Austrian Curtsin: Matou te suʻi o ou lava lima

Anonim

O le Austrian Cortinide o le a fetaui lelei o le a fetaui i totonu, faia i le masani, Medititerranean poʻo Kalefonia (Neuroko pe saʻo foi i le autu o le atunuʻu poʻo le faʻamaonia. Toeitiiti selau tausaga o le gagana Matuaom tausaga o nei ie pupuni sa leʻi aafia ai le pule autu. O loʻo matua faʻatosina mai a le au faʻamalosiu ma faʻatanoamaloina Farani, tuʻufaʻatasia le aoga ma le faigofie ma le potupa ma le mamalu o ituaiga.

I aso nei, o Ausetrin Uititi e iloga i le faatemokalasi filifilia o ie. E le pei o ana faʻasolopito muamua, o loʻo seʻeina faʻapitoa mai le mafiafia o le mafiafia ma le taugata, o le satin, velvet, brocade, filifiliga nei, o mea faʻaonapo nei e mafai ona faia i le tele o aano o manu. O se faʻafaigofie ona avea ma auala e sili atu ona faʻamalieina tatau ona o fuafuaga faʻaonapo nei, na mafua ai se taua tele i le tuputupu aʻe o le lauiloa o le lauiloa o le lauiloa o Austrian Uo.

Austrian Curtsin: Matou te suʻi o ou lava lima

Foliga o le autosona iniseti

I le lava o le fomu, Austrian pupuni e lamolemole, vali spatias. O loʻo faʻapipiʻi i le osofaʻiga o ofaves, o loʻo pasia le faʻatonutonuina, o loʻo ifo i le tapoleni mai luga i le pito i lalo o laina i lalo ma sopoia atu i mama. O le filifili-siitia le puleaina o le masini taofi le ie i le tele o mea maualuluga. Faatasi ai ma se faiga o maea, o le ie na fafaguina atoa pe i se vaega, fausia lish lio. O lea, e masani ona taʻua e le Auseria.

Pisinisi pepa a le Austrian Curtsins - O maea fetaui lelei teuteuina ma le lush bushes ma nikiaon.

O ie o ie puipui e mafai ona eseese umi. Afai e te manaʻo e 'ausia se tele o aʻafiaga, e tatau ona faʻaputu ie pupuni i luma o le fola ina ia mafai ona aoina i le piilima, e aunoa ma le tatalaina o le faamalama. Mo ni fale faʻapitoa, o le pupuni vaʻai e mafai ona faia sina puʻupuʻu. I lenei tulaga, e naʻo le tuʻufaʻatasia o le faʻamalama ua tapunia i le aotelega o le pupuni. Fuafua pe o le tapoleni e matua siitia pe naʻo le laititi, o le ie o loʻo fausia matagofie o ata i le pito i lalo o le faamalama matala pe i totonu o le eAves.

Tusitusiga i luga o le autu: Puipuiga ma tulle i luga o le matasele i totonu

Sew Austrian pupuni ma o latou lava lima - o le galuega e matua nofo lava e tusa lava pe na o le tele na talitonuina le masini suisui.

Austrian Curtsin: Matou te suʻi o ou lava lima

Faʻapefea ona Faʻatonu se Lavalava?

Sue Le Austrian Ufiufi e toetoe lava a toetoe lava mai i soo se mea. O nisi nei o fautuaga mo le filifilia o ie.

  • Olaga, O le veli, o le veli, Chidfton ma Tulle e faia se malamalama ma le mamafa. O nei ie e lelei tele, tuu le tele o le malamalama. Afai e tatau, o pupuni mai ai mea e mafai ona fesoasoani i ai i se vaega faasee vasega.
  • Manaia tele, o le tapoleni mai le liliuga o fasi ie. O le silika a le sili, e fufusi Atlas, Brocade - o le Austrian Cutiton foliga mai o se mea ofoofogia ma fiafia.
  • Satin, flax, fufusi ma le fusi ma e mafai foi ona avea ma mea lelei e avea ma mea lelei mo le Austrian Shortins. O le a talafeagai i le fale o loʻo teuteuina i le faiga o le atunuʻu, faʻamaonia poʻo scandinavia - lea - lea o loʻo i ai mea masani.
  • A i ai le manaʻomia e faʻaaoga ni aano mamafa, ona filifili lea o le tasi-photon ie, vaivai lava e maua ai le matagofie o le lamolemole mea i le FESTO. Tele taimi, o velulu poʻo fulufulu laʻau mo nei faʻamoemoe.

Fono

Filifilia o Mea, Ia amanaia ana palasitika. Ina ia maua le lūlū, o le ea o le ea e ave ai ie puipui e pei o se veli. Afai e te manaʻo e tuu se faʻamalama ma le faʻamalosiʻau ma le malosi, ona taofi lea o lau filifiliga i sili atu mafiafia o le mafiafia - satin, satin.

A o lanu, e masani ona faia le ie puipui a le Austrian i le Monophonic upega tafailagi. O le le aoga lolomiina e mafai, e tatau lava ona toe faia i le atoa o le sulu. O nisi taimi e faʻaaogaina le ie ma se monononos o loʻo faia ai le faʻailoaina o mamanu, ae i totonu o le mea e tatau ai i le igoa o le a pei o le upega tafailagi o le a pei o se pepa tapunia. E tele lava o se ata tele e faʻaaoga i le pito i luga o pupuni ina ia le o le laʻau.

Austrian Curtsin: Matou te suʻi o ou lava lima

O le a le mea e te manaʻomia?

O lea, o le ie ua filifilia. O le a se isi mea o le a manaʻomia e suʻi ai le au pupuni o le Austrian, vagana ai mo le upega tafailagi? O le lisi o mea taua e pei ona taua i lalo:

  • masini suisui;
  • seleulu, ninoi ma filo;
  • pupuni pia i le piate
  • Faapipiiga mo le pulega ma mama;
  • nylon cords;
  • Comm clamps.

Mataupu i luga o le autu: Panels mo le teuteuina o puipui o umukuka, faletaele, carridor, potu nofoai

E mafai ona faʻatauina le cornice i totonu o le faleoloa poʻo le faia o oe lava. Mo le cornice o le ae manaʻomia:

  • BOOOOOOOOO BOOKA, I LE SALOLAGH O LE T puipui;
  • Fao ma mama (maualalo 5 fasi).

O sea pa e suʻiina i le pito i luga o pupuni ma faʻamau i luga o le faʻamalama matala ma fao.

O nisi taimi o le laina o loʻo faʻaaoga mo le Austrian Cuttain. O le taga o mea o loʻo i ai i le amataga o le pupuni, e mafai ona afa pe lua vaetolu o le umi o le tapoleni.

Austrian Curtsin: Matou te suʻi o ou lava lima

Tekonolosi e

O le a matou auiliiliina pe faʻafefea ona togi le faigofie o le faʻamatalaga o le Austrian Shortins. Lenei o le sitepu-i-sitepu faatonuga o le suisui.

  1. Ia vaeluaina mea.
  2. Aoina ie. O le penefiti pods tuʻua 2-3 cm, i le pito i lalo o le pito i lalo - e tusa o le 6 cm. O le lautele o le pupuni e tatau ona 2-25 taimi le lautele o le faʻamalama matala. O le umi o le eaves i le pito i lalo e uiga i le tasi ma le afa taimi sili atu - faalagolago i luga o le fuafuaina mamanuina.
  3. Faagaioiga le itu itu ma le lua punou o le 1-1.5 cm lautele.
  4. Tuu le lautele o vaega. E 25-35 cm.
  5. Ma se peple poʻo se penitala penitala o loʻo fai ai ni laina taua i luga o le faʻailoga.
  6. O laina ave le Fono Aoao Braid, solomuli 3 Cm mai le pito i luga. Afai e leai se mea faʻapitoa, ona mafai ai lea ona e suʻiina se 'āiga masani, ma luga o le palasitika mama o se tamaʻi lapoa i le sitepu o le 12 cm.
  7. E tusa ma le tutusa o laina uma o laina ma fafaga le 'olo i luga o le typywriter.
  8. Gaosi pito i lalo pito i luga o pupuni toe lua punou. Ave i luga le 1.5x1.5 cm
  9. O le ie puipui o le pupuni ua le tumau. O le pito i luga o le tapoleni e faalua ona i totonu, matou te ave ma se lipine. O le mea o loʻo ulagia e ala i le tosina mai i le mea moni o le lipine o loʻo tuʻu saʻo ma le faʻavaivaia le tapoleni. Ina ua mavae lena, ua suisui mo se masini typy.

O le ie puipui i luga o le auala cornice ua faapipiiina. O maea e tusia i mama i luga o le 'aiga o le braid ma luga o le cornice. E mafai ona e faʻatauina ni vaega teuteu o loʻo i ai le ituaiga o pulumu, o loʻo alalaga ai. Ina ia faafaigofieina le valevale i totonu, e iai le faʻapitoa o le auala e faʻapipiʻi ai i le pito i luga o maea ma o loʻo faʻaalia i le itu o le tapoleni. I lea tulaga, o le pupuni o le a tulaʻi i se tasi gaioiga.

Mataupu i luga o le autu: Faʻapipiʻiina o faitotoʻa faitotoʻa ma o latou lava lima: sitepu-i-sitepu faʻatonuga (vitio)

Mo le matagofie i le pito i lalo, o pupuni o loʻo i ai le au pupuni, faʻatonutonuina o le braid poʻo le fringe. Afai o le ie puipui ua faia o ie malamalama lelei, ona mafai ai lea ona e suʻi i lalo o le papota laiti.

Austrian Curtsin: Matou te suʻi o ou lava lima

O tagata Aspried uafu e tuʻufaʻatasia le matagofie ma le aoga. Maeʻa mai ie malamalama, latou te tuʻuina atu le totonugalemu o lagona ma tuʻu le tele o moli i totonu. Sew Austrian Shautins mafai ona faaaogaina. O le maualuga o le oloa a le tusitala o le a tuʻuina atu ni mea eseese - o le mulumumu e pulumu mo maea, o le run rush poʻo le peʻa i le pito i lalo o le tapoleni.

Faitau atili