Na manatu le pito i tua o le taʻele o le Water

Anonim

I taimi uma, o loʻo faʻapea ai lole moligaga ma fualaʻau eseese e le naʻo se matapogia, ae o se lelei foi meafaigaluega i lima o tagata fau. Faafetai i latou, e mafai ona mafai ona oulua liliu uma le totonu, ina ia sili malie ai, fiafia ma lemu. E le gata i lea, o vaeluaga mamanu o se vaega taua pe a fausia ni sitaili. Muamua o mea uma, e iloga i latou e le atunuʻu ma sili ona lauiloa Igilisi ma scandinaviavia i aso nei.

Na manatu le pito i tua o le taʻele o le Water

O pa puipui o loʻo masani ona masani i le Igilisi sitaili ma le atunuʻu.

Ae i lima o se tagata e le iloa le tagata, o se mea matagofie tele o le a o le papeta, mafai ona liliu i se elemene o se mea lelei, ae Totogi foi, ma mea e aoga. Ina ia faia lenei mea, e mafai ona e faʻaogaina ni fautuaga a le poto masani o tomai faʻapitoa.

Tulafono autu mo le faʻaaogaina o puipui i fugalaʻau

E le o se mea lilo o loʻo i totonu ma fugalaʻau ata e masani ona foliga matagofie ma manaia. O nisi taimi e naʻo le 1 laʻititi laʻasaga i le va o lenei maoaʻe ma le leo. Ae faʻafefea ona kolosiina? O le tali e faigofie: pe a fatuina se mamanu ma fugalaʻau, e tatau ona e tausia ni tulafono autu i le mafaufau:

Na manatu le pito i tua o le taʻele o le Water

Ata 1. Faʻaaoga le pepa puipui ma se tele fugalaʻau lolomi e mafai lava i potu ma se vaega tele.

  1. Manino le tausia o le paleni i le va o le faigofie ma pupu. O le ata pupula ma le tele o Foafogata i luga o puipui, faigofie lava le tatau ona faʻataufafa i ai. E faʻaaogaina le faʻaaogaina o mea e tasi ma meafale meaafale ma mea faigaluega. E le faʻatagaina le faʻatauga o le aufaatoaga i le taimi na o le faia o se siʻosiʻomaga Igilisi poʻo le atunuʻu.
  2. Filifilia filifiliga o le tele o le ata o le ata i luga o le pepa puipui. O le faʻaaogaina o puipui puipui ma ni ata lapopoa e mafai naʻo tagata i totonu o le tele o vaega. O le tamai potu o le potu, o le mea itiiti e tatau ona i ai se faʻataʻitaʻiga i luga o puipui. I se isi itu, e mafai e se tasi ona vaneina le puipui o le tasi puipui i le utu apamemea, ma o isi mea e totoe o le onophonani (Ata 1).
  3. O le saʻo tuʻufaʻatasiga o le ata i luga o le pepa puipui ma fasi ata o isi elemene o totonu. E tusa ai ma tulafono o le faʻataʻitaʻiga, pe a fai o puipui e teuteu ai le pepa puipui i le fugalaʻau, o elemene o isi mea uma elemene e tatau ona soona leai i le lanu. Mo se faʻataʻitaʻiga, puipui e teuteuina i le paʻepaʻe puipui ma se lanumoana mamanu. I lea la, o le lanu o pepa teu-faia ma mea e tatau ona paʻepaʻe, ae lanumoana.

Mataupu i luga o le autu: paipa mo se mafanafana mafanafana: O le a se mea sili ai, tomai faapitoa

E le gata i lea, tusa lava poo le a le leo, o loʻo iai le pepa puipui, latou te tuʻufaʻatasia ma soʻo se lanu: paepae, lanu uliuli, matematika, matematika, masoa I totonu o fale faameaalofa, e pei o fugalaau ma se sela, fugalaau ma fasi fasi.

Floral lolomi i totonu o le Igilisi ma le masani masani

Na manatu le pito i tua o le taʻele o le Water

Ata 2. Faʻaaogaina le Igilisi, e mafai ona e faia se totonu i totonu o le potu, lea o le a taofia le taofia, ma le moa.

E le pei o le tele o sitaili faaonapo nei, pe a le faʻaaogaina o le tele-lanu faʻamaufaʻailoga mea e aofia ai se teuteuga sili ona lelei o totonu, i le Igilisi sitaili manuia i le fugalaʻau. Faia o se Initia i totonu o le potu, e fetaui ma le lash Victorian Stor, fualaʻau 'aina e le tatau ona teuteu e le naʻo pa puipui, ae ia ufiufi meafaitino.

Lanu laiti poʻo ni laʻau vao e talafeagai e pei o se ata mo le maeʻa o mea. O pa uma o le potu e ufitia i le pepa puipui. Ae i le taimi lava e tasi, o timuga i luga o le auala, weldpadges ma ie puipui e tatau lava ona feagai atoa ma le ata ma le leo ma le mamanu. Faʻaogaina Igilisi sitaili, e mafai ona e faia se totonu i totonu o le potu, o le a tutusa uma ma le moa (Fig 2).

O le pepa puipui i le fugalaʻau mafai ona faʻaaogaina ma le manuia pe a fatuina i totonu o potu puipui. Ae afai e masani ona pei o pa o le Igilisi i le Igilisi. O lona uiga o le masani ai o le lautele. E le taliaina e ala i laau toto i totonu o le potu iinei.

E masani lava o le floalpaper worpaper o nofoia na o sina vaega o le avanoa. Masani ona faʻaaogaina pa puipui panels, teuteu ma pa faʻapitoa mea. O le pupula e le taliaina i totonu o ata tifaga, e tatau ona faia uma mamanu i totonu o le palapala pe pastel lanu.

Faʻaoga o puipui puipui ma se fualaʻau 'aina i totonu o faʻalapotopotoga o onapo nei

E masani ona avea le pepa puipui i le fugalaau e mafai ona avea ma elemene e fatuina ai le leo.

Na manatu le pito i tua o le taʻele o le Water

Ata 3. Mo le ituaiga o sisina, na o le 1 le puipui poʻo se vaega o loʻo lolovaia i fua o fugalaʻau, e le mafai ona faʻaaoga i luga o le pepa puipui ma paʻepaʻe, ae o lanu paʻepaʻe.

Tusitusiga i luga o le autu: Taui Tape mo le Street: Faʻapipiʻi i luga o se laʻau, fale, fuʻa

O se filifiliga iloga e mafai ona teuteuina le totonu i le faiga o le itiiti o le itiiti. E masani lava, mo lenei mea, naʻo le 1 puipui poʻo se vaega o loʻo ufiufi i fualaʻau fualaʻau. Ae i le taimi lava e tasi, o fugalaʻau i luga o le pepa puipui e mafai ona faia e leʻi gata i le uliuli ma paʻepaʻe, ae e lanu malamalama foʻi.

O se tali manuia mo le faia o le faʻaititia o le faʻavae e mafai ona faʻaaogaina o le le mautonu lua-lanu pepa, ua fuafuaina i se auala e naʻo le leo o le tuʻaiga. O nei matatila e vavalalata tele le tasi ma le isi, e le i faia e le lautele. O na vaʻai ia: uliuli ma lanu efuefu, enaena ma pi, siliva ma paʻepaʻe, eseese tamai ata o le lanumeamata, etc.

O ia ituaiga faʻataʻitaʻiga atonu ei ai le tele o ata, ae ona o latou lanu, toetoe lava le tu i totonu i totonu ma faʻafaigofie ma toʻafilemu ma toʻafilemu ma toʻafilemu ma toʻafilemu ma toʻafilemu ma toʻafilemu ma toʻafilemu. O le tuʻufaʻatasiga o le pupula fugalaʻau lolomi ma Monophonnics Wallpapers faia se mea sili i totonu o le sitaili ofoofogia ma tagata taʻitoʻatasi. E tatau foi ona taʻua e tusa ai o soʻo se sitaili o onapo nei, pe a fai o se galuega taua o loʻo tuʻuina atu i le fausiaina o faʻafeiloaʻiga uiga ese (Ata e le masani ai.

Na manatu le pito i tua o le taʻele o le Water

Ata 4. Mo potumoe a fafine, o se mea alofa, o se faʻa-feololo o sitaili "faʻamaonia" faʻaaogaina.

Scandinavaiavia Inticks, e mafai ona ausia i fale o matou folasaga, faʻamatala faʻapea le faʻaaogaina o mamanu o le laau. Ae o iinei o le fupe pepa na o le 2 pa, o toega e tatau ona paʻepaʻe. I le manatu o le mea moni o le pepa puipui i totonu o le scandinavian style e tatau ona i ai se ata tele tele, i le tuufaatasiga ma paʻepaʻe latou foliga malamalama ma le aoga.

I se faʻaopopoga, o loʻo i ai le tagata o loʻo iai le fale puipui o Enochroom. I se faaumaʻau mea, e faʻaaoga ai fale tuʻufua i le faʻapipiʻiina pe o le faʻaogaina o le sumū. O le nofoaga faʻapitoa o masini moli poʻo se mea faʻapitoa e faʻatagaina ai ni lanu faʻasoasoaina i luga o le puipui o le puipui e le masani ai ma agavaa.

Tusitusiga i luga o le autu: ulufale o le '' '' '' '' '' auala mo se atunuʻu tumaʻoti fale poʻo le fale

O mea vaivai i totonu o le DE DE DESEDY BOYCHORS

O fafine e fiafia i le puipui i totonu o le totonugalemu foliga lemu ma matagofie. O le mea lea e tele ai potu e tele mo teine ​​talavou ma o tamaʻitaʻi ile matutua o loʻo faʻatinoina i si styles faʻailoaina mai i le auai o le laʻau. O se sui malamalama o ia sitaili o lo o faamaonia ai. O loʻo ia te ia, o le masani a le taimi na tupu, o le faʻamatalaina i fugalaʻau laiti o fugalaʻau, malamalama lemu, moli ma le ea (Ata. 4).

Mo le sitaili o le faʻamaonia, e mafai ona e filifilia tulaga faʻalenatura o ata nei: Dairy, Biel, Pastel, Lavey, Lavestta, lanu. E tusa lava poʻo le a le leo, o loʻo faia ai puipui, i mea uma e tatau ona atoatoa ma le faʻaopoopo e tatau ona tusia lelei, ma eseʻese e le faʻatagaina.

E tusa lava poʻo le a le sitaili o le a faʻatinoina le potu, o le floral gipet e mafai ona faia le totonu o le totonu o le totonu ma le masani ai. O le matauina o fautuaga masani a tagata faʻapitoa, e mafai ona e ausia ma le faʻamalieina le fealofani, o le ai ai lea o le a pei o le atoʻatoa togalaau. O le a fiafia ma ona foliga vaaia, aveese le vevesi ma faatu le mafanafana, lea e talafeagai ma le tulaga faaonapo nei o le olaga.

Faitau atili