Aʻoaʻo le auala e suʻi ai se maʻitaga ma au lava lima

Anonim

Farani pupuni "Marquis" - taugata lelei mo le fale i totonu, pe a fai e te faʻatau se oloa maeʻa. Ae susu le pupuni o le "Marque" e mafai ona tutoʻatasi. O le mea autu o le iloa o faʻavae faʻavae o le filifiliga ma le tipiina o mea.

Aʻoaʻo le auala e suʻi ai se maʻitaga ma au lava lima

Pupuni

O le a le ie puipui "Marquis"

"O le Marquis" poʻo ni ie puipui o se ie na aoina e ala i galu-pei o le faʻaupuga o loʻo i luga o le umi atoa. O le au valiloa na faia e faʻaaoga ai se lipine pulou e loka ai le ie i totonu o se lagona. O le pito i lalo o le pupuni ua teuteuina i le lace, fringe po o le ausa.

O le i ai o le 'auvai i le oloa atoa o se faʻailoga iloga o le "Marquis": O faʻataʻitaʻiga tutusa o le Austrian Cutins na o le aoina na o le tapoleni.

Aʻoaʻo le auala e suʻi ai se maʻitaga ma au lava lima

O le talaʻaga o le tulaʻi mai o le faʻaosoosoina o se auala sili ona matagofie ma matagofie o le lesitala o le Faʻaola Lauga na tulaʻi mai i Farani, i le taimi o le Tupu-la. O le Farani Monarchy na taunuu i le maualuga o le aso sa lauiloa mo Chick polo. O oa ma le moa ma le moa, na faʻaalia i totonu o aʻoga uma. O le taimi lena na aliali mai ai se faiga malie i luga o le "mana-tupu-la" teuteu mo faamalama - na faaputuputu e Windows - na tefu mai le papala mai le sili ona leleik.

Fautuaga mo le Filifiliga o Mea

O nei ie puipui e mafai ona suisui e mafai ona suisui ese mai moli, manino. I lea tulaga, e masani ona faʻauʻuina i latou ie puipui poʻo ni ie pupuni ma le mamafa ma le agavaʻa:

  1. velvet;
  2. faiʻai;
  3. Fufusi siliki.

Aʻoaʻo le auala e suʻi ai se maʻitaga ma au lava lima

Faʻamauina mai le mafiafia, o le opaque tissue, latou te faʻaaogaina atoatoa se puipuiga puipuia: puipuia mai le malulu ma le pupula o le la susulu. Ae o faʻataʻitaʻiga faapena e sili ona lelei e faʻatautaia ai le faʻaleleia o le auala ina ia mafai ai ona fetuʻunaʻi le malamalama o le potu.

Ae o le sili ona lauiloa ata ua avea ma pupuni mai le sportant herbants: artacles po o le natura lung sili silika, okeni pe afaina. O lenei filifiliga "Marquis" o se matagofie ma sili ona matagofie isi mea i afu ie puipui.

Gaosiga - sitepu-i-sitepu faatonuga

O se tasi o faigata autu i le valevale i le soutwing o le "Marque" ma ou lava lima o le fuafuaina lea o le manaomia tele o le upega tafailagi. O le vaapiapi poʻo le pupuʻu pe puʻupuʻu, o le moni "hindeque" o le a le aoga, faʻa fiafia i ai vaomago ae mauoa ma tele

Mataupu i luga o le autu: kasa o le vai inu fefiloi: matagofie ma le mafanafana

Aʻoaʻo le auala e suʻi ai se maʻitaga ma au lava lima

Filifiliga o mea

O lea la, matou te faia faʻataʻitaʻiga ia malamalama i le tele o ie o le a tatou manaʻomia mo le pupuni "Marquis". O le tele o le faamalama matala ma o faʻasologa o le maeʻa o oloa, moni, e eseese, ae pe a fuafuaina, o le lautele lautele e tatau ona taʻitaʻia e:

  • O le lautele o le tisu e fuafua e ala i le faʻateleina o le cornice umi i le faʻaaogaina: 2.5 - mo le silika, 2.2 - Mo kapron mea, 1.8 - mo le okeni. O sea lau e taua mo le faia lelei o le puipui i le loloto: E le tatau ona sefe i le taimi mulimuli, ae i le taimi e tasi latou te faʻailoa ai.
  • O le maualuga o pupuni "faʻailoga" (fuaina mai le nofoaga o faʻapipiʻi i le umi o le umi) Faʻateleina i mea taua: 2 - mo le okeni o loʻo maua ai le paʻu . O lenei tomai e aʻafia ai le "uturation" o le ata o le ata: e le tatau ona seasea ma vaivai le mafaufau.

Aʻoaʻo le auala e suʻi ai se maʻitaga ma au lava lima

I le iʻuga o faʻailoga e faʻaopopo ai tusi i luga o auala.

Soʻo se ie aʻo leʻi amataina le galuega e manaʻomia ona e sauni - o se fale. O le mea o lo o lomiina i le vai mafanafana, mago ma gaugau le laualuga o le uʻamea poʻo le afu. O le faʻamaoni o le ie o le a taofia ai le solomuli ma deforetation o le maeʻa o oloa pe a uma le fufuluina muamua.

Aʻoaʻo le auala e suʻi ai se maʻitaga ma au lava lima

Mea: Silk

Tipi

Mamanu o le Markiza Cuttin o le sili sili ona taua ma nafa. A o le mea e fiafia ai e aloese mai le le mautonu, gagau le ie. O le mea lea, o le mea muamua o le saunia lea o luga. A filifilia le fale faigaluega, faagasolo:

  1. O le ie e gagau i le pito i luma i le laʻasaga i luga o le laʻasaga, ua fausia le lauʻeleʻele ma faʻalavelave e ala i luga ma o latou lima.
  2. Afai o loʻo iai se manaʻoga mo seleulu o loʻo tautau pito o le ie.
  3. Fua le umi o le pupuni o le "Marquey" i luga o le Windows (ia fai i le faʻaaogaina o Comisetions ma manatu mo le pito i luga ma lalo o le pito i luga ma lalo o le luga).

    Aʻoaʻo le auala e suʻi ai se maʻitaga ma au lava lima

  4. O lo o matou faia le laina faataamilo i le mamanu, mafaufau i le isi 3-4 cm i le itu itu.
  5. O le isi laasaga o le faʻailoga o le lautele o le sitepu (tasi le piilima). E sili le apoina atu o le a le faia i totonu ae o le tosoina o le filo i se nofoaga faailogaina i le umi atoa. O le iʻuga o le a avea ma faʻailoga mo le faʻavasegaina o le ogatotonu o le fili ma o le a avea ma faʻamaoniga o le a sologa lelei le taʻiala e fausia ai se lafu.
  6. I se auala lava e tasi (tosoina o le filo), matou te maitauina isi mea mamao i le va o le aufana.
  7. Fuaina o le manaʻomia numera o sitepu, faʻaopopoina se Seam alauni ma faia le laina lona lua.
  8. E alu lava pe a uma ona faʻaaogaina uma le faʻailoga talafeagai, ma sili atu - pe a uma ona siakiina le saʻo o mea faʻatatau ma latou "faʻaali" i luga o le tapoleni.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻapipiʻi se 'aʻai i luga o le palasitika faapaologa faitotoʻa

Aʻoaʻo le auala e suʻi ai se maʻitaga ma au lava lima

Suisui

Faʻatasi ai ma le faʻasaʻoina o le mamanu ma le faʻailoga ata, suʻi le pupuni o le "Marquis" - faigofie ma vave:

  • Afai o le ie na fausia mai i le tele o fasi ie, ua suʻi faʻatasi ma lamolemole le asm mai le itu sese.

E leai se manaʻoga mo le vevela, e pei foi o le faʻavae o le pefu o loʻo fausia i luga o le nofoaga o le satiaina o le piano.

  • O lenei o le a matou feagai ma itu taumatau: Matou te mu ma lamolemole.
  • Matou te faagasolo le pito i luga o le ie. Afai e te fuafua e faʻaputu le tele o ie (faʻaopopo i le faʻavaeina o papeti) i luga o le fili, e te le manaʻomia e faia se mea. Ae mo le faʻavaeina o se lamolemole, lamolemole pito o le "faʻasao" o le tapoleni, e tatau ona e nanaina i totonu.

Aʻoaʻo le auala e suʻi ai se maʻitaga ma au lava lima

Ina ia fuafua se mea sili atu, o le vavaeeseina o le lautele o le tatalaina o upega tafailagi mai le umi o le cornice. O le loloto o le puʻeina ua fuafuaina e pei ona taua i luga: O le iʻuga o le faʻaalu o le tele o sitepu mo lita, o le a - e 2 (e pei ona faʻailogaina i le itu taumatau).

Matou te faamanatuina tamaitai: O lo latou ogatotonu o le nofoaga o le suisui fatuina O le umi o le tasi e le itiiti ifo i le 0.5 m.

O loʻo matou tosoina le faʻailoga o le otuchki, tipiina o le talatalanoa tafatolu, tuua le alauni i le pito o le uʻamea, le laulu i le tasi itu o le uʻamea. E tusa ai o le mataupu o le fesoʻotaʻiga o vaega, e leai se manaʻoga mo le faʻaopopoina o le sāega o le Soam, o le a ufiufi le fasipepa i luga.

Aʻoaʻo le auala e suʻi ai se maʻitaga ma au lava lima

  • I le vaega mulimuli o le gaosiga o le "Marque" i luga o le Windows matou te suʻi le pipili. Ua amata ona matou faia le taotoga mai le pito i lalo, toe faaseʻe le mamao mo le paneta, lea o le a ufiufi ai le pito o le piopio.

Vaʻai vitio ata

Faapipiiina o taiala, o le nila e toso 2 filo e fai ai le laumei. Matou te faia i luga o auala uma, luga ma lalo, faʻafesoʻotaʻi filo o paga taʻitasi. E manaʻomia o le tuʻutuʻuga uma e le malepe i pito e leʻi maeʻa o le faʻapipiʻi maea.

  • Matou te alualu i luga le pito i luga ma sueina le lipine.
  • Ua sauni lo matou pupuni. Stroke le oloa ma alu i le fausiaina o le papeti. Na fautuaina e le au tau le mafai ona faia mai luga, talu ai e mafai ona le mautonu ni filo ma le faʻaeteete i lalo o le pito i luga o le pupuni pito i luga.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona tuʻu se pa mai le coin grid

Aʻoaʻo le auala e suʻi ai se maʻitaga ma au lava lima

Fou matau ma tautau i luga o le cornice. Tatou faʻamemeia ma ou lava lima ma le lalelei ma faʻamaualuga galuega!

Faitau atili