Pink Wallpapers: O le a le ie pupuni e sili atu ma i latou

Anonim

O a ie pupuni e filifili i lalo o le piniki pepa

A maeʻa le vaega autu o le toe faʻaleleia, o mea sili ona manaia o loʻo totoe - le mamanu ma le teuteuina o le potu. Muamua lava, e tatau ona e mafaufau totoʻa pe faʻafefea ona vaai lou potu, piki le pepa puipui, meaafale ma mea faigaluega. Aua le faʻavave e fai ai ni faatau, e amata ma le totoʻa i mea uma mai i le Z, faʻatusatusa tau, fesili mo fautuaga mai uo ma uo. I mea uma, ua e faia toe faaleleia mo le tasi aso, ma tupe muamua, e mafai ona e nofo i tausaga le le mautonu mo ni nai tausaga i lona fesuiaiga. O lea, o le a le ie pupuni talafeagai i piniki puipui? Tatou taumafai e mafaufau atili i lenei fesili.

Pink Wallpapers: O le a le ie pupuni e sili atu ma i latou

Piniki - agamalu ma luluina

Amataina le vaega mulimuli o le toe fai o le toe setiina galuega, faalavelave e faitau le fautuaga a polofesa - tagata polofesa i luga o le initaneti.

Mo soʻo se nofoaga e mafai ona e filifilia le piniki o le piniki

Muamua lava, e tatau ona e filifili i luga o le lanu o le pepa puipui, A e ono aʻafia ae o lona uiga o le tagata, o lona lagona, e oʻo lava i le tele o le potu ma le vevela i totonu. E i ai foi le iloa o lanu matagofie i totonu, o vaitau taʻitasi o tagata mamanuina o loʻo faʻalauiloaina ai le tele o lanu, ae o loʻo iai foʻi ituaiga lauiloa e le mou atu lo latou taʻutaʻua. Mo se faataitaiga, piiki.

Pink e manatu o le lanu fiafia, ulavale lanu, ae o le tele o ona lanu pupula e mafai ona faia se siosiomaga i totonu o le potu.

Pink Wallpapers: O le a le ie pupuni e sili atu ma i latou

O pupuni e mafai ona amata ona pogisa lanu uliuli

Valivali uiga

O Pink o se mafanafana mafanafana o mumu, o lenei lanu ua manatu o se tagata moni, e sili mo le teuteuina o puipui i totonu o le potu laiti po o teine ​​talavou. Ae o tagata faigaluega na faamaonia o le piniki e le gata e le gata mo le feminie. Ata o lanu piniki, pei o le peach ma lilac, foliga sili i le potu malolo ma le umukuka, moli pastel connink o le a sili atu le lelei.

Tusitusiga i luga o le autu: metotia o faamama umukuka kamuta mai i gao nofoaga

Pink lanu ma ona papae malolo ma aumai lagona o le filemu, ae o le mea autu e le o le soona fai o le taliga o le lanu. Afai na e filifili pea e faʻaaoga le lanu piniki lanu, e sili le filifilia o latou o ni faʻafitauli, tuʻufaʻatasia ma mama.

Pink Wallpapers: O le a le ie pupuni e sili atu ma i latou

Fealofani o lanu piniki

O le aso o loʻo i ai ni kolisi faʻapitoa i luga o le maketi, lea e tuʻuina mai mo ni ituaiga pepa puipui. O le tele o ituaiga e masani lava ona malamalama lelei, e masani lava o loʻo iai ni faʻatusa poʻo se ata. O le o totoe o taimi o totoe mai le aoina o le a faia i pastel poʻo le malamalama lanu, o le ata e mafai ona toe faia le geometry o le faʻavae, ae e le mafai ona vaʻaia poʻo le le mautonu pe na o le faʻaaogaina pe na o le faʻaaogaina pe na o le faʻaaogaina o le sitaili.

O ia au aoina o le a fesoasoani ia le masani ai i le loia pisinisi e filifili ai le atoatoa pepa puipui ma faia le mamanu o le fale mautotogi ma le paie.

Filifili se lanu lanu

O le totonugalemu foliga lelei na o ia, pe a o le autasi o le lanu o puipui, o ni tusitusiga, meafale ua matauina ma mea faigaluega ua matauina. E matua taua lava le tuʻu saʻo i puipui, aua o loʻo latou faia le foliga vaʻaia o le potu ua faʻamanuiaina. Vaai faalemafaufau i se potu ma le le lavalava o faamalama - le fiafia, taumatau? Ae o le leaga tele pe a filifilia le lanu ma le mamanuina o le ie puipui ua filifilia.

Pink Wallpapers: O le a le ie pupuni e sili atu ma i latou

Tuʻufaʻatasiga ma lanu enaena

Sei o tatou manatu o le a teuteuina o ie puipui mo se potu piniki:

  1. Lanu paʻepaʻe. O lenei lanu tupu moni o le a avea ma se sili atu le faʻaopoopoina i le piniki pepa puipui. O le a lelei foi mo ona foliga pei o kulimi, vanila, susu. O sea tuʻufaʻatasiga o le lanu o le a fesoasoani e faʻatupu ai se siosiomaga mafanafana ma moli uila i soʻo se potu, fai se potu e sili atu.
  2. Lanu efuefu. O le tuʻufaʻatasiga o piniki ma lanu efuefu e mafaufau i se tasi o le sili ona manuia. Na te le leiloa lona lauiloa i le tele o tausaga, aua o nei lanu e matua paleni le tasi ma le isi. Ae o le mea tonu o le filifilia o le ata saʻo o lanu efuefu, e le tatau ona matua uliuli ma mamā e le o le "'ai" avanoa ma le malamalama ".
  3. Le uliuli. O pupuni uma, na latou faia atoa i lenei lanu, mafai ona pogisa le potu e matua pogisa, a o le lapoʻa lapoʻa o le a foliga sili ma piniki puipui.
  4. Lanu enaena. O le tuʻufaʻatasiga o piniki o piniki ma enaena pupuni e mafua ai faʻaleaʻoaʻoina ma le faʻafefeteina. O sea "suamalie" ma "suamalie" o le a le tuua e se tasi se isi. E le gata i lea, o le maoaʻe paʻepaʻe o le a aveese ai le le fiafia o piniki ma fai i totonu o le faʻaʻaisa.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea le faʻaʻaisa o le vai sapalai i le atunuʻu

Pink Wallpapers: O le a le ie pupuni e sili atu ma i latou

Tuʻufaʻatasiga filifiliga ma bege

Ae e tatau ona e iloa o le lanu piniki e matagofie lanu, ma e i ai le tele o paolo e le talafeagai mo pupuni i totonu o le potu ma piniki.

  • Lanu samasama. O lenei lanu feteʻenaʻi ma le valivali i ona luma uma. O le mea lea, tusa lava pe e te fiafia i le lanu o le la, e le tatau ona e faʻatauina na pupuni mo le potu piniki.
  • Susulu mumu. E ui lava o le mumu ma o le vavalalata o le piniki, o lo latou tuʻufaʻatasiga i totonu e le o vaʻai ai. O ia ie puipui e faʻatupu ai le potu e itiiti ma mafai ona faʻalumaina ma avega ona tagata pule. Vagana o le a va seʻi vagana le lanu o mumu, pei o le chery ma le ranespberry, ma e tusa lava pe o loʻo iai sau sipela pink cardper. A leai, e te faʻatapulaʻaina le suauʻu pupuʻu, e faʻaalia le avanoa i le lanu mumu ma lona ituaiga.

Matou te faamoemoe o lea e te iloa lelei ia te oe le sili atu o ie pupuni e talafeagai mo le pepa laulau pepa. Manuia le toe faaleleia o le fale mautotogi!

Faitau atili