Faʻataʻavaleina o tagata palaʻai i le United: Tulaga lelei ma le le atoatoa

Anonim

UNIBU CRUPINDSS - kaseti suiga o classic rocutives compsons. Le pei o le tulaga variants, ua faatotogaina pupuni UNI i se pusa ma taiala maumaututū, lea e faaopoopo ai le fuafuaga o faamanuiaga tau faatinoga matuia, ae faatapulaa ai le nofoaga e mafai o ona faapipiiina - Ua faapipii oloa a sea i luga o le fusi faamalama (ao saoloto i O le au pupuni e mafai ona faʻapipiʻiina i totonu ma luga o le faʻamalama matala).

Faʻataʻavaleina o tagata palaʻai i le United: Tulaga lelei ma le le atoatoa

Tatala ie pupuni UNI.

I lenei mataupu, o le a tatou vaʻai i ni aoga ma le lelei o le Kateseti ua tagi Uni, mai lea e aofia ai se mea e mafai ona faia e le ie puipui e mafai ona faia e le tagata faʻaaloalo faʻapena. Matou te suesue foʻi ia fautuaga a tagata suʻesuʻe e tusa ma vaega o le faʻaaogaina o kapeteni i totonu.

Tuufaʻailoga e le faʻapipiʻi

E lua ituaiga o kaseti polokalame uni-leai. 1 ma le Nu. 2, lea e eseese i le auala o le faapipiiina ma isi vaega o le fausaga. O le tau o nei oloa e toetoe lava tutusa, Nu.1 2 e sili atu taugata nai lo le 10%.

Faʻataʻavaleina o tagata palaʻai i le United: Tulaga lelei ma le le atoatoa

Mafaufau i eseesega i le va o le pito i luga o ie puipui e muamua 1 ma le 2:

  • Fausaga foliga;

O le masani ai mamanuina o le Uni Cassette Bords e aofia ai mea nei:

  1. Palu ma pusa. O le faleoloa e tautua o le faavae lea o loʻo tumau ai le mekasini i le faʻasologa, o le ie o loʻo aʻafia ai i luga pe a soona soona fai. O le fola o loʻo nana i totonu o le pusa, faapipiiina i le pito i luga o le faʻamalama o le faʻaoʻo i le faʻaaogaina o le le manatu faapito poʻo le tagata faʻatau. O le pusa o loʻo faia i le palasitika poʻo le alumini, e mafai ona ufiufi i le vinyl ata i le lanu o le laʻau poʻo le uʻamea, e mafai ai ona e filifilia se mea ese mai le faʻataʻu o loʻo vaʻai ese mai le faʻamalama faʻataa e le o ese mai le faʻamalama faʻataa e le o ese mai le faʻamalama faʻataa mai le faʻamalama faʻataa mai le faʻalauteleina mai le faʻataʻotoga (

    Faʻataʻavaleina o tagata palaʻai i le United: Tulaga lelei ma le le atoatoa

  2. O le ie puipui o le faʻafafa o le sili, o le umi o le umi o le 180 candimita, ma le lautele e o loʻo i totonu o le pusa, e maua ai e le mea moni e faʻaʻaisa ai le pa. I le pito i lalo o le ie o le ie o loʻo teʻi ai, o le mamafa o le tino, o loʻo fesoasoani i se toniga o le ie puipui;
  3. Itu Taiana - Faʻatinoina le matafaioi o se faʻavaʻa, e faʻagaioi le ie pe a tatalaina.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona vaʻai i le fola e aveese le fatufatu o le laupapa laupapa i le fale mautotogi

Faʻataʻavaleina o tagata palaʻai i le United: Tulaga lelei ma le le atoatoa

Itu Taiana

O loʻo iai i le ata o ni itu faʻasino, o le autu o le va o tagata tauaso o iunite 1 ma le 2 ua faʻaiʻu. Polokalama No. 1 o loʻo faʻaoʻo atu i pusa pipiʻo pipiʻi, aʻo le # 2 - p-foliga.

Faʻapea foʻi, o eseʻesega o loʻo iai se tetele o pupuni e oʻo mai i lalo o le faʻavae, lea e mafai ai ona e ofi atu ia i latou i luga.

  • Metotia o le faapipiiina;

O lisi e le faʻapipiʻiina le UNADINDS 1 e mafai ona faʻapipiʻiina i luga o le faʻafeagaiga o loʻo aʻafia ai: O se pusa ua faʻasaʻo i luga, i le itu - tusi.

O lenei metotia o le faʻapipiʻiina o loʻo faʻaaogaina - e faʻaititia ai le aoga avanoa o le moli matala: i le 4.5 centimeters i le pito i luga, ma 2 cm. I autafa.

Faʻataʻavaleina o tagata palaʻai i le United: Tulaga lelei ma le le atoatoa

Unise 2 lisi pupuni e le nonoa i le foliga ma lapoa o le stap, p-foliga faʻatagaina latou e faʻapipiʻiina i luga o le shizing o se sili sili ona aoga ma talafeagai filifiliga o se sili masani ma talafeagai filifiliga o se sili atu masani ma talafeagai filifiliga.

  • Gaioiga gaioiga.

Ona o le mea moni o le mea moni o le Numera 1 o loʻo tuʻuina atu i luga o le ulu, o lona tapoleni e oʻo i le latalata i le sikafuina. Lenei ua tumu i le faʻamalosi o le ie i le tioata, i le tulaga o le faʻamaloloina fua o le laufanua i luga, e lamatia ai le solia o puipui ma le motu o le matagi. Talu ai o tauaso e 2 o loʻo tuu i luga o le saoasaoa o le moli matala, o le le lava oi latou e le o se mea tulaga ese.

Faʻataʻavaleina o tagata palaʻai i le United: Tulaga lelei ma le le atoatoa

Fesuiai o mea o le upega tafailagi

UNIDU FROD ORDS e sili atu le taugata na fuafuaina mai lea o se faigofie tau mamanu. E mafua mai i le mea moni i le gaosia o le ie puipui palau, o mea faʻa-tusitusiga o loʻo faʻaogaina, e le gata ona apili ai le faʻaalia, ae lelei foi.

O le ie puipui e fausia mai i le ie o ituaiga nei:

  • "Faʻatulaga" i fafo "- Tolu-Fievener mataitusi faʻapitoa na faia e tusa ma le metotia o le laga o Satin lalagaina. Lua pito i fafo vaega - teuteuga, totonu - aoga-aoga, mai le moli-amoina le fibers. O le faapogisaina o le potu o le potu i le aano o le tele o le tele o le 70-90%. O lenei tusitusiga e iloga i le mafai ona faʻatuau atoa le saogalemu o rays, o lea e i ai i taimi uma o se malu malulu i totonu o le potu.

    Faʻataʻavaleina o tagata palaʻai i le United: Tulaga lelei ma le le atoatoa

  • "Black-Out" - O lenei tisu o se moli moli o le moli moli, le laualuga o loʻo ufitia i le animlic paʻu. O se togafiti e pei o se ie e pei o le paʻu, e aofia ai se 3-nofoaga-recycle-saoloto-saoloto, o le 'aʻai ma fafo faʻapitoa. Na poloka e le ie puipui e poloka le malamalama na faia o le uliuli-fafo ie pogisa le 100% potu.
  • "O le po-po" - O mea na mafai ona aofia ai ni auala taua o le lua ituaiga o ni tusitusiga - manino ma uliuli-fafo ie. O le tulaga o faʻamatalaga e mafai ona suia, lea e mafai ai ona e faia uma le mafai ona manino a papota ma se moli mama-fufula.

Mataupu i luga o le autu: Fausiaina o potu malolo faitotoa

Faʻataʻavaleina o tagata palaʻai i le United: Tulaga lelei ma le le atoatoa

Meafaitino

Lelei o le ie puipui

I le faʻapipiʻiina o le uni tauaso i luga o le palasitika Windows, e te mauaina se tasi-fasi vaega, o loʻo lilofia ai pito o le pa puipui i totonu o le palasitika. O le iʻuga, e foliga mai o ie o ia lava o se tasi o vaega o vaega o faʻamalama. O ia pupuni ia sui faʻamalama ma papala i totonu o le tioata tioata, latou te tau, a o 2-3 taimi taulepa.

Na faʻapopoleina ie pupuni o le le fiafia o le lalua ma le le aoga, latou te vaʻai lelei i soʻo se potu, mai le umukuka ma logsia i le ofisa faigaluega. O le lautele o le itu o le afu o le tapoleni ma le pusa e mafai ai ona filifilia se oloa lelei faʻatasi ma totonu o totonu o itu eseese.

Faʻataʻavaleina o tagata palaʻai i le United: Tulaga lelei ma le le atoatoa

O le au ie puipui e tatau ai ona o le i ai o le faʻavaʻa, aua le patipati mai le ata ma aua le sag pe a tatalaina le faʻamalama i le velaving. O le mamalu e mafai foi ona aofia ai le ofuina o ia fausaga - o le laufanua o le upega tafailagi o loʻo ufiufi i le pito ese o le paʻu e puipuia ai le solo, ma pe a faʻaaogaina i ou lava faʻafitauli.

Vaʻai vitio ata

Ie puipui e lua i totonu

Ie pupuni sosolo i luga o palasitika Windows - o se isi mea o loʻo i ai i nofoaga masani ma Pourters, o le tele o mea i nisi o potu atonu e sili atu.

Faafetai i le-ato-ato mamanu o ia pupuni, e mafai ona e faʻataʻitaʻia ma le lanu mamanu o le faʻamalama matala, faʻapipiʻi i luga o faamalama eseese o le tasi faamalama ese pe o le mamanu o pupuni. O loʻo faʻaalia ai foʻi le mafaufau ma le ata lolomiina, lea e mafai ona laʻititi i le tele o le fagu i le taimi nei o potu ua leva atu.

Faʻataʻavaleina o tagata palaʻai i le United: Tulaga lelei ma le le atoatoa

I potu potu potumoe ma ofisa o galuega, matou te fautuaina i le faʻapipiʻiina o le le-faʻamalosiʻau tauaso mai le fasi ie, latou osi le toʻafilemu ma le mafanafana, ma puipui le potu mai le laple lanu. I potu umukuka ma potu fanau, susulu, salumigi, sandurated curtson waltins mafanafana foliga lelei - mai le moli i le lanu uliuli o le totonu.

Mataupu i luga o le autu: taumafaina o le patipati mo le 1M2 Scredge: Calculator

Faitau atili