GeoA Bowl - Oo i fafo Toodoor

Anonim

GeoA Bowl - Oo i fafo Toodoor

E le toʻatele e masani i tagata uma, e aunoa ma se tulaga, o le ituaiga o le faleʻaiga lea, na oso aʻe tuʻu saʻo i totonu o le fola ma faʻaaoga i nofoaga faitele ". O lenei fuafuaga e igoa ia "Tuketa Torlent", o lea ua taua tele i atunuu o sasae ma Asia. Muslims GeoA o loʻo umiaina e Muslims ma Manaʻomia o Islamac Esevete, faʻasaina tagata e feagai ma le manaʻoga mo le tu.

I se faʻaopopoga, o le fola laupapa e iai le numera o le le mafai ona le mafai ona faʻaaogaina: E taugofie, faigofie ona faʻapipiʻi, hyminic, tetee e ofuina ma tau afaina. O le mea lea na faʻapipiʻi ai faletaele o lenei ituaiga i nofoaga ma se tele tafe o tagata faʻaaoga: i aʻoga faʻafomaʻi, aʻoga, faletalimalo, nofoaafi ma isi Auā o le nofoaga lea, o le Tusi Paso, ua manatu o se filifiliga sili ona sili ona lelei, aemaise mai le manatu o le tumama, aua pe a faʻaaogaina le mamanu lea ma le faleuila uma.

GeoA Bowl - Oo i fafo Toodoor

Togafiti

  • Tane tane Mo le chanoa boss, e masani ona ofaina i luga o le puipui, ma o isi taimi fefiloi i totonu o le pa - ina ia puipuia ai le vandals ma sili atu le mamanuina. O le mea e sili ona taatele o le sili ona taatele ma sili ona mumusu ma le fiafia i lenei ituaiga o faleuila i lalo o le faleuila - o loʻo i luga o le ipu ma fesoʻotaʻi ma le umi o le paʻu.
  • Crane - O le isi filifiliga lea i se faaputuga povi. O se mataala umi, faalavelave ma mataala i le agi mai o le vai vai mai le vai paipa. O le crane e faʻaaoga e usitaʻia ai le mama o le Geopa ma ni ipu seleni. O lenei masini ei ai ni tulaga lelei i luga o le moli o le tane: e faʻaititia le tele o le avanoa, e le maua ai ni isiliga, e faʻatagaina mo le faifai pea O le le mautonu o le fufuluina o Citi o loʻo aofia ai le naunautaʻiga e fausia ai poloka ma le manaʻomia i le faʻamalosi faifai pea i paipa.
  • Siphon - Ole mea taua lea mo le faleuila o soʻo se mamanu. E lua ana tulaga autu: o le aveeseina o vai ma le ola oloa, faʻapea foi ma puipuiga mai le faʻapipiʻi o manu le lelei i le potu. O le mea e gata ai e mafai ona avea ma foliga faʻapitoa o le siphon - o lona tino o loʻo i ai se punou o se laʻititi o le vai o loʻo tautua pea i se ituaiga o pa puipui. Siphon mo le GeoA Bowl e tatau ona filifilia e faʻatatau i le aveeseina o le faleuila: o loʻo latou faʻaoʻo mai lea, o loʻo feololo ma faʻaupuga.
  • Tagata vaevaeina - O lenei o se mea fai mai i luga o le paluga o le fefiloi poʻo se vai taele mafai, o loʻo maua ai le sili sili ona lelei ma le faʻatonuga o le jet o le vai. E masani ona faʻaaogaina mo faleuila i totonu o le faleʻaiga ma le galuega o le solo solo pe mo le tusi pasi.
  • Faapipiiina faiga - O lenei o le faʻafitauli o le faʻamalologa e fesoʻotaʻi uma ai elemene o le chanoa bowl. O ia faiga e faia o mea e mafai ai, anti-afaina ai mea ma mea e fai i le avega i le tele o selau kilokalama. Faapipiiina faiga e masani ona faʻaseʻe i luga o le laumua puipui ma e nana i tua o le vasega. Na o faʻamau o le fufulu tumau e tumau vaʻaia.

Tusitusiga i luga o le autu: na mafua ai ona faia e oe lava

GeoA Bowl - Oo i fafo Toodoor

GeoA Bowl - Oo i fafo Toodoor

GeoA Bowl - Oo i fafo Toodoor

GeoA Bowl - Oo i fafo Toodoor

Mea gaosiga

Lafo uʻamea

Mai mea nei, o le uluaʻi mea na faia i le uluaʻi mea faigaluega na amata ona ou tago i ni tulaga o se taimi umi, ma ia tuʻu atu i isi mea omea i aso nei. Trew-Uron fola iunite e i ai se tasi e le mafai ona iloa - o le latou tautua olaga e faigata tele. Latou te tutu i fale puipui mo le tele o tausaga ma e le toilalo. Lafo uʻamea uʻamea contona o le sili ona tumau, o le sili sili ona taugofie, ae o le sili ona faigata - ae tusa ma le 15 kg, lea na faʻafaigofie ai la latou felauaiga ma faʻapipiʻi.

Sima

O mea e sili ona lauiloa mo le gaosiga o le faleuila i lalo o le contoa o sanfarfor ma Sanfayans. I le tulaga o lona uiga, e tutusa lava le tutusa: latou te tuʻufaʻatasia ma le lelei foliga, maualalo le mamafa, le atoatoa o le faʻaleagaina faʻaleagaina ma faigata i le faʻamamaina o sui. Peitai, pe a filifilia i le va o nei mea e lua (e ala i le masani ai o le tutusa tutusa), o tagata tomai faʻapitoa i le fanua o le atoatoa meafaigaluega, e sili atu ona teteʻe atu i le sanosa ma le filogia.

Uamea

O faleuila i fafo mai lenei mea ua uma ona mauaina. O le lelei o uʻamea uamea, geo geoklem o loʻo taʻua faʻamanatu ma le faʻaeteete ma le malosi. E le gata i lea, o le swel e maua ai le le fiafia o manogi. E matua ogaoga lava le le lelei o na faleuila, latou te tau sili atu nai lo la latou lafo uʻamea ma uʻamea ma, e le mafai lava ona latou le fiafia i le tele o le vai.

GeoA Bowl - Oo i fafo Toodoor

GeoA Bowl - Oo i fafo Toodoor

GeoA Bowl - Oo i fafo Toodoor

Faʻafefea ona faʻapipiʻi?

Faʻapipiʻi le paolo o loʻo lava - mo le mea e tatau ona e faʻasoaina o mea faigaluega tatau ma mea e usitaʻia ai ma le faasologa o sitepu:

  • Muamua e tatau ona e filifili i le faʻapipiʻi metotia. E masani lava, o loo tiʻetiʻe toilets fola i se tasi o auala e lua: tuusao i luga o le tile po o le taffeta (fola mai laupapa, muai taulimaina ma se tuufaatasiga puipuia faasaga i rotting ma le foliga mai o mamanu).
  • Afai ua e filifilia le auala mulimuli, e tatau ona e muamua saunia se laupapa laupapa. Ufiufi i le suauʻu ma faʻamago aʻu. Faapitoa fautuaina ni fao tetele i le itu i tua o le komiti ina ia e ulo i le lua seneturi - o le a maua ai le mautu o le mamanu.
  • O le tulaga o loʻo faʻapipiʻiina, faʻatumu le faʻasologa ma faʻamalosia le Komiti Faʻatino i totonu. A maʻea e le au maamopalaina, faʻapipiʻi le pesini ma fufulu i luga o laupapa, ua faʻaseʻe ai le faʻapipiʻi i le tipiina o pu.
  • Afai e te filifili e faʻapipiʻi le paopa i luga o le fola i luga o le fola o le fola, muamua lava, e manaʻomia le faia o se mea fou. Tuʻu le faleuila i le nofoaga na tufatufaina atu ma maka le Makeup, faʻailoa ile nofoaga o le a faia ai pu o loʻo faʻapipiʻi. I le taimi lava lea, siaki pe o le tatalaina o le faleuila o loʻo o gatasi ma le tulaga o le paʻu o le uafu.
  • Toso i totonu o le faaputuga o le pu. Faapipii le chanoa ipu i totonu ma puipui ma le fesoasoani a se faletalimalo. Faʻafesoʻotaʻi le tatalaina o le faleuila i le itupa o se ivi. O le taʻavale taʻavale e faʻapipiʻi ma fesoʻotaʻi e tusa ma faʻatonuga.
  • Mo le faigofie ata o Geoma Chas, o loʻo faʻaogaina i faletaele lautele, o le faʻamatalaga lea e sili ona talafeagai.

Mataupu i luga o le autu: Tile Design i le faletaele - Manatu Faatagaina Fesoasoani

Ina ua uma ona faʻatuina le faamalosiauga ma alavai faʻapufa, fausia se ala ulu o le auala o le a tautua ai o se lagolago mo pito o le faleuila. O le alavai pu o le ipu e tatau ona tutusa ma le siphon. Ina ua uma ona faʻapipiʻi le faleuila, malupuipuia i luga o le taofiofi fausaga ma sima sima. Ia na sili atu le faletaele, pe a maeʻa le aisa aisa, lulu le pesini o Genoa Chimic Tillare.

GeoA Bowl - Oo i fafo Toodoor

GeoA Bowl - Oo i fafo Toodoor

Faitau atili