Fautuaga novoslas: Faʻafefea ona faʻasaʻoina le pupuni o le Roma

Anonim

O ie puipui o Roma o se ie fbric, o le a le siitia o le alu i luga o le tasi i le isi o le tasi. Pe a suʻiina le ie puipui i totonu, e faia taga mo taʻiala. Mai le itu sese, mama e suʻi o loʻo oso mai ai maea. Latou te tauina ma lalo le ie. O le mamao i le va o le Grelds o le 20-30 cm.

Fautuaga novoslas: Faʻafefea ona faʻasaʻoina le pupuni o le Roma

O le lanu uliuli lanu uliuli i le potu malolo

  • Gaosia o le cornice
  • Faatulagaina ma se auala fua
  • Faaiuga
  • Pupuni o ituaiga e lua: o lo o fefiloi ma le kafeni. O le faʻavasegaina o le faʻamatalaga ma le tapunia tulaga liliu i totonu o le ie lamolemole, ma le kasa e sefe ai le falemata. O ie puipui a le Roma o se ie matagofie ma manaia-ie puipui lea e talafeagai mo soʻo se potu, sitaili, faamalama. O le filifiliga o ie mo le suisuiai e le gata le faʻatapulaʻaina, ae faʻalagolago i le nofoaga o le ie puipui. O le igoa lona lua o pupuni o Roma - paʻu o Roma.

    Metotia ma ituaiga o le faʻapipiʻi o le autasi Roma

    Faapipiiina o pupuni Roma i luga o pupuni palasitika mafai ona tutoʻatasi e ala i le filifilia o se tasi o le fa faʻapipiʻi metotia:

    Fautuaga novoslas: Faʻafefea ona faʻasaʻoina le pupuni o le Roma

    1. I luga o le ause taʻitasi - o le galuega o le Windows e le motusia, o le faʻamalama tumau saoloto maua fua. Ia aloese mai le faauo o se oloa tapunia faatasi ma le sasse pe a uma ona faʻapipiʻi, maneta i le faʻavaʻa;
    2. I le pito i luga o le faʻavaʻa - O le ie puipui na uni eseʻe uma pito, e latalata i le tioata. O le faʻamalama e tumau pea le saʻo, ae o le tatalaina o faamalama e mafai ona avea ma faʻafitauli e oʻo lava i faiga faʻatautaia;
    3. I le faʻamalama matala - o mea e tapunia ai le vaega poʻo le aofaʻi atoa, pe a fai e le faia, ma o le vaalele e tasi ma le puipui;
    4. I luga o le faʻamalama matala - o le ie puipui ua faʻapipiʻi i le pa poʻo le taualuga, o le faʻamalama o loʻo matala pe tapunia e fuafua e fuafua i le loloto.

    Fautuaga novoslas: Faʻafefea ona faʻasaʻoina le pupuni o le Roma

    TAUA: O le tele o pupuni Roma ua filifilia ina ia faʻapipiʻi i luga o le shish, o le 'au mo le tatalaina e le faʻalavelaveina ai i le gaoioi o tauaso.

    Ia faʻatuina ni pupuni o tagata puipui i luga o le palasitika Windows, e mafai ona e faʻaaogaina le pusa tamoe i se seti, sauni-faia oe lava pe filifili se tasi o le saʻo auala.

    Tusitusiga i luga o le autu: faitotoʻa faitotoʻa ma le taulimaina: masini, ituaiga ma le malosi

    Faatulagaina i luga o le fusi fusi

    I se seti o tauaso Roma, o loʻo i ai faʻamatalaga uma mo la latou faʻapipiʻi. O le pito i luga o le pito i luga ma le siitaga o faiga o loʻo faʻapipiʻiina e faʻaaoga ai le faʻapipiʻi o pauna. Mo le faʻapipiʻiina, o le faʻavaʻa e fetaui lelei, puipui, faʻavave. Mataupu ua faʻapipiʻi i le Welkro velcro plalk.

    Fautuaga novoslas: Faʻafefea ona faʻasaʻoina le pupuni o le Roma

    E mafai ona e puipuia le ie puipui e faʻaaoga ai le faʻafefeteina poʻo se isi seti o mea e aunoa ma le viliina. Ma le isi, o le faʻapipiʻi lea o pupuni o pupuni o Roma ua leai ni fafaguina o loʻo totoina ua totoina i luga o le salu, pe o loʻo pipiʻi ma se piniki. O lenei metotia faʻatagaina e faʻasao le faʻamaoni o le tioata afifi.

    Faapipiiina laasaga:

    1. Faia faʻailoga mo le faʻapipiʻiina, faʻapipiʻi i latou
    2. Faʻaofi maea maea i mama, suʻisuʻi i ie, ma faʻapipiʻi le ie i le pa
    3. Faʻapipiʻi le pa i le faʻapipiʻi

    Afai e te manaʻomia le faʻatauaina o pupuni o Roma i faʻamalama palasitika ma le fesoasoani o fusipaʻu, e tatau ona faʻavae le laualuga.

    Fautuaga novoslas: Faʻafefea ona faʻasaʻoina le pupuni o le Roma

    Faʻatulagaina i le Cornice ma ituaiga o oʻa

    O se faʻamatalaga faʻapitoa mo le Roma Suluus e aofia ai se maea poʻo se lipine o le lipine ma se iunite. O le ie puipui o loʻo tuʻuina atu i le talaaga ma le velcro libbon, o le vai malu e masani ona lafoina i mea.

    O le ie puipui a le Roman ua faʻapipiʻiina i le palasitika faamalama ma le tolu ituaiga o le siʻitia o masini. Faʻapipiʻi e amata i le filifili e i ai:

    Fautuaga novoslas: Faʻafefea ona faʻasaʻoina le pupuni o le Roma

    Maualuga-tulaga lelei cornice

    • Maea (maea) - o maea o loʻo faʻapipiʻi i maea o le tapoleni, faʻaaogaina ma le mamafa o le oloa i le 4 kg;
    • Chain-roory - o le tisu o loʻo vaʻai totoʻa oona i poloka faʻapitoa. E talafeagai le talaaga ona o le ie mamafa 'ie;
    • O loʻo ave le taʻavale eletise - o le faʻatonutonuina o loʻo faia i se tulaga ese.

    Fuafua i le tele o le oloa, o le itu ma le ituaiga o le faʻamalama, o le faʻapipiʻiina o le pupuni Roma o loʻo faia i se tasi o ituaiga nei oona:

    1. Vasega - talafeagai mo le faʻapipiʻiina i luga o luga;
    2. Mini - ua faaitiitia le faiga mo palasitika steash;
    3. Scots - talafeagai mo Windows o le sese foliga po o le alu i luga.

    Fautuaga novoslas: Faʻafefea ona faʻasaʻoina le pupuni o le Roma

    Faapipiiina laasaga

    I soʻo se faʻamatalaga faʻapipiʻi faʻapipiʻi faʻatonuga. Faapipiiina e aofia ai laasaga masani:
    • Fai ma le makaina mo fusi, faʻapipiʻi i latou
    • Tuu le cornice, soloia le maea po o se lipine mai le uila poloka o le filifili-ropiti
    • Ogatasi le fusi lipine, suʻi i le ie, ma se cornice
    • Liliu le talaaga i luga ma le upega tafailagi, le faʻatau atu o maea i mama
    • I le pito i lalo o mama, fusi le maea ma le nonoa
    • Faʻaofi le siʻitia o le siʻitia o le faʻatulagaina

    Mataupu i luga o le autu: ituaiga o faʻapipiʻi i le fale

    Gaosia o le cornice

    Faʻapipiʻi le aotelega o le Roma i luga o le palasitika faamalama, e le manaʻomia le mauaina o le taimi uma masini pe i ai se mea faʻapipiʻi. E mafai ona tumau tutoatasi.

    Fautuaga novoslas: Faʻafefea ona faʻasaʻoina le pupuni o le Roma

    Ae le i faia le galuega, saunia mea taua ma meaae:

    • BAR - O se vaega satauro e faʻalagolago i le ogaoga o le oloa, o le lautele e tutusa ma le tele o le maeʻa ie puipui;
    • Valivali, pulumu, masini faasamoa mo laupapa - filifiliga;
    • 'Au, sikulukalaita, faʻoloa mo faʻalelei laupapa;
    • Pipii kipe - faamautinoaina le faapipiiina o le tisu i le bruus;
    • Fale faʻapipiʻi, laiti kapena poʻo le faʻapipiʻi mo le faʻapipiʻiina o le fasi pepa i luga o le pa - e ala i le filifiliga;
    • Karazad, roulet;
    • O le tagata lava ia o le faʻafefeteina ma rope o loʻo taofia - o la latou numera e tutusa ma le numera o maea. Ole ituaiga faʻapitoa lea e ave i faleoloa e faʻatau i faleoloa;
    • Tagata tausi mo le faamaapeina maea.

    Fautuaga novoslas: Faʻafefea ona faʻasaʻoina le pupuni o le Roma

    O le gaosiga o anoa o le mea lea na mafai ona tautau ai aupupuni o mamalu i faamalama palasitika i faamalama palasitika, ua i ai i sitepu nei:

    1. Afai e te manaʻo, vali le laupapa i le lanu manaʻo pe ufiufi i se ie e ala i le faapipiiina ma le stapler;
    2. Fai ni faai for mo fusi fao;
    3. O le mea e mafai ona faʻapipiʻiina ai le velcro i le bot latalata i le pito i luga, o faʻailoga o le kipi i lalo o le lipine;
    4. Faʻapipiʻi le laina pito i luga o mama i le ie, i le vaega o le pa, lea e vaʻai i le faamalama, ma fai le faʻailoga o le pa mo le paʻu. O loʻo faʻatutuina faʻailoga i le ogatotonu o pupuni;
    5. Fao le fao ma mama;
    6. Fesootai vaega o le ie ma laupapa;

      Fautuaga novoslas: Faʻafefea ona faʻasaʻoina le pupuni o le Roma

    7. Liliu le oloa, faaofi maea uma i mama i luga o le ie, oso i luga o le fao o le fao, aoina i le taumatau pe i le itu taumatau pe i le itu taumatau pe i le itu taumatau pe o le itu taumatau pe o le itu taumatau pe o le itu taumatau pe o le itu taumatau pe o le itu taumatau pe i le itu taumatau pe o le itu taumatau pe o le itu taumatau pe o le itu tauagavale. O le maea mai le laina mamao o loʻo faʻaloaloa atu i le faʻapipiʻi uma o le sifi uma ma mama;
    8. Faʻapipiʻi le pa ma le ie puipui. O loʻo galue Windss Windows i le pito i luga o le faʻavaʻa ina ia aua le faʻalavelaveina;
    9. Seti le itu mai le faʻavaʻa i le maea e taofi ai le ie.

    Fautuaga: Faʻatau se fesoʻotaʻiga faapitoa o maea ma le taofia o le taofia e faʻasaʻo ai i luga o le pa mai le pa o le fale - o le complen o le a mafai ona faʻasaʻo otometi.

    Fautuaga novoslas: Faʻafefea ona faʻasaʻoina le pupuni o le Roma

    Afai e te manaʻomia le faʻapipiʻi o pupuni Roma i le palasitika Windows i lenei auala, ae aunoa ma le teʻa, o le laupapa e faʻapipiʻi i le velcromata sulugatiti. O le filifiliga e talafeagai mo se faʻailoga faʻapitoa ma se faʻapipiʻi faʻavae poʻo se atigi pusa.

    Tusitusiga i luga o le autu: Glazing Parky ma le taualuga: mafanafana nofoa

    Faatulagaina ma se auala fua

    Faʻapipiʻi ni tauaso Roma i luga o faʻamalama palasitika i isi auala, e le eseese latou o le le tali atu i le sili atu o le athetimi poʻo le faigofie o le faʻaaogaina:

    • O mea o loʻo oso atu i le laupapa e faʻatutaʻi ai le vaega - o le ie e mafai ona faʻaleagaina, ma le faʻatumauina o tagata o le nuu o tagata o loʻo faigata;
    • O le pito i luga o pupuni o le au pupuni e ala i Kuliska, ona faʻapipiʻi lea i totonu o le o le a le aoga le ie;
    • Lops o loʻo suʻiina e faʻamau le ie - o le filifiliga e le talafeagai mo sitaili uma;
    • O le lipine lipine o loʻo faapipiiina i le faʻamalama - faʻaaoga mo moli moli i le tulaga o se tagata e seasea siʻiina.

    Fautuaga novoslas: Faʻafefea ona faʻasaʻoina le pupuni o le Roma

    Faaiuga

    O le fusiina o le pupuni o tagata palasitika i luga o le palasitika faamalama o loʻo faia e faʻaaoga ai se faʻaumaina poʻo le faʻauiga o le nofoaafi, lipine poʻo se mea masani o le ie.

    Vaʻai vitio ata

    Faʻaleleia o polokalame e iloga e le faʻatuatuaina, o loʻo aofia ai i le seti o le taʻiala - o le faigofie o le faʻapipiʻi, o le pa laupapa o le ono faia o oe lava. Mo pupuni e mafai ona e pikiina fusiua e le manaʻomia le faʻafefeteina o le steash.

    Faitau atili