Faʻafefea ona fai se faʻamalama sese ma ou lava lima?

Anonim

Le matua le manuia le fuafuaina o fale mautotogi e tagata atiaʻe, o nofoaga vaʻaia ua faʻamalosia ai tagata filifilia e atiaʻe ai se fausaga faʻapitoa ma mea taua, o loʻo taua i ai o le faʻamalama sese. O se igoa pepelo lea, pe, e pei ona taua o le, se sese, lea ua sili atu ona avea ma lauiloa lauiloa. O le Sese Windows i se potu latalata o se auala sili lea e aliali mai ai le va o le potu.

Faʻafefea ona fai se faʻamalama sese ma ou lava lima?

E tatau ona pipii le faʻamalama i le potu malolo i le aotelega o le potu o loʻo i totonu.

Peitaʻi, a o leʻi faia se faʻamalama sese ma ou lava lima, e tatau ona e mafaufau lelei i luga uma o lenei elemene ia i totonu.

E masani ona iai:

  • i luga o le pa lamolemole malosi;
  • o luga o le taualuga;
  • I le maeʻa poʻo le tutoʻatasi o fana.

Faʻafefea ona ia faia se faʻamalama sese i luga o le puipui ma lamolemole pa?

Faʻafefea ona fai se faʻamalama sese ma ou lava lima?

Law Rewow i luga o lonatina e maua ai le potu tulaga ese ma le moni.

I le avea ai o se tulafono, e fausia ai isi faamalama i totonu, o pepa lautele e masani ona faʻaaogaina, ata puipui, o loʻo i ai se faʻatusa e oʻo atu i le vaʻaiga. Atonu o iai ituaiga o paka, mediaval auala poʻo laufanua sami. E faalagolago uma i lou tofo. E pei foi o le Foafoaga o faʻamalama sese, o le faʻata e mafai ai e le faʻata, ona faʻafetaui ni saisaitia, e masani ona faʻaaogaina.

Ina ia maua se taunuuga matagofie pe a faʻaofi se faʻamalama i totonu, e tele tulafono faigofie e tatau ona manatuaina:

  • Filifili se nofoaga;
  • Tuu Le Pa;
  • Sauni se laualuga.

A fuafua e fatuina se faʻata o le faʻata ma filifili se nofoaga i luga o le pa puipui i le ata o loʻo atagia ai le laualuga. O lea e mafai ona e faia le taufaasese o le malamalama o le malamalama mai le faamalama pepelo. Manatua la o le tulaga o vaitafe o fusi, ma moni, ma fausiaina, e tatau ona tumau. Na o le mataupu lea o le Sese Windows o le a aoga ona teuteuina le aofaiga o lou potu. A e faʻailogaina uma itu uma o le faʻailo, o le ata ua faʻaseʻe atu i le puipui i le nofoaga manaʻomia, i le maualuga umi o le fola.

Mataupu i luga o le autu: foliga ma meatotino o le fliesline westpaper

Manatua le lelei o aʻoaʻoga. Ae e te leʻi amata ona faʻaaoga le fanau i luga o lau puipui, vaʻai pe leai ni fasi poʻo ni fasi vali i luga o le puipui. Ina ia le tusia ni sese o lou tino, o fua o ipu o lou tino e le tusia, faʻamamaina lelei mai i ofu uma: paʻu ma vali. Afai na e fuafuaina e faia se faʻata o le faʻataʻoto pepelo, ona e iai ni eseesega e tatau ona leai se vaalele.

A o leʻi faia se faamalama sese, e ala i le tulaga, siaki pe o lau uta o lamolemole, ma, lea, pe a tau, upu sii. A leai, o le faagasologa o le suʻesuʻeina o le tapoleni o le a matua faigata lava. Ma, a uma ona tatou ausia niluina atoatoa, faʻamalieina ma mago puipui, alu i le faʻasologa o mea.

Lolomiina o pepa lautele ma fausiaina vaega

Faʻafefea ona fai se faʻamalama sese ma ou lava lima?

Faʻaopopoina vaega (taʻitaʻiina lipine, faʻavaʻa) O faʻamalama sese o loʻo faʻapipiʻiina ma le "fao vai".

Pepa lautele e Tumau ai i luga o le puipui e manaʻomia i le vevela potu vevela, e tusa ma le + 20 ° C. Aua le faʻatagaina ni ata laititi.

A leai, o lau ata o lau ata o le a mago le le le talafeagai, o le a sili atu le ita o le feteʻenaʻi pe maanuminumi. Ma o le a faʻatupuina malosi lava le vaʻai i le lautele. Fuafua i le ituaiga o ata pepa pepa, filifili le manaia. E masani lava, poʻo le malae gaosi oloa Fautuaina nisi o faʻailoga kelu.

Mo le faʻamamaina o le faʻata o le faʻata, faʻaaoga ni suʻi faʻapitoa. O le sili ona lauiloa o le "vai vai mo faʻata".

Ina ia mafai ona puipuia se mafai "faʻataʻitaʻi" o lau faʻata, faʻapipiʻi se tamai pa sima i le puipui, lea e tautua mo le tapoleni.

O le pito i lalo e mafai ona faʻaaogaina e pei o ai.

O le auala faigofie o le vaega o le mea sese i luga o le puipui o le polyrethane o le amo o le va o le 70 mm. O loʻo faʻapipiʻi i le puipui i le taimi atoa o le Taamilosaga poʻo le faʻata. O le pisia ma le faʻailoaina o le faitau e tatau ona faia muamua ae e te leʻi faʻapipiʻiina i le puipui. O le fafie laupapa ua faʻasaʻoina ma fao meaʻai.

Mataupu i luga o le autu: O le a le pepa puipui filifili mo le alatele: 5 mea lilo o le manuia mamanu

Sese Windows i le Nicho ma le taualuga

Faʻafefea ona fai se faʻamalama sese ma ou lava lima?

O faamalama lima-tosoina o loʻo fausia e faʻaaoga ai le arrylic ma suauu vali.

O le faʻagasologa o le fausiaina o se mamanu i totonu o se mea e sili atu le faigata nai lo lona faʻapipiʻi i luga o le pa mafolafola. Na masani ona e faʻatagaina oe e faia se faʻamalama sese i le leotele ma fau ai le le fiafia o le olaga ina ia e le o vaaia. Le faia o se faʻamalama sese i se nichh, e te manaʻomia:

  1. I le atoaga o lou tino o lou Nichhea e tuʻu ai le fana o le lanu o le lanu, ona tuʻu lea o ni moli poʻo ni moli moli.
  2. Faʻapipiʻi se muamua tapenaga i le puipui o loʻo i ai se tioata faʻamalama poʻo se tioata ma se ata lolomiina.
  3. E pei foi o se faʻaopopo, e mafai ona e faia lau ipu tioata ma le siʻitia o le susu.

I lenei auala e mafai ai ona e faia se isi moli i totonu o le potu ma faʻaaoga ata lolomiina poʻo le tioata tioata i luga o lou faʻamalama.

Afai o loʻo e sailia se faigofie filifiliga, e mafai ona e faʻamalosia le faʻata mai le pito i tua o le puipui o le puipui, fai se lanu eletise ma tuu se laulau o le vaipuna i luga. O le mea sili ona atoatoa o lenei o le a o le a pe a fai o oe uma slopes o le igoa pepelo o le a faia ai foi e faia faapitoa.

Sese Lauga i le taualuga e mafai ona faia e tusa ma tutusa mataupu faavae. Afai na e fuafuaina e fausia se "uiga manino" i totonu o lou potu, filifili le ata puipui, faʻaalia le lagi, fetu poʻo ao. O le ata o loʻo faʻapipiʻi i le pito i lalo o pulu, ma ua leva ona faia i lona vaʻai, faʻamumu ma le tioata ma tioata. I le faamalama fou, o lou maaaluga o le a matagofie.

Mamanuina Sese Windows ma Lisi

Ina ia mafai ona avatua lau ata sili sili moni moni, e mafai ona tuuina atu:

  • Na faapalepale;
  • malamalama ie pupuni;
  • O le Blackboard o loʻo faaaʻoaʻo ai le Windows.

Faʻafefea ona fai se faʻamalama sese ma ou lava lima?

Sese faamalama i totonu o le nikhe e mafai ona le na o se vaega o le mamanu, ae ia e galue foi i ni mea se aiga.

O le mea autu o le maeʻa lea o se teuteuga o lau sese faamalama e le mautu iloga mai le vaega tele o le potu ma faamamafa ai lona totonu. O le mea lea, mafaufau muamua pe faʻafefea ona e faʻatonutonuina.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻafou faitotoʻa ma au lava lima: metotia o le faʻamaeaina o le tapoleni

Filifili se tagata lava ia-afu i le faia o le faʻataina o le faʻata o le faʻamalama. E faia i le lima i le fitu mm lautele. E masani ona faʻataʻitaʻia le apamemea, auro, siliva poʻo le laʻau ma foliga sili atu matagofie nai lo masani polyturethane o I luga o le tapota, e tuu i foliga o ritoʻe, pe a fai o le sitaili o le potu e tutusa ma le gothic. Pe faatafafa - pe a fai o le Farani.

Mea mo Windows Sound:

  • Kopeta, o Plywood;
  • PVD Papatusi;
  • misaro;
  • Puipui.
  • Tagata.

Meafaigaluega mo Sound Windows:

  • na vaai, hacksaw;
  • naifi, seleulu;
  • kelu, "o le" vai vai ";
  • o le samala;
  • '' O LE FANAU, FAAPITOA.

Pepelo faamalama i totonu e le gata i fafo e le gata i fafo, ae lapotopoto, mo se faʻataʻitaʻiga, i le ituaiga o itupa. O sea vaega i totonu o le a mafai ona na o le tuʻuina atu o lou fale lotogatasi, ae o loʻo vaʻaia foʻi le mamao.

Faitau atili