Manoa mo pupuni ma manoa pupuni: lilo o le faʻapipiʻi ma foliga o gaioiga

Anonim

E matua le fiafia le fou ma le talafeagai. O le faamatalaga e talafeagai mo le filifiliga o malala i lalo o pupuni. Manoa - O se filifiliga e le fou, ae o loʻo lauiloa nei lona lauiloa o le faʻamalama matala. Auala e Filifili ai le Press Press Cornice mo pupuni, faʻapipiʻi ma teuteu le upega tafailagi talafeagai - Faʻamaeʻa faʻatonuga.

Manoa mo pupuni ma manoa pupuni: lilo o le faʻapipiʻi ma foliga o gaioiga

Manoa pupuni

Fausia foliga o manoa

Soʻo se faʻataʻitaʻiga o ia ituaiga o se saito o se manifinifi uamea pa, faʻamalosia i luga o puipui e lua. A o le faʻasaʻoina o le pa poʻo le taualuga, e faʻaseʻe, ma fausiaina le ie talafeagai e uu ai tapoleni.

Manoa mo pupuni ma manoa pupuni: lilo o le faʻapipiʻi ma foliga o gaioiga

Tulaga lelei i mea nei:

  1. O le mamanu e faigofie ma faʻapipiʻi ua avanoa e oʻo lava i le tagata faʻapitoa. Afai tatou te manatu o loʻo auai se fafine i le puaʻa i le fale, ona galue ai lea o ia i lea taualumaga.
  2. Uamea fausia-i Cornice mo pupuni e le toe maua. E taua tele lea pe a e manaʻomia le faʻamamafa o le matagofie o le ie puipui poʻo le faʻaititia o le sitaili. O loʻo faʻaaogaina mo soʻo se tagata mamanuina molimau - High-tech, i aso nei,
  3. O puipui ma manoa ufiufi i le grilding, i le lanu o platinum po o le apamemea foliga taugata ma e le mafaamatalaina - le le lelei pe o le a leai I se faʻaopopoga, o le faʻapipiʻiina o pupuni i luga o mea teuteu o le posu o le a faia ai se faʻamamafa i luga o le eaves, o le faʻaʻi o le tapoleni faalenatura.

    Manoa mo pupuni ma manoa pupuni: lilo o le faʻapipiʻi ma foliga o gaioiga

  4. O se manoa mo pupuni o loʻo faʻapipiʻiina i soʻo se nofoaga - potu masani, potu moe, potu moe, fale moe, palu. Faʻapipiʻiina le ata o loʻo faʻapipiʻi i ai, le taualuga, puipui - o le a maua ai le lelei o le malaia.
  5. O le manoa o le a avea ma se fofo mo le le masani ai o le faʻamalama matala, o fea o loʻo iai le faʻafitauli o le cornic comnic - mo se faʻataʻitaʻiga, trapezoideal pe o le abliquop Windows o le Aai. Ae mo le faʻamaloloina o avanoa, o le manoa e le talafeagai - fiva o loʻo matua tutusa lava i le fola.

Manoa mo pupuni ma manoa pupuni: lilo o le faʻapipiʻi ma foliga o gaioiga

Talimalo

Atonu o le lelei tele o sea tupe a o lona tau o le tau o manoa ofaga mo le pupuni e amata i le nofoaga o 50 rubles. O le umi o le lautele ma le tele mai le 3 i le 10 m. I le lelei o le lofia ma tau e mafua ai le sili atu.

Mataupu i luga o le autu: Faatulagaga o le faalavelaveina o le ea malulu i totonu o le afi

Foliga o le gaioiga o le manoa oka

O le Karnis ma se manoa e iai le vaivaiga e matua taua lava e aafia ai gaioiga - o loʻo i ai i latou i soʻo se mamanu. Faatasi ai ma i latou:

  • Sagging. Ae paga lea, o le oves ma se uaea manifinifi e le o fuafua e taofi le mamafa o tisu e aofia ai le masani ai le lua-vaega. E tusa lava po o le a le maatu, o le a tosoina ai, i le taimi o le taimi, o le mamafa o ie, o le a taʻitaʻi, o le a le mafai ona faia ni manoa o le ipu. E talafeagai ona e tautau, tule, cotton, cotton, Satin, Silk, S9AZA, Taffiza ma isi Malamalama ma isi Malamalama.

    Manoa mo pupuni ma manoa pupuni: lilo o le faʻapipiʻi ma foliga o gaioiga

  • Faaopopo fausaga i le tulaga o tele-tele. O loʻo avea lea ma le le fiafia o le avanoa o se tamai ituaiga - o le tele o faaputuga o tissies o loʻo mamanuina e faʻaalia ai. Faʻaaoga le faʻavae faʻaleaganuʻu i lua vaega, masalo naʻo le tele o faamalama lua, e lua manoa e faʻaloaloa, pe tolu, pe a le manatu tagata e aunoa ma payrene. E le afaina ai lenei ituaiga o mamanu, ae e tatau ona e filifilia ni puipui tutusa.
  • Mo le taualuga faavaa, manoa o eaves e le faʻapipiʻiina. Fai iai, e mafai foi pe a faapipiiina pa laupapa i luga o le kipinging nofoaga. Ae o le ie faʻamalosi tino i le taimi lava e tasi o le a le mafai ai ona faʻaleagaina ma "tolotolo" tusa lava pe o le mamafa o le malamalama. Afai o loʻo manaʻomia pea le faʻailoga o le manoa o le faʻapipiʻi o le aofia ai, ona tuʻuina atu lea o le faʻapipiʻiina i le teu tupe.

Manoa mo pupuni ma manoa pupuni: lilo o le faʻapipiʻi ma foliga o gaioiga

O se mea taua taua e pei o soʻo se uamea, o le uaea ua noatia i le leaga. Faʻapipiʻi le faʻamalama manoa mo pupuni ua fautuaina i totonu o le fale ma se fale mautu. Mo tapu taele e leai ni filifiliga le mautonu.

Faʻafefea ona faʻamalosia manoa o loʻo saʻo

Ae le i faʻatauina, e taua le mautinoa o le faʻamaoni ma seti - o vaega faʻagaoioiga e tatau ona galue, o le faʻaseʻe o le faʻaeʻeina o uʻamea. O le tau o vai o loʻo mo pupuni e le tatau ona afaina ai le lelei. A faʻamalieina le pusa, alu i lona faʻapipiʻiina.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona tuʻuina atu se pene i totonu ma se ie puipui ma le fringe

Manoa mo pupuni ma manoa pupuni: lilo o le faʻapipiʻi ma foliga o gaioiga

Fusifusi

Mai mea faigaluega e te manaʻomia ai se taʻavale ma diamond drives, pe a fai o le puipui o monolithic. O gaioiga e faapenei:

  1. E i ai nofoaga mo le faʻavasegaina o manoa mo pupuni i puipui. Mo lenei, o le umi o le manoa ua tolopo i luga o le puipui. Ua tuu i le penitala.
  2. O pu o loʻo faʻatinoina i totonu o igoa, ma o tagata e umiaina ua fuafuaina e tagata mamaʻi.
  3. O loʻo faʻatasia le manoa, finau ma le faʻaaloalo, ma ua tuʻu i le pu o puipui.
  4. O le tasi pito na pasia e ala i le fusi fusi o le fusi ma se groove ma faʻamalosia i le isi itu o le eAves.
  5. O lenei e tatau ona e toso le manoa mo pupuni, vaevae le belt, i le leleiga fesoasoani. Mulimuli ane, pe a uma le ie puipui ua uma ona faʻamaloloina, e toe fetuunai le faʻafitauli.

Manoa mo pupuni ma manoa pupuni: lilo o le faʻapipiʻi ma foliga o gaioiga

O pito sili ona nonoa o le manoa e le tatau ona tipi, i le lautele - latou te mimilo ma neti liliu ma tuʻu i le lumanaʻi mo le lumanaʻi. A e le faia se oloa, aua o le a pa'ū le manoa o le a pa'ū mai i le togavao i le maltal.

Ina ia tuu le pupuni i luga o manoa, na vave ona pipii ai le mautotogi. O le ie i le taimi lava e tasi ua ova i le pito i luga o le pito i luga o le lipine.

Homemade manoa

E galulue tagata alolofa ma lima, talisapaia le mamanu i lalo o pupuni o pupuni na faia e ala i tutoʻatasi. O le faʻavae o faʻagaioiga ma faʻapipiʻi e tutusa. O mea e maua e le uaea moni lava ia, pe faʻaaoga le apamemea apamemea. Gaʻo o loʻomea tulimanu ma fusi i totonu o ni-tiʻetiʻe muamua pu i totonu o le mulivae. Ole numera o latou e tutusa i le manaʻomia o le auvaʻa.

Manoa mo pupuni ma manoa pupuni: lilo o le faʻapipiʻi ma foliga o gaioiga

O le faigofie le faʻapipiʻiina o le manoa o le cornice o le faʻaofi ai o noataga ma se ua mautu i totonu o le filo i totonu o puipui o loʻo uʻuina ma le onosaʻi mulimuli ane. Ioe, afai e te faʻaogaina ni vaega le tumau mai lou lava faletaavale, matagofie e faʻatali ai e le mafai ona i ai. Ole mea lea, e manaʻomia le faʻatau o le teuteuga o elemene i le taimi muamua lava e fausia ai se vaʻaiga sili atu. E tumau lava le faʻamalosia o matau poʻo ni kilipa ma le aofaʻi e mafai ona tautau.

Vaʻai vitio ata

O le mafaufauina o lelei ma le le atoatoa o le manoa o loʻo avea ma galuega tutoʻatasi - e mafai ona faia se filifiliga i totonu poʻo le le mafaufauina o le faʻaseā o le a filifilia o le tapoleni.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea e faʻafesoʻotaʻi le tagata folau i le faleuila i le moli moli?

Faitau atili