Turquoise ofuvae i totonu o le nei i totonu

Anonim

Faʻateleina, tagatavaai e apili i totonu o le fale o loʻo fuafua i le turquoise lanu i ana vaʻaiga uma ma faʻamalama. O le asō mai ua avea o se tulaga sili ona lelei e faʻaaoga ai le turquose, ma o lenei popolega eseese nofoaga . I se faʻaopopoga, e le gata o tagata o tagata o lo o fai lava faʻaletonu, ae o le itu faʻaonau gaosi oloa e maua mai ai lenei lanu i le taʻitaʻia tulaga. E pei ona e iloa, o lenei igoa ua amata mai i le Gemstone, o le mea lea e lua lanu lanu e ese ai - lanumoana ma lanumeamata. Lua elemene e faʻatusa mai - Visir ma vai, e faʻamaoniaina ma le faigofie, faʻapitoa mama ma le lelei.

Turquoise ofuvae i totonu o le nei i totonu

Turquetise Wallpapers Faʻatagaina oe e vaʻai malamalama ma susulu potu.

E tatau ona maitauina mo le tele o masani, o le faʻaaogaina o le tuʻaiga sili ona manaia i le faletaele, lea e mafai ai ona e foliga malamalama ma susulu.

Tusa lava pe le lava le moli, i le faletaele, faʻafetai i le turquose i totonu, o se mea manaia o le mafaufau o le a iai pea. Turquetise Walpapers Faʻatupuina le filemu ma i ai pea se suiga o se mafuaʻaga, ina ia talafeagai ai i nofoaga e te manaʻo e malolo ai i nofoaga o aso uma.

E le gata i lea, o le turiʻepaʻe foliga manaia foliga i le potu malolo, e masani ona masani ona latou teuteuina potu o tamaiti. Totonu i ia lanu e mafai ai ona e faʻalauteleina le avanoa. O le mea lea, afai e te faʻaaogaina le pepa puipui o se auala faigata o le poto i le alatele, ona tuʻu atu lea o le potu ma le loloto.

Moli i le trquoise i totonu

Turquoise ofuvae i totonu o le nei i totonu

Pepa puipui e faapipii.

O le mea e mafai ona mafaufau i se vaega o le Triquoise o le ono mafai ona mauaina ni ata eseese pe a faʻaaogaina filifiliga moli. Turquoise Wallpapers foliga ese pe a fai o le suesuega ma le malamalama. I le male, taua o le lanu o auiliiliga. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e iai le ofutino lanumoana, ae o le a le lanu lanu uliuli, ae afai o loʻo iai ni mea lanu lanuvafafaʻi, turnise.

Mau i luga o le autu: Faʻaleleia fugalaʻau: O manatu o le totoina o Greenery i le faʻatoʻaga (44 ata)

O le faavae o le turquoise lanu lanu e mafai ona faʻaaogaina e faʻatatau ma fausia se ituaiga o sitaili. O Tarquotise e masani lava ona mafua ai lava fegalegaleaiga ma mea taugata, o le moligao o sasae. Afai e te fatuina se tuʻufaʻatasiga o le turquoise ma samasama, faʻaopopo lanu viole ma enaena ma enaena, o le a e mauaina oe lava i se mataua o le "afe ma le tasi po". O le tutusa ituaiga e mafai ona fesoasoani i ai ma tagata alofa na mafua mai i le ortinol style. Faʻatau Flye sofa, teuteuina i fao, o le aloese ai ma mea manogi, na faia uʻamea, ma itu i sasaʻe o le a ulufale i lou fale.

Turquoise lanu i vasega

Turquoise ofuvae i totonu o le nei i totonu

E tatau ona manatua o le Tandocose lanu o loʻo tuʻufaʻatasia ma le paʻepaʻe.

I le vasega, o le lauiloa o turndoute lanu e maua ai foi se nofoaga. Afai e te masalosalo i le filifiliga o teuteuga mo puipui, ona taofi lea o le filifiliga i luga o le turquotise weepappaper o lo oi ai se ata tele. Aemaise le aulelei i lenei tulaga foliga pei o se turquoise-beige, tosina mai le mafaufau i le auro gamma. O ia Walpapers o loʻo fesoʻotaʻi ma Porking, o le sili sili ona taugata i luga o Boudoov, maua i luga o puipui o maota, lea e faʻaalu teine ​​sili. O le vaaiga lelei o lenei lanu e mafai ona manatu e le o manatu e le o le taufaasese ma le sili atu taugofie, fiafia tele le faaleleia o le felelei, matagofie.

O le a le pepa puipui e filifili ai, pe a e manaʻo e faʻatupu se malamalama faʻapitoa i le potumoe, ma le fiafia i ai? O le faaiuga atoatoa o le a avea ma tuʻufaʻatasiga o le taquotise ma masani paʻepaʻe. O lenei tali o lenei fofo e mafai ona le mafai ona foia le sami fou, o le lalelei o le sami o le sami. Afai o le totonu o loʻo i ai le Beige-kulimi leo, o le moli turquose o le a faʻafaileleina ai le susulu, o le mafanafana vaivai o le a faʻaopopo e pastelte filemu.

I le tuʻufaʻatasia ma le lanu uliuli lanu uliuli, o le turquoise o se tele foi aafiaga. O nisi e mautinoa o se tutusa tutusa e sili atu le feeseeseaiga, anuo e le o le lagona teisi pe le faaaloalo. Ma le uliuli ma le turquitise tuufaatasiga, paʻepaʻe pa elemene e matua mamanuina atoatoa. Afai o oe o tusiata i le ituaiga, ona e fiafia ai lea i le tuʻufaʻatasiga o turquoise puipui ma faʻataʻitaʻiga faʻapitoa, mo le faʻataʻitaʻiga, ma samasama.

Tusitusiga i luga o le autu: faitotoʻa o le faitotoʻa o le faitotoʻa: tolu ituaiga o masini

O a lanu tuʻufaʻatasia turquoise

Turquoise ofuvae i totonu o le nei i totonu

Le tuʻufaʻatasiga o le turquoise lanu.

E pei ona e iloa, o turnonoi o le lanu o faʻamoemoe o manatu, ma o le pepa puipui ma tutusa foliga faʻafouina o le totonu. I se faʻaopopoga, o le faʻavaega faʻavae o pepa puipui e tatau ona amanaia ma faʻavae i luga lea e filifili ai ituaiga eseese. O togi puipui, lamepa, Basepble ma sili atu. Afai o le pepa puipui o le Tarquoise, ona mafai ai lea ona e faia se matagofie innersior, e aofia ai lanu piniki, teracotta, lanu samasama pupula. Ma le puipui o le turquoise lanu, pastel, moli moli e atoatoa lelei. O le sili atu le lototele o le faʻaopopoina o se faʻaopopoga i le ituaiga o sukalati lanu, e foliga mai e pei o lenei i totonu o le sili ona taugata ma faʻapena.

A o lelei mea, e mafai ai ona faʻaopopo le lanu auro lanu, ma siliva siliva e talafeagai. Afai e polokaina seevae orquoseedesters, e manaʻomia e aua le aoga o se faʻaopoopoga sili atu nai lo le lua lanu lanu i totonu. Turquoise lava ia e sili ona tumu i mafai, tusa lava pe o se pogisa turquoise. O le mea lea, e sili pe a fai e te faʻaaogaina se pastel paolo.

E masani lava, o le tausoga totonu o loʻo maua i totonu o potu malolo, pei ona matua pupula lava le lanu ia lava, ae foliga mai foʻi. Afai o le potu o le potu o loʻo i luga o le itu la i le la, turquoise o le a faʻaopopo le malu ma fou. Faasaga i foliga mai o ia nofoaga puipui, mea leaga o mea leaga, o loʻo i ai i le luga o le paolo tutusa foliga. Aua e te fefe i faʻataʻitaʻiga, pe a e fiafia i le Tanequoise, amata mai le filifiliga o Tarquose Choppaper. A maeʻa lena, filifili mea talafeagai e fai ma sui o mea.

O soʻo se potu o le a fesuiaʻiina, o le a avea ma sitaili pe a e manaʻomia le faʻaititia o vali, faʻatumu le gaogao ma le lanu moli, moli ma laina, valivali ma mata. O le pepa puipui i totonu e taua tele, o le mea autu o mea uma o lenei ua filifilia ma le faaeteete. O le Orquoise mamanu o le a fesoasoani ia te oe e lagona le mafanafana ma mafua ai le fiafia i malo.

Mataupu i luga o le autu: afi mai le fufuluina masini ma se fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga

Faitau atili