Ie pupuni mo le umukuka: amu mai le kasa

Anonim

A aunoa ma le ie puipui, e le mafai ona mafaufau i le faʻamalama matala i totonu o le potu, ma le umukuka i lenei uiga e le faʻapipiilalo: O ie puipui e taʻu le nofoaga o le potu e faʻatinoina ma le faamaoni. O le ogatotonu o loʻo i totonu e mafai ona avea ma art mai pupuni mo le umukuka mo le umukuka. O le umukuka faamalama na o mea na tuʻituʻi ai ie puipui foliga paie, i le fale.

Ie pupuni mo le umukuka: amu mai le kasa

O le a le pupuni "arki"?

O se ituaiga o faamalama o faamalama e faamanatu ai lona manatu o le faitotoa - lio. O se mea lelei lea o le faʻatonutonuina o le faʻatonutonuina ma le teuteuina vaega o ie ma le paʻu o pito ma se puʻupuʻu puʻupuʻu.

E i ai ia ituaiga puipuia i se tamaʻi fonotaga pe atoa e aunoa ma le puipui. E masani ona teuteuina i tulafono, ace, teuteu i le ituaiga o fringe. "Apches" mafai ona faʻaputu ma toe tu i luga o maea faʻapitoa. E masani lava le faʻaopopoga i ni pupuni na ola ai tamaʻi teine. O nisi taimi o pupuni o pupuni o loʻo tuʻufaʻatasia ma tulaga masani i luga o le faʻamalama atoa. O le isi filifiliga e faapuupuuina pupuni na faia i ie saua, aoina mai i itu o pi piki, ma i lalo o latou moli moli na ufitia ai le ie puipui.

O le "art" o ie pupuni e faʻapipiʻi tuʻusaʻo i le cornice poʻo le fesoasoani a le faʻapitoa faʻapitoa o masini: matau, hinges ma mama, aila, o le atigi fagu velcro. O le EAves e mafai ona tupu e oʻo lava i le faʻamalama tapuni poʻo le faʻavaʻa. Pupuni i luga o le velcro faigofie ona fana ma tafafao, lea e faigofie ai ona tausi.

O le amataga o fesuiaʻiga o le aso na lafoina ie puipui na faʻaulu i le taimi ua tuanaʻi. O a latou faʻataʻitaʻiga e mafai ona mauaina i totonu o potu o lo tatou tinamatua, i taulaga itumalo o isi atunuʻu (Sepaiin, Hollaster, Farani). O le Pranodina o le pito i tua o le "atunuu" i totonu, mo se faʻataʻitaʻiga, o Amerika. I soo se tulaga, o le manumalo sili lea o le faamalama o le faʻamalama i totonu o le umukuka, pe a e manaʻo e tuʻuina atu i lona mafaufau o le fale faʻamafanafana.

Ie pupuni mo le umukuka: amu mai le kasa

O le a le "umume" pupuni mo le umukuka?

Tapeʻaina maa o le ie puipui e iai le tele o lelei.

  • E faigofie ona tautau i luga o umukuka o se tamaʻi laʻititi, talu ai e le tuʻufaʻatasia le avanoa i le avanoa avanoa. Latou te maua mai le tele o le potu o le potu.
  • Na a ala mai i totonu o le faamalama umukuka, mamanuina i lenei auala, o le a sau atili malamalama.
  • O le laititi o pupuni o pupuni e faʻalauteleina ai le aoga o le faʻamalama. I lona manatu, e mafai ona teuteu pe faʻaaoga e teu ai ni meaʻai umukuka.
  • Talu ai o pupuni "art" aua le tapunia maa, E tele le ovala i totonu o le potu.

Mataupu i luga o le autu: Play malae i lalo o le taʻavale i le atunuʻu - matou te faia le paka ma ou lava lima

Afai e te le mautonu oe i le mea moni o le vai fesoʻotaʻiga ma le faʻamafanafanaga o le a vaʻai i taimi uma, ona le fiafia lea o le pupuni apamemea mo oe.

Masalo o le tele tele o le la i le umukuka e te le manaʻomia, o le mea sili e galue aʻe ai le faʻamalama e faʻaaoga ai le isi ituaiga ie puipui.

I nisi o tulaga, o le puipui gofie mo le umukuka e le ofi ai i le systelistics o le potu. Mo se faʻataʻitaʻiga, siʻomiona i aso nei, sitaili, maualuga, signimalism.

Ie pupuni mo le umukuka: amu mai le kasa

Fautuaga mo le Filifiliga o Mea

  1. Ua tatau ona iloga pupuni mo le umukuka e ala i le aoga, ae o le a vave ona palapala. Filifili ni synthetics po o semi-synthetic ie. O mea ia e faigofie ona fufulu, e le faʻagasolo i le la, e le o mafaufau iai ma fatufa manu.
  2. Afai mo oe i le muamua taotoga i le fale, E lelei le faʻaaogaina o pupuni mo se umukuka na faia i ie masani: flax, coutton ie, o loʻo nofo.
  3. E te fiafia i le tele o le malamalama? Ona tautau mai i mea manino, ea o le ea: Tuli, okeni, mesh, chiffen.
  4. Faamalama i totonu o le lapopoa lapoa. Vavaloa matagofie pupuni, i sina taimi - malamalama.
  5. O le Road valits o le itu o le a faʻaumaina ai le-ata ata o le tasi-ata, lanu lanu pupuni e talafeagai mo le anophoini pamu o le umukuka.
  6. Tuufaatasi lanu: pupula ma multichelored ie puipui. Teuteu ma paʻepaʻe laa. E mafai ona vavaeeseina le pupula e le lanu.
  7. E mafai ona e vaʻaia le maualuga o le maualuga o le umukuka o le paepae, pe a fai e te filifilia pupuni ma se ata alu i luga.

Ie pupuni mo le umukuka: amu mai le kasa

O le a le ituaiga umukuka o loʻo i totonu o le ie puipui

E tele ituaiga o totonu lea e lagona ai le matagofie "astics" lotoa ". E mautinoa e latalata i le agaga o ni sitaili leaga: atunuu, faamaoniga, arustic. Faʻapea foi ma le tele o faʻataʻitaʻiga o le stylistic ma le osofaʻiga o mea moni: Repro, Spenetic, Shebbi-Chim.

Mo ia o nei sitaitai taʻitasi, ae o lona foliga o le auivi o le faʻamalama tamai faavae e iloga, na faʻataʻitaʻia ai le sitaili na tuʻu i luga o pupuni.

  • Farani e ala i le Amataga Pay System e mafai ona faʻamatalaina o se teine ​​le lelei o le teine, fiafia ma matagofie. E tele naua le malamalama, o lanu e tatau ona agamalu ma agamalu (malamalama lanu piniki, tapuni, lavequoti, o le lavera, a le sooupu, sinapi, paʻepaʻe, paʻepaʻe, paʻepaʻe, paʻepaʻe, paepae, paʻepaʻe, paʻepaʻe, paʻepaʻe, paʻepaʻe, paʻepaʻe, paʻepaʻe, paʻepaʻe, paʻepaʻe, paʻepaʻe, paʻepaʻe, paʻepaʻe, paʻepaʻe, paʻepaʻe, paʻepaʻe, paʻepaʻe, paʻepaʻe, paʻepaʻe, paʻepaʻe, paʻepaʻe, paʻepaʻe, paʻepaʻe, paʻepaʻe, paʻepaʻe, paʻepaʻe, paʻepaʻe, paʻepaʻe, paʻepaʻe, paʻepaʻe, paʻepaʻe, paʻepaʻe, paʻepaʻe, papaʻe, paʻepaʻe, paʻepaʻe, paʻepaʻe, paʻepaʻe, papaʻe, papaʻe, papaʻe, papaʻe, papaʻe, papaʻe, papaʻe, papaʻe, papaʻe. E talafeagai lava mo le LACE, Roush, Sons, Tusi Potuova. O nei tulaga uma e faigofie ona maitauina pe a fai le "ur art". Laititi le umi, mamafa o asoa, pupula, malamalama, malamalama, manino fasi. O fugalaʻau e sili atu i le faʻatusa, o sela ma sipela o loʻo maua. O mea e manaʻomia e avea e faʻaleaga ai, e mafai ona e faʻatauaina le matua.
  • O le sifi lea, i le isi itu, mamafa ma le migao - i le tasi upu, male. E iloga i le faigofie, taofiofi, maualuga atu le maualuga i le natura i mea uma: I le filifilia o mea teuteu, meafale, mea fai i totonu. O lanu e faʻaaogaina faʻalenatura, le faʻatuao: lanumeamata, lanu enaena, oneone, lanu uliuli, lanu uliuli. Leai se susulu ma le pupula. O lenei sitaili o loo i luga o le natura masani. O ie o se mea taua, o le faia o oe lava, i ai se tino faʻapitoa. Pupuni ua faʻaleagaina pe tuʻu faʻatasi ma moli moli. O le mamanu ia i latou e faigofie, kopi elemene o le natura (ata o laʻau ma manu), faʻaaoga le folck molks. O le faʻataʻitaʻiga o le a faʻaopopoina le ie puipui o le a faʻaopopo ai le malamalama i leo pogisa o le umukuka totonu. O le a leai se nofoaga i tagata taupulepule, taugata ma polan.
  • O le atunuʻu ituaiga e mafai ona mafaufauina i le ituaiga o le American Cowboy's Radboy's Rachy, filifili i le Swiss Soun, o se fale mai le Falani Farani, o loʻo faʻatagaina tatou i le atunuʻu Rusia. E fesoʻotaʻi ma le faʻataʻoto a Rusia tietie uila, ogaumu, Amerika o le lautele, ikona i le pito i tua. Lenei ua pupuni "umuni" o le a pei o iʻa i totonu o le vai. E foliga lelei i le sitaili Rusia o patchors suisui O potu faamalama mo le umukuka o le a avea lava ma sui e le taua o le fau o mea mataina, fufuluina mo le tasi. E mafai mo se isi filifiliga: O le amo o le fulufulu pupuʻu pupuʻu o le tufuga o le Arcute. E pei ona iai ni teuteuga o iai le ie ma le atigi lima. Ata - tagata teuteu o le tino, vali.
  • Shebbi-chity sitaili e le masani ai. Ole fefiloi o sitaili eseese ma faʻatonuga: Retro, moni, atunuʻu, vitniazh, virnian. I se nisshell, e mafai ona e faamatalaina lenei sitaili pei o lenei: aulelei matutua, shabby taugata, pe shabby chick. O pupuni "amuina" mo le umukuka, teuteuina i se agaga, e pei o mea uma i totonu o le potu, o le a i ai se foliga manaia. Pale Pastel Tynes o taugata tele, o loʻo i ai i ni mea faʻapitoa (lanumoana, piniki, paʻepaʻe, begy, begnince e atoatoa mo le elemene. I le avea ai ma tusi, e i ai se fasi pepa, se teuteuga teuteu, o se lavelave faigata. I tua atu o le malamalama o mea alofa
  • Retro faiga e ese le eseese i ona itu. O le aofaʻi o loʻo i ai naʻo le tasi - apili i le taimi ua tuanai pe a i ai le mamanuina. O le mea taua iinei o le tausisi i le vaitau filifilia, pe o se victorian vaitaimi po o papa ma rock parsion o 50s. E tatau ona fetaui uma sitaili uma le lelei o le lagona. Le tutusa foʻi faʻaaoga i pupuni. E mafai ona latou teuteuina i le filemu vaivai lanu, faigata ma sili atu, latalata i le masani masani. Pe faatamala - ma le faʻaaogaina, mo se faʻataʻitaʻiga, denim faʻapipiʻi ma pupula lanu lanu.
  • O le sitaili masani o le sitaili o aristocrats, faʻataʻitaʻi i le taimi. O i latou uma i totonu o le mautu, mautu. I totonu o le totonu, pei o le faʻamalama o le faʻamalama, tele o le gatete, mea taugata, paʻepaʻe. O le tuʻufaʻatasiga o le Dense Porter ma Air "Arches" ma Lamrequins e talafeagai. O lenei sitaili e iloga i le malosi o laina, faʻasaʻo, tuʻusaʻo. O le ata e tatau ona talafeagai, ma vena, atonu e fasi. E i ai le faʻatusatusaina o lanu o lanu (paʻepaʻe ma uliuli). O ie puipui mo puipui e tatau ona mauoa, mo se faʻataʻitaʻiga, silika ma se ata maimoa. Na tuʻituʻi le ie puipui i le Special Style i Fafo, Faʻaliliuga ma teuteuga o maea ma piops.

Tusitusiga i luga o le autu: Teuteuga puipuia mai le BAMBOO faia oe lava

Ie puipui o loʻo avea ma filifiliga lelei mo le totonu. O le a latou avatua lau umukuka se siosiomaga faapitoa o le mafanafana ma le pona. O le lanu ma le pito o le ie o le a faamamafaina ai lou lagona.

Afai e te le o sauni e lafoai le Pupuni Standard Mortin Model, faʻataʻitaʻiga: Liliu le siata masani i le "Asmosa" faʻaaogaina piki-luga ma le itu.

Ia manatua pea o le aotelega o le taimi o le potu e faʻalagolago i le mamanu o le faʻamalama matala.

Faitau atili