Faʻafefea ona fai se faʻailoga o septic e aunoa ma le pamu mo le tuʻuina atu

Anonim

Faʻafefea ona fai se faʻailoga o septic e aunoa ma le pamu mo le tuʻuina atu
E i ai lava se tane septic e aunoa ma le pamu, o le a mafai ona galue mo se taimi umi e aunoa ma le faʻaputuputu o otaota? E toʻatele o le a fai mai e faigata ona faʻatuatua. Peitaʻi, o tagata tomai faʻapitoa ma finau e mafai e nisi o ituaiga fetuutuunai ona galulue i aso uma mo le 15 tausaga ma le manaʻomia le pamu.

O lenei ituaiga fetaʻuga ua tapenaina, pei o le tulafono, i le atunuʻu fale ma Dachas, lea e leai se afaina, ma mea uma o loʻo i totonu o le fale. Ma o lea, o le faʻafitauli o le faʻatapulaʻaina o le pamu o le Septic, lea e tauaveina ai ni taumafaiga faʻaopoopo ma faʻaopopo i masina taʻitasi.

O le tapunia o le mafai ona tapunia o tagata nofoia o ia fale e faʻaaoga uma ai penefiti o le soifua maloloina, i le taimi lava e tasi latou te manaʻomia le popolega tele mai i tagata e ana pamu. E te le faia lenei taimi i le taimi, aemaise i le taumalulu ma faʻatali mo ni faʻafitauli ogaoga e faʻaititia ai taumafaiga uma e faʻatulaga.

O le mea e ofo ai, o le mea moni, e toʻatele e iloa ai mea e mafai ona faia i luga o le faʻasologa o septic e aunoa ma le pamu, ma le tele o ituaiga o le pule o le ola fatufatuga. Ma o lona uiga o lana galuega ma mo a latou tupe na fausia ai ni faʻafitauli i le lumanaʻi. O le a le mafuaaga? Atonu e tele taimi, i le manaʻo e alu le sasaina, latou fai mai e pei o se tuaoi ma aʻu.

O le a le fetu o septic tane e aunoa ma le pamu?

Faʻafefea ona fai se faʻailoga o septic e aunoa ma le pamu mo le tuʻuina atu

E le tatau ona e fefe i se tagata fou, aemaise lava talu mai le mea faigaluega o le nepticoa e aunoa ma le pamu i ou lava lima e le o se taimi e faʻaalu ai i se taimi faigata. O le a le mea e manaʻomia e fausia ai se tane septic? Muamua lava, e manaʻomia le sauniaina o se koneteina e aofia ai lua mea pueata, o loʻo i ai tutusa lava mafiafia ma puipui puipui ma se alavai. O le iʻuga e leʻo ni faʻafitauli faigata, o le a avea ma septic aoga. O ia fua o le a faʻatagaina oe e 10 tausaga, pe o le 15 foʻi lea o le fatu e oʻo i le pamu ma isi faʻafitauli e fesoʻotaʻi ma le faʻasologa o le suʻega.

O lenei ituaiga o fetuuratic tane ua iloga ona taʻua o le tino, o le sili ona talafeagai filifiliga mo se atunuʻu tumaʻoti ma fale fai fale. Ma mo le faleʻaga e matua tele ina matua faʻatauaina, aua e masani lava ona leai ni taʻavale i totonu o nuʻu o nuʻu.

O le a le masini? O le masini lea e faʻatulagaina i le tane ma le pamu ma le faʻamoemoe mo le pamu o le papupuni e tau le teuina o lapisi.

Septic - Ia taʻua o le le tumau o le teuina o le tino, pe a fai o le vai otaota ua aoina.

Septic e aunoa ma le pamu - O taimi uma lava o le faʻamamaina o le teuina mo otaota vai.

O nei fausaga e fausia mo se taimi umi, ma o le a le mea e ofo ai, i lo tatou taimi o lenei masini e le sili ona lauiloa. Pei ona liliu ese, o le mafuaʻaga na faʻaalia ai e le maketi o loʻo faʻaalia ai le tele o gataifale vaipuna, pei o teuga tetele e aunoa ma le pamu ua galo.

I le taimi nei, i le vaitau o le Initaneti, o lenei tekonolosi ua manaomia e tagata e ona o nofoaga o loʻo maua e le toʻatele o tagata e leai se mea e aʻoaʻo e uiga i le i ai o septic aunoa ma le pamu. Ua faʻamalieina e tagata e maua ni lesona aoga, e mafai ona faigofie tele faʻafaigofie ai ona avea o latou olaga.

Ina ua maeʻa ona iloiloina le SPETCA polokalame e aunoa ma le pamu, faitau le faʻamatalaga o le gaosiga o suiga o le lua sili ona faigofie e lua e le mafai ona taofia ai o le auala sili lea e puipui ai oe lava mai le tele o popolega mo se taimi umi. O le faamatalaga na saunia o loʻo faʻatatauina lea lava e oʻo lava i se tagata mai le fauga, e faʻaaoga ai auala faʻatapulaʻaina o le fausiaina o sea septic, mafai ona faʻatino uma galuega i se tulaga faʻapitoa atoa. Ma o le faʻapipiʻiina o se fetuunaiga e manaʻomia e faia ai le vave, ia o se mea o ia e mafai ona faʻaauau ona galue lelei le teuina o vaipuna, ma o nisi taimi e le mafai ona faia. O le mafuaaga lena na fausia ai lenptoch i le tasi ma mo isi uma ina ia aua lava le toe foi ia te ia.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o tane o le vae o sepaki na toe foʻi mai i le 1992, e leʻo se pamu, e ui lava i le latou fuafuaina i se manatu o le a oʻo i le tasi le tausaga. Malilie ia i ai mo le mea e fai ai taumafaiga. Peitai, o septic na sili atu i le faʻamoemoeina o faʻamoemoega, o lenei e mafai ai ona talanoa e uiga i lona mautinoa i sili le lelei o ana galuega.

O le maualuga-lelei gaioiga o septicism e fesoasoani atu i le faʻasaʻo saʻo o paipa na fuafua mo le alavai. O nei aso o itulau o nofoaga, ua ofoina atu le tele o filifiliga faʻatuatuaga mo le tuʻufaʻatasia o paipa, ma o latou faʻalavelave faʻafuaseʻi ua tuʻuina atu, ae o nei e le faʻamatalaina lenei mea.

Leitioa a latou fai mai o le paie o se afi o se afi. Masalo, e latalata lenei faamatalaga i le upu moni. E mafai na o se mea e fai si fai mai ma mafaufau, saunia ai mo le tele o tausaga o totoe.

Fausiaina o Septica e aunoa ma le pamu ma ou lava lima

Faʻafefea ona fai se faʻailoga o septic e aunoa ma le pamu mo le tuʻuina atu

Mafaufau i le fatia faiga o fetu ma o latou lava lima. E masani lava, o vaega o le atunuʻu e le maua le avanoa i le nofoaga o le lumanaʻi o le lumanaʻi, o lea e tatau ona e lima ma eli le pu. E popole i le mea moni o le a le mafai e le masini ona alu i luga le masini mo le pamu e le manaʻomia, aua ua tatou iloa o le a le itiiti ifo i le 10 tausaga ae le i faia le toe iloiloga o le suavai o le tapogi togafitiga. Ae o loo iai pea le suo i le galu.

Mataupu i luga o le autu: O le a se mea e lelei tele mo le lauiloa kiznar naifi?

O fea e maua ai septicchik?

O le filifilia o nofoaga taua e fuafuaina i le itu o le feʻaveaʻiga o otaota ma eleele eleele, ina ia tatau ona manatu ma faʻapitoa ai.

O le a se isi mea e tatau ona mafaufau pe a filifilia se nofoaga mo se lumanaʻi o Setema? O le mea moni, o le feololo o le fale o le fale, vaieli pe ua lelei. E tusa ai ma tulafono o iai nei ma tulafono, o se masini o le fetuunaiga e latalata i le vaieli e le faʻatagaina tele, a o le itu o le suʻisuʻi o le vai o eleele. E le fautuaina foi i le faia o se tane fetuniki i le lata mai o le tuaoi o le fale.

Fuafuaina o le mea pueata mama pi

Faatasi i le fesoasoani a le konikosia tatou te sauniaina se pu, ona fuafua fuafua e ala i manaoga o le aiga. E iai faʻamaumauga faʻapitoa o loʻo fausia ai o loʻo fausia sentic tane e faʻatatau i le tele o le alavai i le aso ma e mafai ona i lalo ifo o le tolu taimi. Ae i lenei mataupu, o le fuafuaina o le potu tuʻutuʻuga o le tagata lava ia, ae o le faʻasoa i le 20 pasene e le afaina ai.

Fuafua le aofaʻi o le potu, e manaʻomia i luga o le faʻavae o le tapulaʻa o le tuʻuga o le faʻatulafonoina o manaʻoga o lou aiga, pe a fai o le vailaau o le septic i aso uma. Ma o le aso ua ave o le aso a o fufuluina, fufulu ma ituaiga uma o le fale, o lona uiga, pe a fai o le tele o vai. O le fuafuaina autu e faia mo le muamua, o le potu galue seppec, aʻo le tele o le isi potu e tatau ona tusa o le tasi vaetolu o le potu muamua. O le tele o le lua mo le septic e aunoa ma le pamu e le tatau ona faʻaititia le faʻatagaina e tusa ai ma le fuafuaina, a o mafai ona faʻateleina i se itu tele.

Faʻataʻitaʻiga, e manaʻomia le eli ma le septic mo se aiga o 4 tagata ma le loloto o le 2 i le 2.5x3, e mafai ona loloto i ai, e mafai ona loloto i ai, e mafai ona loloto atu . Ina ua maeʻa pamu o loʻo i ai, o le lapoʻa o le septic e faʻaitiitia ai. Ma iloa o le tele tele o le tele o lapoa o ata, o le itiiti ifo e tatau ona e faamamaina.

Manatua o le pito i lalo o le pito i lalo o le paipa paipa ma sili atu le loloto o le fausaga o loʻo i ai, o le itiiti ifo e tatau ona e faia le tele o le fetuunaiga o le fetu. O le faia o le saʻo fuafuaina o le fale i le lua ma le tulaga o le faʻapipiʻiina o le paipa, e te le tatau ona faia se tele o galuega ma se suo.

A fuafua le manaʻomia o le tele o fetuunaiga, o se tulafono, o le mamao mai le pito i lalo o le paipa i le pito i lalo o le septic ua ave. O le pau lea o le parameter e le mafai ona faʻaititia, ae o isi lapopoa o loʻo noatia i le fetuunaiga ma e mafai ona fuafuaina ma le fuafuaina o le opreca ma le faʻapipiʻi o le ua suia.

O le pito i lalo o le pito i lalo o le paipa paipa o loʻo i le pito i lalo o le Septica poʻo le vae o le faʻavae o le fale e faʻamoemoe lava pe faʻapefea ona faataatia le faʻalavelave mai le fale. O nei tapulaʻa e mafai ai ona manaʻomia le manaʻomia o le sili. O le mamao e sili ona lelei mo le nofoaga o le lua mai le fale e mai le lima i le sefulu mita.

Matou te avatua le tasi faʻataʻitaʻiga mai le fausiaina faʻataʻitaʻiga. I se tasi o le gaosia, sa i ai le manaʻomia o le fau mai le faleinu lea, faʻatasi ai ma le galu o le sapalaiina o le vai, suainaina. 'Ua na i ai i le taimi lava o paipa kupa, ma iai se lapoa o le 100 mm, e leʻi liliu ese. Na tonu lava le faʻaaogaina o le PVC paipa ma se lapoa o le naʻo 50 mm. Na taaʻiaina o le 10 mita i totonu o le potu galue, ae na fausia le tapuni o le vai i totonu o le potu mafanafana. Na amata i le faiga o faʻagaioiga na faʻapipiʻiina ai le poloka i le taimi e le mafanafana e oʻo lava i ai le malosi o le aisa ma le faʻafaileleina ona lelei le faʻaaogaina. Fai saʻo e leai se mea e sili atu pe le tumau.

O le mea lea, e le mafai ona avea le tele ma mafuaʻaga o loʻo mumu ai le fausiaina o le Septic. O le mea autu o le tatau ona o le mafaufau o se sili atu mamao o le a manaʻomia sili septic loloto, faʻapea foi ma le galuega i le faʻapipiʻiina o paipa mo le faʻapipiʻiina o paipa

Eli

O le tapenaina o le lua mo le SEPTIC tane, e tatau ona e taumafai e maua se lua i le eleele, mafai ona faasee vai. E mafai ona avea ma tuʻufaʻatasiga o oneone, maʻa ma totonu o nei vaega taʻitasi e tuʻufaʻatasia faʻapena. Manatua o le omea e le mafai ona faʻatagaina vai vaie lelei ma e le o talafeagai o se ala alaala. I lea la, o le o septicch o le a manaʻomia ona pamu i fafo.

Ae ui i lea, e masani ona tupu lea pe a eggingng tolu mita, o le alavai e le aliali mai. E leai se mea e tumau ai le toe faʻaauau ona e eli nisi, o sina faʻaititia o le vaega. E mautinoa lava, faʻapipiʻi taumafaiga o le ae ausia le iʻuga manaʻo. O le mea moni, mea lelei, aʻo leʻi amataina galuega, e lelei lava le suʻesuʻeina o le faʻasologa o le eleele. E mafai lea mea, fesili atu i tuaoi o loʻo uma ona latou faia galuega poʻo le faia o se faʻalapotopotoga soneʻine. O le a sefe ai oe le tele o taumafaiga.

Ma le manino, tatou te avatua se faʻataʻitaʻiga. O se tasi o tagata e ona o le atunuʻu fale eli i lalo o le tane o septic tane o le 2.5 mita le loloto. O le eleele na avea ma omea e aunoa ma sina meaava o le malosi o fasimea mautu. Ia iloa lelei le iai o se mamanu o se tane mamanu e aunoa ma le pamu, sa ia faʻapipiʻiina se atigi pusa uʻamea i le tagata matitiva o le lalolagi.

Tusitusiga i luga o le autu: metotia faaonapo nei mo le faapipiiina o pupuni i le EAves

Pe manaʻomia le fai atu o le uluaʻi taumalulu na aumaia ai ia te ia le tele o popolega mo le pamuina o le Septica. Aafiaga Mafama, Mo le tausaga lona lua, ina ia faʻaititia ai le numera o pamu, na ou filifili ai e faʻatulaga se mea pueata lona lua i autafa o le pusa muamua. Tuʻu le Pit i lalo o ia ole 50 SMPape Umia muamua, na sau ai o ia i luga o le omea ma le oneone ma maʻa sasa. O lea na mafai ai ona ia fausia se tane septic e aunoa ma le pamu.

O le aveʻesea iinei e faigofie - e le tatau ona e malamalama i faʻafitauli. Maʻi eliina le lua, e vave lava pe mulimuli ane pa'ū i luga o le oa i le ituaiga o se alavai alavai. Tusa pe e te le o tausuai i luga, ona faʻateleina ai lea o le soona galue faʻavae o le lipine, faʻateleina lona loloto. Ioe, o le a fesoasoani e faʻaititia ai vaitaimi i le va o pamu, faʻalagolago i luga o tulafono o ni masina, latou te mafai ona amata mai ni nai masina, ma pe a maitauina le tele o tausaga.

Faigaluega mo septic Tank ma le liligi puipui

Faʻafefea ona fai se faʻailoga o septic e aunoa ma le pamu mo le tuʻuina atu

O le isi laasaga o le galuega o le faʻatinoga lea o loʻo i totonu ua maeʻa galuega mai le 40 m laupapa i le tulaga atoa o le lua. E mafai ona sefe se mea itiiti pe a fai o loʻo e faʻaaogaina laupapa ua uma ona faʻaaogaina poʻo le faʻaaogaina o laupapa, latou te manaʻomia i le vaitaimi o le liligiina o puipui, a o le eleele o le a avea ma mea e tupu ai i totonu .

O le lua-itu-vaega o loʻo sauni i luga o le laina vaevaeina i le va o potu e lua o loʻo faia, ma o le uʻamea poʻo le palasitika o le 100 mm, o lona pito i luga o le sili atu le paipa.

Mo sili ona lelei ma faʻatuatuaina le faʻatinoina o galuega, o le faʻatumu o puipui o loʻo fautuaina e faʻatino ai vaega. Muamua, o le galuega faʻatino e faʻatino i le tele i le tolu pe fa laupapa ma faʻatumu ma le faʻaaloalo ma le faʻamalosia, pe a fai e tatau ona faʻatamaʻia ma le le faʻaaloalo. Manatua o le faʻatumuina o faiga faʻavae e manaʻomia le faʻatinoina i le lautele o le lua.

Ma ua faʻaopoopoina le meaaoga mai le tele o laupapa ma toe sasaa ma sima ma le tataʻa. I le faʻatasiga e leai se numera o taʻaloga i luma, ona tatau lea ona e faʻatali seʻia faʻasa loa le galuega muamua, ona aveʻese lea o le lua e ave i le vaega lona lua.

Ina ia faʻaitiitia le taimi e faʻatumu ai, o le filifiliga sili o le fausiaina i le aso muamua o le galuega mai le 6-8 Comoard ma amata le liligiina o le fofo. A maeʻa se aso, matou te aveeseina le laupapa, vagana ai le laina pito i luga e lua, o nei pepeti o loʻo faʻatumuina i luga o le pepa gaosi ma o le a maeʻa le faʻatumu.

O lea, e mafai lava ona sefeina le fale, a o le faʻatumuina foi o isi mafiafia ma le maualuga-lelei e aunoa ma ni fomaʻi o loʻo i totonu o le vaega o le sima. E ala i ala, O pulufana o le ea e mafai ona faʻavaivaia ai ma le faʻamoemoeina o potu sela, o latou luma i le masini o le potu aʻoga e masani ona matautia.

Le isi, e faʻapipiʻi ai se atigipusa pusa mo se alavai alavai i le va o le SEPTIC ma le fale, e mago se 'autafa. O lenei pusa ua faia i laupapa o loʻo i ai le mafiafia o le 40-50 mm, e faʻaofi i le puipui pito i luma o le septic. I lea tulaga, o le galuega faʻatino e faia i se auala faapena e faʻapipiʻi ai le pusa i totonu o le pa, aʻo fausia se faʻamalama na mamanuina e faʻapipiʻi ai se paipa paipa. Faamolemole matau le nofoaga o loʻo fuafua mo na o le paipa e mafai ona i ai i soʻo se mea i le puipui pito i luma, e le afaina o le ogatotonu o le puipui.

Uma le avanoa i le va o le eleele ma fale gaosi e tatau ona liligiina i le oneone-sima sima sima, pei ona taua i luga. I le taimi lava e tasi, o pa o fale ma le lala sooupu na lolofi i se auala na maua ai se mataupu e tasi. Ole faʻaopopoga o maʻa tetele ole a faʻatagaina e le gata i le faʻasaoina o le vaifofo, ae faʻaopopo foʻi le malosi e faʻaopopo ile vaega. O le a le sili atu ma faʻamalosia le puipui o puipui, aua e mafai ona e faʻaogaina ituaiga uma o le Scrap o le Scrap Sound - tua ma faʻavaʻa o moega, fasi uaea o le tuai o paipa.

E mafai foi ona e faia se vaega i le va o mea pueata na o se tulaga, o loʻo tu i lalo o le pito o le paipa mo le alavai e 2-3 cm, o le a maua ai tupe teu faʻaopoopo.

E mafai ae le o le faʻatumuina o vaega atoa, nai lo le lava e faaofi ai se galu poʻo se paʻu mafolafola, faʻatiga i luga o le isi, i lalo o le vasega. Afai e manaʻomia le faʻapipiʻiina o se lagolago mo le ovalaʻu mo laina o vae o le vae vaevaega, e faʻapipiʻiina i le ogatotonu o le vasega. I lea tulaga, e pa'ū le manaʻoga e faʻatumuina le pito i luga o le vasega, faʻapea foi ma le fiafia na fuafuaina mo le sili atu o otaota suavai.

Faigofie galue i le faʻatinoina o gaioiga sima e mafai ona fetaui - palu, e faigofie ona faia ma ou lava lima. Saunia se tali i sea pomu ma sasaa e faigofie atu nai lo le taimi e faʻaaoga ai le sima sima.

O le fofo e sili ona faalavelave i le fesoasoani a se pu, ma se pu o i totonu, ma faʻafaigofie le faʻapipiʻiina o le suavai o le fufuluina o le suavai ma le le gaoia o le a puipuia, o le a puipuia mai le faalavelaveina. E mafai auā o le faʻatulagaina o pa o potu potu e faʻaaoga ai mau mama ma ua uʻamea, ae o le mea lea, o le faʻasologa e tatau ona aofia ai ni kalapu pele.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona o le Mauga o Picleps mo Cutsin: Dorsor Manatu

O se spoticicac septicis o loʻo mulimuli mai: sima puipui o mea pueata, o le vaega i le va o latou, a o le pito i lalo o le septic e le o faʻavaivai ma o le vai ma o se vaiola ala.

Overlay SepticA

Faʻafefea ona fai se faʻailoga o septic e aunoa ma le pamu mo le tuʻuina atu

Ina ua maeʻa le sasaa o puipui o pueata, matou te taofia uma galuega mo le 7 aso seʻia le maua le leaga ma e le maua le malosi o le sima. A maeʻa lena, e tatau ona e amata faʻaumatia mai laupapa. O lenei fola o loʻo manaʻomia e fausia ai se sima o le septic. Ua faavaeina armamore i luga o le laupapa. Mo Faʻamamaina, e pei o le mataupu talu ai, o tuaga ma le faʻavaʻa o moega o faʻaaogaina, ma isi. O ia auala o le a fesoasoani e taofia ai le taulagaina o laupapa i le taimi o le faatumulia o lo latou sima.

I le mea na tupu o le Septic Laplap o loʻo i le tulaga pe sili atu le maualuga atu nai lo le maualuga o le lalolagi, ona tatau lea ona fetuʻu o le faʻasologa o Setema. Afai e le loloto le faʻaaogaina, ona o lona galue i lona tulaga galue e aoga ai i le patipati o le maa pe moe foi o le lalolagi.

E lua paipa ua faʻapipiʻiina i le septic allap e aunoa ma le pamu. O se tasi oi latou na ma le lapoa o le 50 mm ma le maualuga o le 2 mita mai le eleele tulaga ua fuafuaina mo le ventraing o fale faigaluega. O lenei paipa e tatau. O le vaega i fafo o le paipa e mafai ona vali e tusa ma le mamanu o le lotoā, ona le faʻafelaʻe ai lea o mata.

O le paipa lona lua ua fuafuaina mo le pamu. E tatau ona i ai o se lapoa o le 100 miliona, o lona uiga, fetaui lelei ma le tele o ana i le lua, lea e faʻaulutalaina i masini faʻafiafia. O le pito i lalo o le paipa o loʻo i ai i se mamao o le 30 cm mai le alavai i lalo o le muamua galue o le potu galue ma o le paipa o le 1-15 cm i le pito i luga o le 12 cm o le paipa. O lenei pu ua fuafuaina ina ia mautinoa o le alavai o alavai e le tui pe a pamu i totonu o le taavale. O le pito i luga o loʻo tuu i luga aʻe o le maualuga o le septic inlap, ina ia o se auala talafeagai o loʻo tuʻuina atu i le paipa. Peitai, afai o loo i ai se talitonuina o le pamu atu o la outou Septic e le aoga, ae e le aoga le faia o le paipa.

O le Septic E faia ma le mafiafia o le 200 Mm, aʻo iai i le fofo o loʻo fautuaina e faʻaopopo se tamai maʻa i le fofo, ma lena mea o le a maua ai le malosi o le faʻatumuina.

Faʻafefea ona faʻaleleia le taptic tane?

7 aso pe a uma le tapuni o le tapuni, moe moe o lona laueleele ma tuu le togavao i le faʻamoemoe, matou te vaevaeina le fugalaʻau moega poʻo se moega, e fuafua i lau fiafia.

Peitai, o moega i luga o le moega o septic foliga e le gata o se foliga matagofie, ae matua manatu foi o loʻo totoina e le seleselega mai i lenei nofoaga e tafe i le lua. Septocka foi le nofoaga atoatoa mo le masini o Greenthouse ma Greenhouses.

O e na feagai ma sea mea septi, ua iloa lelei o le fausiaina e leai se manogi o le fau uma, e pei ona susu le faavae o le faavae ma o le fale o le a lafoai se solomuli.

Muamua lava, e tatau ona mafaufau loloto muamua i lenei mea faʻapitoa, tulu faʻatasi i tafatafa o le fale e le tatau ona faʻavaivala le eleele i lalo o le faʻavae o le fale. O le Taptic Tank e tatau ona tuu i se mamao e tusa o le tolu mita mai le tuaoi pito i fafo o le faavae o le faavae o le tino, e ui lava o le mea o le fausaga e tasi o le fale e tasi-faleoloa.

O le a le paipa faʻaaogaina mo le ea?

O le paipa paipa e masani ona faʻaaogaina e faʻafefeteina, ma sili ona lelei o le PVC. Afai e leai ni tamai paipa, ona sosoo ai lea mai le Inch, o le suauʻu masini, ma le valiina atu i fafo o le lotoā.

Faatasi ai ma isi mea, e tatau ona e toe faʻaleleia le paipa paipa ina ia mafai ona faʻaaogaina e pa ai.

Muamua o mea uma, e sili atu le faia o se tuʻufaʻatasia, a o le muamua maualalo vaega o loʻo tumau i le taualuga ma faia i luga o le laʻasaga i le 10-20 cm, ma le pito i luga e faʻapipiʻi i le pito i lalo o le filo i lalo o le 10-20. Tele taimi e faia ai le mea lea e pei ona taua i lalo: PVC paipa o loʻo faʻaofi i totonu o le tapuni, ma se lapoa o le 100 mm, o le isi paipa ua faʻapipiʻiina i ai ma le tamai lapoa o loʻo faʻaofi i totonu ma se vaega laiti. Faigofie ma gofie.

Afai o le manaʻomia o le pamu mo le pupping septic, ona e tatau ai lea i le pito i luga o le platipela le paipa ma tuu se paipa mo le pamu i le pito i lalo i le vaega maualalo.

Pau lava le mea, e mafai ona e fai mai o le Septicchik ua sauni mo le galuega ma e mafai ona galo e uiga i le le fiafia i le pamu i le fanua. O le a auauna ia Mareko, ma a tatou fanau a fanau mo le tele o tausaga.

Galue septic ma i lenei aso e aunoa ma le pamu

O le metotia o le masini o se lua-potu septica e faʻavae i luga o le Septic, na fausia i le 90s o le seneturi mulimuli, ma o loʻo fuafua mo aiga e toalua. Seʻia oʻo nei, o se faʻasologa e leai se pamu e leʻi manaʻomia le pamu. E le gata i lea, o loʻo faia pea le fua ma le fesoasoani a se laupapa laupapa E ui lava o le mea moni o le alavai o loʻo aofia ai le omea ma maʻa.

Faitau atili