Pepa puipui olive

Anonim

Fua

Mafaufauga o se uiga tautupe e faʻaaoga i totonu o loʻo i ai i totonu o nofoaga e le o ni tapulaʻa lanu. Tagata o loʻo faʻaalia mai le manino faʻamatalaina o tulafono ma faʻamalamalamaina lanu ma amata ona faʻataʻitaʻi, aumai a latou vali fou ma fou i totonu o le averesi fale mautotogi.

O le faʻaaogaina o ni fofo lanu e le masani ai i totonu o le mamanu e aofia ai le atinaʻeina o le tofo ma agavaʻa agavaʻa, o tagata amata ona saʻiina i totonu o mea laiti.

Pepa puipui olive

Faʻataʻitaʻiga ma le potumoe o loʻo i totonu

Fai ia le itiiti ifo le faʻaaogaina o le olive vali e faʻauma ai pa o le potu. E foliga mai e leai se mea faigofie nai lo le faʻaaogaina i totonu, aemaise, aemaise lava ma totonu o pepa faʻamau. O le a se mea tatou te faʻatina ai le tatou tuʻufaʻatasiga o se tuʻufaʻatasiga o lanumeamata ma efuefu fugalaʻau?

Faʻafefea ona aʻafia le pepa puipui olive i le potu avanoa

E masani lava, o le olive e le o valaauina le lanu lanumeamata lanumeamata po o le lanu uliuli lanumeamata, ae o nei faamatalaga e mamao ese mai le mea moni. Tahandem o efuefu ma lanumeamata mafai ona faʻaalia le palapala ona o lona agavaʻa e mitiia malamalama ma, o le iʻuga, o le tausaga. Ae o lenei faʻafitauli ua lava lea e filifili ai, faʻasolosolo atu i nai fautuaga faigofie mai le poto masani faʻapitoa:
  • Faʻaaoga le olive i le tuʻufaʻatasiga ma moli moli. Aemaise le manumalo i le tuʻufaʻatasiga o lanu efuefu-lanumeamata ma paʻepaʻe lanu o le a foliga.
  • Claper Wallpaper o lenei tone tutusa i potu sili ona ola.
  • Fausia ni mea faʻaopoopo eletise eletise i totonu o le potu, faʻaopopo i le faʻavae o le faʻavae o le fata. Ma le isi, o le moli i totonu o le potu e tatau ona paepae, ma le samasama. E mafai ona e ausia lenei mea e ala i le faʻaaogaina o ni moli faʻapitoa.
  • Valivali-Soul K manaomia ona filifilia e tusa ai ma le faamoemoe o le potu ma lona tele. Ia ma ia o le a foliga foliga masani lanu: lanumoana, samasama, lanumeamata, etc.

Mataupu i luga o le autu: O le a le puipui i luga o le taualuga e sili ona filifilia?

Wallpaper olive i totonu o le umukuka i totonu

Pepa puipui olive

O le ata o le umukuka o le a foliga manino manino ma faalenatura

Mo nofoaga umukuka, e lua ituaiga eseese o le tuʻufaʻatasiga o olive ma isi lanu. Ma o i latou uma e alaga lona itu i totonu. O le filifiliga o se paolo o pepa puipui tumau i tua atu o tagata e ona le fale mautotogi, ona o le fausaga o soʻo se potu e te manaʻomia e faʻailoa mai uiga o tagata o loʻo nonofo ai. Ae toe foi i lanu lanu:

  1. O olive ma enaena lanu: sukalati, moli enaena, ofe.
  2. Olive ma eseese lanu lanu: paʻepaʻe, moli, samasama, lanu mumu, lanu mumu, lanu efuefu.

I le uluaʻi filifiliga e te maua ai se mea lelei i totonu o le masani ai i se masani poʻo se mea e sili atu le lelei mo le le lelei o le aiga. I le tulaga lona lua, ua pupula le potu, ma alaga ma faaseta. O le teuteuga i se itu faaonapo nei e talafeagai mo le umukuka a le tagata taʻalo poʻo umukuka o se ulugalii faʻaipoipo aiga. O le tuʻufaʻatasiga o le eseese o lanu e faʻaosofia ai le 'ai, ma le lanu o le Green na fesoasoani i le mitiia o meaʻai.

Pe o le faʻaaogaina o latou mo le fale o le potu malolo

Pepa puipui olive

Ata: O lenei leo e talisapaia ma mo le faʻaaogaina i potu malolo.

O le potu malolo o Olive Olive o le a aoga pe a fai o loʻo teuteuina i le sitaili tuai lelei masani. Filifilia o ata puipui, taofi lou mafaufau i le Autophonis faaupuga poʻo ni auala i le laititi, leai se mea.

E foliga lelei ma le matua lelei le manifinifi. Mo le potu mo lenei potu, e sili le faʻaaogaina o le lanu paʻepaʻe o le efuefu-lanumeamata. Latou te le afaina i le malamalama o le tele o lanu, ae i le isi itu, o loʻo tausia e moli mafanafana o le malamalama lanu enaena, pipi, kofe.

O sea le mautonu o lanu o le a faia ai totonu o le potu malolo o le filemu, malu ma aiga. I totonu o se potu malulu tele ma se ata na faia i lenei sitaili, o le a manaia le faia o ni leoleoga a le aiga ma pasi filemu afiafi.

Mataupu i luga o le autu: Turking Turle ma le BEPRODERY - O se auala fou o le fausiaina suiga

Lanu pupuni i le olive

I luma o le aia tatau o toetoe o soʻo se fale mautotogi, faʻafetaiaʻi le toe taumafai poʻo suiga o mamanu o loʻo i ai, vave pe mulimuli mai le fesiligia. O meaʻai i le olive, o le sili ona faʻapitoa ma le le lava le tali e manaʻomia ai se filifiliga lelei o le Slass Slades.

Pepa puipui olive

Ata: O se faʻataʻitaʻiga o le auala e filifili ai le pupuni

A o le filifiliga o pupuni lanu, i lea, e tusa ai ma le tele o tagata mamanu, o le sili filifiliga filifiliga o le malamalama, unobrefute pastel gam mustel:

  • Buge;
  • kulimi;
  • Ivori (nifo) ma isi foliga tutusa.

O le tuʻufaʻatasiga ma pupuni o ia ata o le a fesoasoani e fausia ai se mamanu faʻaeteete ma se soʻona faiʻai o le tagata leaga.

Faitau atili