Pupuni uliuli - raisini i totonu uma

Anonim

O le lava o le malamalama o le moli o se tulaga talafeagai mo le manaʻomia o le tumama ma le tumama, o se soa o le faʻamafanafanaga ma sau uo o le lelei lelei.

Pupuni uliuli - raisini i totonu uma

Olive pupuni uliuli

Ae i nisi o tulaga, e manaʻomia le faʻatuina o le pogisa, atoa pe faʻaigoaina. Ma afai e i ai i le afiafi po o se aso timuga e mafai ona mafiafia ie pupuni, mai le pilvet, ona manino lea o le aso o le a latou le aumaia le manuia. E leʻo le tasi-pito i luga o ie puipui o le a le o feagai ma le galuega o le fausiaina o le pogisa atoa i le matagi maualuga i totonu o faʻailoga.

O le a le bluckout ie

Pupuni uliuli - raisini i totonu uma

I le atunuu o po pupula - Finilani - e fausia ai tulaga lelei mo faʻafiafiaga na fausia ai se tekonolosi fou o le tolopoina o potu malolo ma nofoaga faitele ... O le auala o le malamalama o le malamalama e maua e le lavelave ma aoga fausaga o le aano mo nei faamoemoega. O se vaega e tolufafa o fausaga, o fatu taitasi lea e faia ai le gaioiga ua atofaina i totonu.

O le muamua vaega o loʻo feagai ma le auala e faia ai le faʻalelei. E tele lava o se malamalama malamalama, faʻailoaina i le faʻateleina o le malosi ma aʻoaʻoga. O lona mafuaʻaga o le mitiia o le la o le la nai lo le puipuia o le burnout ma faʻafoliga o le mea i totonu.

O le ogatotonu o vaega o le Deteri Cense e faʻavae i luga o le laʻei faʻapitoa o filo. O le nofoaga autu lea e oso ai le susulu o le la i totonu o le potu. O le manatu i le le malamalama, ae o nonofo maupese a le fale mautotogi, pei o tagata savavali i luga o le auala, na te le o vaaia. O le ua taʻua o le "Grey Cardinal" Puipuiga i ai o le malamalama-faʻamalosi uiga. O le ituaiga ata lea o loʻo tuʻuina mai ai le galuega autu o le malamalama o le malamalama.

Pupuni uliuli - raisini i totonu uma

O le pito i totonu o le pito i totonu o le asthetic comping e faia ai le matafaioi a le i totonu o le tulaga. O le ie mo lenei vaega ua filifilia e tofo ai le tagata faatau. O le tui o lanu, mamanu ma aʻoaʻoga e sili atu le eseese ma o le a faamalieina ai tofo o le tagata sili ona iloa i le auala.

Mataupu i luga o le autu: E mafai ona maua le GLee Wallpaper mo vai-vela vali, puipui sauniuniga

O lea, o pupuni na te le lafoina le la susulu o loʻo faʻaalia e le meatotino o le fausiaina o se siosiomaga o le malolo poʻo le isi tulaga e manaʻomia ai le atoa o le tausaga.

Ituaiga o Cupuni Fabric Fack

E le gata i le pito i luga o Blakopper Blakoup le na o le filifiliga mai lea o le Malamalama-Tumau Lelei na faia.

O ITELE O LE AGAGA O LE AMATA E MAFAI ONA FAAMATALAINA:

Pupuni uliuli - raisini i totonu uma

  • Lua-valavala Blackut Cutchans e le maua se ofutino i totonu ma ua faʻaaogaina e faʻaleleia atili ai le moli-mitiina aafiaga o tagata ua uma ona teuteu pupuni;
  • O filifiliga e fa-vaega o loʻo faʻaogaina ai ma le fetuunaiga o seti o ie puipui i totonu e mafai ona faʻapipiʻi i le mea autu i le oloa autu. O ia filifiliga e taliaina i mataupu o loʻo suia ai le tulaga pe o le mafuaʻaga o le potu.

Faʻavasegaina le ie pupuni e mafai foi ona oʻo i le auala o le latou gaosiga. O tagata gaosi aso nei e faʻaaoga ai le tuai ona tekinolosi e aumaia ai le faʻaiuga o le mafuaʻaga. E aofia ai:

Pupuni uliuli - raisini i totonu uma

  1. Faaputuga tupe;
  2. Faapitoa fesoʻotaʻiga faʻapitoa saunia mea maualuluga.

I le tulaga muamua, o le tekonolosi o le tekonolosi e aofia ai le faʻaaogaina o le aufaatasi mo pupuni o se manifinifi manifinifi o elemene. O le tumau o lenei vaega faʻamoemoe i le lelei o mea o mea o le faʻavae ma le faʻavae mo le malamalama-faʻatinoga. O le mafiafia o le base, o le umi le oloa o le a tautua ma i le isi itu: O le manifinifi o le moli ua le vave filifilia, mou atu ma manaomia le suia.

Pupuni uliuli - raisini i totonu uma

Lua-vaega faʻataʻitaʻiga

O le vae lona lua o le blackwood o se manatu malie i le tasi integer e tolu pe sili atu filo: pogisa, faatinoina o galuega a le ogatotonu o le ogaumu. O ia oloa e sili ona tumau, ae e le mafaitaulia, aua latou te le fesoʻotaʻi i taimi uma i le lautele o le lanu ganut. O le latou lanu lautele e gagau ese mai le lanu o vaega o vaega taʻitasi, e aʻafia ai le saturation o le ata ma lo latou maʻa masani.

Pupuni

O le tatalaina o le faʻamalama e mafai ona faʻatino e le ie puipui poʻo ni ie uliuli. I le tulaga muamua, o le malamalama-malosi foliga o loʻo i ai i luga, mai le taualuga i le fola, sologa lelei paʻu i lalo loloto ma faʻaalia galu. E mafai ona faʻaeaina e Kagena, fringe, gadgets mo fono ma piki i luga. Ie puipui ua vaʻaia faʻateleina le maualuga o le potu, ave i ai se malosi ma le atoatoa.

I le tuʻufaʻatasiga ma le malamalama ma manino atoatoa pupuni, pupuni, pupuni e le manaʻomia le malamalama e manaʻomia. E aoga le faia o ia aiaiga i le vasega pepe, pe a fai o le moe moe e le masani ona tutusa i le taimi o le aso.

Pupuni uliuli - raisini i totonu uma

Tatala ie puipui

O le faafeagai o Papa 'au puipui o puipui puipui - e le o se masani filifiliga, ae matua talafeagai, aoga ma, sili ona aoga, e le ave le avanoa o le potu i ona laiti lapopoa.

Mataupu i luga o le autu: fesoʻotaʻiga o se fola mafanafana: o se ata o se vevela pule faatonutonu, video ma eletise ma o latou lava lima, ua atoatoa

Ua faʻaulutala pupuni uliuli - o lea, pe a mafai, pe a fai e te tuʻuina atu, ua masani ona mamanuina o le fale mamanu. Laulau lautele o le taua faasaga i le malamalama, talafeagai mo soʻo se faʻamalama matala, faʻapipiʻi lelei.

O faʻataʻitaʻiga e aofia ai se gaioiga ma faigofie-faʻaaoga fausaga: O se seti o faʻailoga o taʻiala, o se uila uila ua faʻaaogaina mai lalo. E silia ma le faʻaaogaina mo le faʻaaogaina faʻapitoa, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻapipiʻi naʻo le taumafanafana.

Pupuni uliuli - raisini i totonu uma

BlackUokot fupe ie ie puipui e eseese lanu e mafai ona avea ma se mamanu i totonu, faia se paie ma le masani ai o le womny i le aso vevela ma o le savaliga o le taumafanafana.

E mafai foi ona faia e le Wldprotof Cretunsan Bround O lea, faatinoina i le Iapani sitaili, o le a latou fausiaina se tofo tulaga ese a le itu i sasaʻe o sasaʻe o le a maua ai le faʻaleleia atili ma le sili atu.

Helprotof scret compless broptins uliuli, faʻapea foʻi ma blues blackwood, sau tapunia ma tatala filifiliga. I le mataupu muamua, o se faigofie lea o le tulaga masani mamanu e leai se poloka puipuia. Vave lafoaʻi ma e le ese i le tumau. I le isi lona lua, o loʻo fuafua faʻapitoa e tuʻufaʻatasia e se ato puipuia, lea e faia i mea pupuu ma le tumama, faigofie tele, faigofie ma fusi mau i le faamalama. O le iai o le Operatic Clitch Little na avea ma faʻataʻitaʻiga sili atu taugata, ae peitai o le faʻamaoniaina mai le malepelepe ona o le saʻo gaioiga pe a tatalaina pe tapunia.

Pupuni uliuli - raisini i totonu uma

Ili

O le mea e fai ai le mea e fiafia ai i manatu o le mea e fai ai le mea e te nofo ai ma le nofo ai ma tulaga ese ma le le mafai ona taliaina. Faʻamaumauga o le teuteuga, teuteuga o le faʻaalia o luga ma fausaga fausaga fausaga mafai ona faia ma le fesoasoani a se faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga, lea e faʻavae i luga o le ie puipui

Ia mea taua e teuteuina le fale ma tauivi ma le sili atu i le lautele. Avanoa faʻataʻitaʻiga faʻatautaia i totonu o le tusi lesona ma le otometi faʻaaogaina o le faʻatonutonuina o pane. Ona tuʻuina atu lea o le pamu i le maualuga, o le tuʻua o le tatalaina matala mo le fuaitau. O le a aoga le faʻaaogaina o fale i ai le maualuga o faʻailoga poʻo vaega tau tautua.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea e togi pupuni ma le puipui: O le fuafuaina o le ie, faʻafanua, foliga, foliga

Pupuni uliuli - raisini i totonu uma

Manuia o pupuni o le ie mumu

O le ie e faʻatonutonu ai le malamalama i le Malo o loʻo faʻaaogaina e le potu ma gaosiga faʻafiafia. E i ai le tele o lelei o le faʻaaogaina o agafesootai e faʻaleaogaina ie puipui ie puipui. E aofia ai:

  • Puipuiga umi faasaga i le la susulu;
  • Aoga, faigofie o le fufuluina o le sulu, sauaga;
  • Tumau;
  • Filifiliga o lanu;
  • Supa vasa;

Pupuni uliuli - raisini i totonu uma

  • Afi le saogalemu (tetee i luga o le averesi);
  • Fiafia i le faʻaaogaina o fale poʻo fale;
  • O filifiliga e mafai ona i mea o hypoinanic mea, e taua mo le potu o tamaiti. Aoga o se ie mo ofisa e faaauupegaina i komepiuta. O le matagi e taua e mafai ai ona puipuia le pa puipui i luga o le mataituina.

Vaʻai vitio ata

E le tu pea le olaga ia e ala i se olaga, e oʻo mai ai tagata fou ma faʻasalalau fou e avea ai o tatou olaga ma sili atu ona lelei. O le faʻaaogaina o le malamalama-amoina le tissue e fausia ai se lelei microclite o le lumanaʻi o le aso a taeao.

Faitau atili