Na fulafula le ie puipui "Zebra"

Anonim

E te manaʻo e fai se mafanafana i luga o le moli moli i totonu o le potu. Ae e te le faamalieina i le mamafa o le tino, aoina pefu ma vai palapala palapala, ma fausaga palasitika pei o se fale mafanafana. O le a latou le feagai ma le puipuiga mai le la susulu malamalama o la susulu ma le masani ai o le ufiufi ie puipui i le tele o auala, ae le tauaso.

Na fulafula le ie puipui

Classic fulafula pupuni "Zebra"

Lisi o auala "zebra"

O le mamanu "Zebra" o le fou faʻatekinolosi masani masani i totonu o le faʻamalosi tino puipuia. Iloa-O le a le taoto i le tele-vaega o le maualalo o le paposa. E aofia ai ni ituaiga se lua o ie: faʻauiga malamalama mesh ma se mafiafia teuteu mea. O le muamua e mafai ona faʻaitiitia ai le tele o ave o le la e aunoa ma le afaina o le malamalama malosi. O le lona lua, malamalama atoatoa-fufula o le a fausia ai le magaluga matagofie i totonu o le potu e tusa lava pe o le aoauli ma le malamalama.

Na fulafula le ie puipui

E foliga mai ua suia le ie pupuni "Swpora e pei o se ofu paʻepaʻe, o se suiga o laina faaloaloa o le faia, o se tulafono lanu lanu: i vaega manino. Ae o le filifiliga mulimuli o ie ma vali palettes e le o faatonutonuina: E mafai ona e filifilia se Tricolor ropedhactives pe oka se oloa ma se mamanu o lou tofo.

System "Aso-Po"

Faʻafefea le galuega faʻatulagaina? "Pulega" ie puipuia e taulai atu i le itu i itu. Faatasi ai, e le gata ona e fetuunai ai le maualuga o le tapoleni, ae faʻapea foi ma le faʻaaogaina o le moli moli. Lenei ua faia le faʻaogaina o le faʻamalosiina o le malo, lea, e pei ona manaʻomia, tatala pe tapuni ai fasipepa manino.

I totonu (tapunia) tulaga o le malamalama-fufusi mea o le pupuni "po-po" i le po atoa "i luga o le moli atoa o le potu mai le la susulu. Peitai ua aoga le faʻaumaina o gaioiga a le puipuiga puipuia i le faʻafeagai, a o amata ona faʻatumuina i le malamalama.

Mataupu i luga o le autu: Faʻapipiʻi le faitotoʻa faitotoʻa i totonu o le fale laupapa

Na fulafula le ie puipui

Manatu Autu

O mea na faʻaaogaina i le gaosiga o le "Day-Po" o tagata tauaso o se ie o le soʻoga o le synthric herthric o loʻo feagai ma mea faʻapitoa. Toe suia le fabs e uiga i uiga nei:

  • O le antitinitic aafiaga o le toe faʻataua le pefu ma le laʻititi palapala fasimea. O le au pupuni o Roma i le aso "po" e le faaputuputu ai le filogia o luga.
  • E le faʻateleina ni uiga o le a le faʻateleina o le anti panbrine o le a le faʻateleina e le siama, fungi ma isi mea leaga o meaola leaga.
  • O le leai o le pefu ma le siama na faʻaaogaina i le gaosiga o mea o loʻo i ai zebra brang ie puipui saogalemu mo tagata mafatia i tagata mafatia.

I le faʻaopopoga i le maualuga o le tekonolosi uiga, o le zebra tauaso ua i ai le tele o le le mautonu le lelei:

Na fulafula le ie puipui

  1. Faigofie ma faigofie fetuunaiga. Ina ia suia le maualuga o le malamalama i totonu o le potu, ua lava le suia o fusi: E le manaʻomia le suia o le tulaga o le ie osofaʻiga "i le po" i le po-le maualuga.
  2. O le mea masani o le mamanu o le mamanu e le mafai ona fatuina ai le puipuiga sili atu le malosi mai le sola sila. O pupuni ma faʻaluaina faaputuga ma le galuega e leʻo le sili atu leaga nai lo le lotoa o loʻo tumau ma mafanafana o le ulagia ma mafanafana o le ie puipui.
  3. O le suiga mau o fusi ma le eseesega o le tali fofo faʻaaogaina i lenei tulaga o le a liliu le lisi o le "aso-po" i le sili ona manaia o le potu. Ma o le nofoaga o ia o vae o le a vaaia le avanoa.
  4. Le masani ai-tulaga, fatufatu o tagata e le mafai ona manaʻo e maua le faʻaaogaina o tagata ua sauni e faʻamalosi tino "zebra" ofoina atu e le lautele lautele o tagata faʻatau. Mo i latou, e mafai ona fausia se tulaga ese o pupuni, o le ata lea o le a faia e tusa ai ma le ata o le tagata.

    Na fulafula le ie puipui

  5. E ui lava o le tauaso ua maeʻa tuʻufaʻatasia ma le faʻaaogaina o loʻo faʻaaogaina i le potu o le potu (aemaise, o faʻamalama), le manaʻomia le faʻatauina o se vaega faʻaopopo (pupuni, tuna) e le o avanoa. O le pito i luga o pupuni "Zebra" foliga susulu ma le muamua, latou te teuina le tino uma i totonu, teuteuina i le eseese o sitaili: mai le tele o vasega i le maualuga-tec.
  6. O le mamanu e le talafeagai ma faʻataʻitaʻi i le tausiga. E le manaʻomia le fufuluina ma uʻamea uʻamea o sikuea mita o matata, ua lava e soloi le laʻesega o le tauaso o le palapala.

Mataupu i luga o le autu: Livnevka i se fale tumaoti

Pau lava le mea e tau ai le mea taua o le mea. O le aofaʻi mulimuli o le oloa e faʻalagolago i le tele o tapulaʻa:

  • Tauaso tele.
  • Uiga lelei.
  • Fausiaina o faʻamau ma le ituaiga o mea faʻaleaganuʻu: tatala pe kaseti.

Na fulafula le ie puipui

Faʻataʻitaʻiga mo le umukuka

O le mea lea, o le tau o Zebra na fulifa o pupuni o le 900-1500 rubles (i le sikuea mita).

Eseese filifiliga

Na fulafula le ie puipui

I le faʻaopopo atu i le tele o faʻaiuga o lanu ma faʻataʻitaʻiga o ie puipui, eseese ata o le faʻavasegaina o le faʻavave faiga ua atiaʻe. O isi itu vaega e faʻatonutonu ai le gaoioi o le tapoleni, fuafua i le tele o le faʻamalama matala:

  • Maualalovolute (sauvolute) ua fuafuaina mo faamalama tetele. O lana foliga o se ata faapipii. O le pito i luga o le aufaʻi o le "Zebra" e le ogatasi i luga o le faʻamalama o le faʻamalama, ae i le pito i luga o le faʻamalama matala ma atoa tapunia i luga o itu soʻo.
  • O le ata o MGS o se isi mea sili atu le tele ma masani filifiliga pe a faʻapipiʻi le alafatu i luga o le pito i luga o le auvai o le telefoni ma luga o le faamalama. Faʻapipiʻi elemene o loʻo i le itu vaega ma o loʻo faʻatauaina ma le fesoasoani o le teuteu i fafo i fafo.

    Na fulafula le ie puipui

  • O Mini o le sili sili ona lelei o le sili ona totoina "zebra" i luga o faamalama palasitika. O loʻo faʻapipiʻiina i le pito i luga o le faʻavaʻa ma le palasitika faʻapipiʻi. E leai se manaʻomia mo le faʻatauaina, faʻaaogaina o le puʻeina ma uʻamea faʻamau, moli moli i fugalaʻau faamalama ua faʻasaʻo vave ma le talitonuina.
  • Uni o se alualu i luma mini-mamanu. E iloga ona iloga i le i ai o se kaseti puipuia lea o loʻo nana ai le tisu, ma o ni isi itu, o loʻo maua ai le maualuga o le faʻamamaina o le ie puipui.

Cassete ie pupuni "Aso-Po" Faʻalavelave i le siʻitia o le '' upsa o le parvas mai masini leaga.

Faapipiiina o moli-puipuia

Fuafua ia tatou filifili le pupuni iua ma zepra, e i ai se auala e taia ai le mamanu. System na tusia i luga o le faʻamalama matala (ae le o le faʻavaʻa) o loʻo tuʻuina atu i le faʻaaogaina o le le manatu faapito:

Na fulafula le ie puipui

  1. Ile amataga, i itu uma e lua, matou te faʻamanatuina nofoaga o le lumanaʻi faʻapipiʻiina o taga. I le nofoaga o le makaina o le makaina o pu ma tuu i lalo se malu.
  2. Mo le faʻamoemoeina o le "po-po" faʻamalosi, e fautuaina le faʻatuina o se faʻaopoopoga faaopoopo elemene mai le faʻatonutonu o filifili, talu mai le pito o le maualuga o le a faia.
  3. O le folasia o puipui i luga o le saoasaoa.
  4. Matou te siakiina le galuega o le filifili: O le feaveai o le tapoleni e tatau ona faia e aunoa ma se taumafaiga, o le tatalaina o le ie ma le faʻapipiʻiina saʻo o loʻo tu i le faʻasologa o le faʻamalama matala.
  5. I le vaega mulimuli, matou te faʻapipiʻiina le ufiufi, masking faʻapipiʻi - puipui.

E pulea le saʻo o le faʻailogaina faʻaaogaina le tulaga o le fausiaina.

Na fulafula le ie puipui

A faapipii ni tauaso i luga o le palasitika faamalama, o le faapipiiina o le mamanu o loʻo faia i le faʻavaʻa. Muamua, e manaʻomia le fuaina lelei o le nofoaga o palasitika (poʻo uʻamea) matona, tikeri le laualuga ma faʻasaʻoina le faʻapipiʻi mai i luga o le pito i tua.

Mataupu i luga o le autu: Filifili Loops mo Alminim Deadors: Fuataga ma Faapipiiina

Vaʻai vitio ata

O le a le faʻaogaina o le loka pusi, o le a e manaʻomia le faʻatulagaina o le faʻaaogaina.

O isi faʻapipiʻi o tauaso i luga o le faamalama o loʻo faia i luga o pauna na faʻapipiʻi, e tusa ma faʻatonuga faʻapipiʻi.

Na fulafula le ie puipui

TAUA! Po o le a lava le auala e te faʻaogaina ai pe a faʻapipiʻi ni tauaso, manino mulimuli i le nofoaga o faʻapipiʻi i luga (tatau ona i luga o le tasi laina laina. I lenei auala, o le a mafai ai ona e aloese mai le faʻatonutonuina o le mamanu, ma o le fetuunaiga filifili o le a tu tutusa tutusa i le itu o le vaipuna.

Faitau atili