Wallpaper sukalati lanu i totonu o fale mautotogi

Anonim

le mea taua

Wallpaper sukalati lanu i totonu o fale mautotogi

Potumoe ma le mafanafana

O fea o tatou e leʻi miti o le ola i sukalati. Ina ua matou faʻalogo i lenei faʻaupuga, o matou fofoga faʻataʻitaʻi tuʻu ese le ata o se olaga manaia tele, faʻatumuina i faʻafiafiaga ma faʻafiafiaga ma faʻafiafiaga ma faʻafiafiaga ma faʻafiafiaga ma faafiafiaga. Ae, tatou taumafai e manatunatu lelei i lenei faʻamatalaga sili, ona o lo o suʻesuʻeina se tasi o faʻailoga masani ma lauiloa lanu e faʻaaoga ai tagata mamanuina.

I potu taʻitasi e tatau ona iai se mamanu o le a faʻaalia ai se sao lelei i uiga lelei lagona. O lea, ia mafai ona faʻaaoga se siosiomaga faʻafilemu, o tamai penitala e mafai ai ona faʻaaogaina, lea, e tusa ai ma le tele o faʻapitoa faʻapitoa, e maua ai lona faʻamama avega. Ae i le taimi lava lea e tasi, e tatau ai ona e manatua le tele o so o se lanu, ma afai e sili atu paie faavae o malologa, o le malamalama malamalama e fai ma faatusa le mama ma le saolotoga.

O se mea e sili atu le manaia ma manaia le mata o le enaena enaena. E mafai ona faʻaopopo lou potu e vevela ma faʻamafanafana. O le a faia le mamanu o le potu tulaga ese ma tulaga ese ona o le i ai o se seti o ata, mai le susu sukalati i se suamalie o le swiss suamalie.

Malilie, mafaufauga e uiga i ni ofu pele ma suamalie, pei o sukalati e aumaia ai sina toʻafilemu ma le faamalieina. O lenei KLL e mafai ona mafua ai fegalegaleaiga ma se mea manaia ma malolo.

O le tasi o le lanu o lanu enaena o sukalati lanu. Sei o tatou mafaufau ia i auiliiliga.

Sukalati Gamma

Wallpaper sukalati lanu i totonu o fale mautotogi

Ata: Saturated sukalati lanu i totonu o le potu malolo

O le autu autu o sukalati lanu o le foafoaina o se mea manaia, aunoa ma le aafiaga o le faʻaititia ma le mamafa o le tino. Ae o lenei lava tulaga, e leʻo faʻatagaina le faʻateleina o totonu ia i latou i le tele e mafai ai, ma sili ai, fausia le tusitusi pe a tuʻufaʻatasia ma faʻatulaga lenei lanu.

Wallpaper Choolate lanu e mafai ona i ai le tele o le eseese o ata, faʻasolo mai le susulu, ma faʻaiu i le malosi (bitter sukalati). Ae talu mai, i le esoa, o le lanu o sukalati o se sui o se poleti uliuli, ona e sili lea o le faʻaaogaina i se isi lanu viomme: ata ma isi mea teuteu.

Mataupu i luga o le autu: Ogatasi lelei o puipui i lalo o puipui puipui: 3 auala tele

Aisea ua le leiloa ai le lauiloa o le CHAPA

E moni lava, o lenei lanu e le gata ua leiloa lona aoga, i le tele o tausaga o le faʻaaogaina i totonu, ae o le isi itu ua toe faʻatumuina le tele o ana ma mafuaʻaga.
  • O le sukalati i totonu o le a avea ma le le aʻoaʻi o le oa ma le mautu. O le potu, teuteuina i lenei paolo o enaena enaena, o le a foliga e le naʻo le mauoa, ae e matua lelei lava. Ae ia amanaia o se vali pouliuli, o le faʻaaogaina o le mea o le a faʻafiafiaina ai ma faʻaleaogaina ai lona malamalama. O le mea lea, i potu malolo, o ni panu uliuli e tatau ona tuʻufaʻatasia ma isi, mama ma le ea lanu. I potu tele, o sukalati o loʻo avea ma viofaufaʻu ma le fiafia ma le auro o le a atoatoa.
  • O lenei lanu e mafai ona tuʻufaʻatasia ma le tele o isi, e maua ai se lautele lautele mo fatufatuga ma fantasy. I le mulimulitaʻi i ona manaʻoga ma musuia o se faʻapitoa faʻapitoa i totonu o le mamanu o loʻo i totonu, e mafai ona e faia se faʻapopoleina tele o le faʻasoasoaina o nofoaga.
  • Brown, pei o lona uso o concrate, o le a tuʻuina atu i le potu le siosiomaga o le vevela, faʻamafanafana ma faʻamafanafanaga. Faatasi ai ma le fesoasoani a sukalati choppaper, e mafai ona e faia se potu fale, faʻaopopo i le lagona o taui o taui. I totonu o le potu tele, ua le iloa e le tagata i se mea lelei, ma lagona le saogalemu. O le sukalati o loʻo fetaui lelei mo le mamanuina o ofisa galue, a o fesoasoani ma le matuā mafaufau ma faia ni fofo talafeagai.

Lanu tuufaatasiga

Wallpaper sukalati lanu i totonu o fale mautotogi

Tuʻufaʻatasiga o sukalati i totonu o Iapani i totonu

Wallpaper Choclate lanu e mafai ona tuʻufaʻatasia ma soʻo se tasi o lanu nei:

  1. Paʻepaʻe e le mautonu, o se tuʻufaʻatasiga masani o le potu e maua ai le potu ma le saʻolotoga. Ia, talu mai lenei lanu o le tuʻufaʻatasiga o le avea ma se nofoaga sili ona atamamai, e mafai ona faʻaaogaina i potu laiti fale, potumoe. Potumoe. Ina ia mafai ona avatua le tele o mea faigata, e mafai ona e faʻaogaina ni elemene e tasi (fala, moli, etc.);
  2. Beige - atoatoa talafeagai mo sukalati puipui. I le ala, e iai uma paolo o le tasi lanu, a o i ai i lenei saturation i pito eseese o le lanu lanu. O lenei tuʻufaʻatasiga e lelei mo le umukuka, potumoe ma potu malolo, e ui lava e mafai ona maua i totonu o isi potu;
  3. PANK - O lenei lanu tuufaatasi e atoatoa mo le filifilia o potu moe moe, potu malolo, ma e oo lava mo potu o tamaiti. Ma le isi, o le sili atu lanupani i totonu, o le le matuia o le manatu o le tulaga o ia lava.
  4. Green (Tarquoise) o se tuʻufaʻatasiga e ala i le auala i le taulaga fale, A o iai se maasaneve, mafua ai ona tupu aʻe i le faʻamaoni fealofani. Lelei, o le tuʻufaʻatasiga ma lanumeamata poʻo sukalati ma le turquoise e sili atu le faʻaaogaina i le potu ma potu moe.
  5. O le lanu vio - o lenei lanu lanu e matua lauiloa e le gata i totonu o totonu o totonu, ae faapea foi i le taulaga o taulaga. Ae e sili le faʻaaogaina mo i latou e le faʻaititia i le malamalamaaga o lanu. O le mea moni o le tutusa tutusa lanu tandem o se mea sili ona faigata ona aoga e masani ona galue i ai.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona tipi le Puapuaga o le Sousl

Wallpaper sukalati lanu i totonu o fale mautotogi

Ata: sukalati ma le turquoise - sili atu le tuufaatasiga o ata

Afaina o le faʻaaogaina o le sukalati pepa faʻapipiʻi i luga o le psyche ma lagona o tagata

E toaitiiti lava nisi o matou e le fiafia i ni suamalie ma ni mea le lelei lagona i le vaaiga o sukalati laupapa. E toʻatele e nonoa i lenei suamalie talu ai. O le mafuaʻaga lea o le sukalati lanu e tauaveina nisi ituaiga o tamaititi aulelei, mafanafana mimiti mimiti malie, filemu ma le faatamala. O sukalati pepa o le a fesoasoani ai e aveese le popolega, toe faʻafoʻi le malosi o le tino ma le mafaufau.

O nisi psychologists e oʻo lava i le leo sukalati lanu sukalati i le togafitia o lagona faʻanoanoa ma isi faʻalavelave popole. E ui lava, o lenei "fomai" itu o le aafiaga o sukalati lanu ua leva ona suesue.

O lenei lanu e atoatoa mo le fale mautotogi a le tagata e tele lona malamalama o tina, e faʻafesoʻotaʻia lava tagata, e masani ona suia le tulaga o le toe tufatufaina. A e faʻaaluina le tele o taimi i pa poʻo kalapu ma leotele ma le fiafia tele, o le paʻu na o le paʻu o le lanu enaena o le a faia i le malologa o le faiʻai ma mata.

Wallpaper sukalati lanu i totonu o fale mautotogi

E oʻo lava i le aʻafiaga o le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o pastel tynes ​​i totonu

O lenei lanu suamalie e mafai ona faʻaaogaina i toetoe o soʻo se potu. O le tuʻufaʻatasia o le a faia ai le umukuka paie ma mafanafana, o le potu malolo - fiafia, potumoe - toʻafilemu - toʻafilemu ma le toʻafilemu. Tagata mamanu e faaaoga ai sukalati i le tele o ituaiga o kalapu ma onapo nei. O le Wallpaper Choolate lanu o le sili ona manumalo e foliga mai i mea taua o le vintage ma le mata o le hetyc. I totonu o soa fiafia, mo le tuufaatasiga, e mafai ona e matauina ia foliga o:

  • Togafiti ma "sami galu";
  • Buge;
  • Malamalama lanu enaena;
  • lanumoana lanumoana.

Faitau atili