Laupapa i le potumoe e fai ia te oe lava: Master vasega

Anonim

Potumoe o le potu sili ona vavalalata i totonu o le fale. Ina ia e miti e tumu, ma malolo na o le naʻo le filemu, e tatau ona e taumafai e faia le totonu o lenei potu ma le tagata taʻitoʻatasi. E mafai ona e suʻesuʻeina le mamanu o le taualuga o le mea autu ma le fesoasoani o aʻu lava mea teuteu vaega na faia. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faia se kulupu ma o ou lava lima, aemaise le taimi lenei e matua faigata ai ona uma, ma filifiliga mo le emo o manatu ua faʻatulagaina.

Laupapa i le potumoe e fai ia te oe lava: Master vasega

Ata 1. Vaega i luga o le ora-faʻavae faʻavae e matagofie ma lautele - o elemene o mea e mafai ona suia ma tuʻufaʻatasia e fuafua i le lagona.

Oona faavae

O le faʻauiga o le vaega mo le potumoe i luga o le vai o loʻo i luga o le mea moni o le mea moni o le mamanu e vavaeina, ma mafai ona faia suiga i le gasologa o le tausaga ma lagona. O le vaega fuafuaina vasega vasega o le Autumn autu, o le faʻavae o gaioiga e mafai ona faʻaaogaina e fausia ai soʻo se mea le tumau-orcives oges (Ata 1).

Laupapa i le potumoe e fai ia te oe lava: Master vasega

Ata 2. Vaega i le faamalama faavaa e le foliga mai. Ae o le vaega atoa o le leaga o le pule.

O le ae manaʻomia:

  • Couk laupapa;
  • ;
  • E iai le pule o latou na latou i ai (fana o laʻau, laʻau, ata, uaea, leaga);
  • Kelu ma suisui pine.

Fai se vaega i luga o le paluga faavae mafai ona moni i le itula. O sea ata e mafai ona teuteu ai le totonu o lou potu faʻafiafia, faʻaopopo, e sili atu le talafeagai mo le sao o se meaalofa faʻamanatuga i se uo poʻo se aiga.

  1. Mai le vaipuna, tipi le ipu o le lapoʻa lapoa ma faʻamautu i le faʻavaʻa. O lenei mafai ona faia ma kelue.
  2. O auiliiliga uma o le lumanaʻi o le lumanaʻi ua matuā faʻamago ma le tagi ma le uʻamea poʻo le tuʻu i lalo o le press.
  3. Faaluaina i luga o le faavae o elemene uma. Afai e te faia se vaega o le itu i ai - ma le kelu, pe a fai e te fuafua e faʻafou - ma le PIN.
  4. Ina ua maeʻa faʻamautuina le vaega, lalaga ma faʻamago uaea, pipii i le tulimanu o le ata o le ata o le ata, o le a faʻamafanafana le agaga i le taimi lata mai o afiafi.

Mataupu i luga o le autu: lanu lautele o vali mo puipui

Manatuaina o le vaega i le faamalama faavaa

Laupapa i le potumoe e fai ia te oe lava: Master vasega

Ata 3. Aloaloa Fitu e mafai ai ona e faia le tele o fetuutuunai, suia ata, ata, tusitusiga.

E ui i lona lautele, o ia ituaiga o fausiaina o le a faatumuina le fale i lagona mafanafana ma manatua. O le agamalu ma le tago i totonu o le potu i le potumoe e mafai ona faia ma o latou lava lima ae vave (Ata 2).

O le ae manaʻomia:

  • Tuai faamalama faavaa;
  • Samanu ma vali;
  • dense cardboard ma scotch;
  • Aiga ma ata alā ma satani ata;
  • Decotives auiliiliga (filifiliga).

A uma ona sauni uma vaega, e mafai ona e agai saʻo i le faʻataunuuina o le fuafuaga.

  1. Saunia le faavaa, aveese tagata fiafia ma aveese le fusi o fao. Taulimaina faaeteete ma le aupito oneone ma vali. E mafai ona e taumafai e ausia le sili ona fetaui lelei, o se moli malamalama o le a maua ai le matagofie o le pati (Ata 3).
  2. Filifiliga filifilia ma ata lelei fua ma tuʻuina ia i latou le mea tatau ma le lapoʻa. Faʻaogaina le Scotch, malupuipuia i luga o le atigipusa laupapa, faʻaopopo le galuega i le faʻavaʻa. I le auala lava e tasi, faʻatumu sela o totoe.
  3. A maeʻa ona faia lenei tulaga, faʻatupu teuteuina ai. Faʻaaogaina se faʻailoga masani po o se saʻo mo tusitusiga, apalai i luga o le tioata aso o mea tutupu na puʻeina i ata. Pe fai ni tusitusiga foliga.
  4. Ma le isi, o le faʻavaʻa e mafai ona teuteuina i fusi, tagi, fasi ma manatua o ni amioga, lanu na faia i soʻo se metotia.

O le i ai o le tautau i luga o le fale i luga o le moega, o le a e faia se manaia o le mafaufau, o le a fesoasoani ia te oe amata i taeao uma ma le ataata.

Fabroc vaaiga

Laupapa i le potumoe e fai ia te oe lava: Master vasega

Ata 4. Fabric paneta e mafai ona faia o le tisu i le isi paolo borele desor.

Manaia ma manaia foliga foliga mai le ie i luga o puipui o le potumoe. Ina ia foliga ma le faʻamaoni se faʻatusatusaga, e taua le faia o faʻavae uma o le galue malosi ma ua maeʻa faʻagaioia elemene (Ata 4).

O le ae manaʻomia:

  • Tipi o le ie o le lanu talafeagai;
  • Polyfoam 3-5 cm mafiafia po o le laupapa;
  • kelu, scapler, seleulu, taofi peleni;
  • Laina.

Mataupu i luga o le autu: meaalofa mo Mati 8 faia oe lava

Mafaufau muamua i le faʻatulagaina o le lumanaʻi. O nei mea e ono mafai ona sifini o taimi, o ni sikuea e tele poʻo le faʻaputuga o geometric foliga. E sili le tusia o se laupepa o loʻo i luga o pepa laupepa ina ia le tau faʻalavelaveina ai le galuega. A maeʻa le ata o le a sauni, e mafai ona e agaʻi saʻo e galue.

  1. Oti ese le faavae mai le folauga e faʻaaoga ai le pule ma le tagata o loʻo iai le faʻailoga.
  2. Aoina le ie ina ia faʻapipiʻi uma laʻau uma o le faavae ma e leai ni faʻaletonu i le itu pito i luma.
  3. Afifiina le pito i lalo, toso le ie ina ia le fausia le puipui, ma saogalemu ma le scapiar.
  4. A manaʻomia, maopoopo solo i se tasi o laupepa, ae e taua aua le toe faʻavasega. O le le amanaiaina o le teuteuina i luga o le monophonecanicy o le a lava lava.
  5. Ua saunia le tuʻufaʻatasiga, e mafai ona e faʻapipiʻi i luga o le puipui.

Ia o le laupapa na foliga mai o le palapala ma ua faʻamanuiaina lelei le potu i totonu, taumafai e filifili se ie, e faʻaauau ona alualu i luma le lanu.

Rainbow i lou fale

Laupapa i le potumoe e fai ia te oe lava: Master vasega

Ata 5. Vaega i le auala o le ISO-filo - Air ma faigofie ma faigofie mamanu mo soʻotaga.

O ia lava le vaega o le a manaʻomia ai ni tagata ua masani ai i le pogisa aso e vaʻai ai lanu pupula. O lenei lanu lanu o le a toe faʻaola soʻo se tasi, e oo lava i le sili atu le faautauta i totonu ma, e ui i le faigofie o le faʻatinoina, vaʻai tele le pule (Fig 5).

O le ae manaʻomia:

  • Cork Palnel pe Plywood;
  • laiti fao;
  • Aumata pupula Milin;
  • penitala;
  • seleulu;
  • pepa.

Afai e te filifili e faʻaaoga se uʻamea laʻau pei o le faavae, ia mautinoa o le mafiafia o le ipu ua lava ma Naili na lelei atoatoa. A maeʻa ona saunia ni sauniuniga, e mafai ona e agaʻi i le galuega:

  1. O le a ave se ata poʻo se upu faʻatusa e faia i le tele o vaega. E mafai ona tusia tutoatasi pe lolomi se avanoa.
  2. Oti le ata, faʻapipiʻi i le faʻavae ma liʻo ma le totoʻa se penitala.
  3. Mo mea uma, e tatau ona tatou galulue, e tatau ona e galue lemu, ina ia e tutusa uma pulou. O le va o le va o tagata faigaluega e tatau foi ona tutusa.
  4. Ina ua mavae lena, amata ona faamaʻapeina le filo i luga o le faavae mulimuli. E mafai ona e faia se ata tasi-lanu pe faʻatumu le vaega faʻatasi ai ma mea uma o le nuanua.
  5. Aua le faavaveina, ia mautinoa o le ulo o toniga, e aunoa ma avanoa pe le aoga. O le sili ona lelei le mataala i le ogatotonu o mataitusi taitasi foliga.
  6. O le mea e maeʻa ai oloa e mafai ona faia i le faʻavaʻa ma le tautau i le lakapi lakapi ina ia amata ai ni moe lelei uma ma lagona lelei.

Mataupu i luga o le autu: fuafuaina o le umi o le uaea mo uaea

O se lelei faʻapitoa o se teuteuga i totonu o le mea lea e te faia ai se ata e atagia atoa ai lou lalolagi mamafa. E mafai ona e faia se vaega ma ou lava lima, ma o le a faʻatumuina i le mafanafana ma lau faʻaaliga o le lalolagi.

Tutoʻatasi o totonu mea e faʻatumu ai le potumoe ma le mafanafana ma le mafanafana.

Ma o lou aso uma e mautinoa lava i se manatu lelei ma nuanua, aua o le ola o le ataata i ai ua sauni e ataata ia te ia.

Faitau atili