Monkey Cross Scheme: Mo le Tausaga Fou 2019, saoloto, ata

Anonim

Monkey Cross Scheme: Mo le Tausaga Fou 2019, saoloto, ata

O se manuki o se mea manaia o le mea moni o le a mautinoa o le a fiafia i tamaiti ma tagata matutua. Mai tagata matutua. Mai tagata matutua i le 2019, e mafai ona sili atu le moni o le taeao! O le manuki e le o se manu faigofie e i ai le ituaiga o faʻailoga mai atunuʻu eseese. O le tasi le le faʻamaonia o lona taʻu o lenei faʻailoga o le a le maua. Ae ui i lea, o le mea moni o se manu aulelei ma aulelei matagofie, e manino i tagata uma! Masalo o lea ou te le fia vaeluaina ma se manuki aulelei, ma le manaʻo e tuuto atu i le sili atu o galuega o loʻo aliali mai.

Koluse o le Barroiderry polokalame: Monkeys mo le Tausaga Fou

O le tausaga fou e malamalama e iloga e le gata i le faʻamalieina, ae sa latou vaʻaia foʻi. O lea, mo le manatuaina o le tausaga e tea ai, o le a manaʻomia e fatuina se tagata faʻapipiʻi o le a siakiina, faʻapea foʻi ma le ata o manuki.

Monkey Cross Scheme: Mo le Tausaga Fou 2019, saoloto, ata

Muamua e fai atu tofa i le tausaga o manuki mafai ona fatufatu ma le fesoasoani a se samoa o le aufaitau atavali ma se koluse

Faʻafefea ona fai se tausaga fou o loʻo i ai ma se manuki:

  • O le manuki, lea e faʻafesoʻotaʻi ai le faʻailoga aso malolo. Atonu o se Kerisimasi laau po o le Kerisimasi faamama, Garland.
  • E mafai ona e faʻaalia se manuki, ona maua lea o le manava o le fiafia o le tausaga fou poʻo se mea i lenei agaga.
  • O le a faʻailoga ai se manuki i tafatafa o le numera o le 2019. O le a faʻamamafaina o le taimi nei o totoe lona tausaga.

O lenei ua mafai ona e liliu atu i se manuki sesrodidery stade i le tausaga fou. E manaʻomia oe ona faʻaopopo naʻo ni mataʻitusi, numera, aisa kiona, ma laʻau o le pepe ua le o se nofoaiga o loʻo nofo ai!

Ina ia atili ai le ata o le manuki, faaopoopo ni nai tausaga fou uiga i lana polokalame: kiona, Caramel, ma isi

O le uiga o le manuki i sasae kalena

I le itu i sasaʻe, o le manuki e faʻauigaina e le lua. I le tasi itu, o le manuki e tatalaina, faatamala ma suamalie, ma luga o le isi - taofiofi, leai ma uati.

Mataupu i luga o le autu: toe faaleleia o le polo polo crane

Monkey Cross Scheme: Mo le Tausaga Fou 2019, saoloto, ata

Matagofie le vali ma le manumanu manu e sili ona lelei mo le sili ona lelei mo le tulaga ese ma amio lelei.

O a foliga o le manuki i le itu i sasae o le kalena:

  1. Tufuga. Faafoliga o le faavae o le tagata atoa. O le manuki e le o le soona oso i tua o le evolusione mai se tagata, o le mea lea "Monkeke" ma le tele ma autu.
  2. Poto, faitogafiti, egyism. O nei uiga lelei ma e le o le leaga i taimi uma: Eogos e sili atu ona e maua ai le atinae. O lea, e le tatau ona e popole o ni moli ma se manumea o le a faatusa i sauaga faʻatatau i isi. I se tala eseese, sa maua ai e le faailoga o le Makeke, e tele sona mafaufau i ona tagata ma mea e manaʻomia i lona tino ma le faʻaleagaga manaʻoga, lea e taua tele ma i fesoʻotaʻiga ma isi tagata.
  3. Oppimeim ma le faateia. Social ma le fiailoa o manuki o loʻo avea ma faʻailoga o gaioiga i fafo, pati ma femalagaaʻiga! O le manuki e fiafia e faia se lagona ma faamalosiau le tulaga i le 'au.
  4. Malosi. O mea uma e lisiina i matamulikey e le mafai ona i ai pe a le o lona malosi faalenatura e mafai ona pulea ai le loloto, le fiafia ma le ita tele.

O le faʻailoga o manuki na faʻafefeteina ma se satauro ma o loʻo i totonu o se nofoaga iloga i lou fale poʻo le ofisa o le a faʻaalia ai ou foliga sili ona lelei, fai oe lelei ma malosi!

O le uiga o se manuki i le aganuu o tagata eseese o le lalolagi

O le manuki ei ai lona loloto maualuga le taua i le lalolagi. O le tele o ituaiga mai aso anamua na faʻamanatuina lo latou fesoʻotaʻiga ma Manukeka ma o atu e oʻo i le tagata moni na tupu moni mai le manuki. E leʻi toʻilalo.

Monkey Cross Scheme: Mo le Tausaga Fou 2019, saoloto, ata

Aulelei manaia manuki mafai ona teuteu le totonu o soʻo se potu

O le a le eseesega i manuki o malo eseese o le lalolagi:

  • I Aikupito O le manuki na faitau ma na faʻapea foi ona manatu e sili atu mafai ona aʻoaʻoina nai lo nisi o tagata. Na faʻapea foʻi mo le Mamanuke o se taimi faʻapitoa.
  • I le aufaafia a Saina O le manuki ua manatu o se faʻailoga o le faʻafeagai, Taʻaloga ma le fiainu mo le mauaina o le sini. Tagata nonofo o Kipet sa i ai le talafatu e uiga i le amataga o se tagata mai le le mautonu o le tagata-tagata i le faaipoipo a le tagata. O lea, ua uma ona talia e Charles Derey Darwin na o le amataga i le malamalamaaga malamalama o tagata o Tibet.
  • I Iapani O manuki ua avea ma lauiloa faafetai i le lalolagi lauiloa o le 3 manuki ma taliga lakapi ua mavae, mata ma le gutu. O lenei matagofie matagofie o le faatusa o le fesoʻotaʻiga ma le leaga ma le leaga i le lalolagi. O le faʻapipiʻi o ia sea faʻailoga o le a fesoasoani e latalata atili i le malamalama Iapani. Ma i Iapani, o le manuki e avea ma ua puipui le puipuiga o tamaiti uma.
  • I Initia O manuki e faatusa i le faamaoni, malosi ma le amio-agaga.
  • I le tu ma aga a Kerisiano Na fai mai le manuki e ala mai i le agasala. Itia o le mea ese i le manuki natura o se koneseti, matapeʻapeʻa ma le gaoi, tuinanau, le fiafia, le fiafia ma isi i le nofoaga lava e tasi.

O le ata o le manuki na i ai se talaʻaga anamua o se faatusa i le tele o faʻauiga o faʻamatalaga i atunuʻu eseʻese. Opeotonu i ia faʻailoga o le a malosi ai le malosi, pe a fai o le galuega o loʻo musuia i le lagona o le le lelei, olioli ma malie.

Faʻafefea ona ofi i se manuki: Filifili polokalame

O le ata o loʻo i ai e faʻapipiʻi ma le faʻatusa o le manuki e tele naua. O loʻo i totonu o latou uma ua faʻamalosia i le faʻatusa o le faʻailoga o le faʻatusa o loʻo lisiina. O lona uiga, o le tupe siliva e masani ona fesootai ma taaloga iloga, suesuega, aga leaga, amio le amio, ma ituaiga eseese o faatagata. I ata o le manuki, e mafai ona e maua le malie malie ma le manaia, o le a tatau ona faia malie ma faigofie ona siitia tagata.

Tusitusiga i luga o le autu: o puipui puipui ma teuteu panels: Faʻamaeʻaina ma tuʻufaʻatasiga i totonu

Monkey Cross Scheme: Mo le Tausaga Fou 2019, saoloto, ata

Embroiderer o se koluse ma se satauro e faigofie, o le mea autu o le filifilia o se manaia polokalame ma saunia mea talafeagai

O le a le siosiomaga o le tino ma le koluse o manuki ua manatu o le sili ona manuia:

  1. Monkey ma le fasa. Basana e manatu o le sili ona pele manuki matamuli. Pueina o lau atigi e ala i le ata o se mea leaga a le afu!
  2. Tina uiga. O se teine ​​manuki e masani ona filifilia ma le aufana ma le faʻata. O sea faʻailoga o le a faʻatumauina se tamaʻitaʻi ua amata ma le alofa i soʻo se teine ​​poʻo se fafine.
  3. Manuki tamaiti. O le ata o tamaiti manuki o le a manaia tele mo tamaiti o soo se tausaga. E le gata i lea, e faʻasino i tatou i le aganuʻu Iapani, lea e puipuia ai e Elderyyy tamaiti mai puapuaga.
  4. I luga o le lala. Monkey I lona siosiomaga masani mo taʻalo poʻo le vevesi o le a aumaia le amio leaga i lou fale, ma le malosi masani ma malie.
  5. Ou te le iloa le leaga, ou te le lagonaina le leaga, ou te le tautala leaga i le leaga! O le ata o le lauiloa tolu manuki o le a avea ma faʻailoga sili ona lelei o le atinaʻe o le mafaufau, toʻamalie ma le mama.

Faʻaaoga lelei le ata sili ona lauiloa o le faʻatusa o manuki ma tuʻu i totonu o lou aiga siosiomaga o malie, olioli ma le kuka!

Faʻafefea ona ofi atu i se manuki o loʻo kolosi e tusa ai ma le polokalame (vitio)

Na o le malulu ma le alofa o le manuki o le a avatua au meaalofa ia te oe. Filifili se ata faapena o le a fafagu ai le malosi faʻafetaiaʻi oe, fiafia ma malie. Mole Solecwork!

Faʻataʻitaʻiga o le manumama o oporadide crossy cross (Ata Ata)

Monkey Cross Scheme: Mo le Tausaga Fou 2019, saoloto, ata

Monkey Cross Scheme: Mo le Tausaga Fou 2019, saoloto, ata

Monkey Cross Scheme: Mo le Tausaga Fou 2019, saoloto, ata

Monkey Cross Scheme: Mo le Tausaga Fou 2019, saoloto, ata

Monkey Cross Scheme: Mo le Tausaga Fou 2019, saoloto, ata

Monkey Cross Scheme: Mo le Tausaga Fou 2019, saoloto, ata

Monkey Cross Scheme: Mo le Tausaga Fou 2019, saoloto, ata

Monkey Cross Scheme: Mo le Tausaga Fou 2019, saoloto, ata

Monkey Cross Scheme: Mo le Tausaga Fou 2019, saoloto, ata

Faitau atili