina i le gaosiga o le Unicess White. O le mea moni, o le paʻepaʻe paʻepaʻe e tuʻufaʻatasia faʻatasi ma le malamalama lanumoana, ae a mafai ona faʻatupuina le faʻafitauli o ata, e ui lava o lenei metotia o le a faʻalavelaveina ai.

Anguar Bach faleuila

Na fautuaina e tagata e sui ona amata lipea mai le filifilia o le faleuila, ona toe foʻi mai lea mai lona lanu pe a filifilia le taʻele pe magoto. Tele tagata gaosi oloa ofoina matagofie lanu o le a avatua i totonu o le potu o le potu o le tulaga ese. O le mea lea, o le Italia Brandy Style Lux, o le Kamupani Rusia "Kirovskaya Clamics" ma le "Oscol Clorator Spetets i le gaosia o le Gricut Corks e laititi ma le Corsar Mork Ina ia fausia se totonu i le sitaili o le maualuga o le maualuga-tekonolosi poʻo techno, o le polala uʻamea e talafeagai, o loʻo ofo ai le lauiloa o le Suetena.

Anguar Bach faleuila

Anguar Bach faleuila

Anguar Bach faleuila

Tau mo le tulimanu o faleuila e matua ese lava. Latou te faʻalagolago i luga o faʻailoga, mea, lanu ma pepa. O le mea moni, o le faleuila ma le tane tulimanu e mafai ona faʻatau mai le 6 afe i le 30 afe o rubles. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le tamatamai lima mai le Farani Brands Jalogfton o le a tau le tau o le 22 afe rubles, aua e faʻaaoga e le kamupani mea silisili. Ma le Siamani gaosi oloa uiga lelei o tulaga taua e faʻatau ai se faʻataʻitaʻiga tutusa mo le 30 afe rotabs. O le taimi o le paketi o loʻo i le faleuila ma le tane o le tane mai le vitra. I le na o le 10 afe Rubles e mafai ona e faʻatau se oloa mai le maualuga-foliga lelei ma se ata matagofie.

Mataupu i luga o le autu: o le sili ona lelei maualuga o le pale pale

Anguar Bach faleuila

Anguar Bach faleuila

Faapipiiina ma faapipiiina

E masani lava o fesoʻotaʻiga uma i totonu o faletaele ma faletaele o loʻo i ai i le ogatotonu o le puipui, o lea o le faʻapipiʻiina o le tulimanu tulimanu e iai ni faigata.

Anguar Bach faleuila

E manaʻomia le toe faʻailoa uma o paipa e fatu ai se aulelei i totonu. Muamua, o atigipusa pusa e tatau ona faia, o le mafai lea ona nana i lalo o le nonoa laupapa i totonu o le puipui ma lalo o le fola.

Anguar Bach faleuila

Anguar Bach faleuila

E faʻafesoʻotaʻi le pusaaito, o le ae manaʻomia le faʻaaogaina o isi mama, faʻapea foi ma le faʻaofi. Aunoa ma tomai faʻapitoa e le mafai ona faia. E sili le valaʻauina o le poto masani o le poto mo lenei galuega. O le tagata faʻapitoa o le a fesoasoani i le filifilia o le sili ona lelei faʻataʻitaʻiga o le Andour Clilet mo lou faletaele, tuʻuina atu uma le avanoa o le faʻapipiʻiina.

Anguar Bach faleuila

Anguar Bach faleuila

Iloiloga

O faleuila ma le tane o le tane o loʻo avea ma tagata o loʻo faʻaaogaina le tele o tagata faʻaaoga e maua uma o mea lelei ma le lelei. O le maualuga o le maualuga o le tulimanu faʻataʻitaʻiga o le sefe o le avanoa ma se manaia foliga. E toʻatele e pei o isi mea e manaʻomia ai le tele o faʻataʻitaʻiga (fausia-i totonu o biduets, wirolfifs o tapuni o le tapuni, ma isi.

Anguar Bach faleuila

Anguar Bach faleuila

O nisi tagata faʻaaoga e faitio i le Molenitiaon o lanu lanu. E tatau ona faʻapipiʻi i le sili atu taumafaiga e maua ai le uluaʻi lanu o le anelar faleuila. Aua le tautau le loka i luga o le faleuila ona o le faalavelaveina i le tatalaina ma faigata ona maua le plum. O le filifiliga sili ona lelei o le a nanaina ai tafatolu tafatolu. Faapipiiina o le tulimanu o le tulimanu e le fautuaina e fai ia oe lava, e sili atu le valaʻauina o se fomaʻi faʻapitoa.

Anguar Bach faleuila

Faitau atili