Pupuni ma le 3D aafiaga i totonu o lou fale

Anonim

Pupuni faʻamafanafana faʻamafanafanaga i totonu o le fale, ae e mafai ona avea ma se tulaga e le masani ai o atunuʻu atoa. O tagata fiafia o faʻamatalaga faʻapitoa e tatau ona saʻilia i le pupuni ma le 3D aafiaga. Latou te faamamafaina le tagata taʻitoʻatasi ma le natura o le potu.

Pupuni ma le 3D aafiaga i totonu o lou fale

O le a le pupuni i le 3D aoga?

O le saoasaoa o le atinaʻeina o tekinolosi e faʻamalosia ai se faʻailoga ma i le lalolagi o ona po nei o loʻo i lalo. Mea fou Fotai mai i luga o le maketi, ua mafai ai e faʻatino ai uluaʻi tali ma aitia. O se tasi o faʻataʻitaʻiga sili ona tupu - pupuni ma ata lolomiina ma 3D aafiaga.

O lenei ituaiga o tusitusiga o se ie homogenous i se ata e faatatau i ai. O le ata e faʻaseʻe atu i le ie e faʻaaoga ai se heramon. Ina ua maeʻa faʻaleleia le ata filifilia, o meatotino a le ie o le a le suia. E faigofie lava ona tafe ma soloi i luga o le faamalama matala.

O le amio o le ata e mafai ona i ai: laufanua, laʻau, manu, lauiloa tala faʻaalia ata. E na o le tasi le filifilia o se filifiliga, fiafia ma le totonu o le potu.

Gaosi oloa ofoina atu ni ituaiga o ie mo pupuni:

  • synthentic - Polyester, tali, o latou tuʻufaʻatasiga ma UTton ma aofia ai i latou lava;
  • Paranity - Gabardne, Satin ma Chiffton;
  • Suncreen - Faʻapitoa Lautele-Soulter Fabrics Overbript Sunthe avanoa.

O le filifiliga o le faʻavae e faʻalagolago i au lava manaʻo ma agavaʻa. E tusa lava poʻo le a le vaega o le ie puipui na foliga mai o se mea faʻalenatura e mafai ai, o le faʻatauvaʻa ma le tele o ata.

Pupuni ma le 3D aafiaga i totonu o lou fale

Manatu ma foliga

O falemai e le faʻatapulaʻaina le tele ma foliga o le tapoleni ma le 3D mamanu. Lea e mafai ai ona e faʻataʻitaʻia ma le lelei ma le malosi.

Ituaiga o pupuni ma se siosiomaga siosiomaga e matua fesuisuiai.

  • Fuli. I le pito i luga o le faamalama seevae, o le fola ua nonoa i le upega tafailagi na aoina i luga. O loʻo faagasolo pea i luga o le tioata, faia se faʻailoga iloga o le ata mai le faʻamalama.
  • Tulle. O le tulaga matagofie i le aso o le vae, na o le sili atu lona lelei ma le masani ai.
  • Roma. E faʻapena foʻi ona faʻapipiʻi pupuni puipui i le faʻamalama faʻataʻoto.
  • Iapani. O le tapoleni ma se mamanu ua nofoia i luga o se mautu mautu. Masani ona faʻaaoga e pei o le feaveaʻi o vaega ma malu.
  • O le Mullayer Starvas puipuia i le sala tupe o le la, vevela ma le efuefu. E tupu i le ituaiga o masani ai, Roma pe fulafula pupuni.

Tusitusiga i luga o le autu: gaosiga o moli taitai e aumai oe lava

I le taofia o lau filifiliga i luga o le 3D pupuni e aoga, e taua le iloa e uiga i nisi o foliga o lenei ituaiga o fale tusitusi.

  1. E le fautuaina le faʻaaogaina o pupuni ma le 3D aafiaga i potu i lalo ifo o le 18 M2. Le le taua o le faamalama o eleele faamalama, latou te faʻaititia ai le potu ona o le maoaʻe ua tumu tele ata.
  2. O le sili ona fiafia i ata o loʻo faʻaauau pea ona faʻaauau le loloto. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se paka paka, o se savaliga savali i le matafaga, o se faitotoa i le avanoa i le togalaau ma le isi. O le aafiaga o le natura o le natura e mafai ona ausia e le pito i lalo o le ata i le ata vitio, tutusa i le fola ufiufi.
  3. O se lanu lanu e faʻatagaina i totonu o le ogatotonu poʻo se faʻataʻitaʻiga eseese. O le mea autu o le tausisia o le paleni ma le sili atu.
  4. Aloese mai le mamafa ma alato. E sili le filifilia o le tasi-phototon ae le o le tele o le pamu ma potu puipui mo potu ma 3D pupuni puipui.

Fono

O le taofi o le faʻatonutonuina o tulafono, o le a e mautinoa ausia le manaʻo manaʻo. A leai, e mafai ona e maua se le fiafia ma tele le maoaʻe o totonu.

Pupuni ma le 3D aafiaga i totonu o lou fale

Potumoe i totonu ma 3D pupuni

Mo le potumoe i soʻo se tasi o stples strales o le a faigofie ona filifili le okeni ma talafeagai ata puʻe. O tagata fiafia o aso nei ma le taulaga e talafeagai filifiliga ma lavelave geometric foliga ma manatu o le po metropolis. O le mea lilo ma le agamalu o le faʻasologa o le a faʻamamafaina le sakura lala ma sesega piniki fugalaʻau ma le ie puipui.

Mo nofoaga o loʻo i ai i nofoaga o loʻo faʻaaogaina le faʻamalama, e mafai ona e faʻaaogaina le manatu ma le ata o ata vali i luga o pulu puipui. O lea, o galuega e lua o le a foʻia i le taimi e tasi - teuteuina o le potumoe ma faamalama mamanu.

Pupuni ma le 3D aafiaga i totonu o lou fale

Potu faapitoa

O le maofa ma manumalo manumalo o le a fesoasoani i le ata tifaga ata. Lenei e mafai ona e faʻaalia le sili le mafaufau ma le fiafia. Mo se faʻataʻitaʻiga, o pupuni o faamalama e fausia i se taumalulu laufanua ma fluffy kiona po o le tele o le sami. Nofoaga mai le itu i matu. E vave ona fesuiaʻi le potu ma taʻalo ma ni ata e le masani ai.

Pupuni ma le 3D aafiaga i totonu o lou fale

Fanau

Heroes mai le pele ata, fluffy pusi ma tamai maile, lelei foliga ma togafiti faʻataulaitu - o le lalolagi o le a ola i totonu o le potu o tamaiti. Le tamaititi o le a i ai i totonu o le fiafia i se tuaoi. Ma mo le talavou talavou e mafai ona e filifilia ata e tusa ma lona uiga ma mea fiafia.

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona e manaʻomia le tipiina o se pesini?

Pupuni ma le 3D aafiaga i totonu o lou fale

Umukuka manaia

E tatau ona faalogoina le au pule a umukuka ma le malosi o le umukuka Latou te nofoia sina avanoa ma faigofie ona gagau le avanoa, tatala avanoa i le la susulu. O le uiga faʻapitoa o ie puipui o le Roma e oʻo lava i se faʻatuina i luga o le lautele puipui, faʻataga oe e faʻamalieina pea le ata.

Tausia o le 3D pupuni

Fautuaga mo le tausiga o ata o ata faalagolago i luga o le alofiga lea na faia ai. Ae o loʻo iai le tele o manaʻoga lautele:

  • Fufulu ma le masini poʻo masini i luga o le faʻatatauina auala;
  • Ole tau mafanafana vai ile inisi o le 'e le sili sili atu ile 30 ° C;
  • faʻaaoga o ni mea faigaluega mo le fufuluina;
  • E le o fautuaina le faʻaaogaina o le masini vili ese ona aveʻesea pupuni mai le masini fufulu ma ia tuu le alavai le tele o vai;
  • ironist o se mea sili;
  • Manatu i pupuni i totonu o se nofoaga susu - mo le tulaga i lalo o lo latou lava mamafa:
  • I le ie puipui o Iapani ua aveesea solo i se solosolo, ua tagi teisi i vai mama.

3D ie puipui - Universal ma Faʻapitoa Faʻatulafono mo soʻo se tagata. Ae o le mauaina o le faʻatusatusaga faʻatusa e manaʻomia e amanaia ai foliga uma o le potu, o lona tele ma sitaili mamanu.

Saʻo ma le saʻo o le filifilia o le aufaʻatasi o le a faia se siosiomaga faʻapitoa ma se faʻamafanafanaga manaia i totonu o le fale. "Tatala le faʻamalama" e feiloaʻi ai ma ata sili ona lelei ma mea moni.

Faitau atili